Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εμείς χθες με τον άντρα μου κάναμε το εξής: αφήσαμε και τα δύο τα παιδιά στην πεθερά μου να κοιμηθούνε και βγήκαμε έξω.

Εγώ αυτό το κάνω κάθε Σάββατο!

Χρειάζεται.... Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα βέβαια!

παλι ο δικος μου εχει ακομη ενα μπουκωμα κ βηχα λιγο δεν θυμαμε να σταματησε καθολου φετος κ πηδηξαμε κ μια ωτιτιδα στο τσαφ!!!θα μεγαλωσουν και μετα θα χουμε αλλα(βλεπε κορη μου,μιλαμε για χαζη εφηβια εδω κ μηνες...κλαψτε με κορες κλαψτε με)

Έτσι ακριβώς!!! Όσο είναι μικρά τα φέρνεις βόλτα... Αμα μεγαλώσουν αλλάζουν οι απαιτήσεις...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ρε ελεναρα!!ο μεγαλος την μιαλει θα το περασουμε και αυτο απλα ειναι κ οι κολητες της το ιδιο σκ@το οποτε ειναι δυσκολο γτ καναν ομαδα οι σουσουραδες.Αρνταν ε?αχχαχαχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

ασε κοπελια μουφα αρνταν εισαι με ολα αυτα που εχεις να καμεις χαχαχαχχαα!!!!καλε ακου τι εγινε τωρα μια βουλγαρογυφτοειδες ατομο κοπελα μπηκε πισω απο την πυλωτη μας με ενα σκυλακι ασπρο βγηκε μια απο το συγκροτημα μας κ την εκανε παρατηρηση να φυγει κ δεν εφευγε κ βγηκα κ εγω κ να της λεω φυγετε σας παρακαλω απο δω ιδιωτικος χωρος ειναι κ να λεει με μια αναιδια κ απαθεια σιγα τα χορταρακια μυριζει το σκυλακι μου.καλε τι ηταν αυτο το φρουτο τωρα,κ ειδες ελενη τι παρκο και τι πρασιες εχουμε τρυγιρω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν θελει η κυρια τα παρκα και τις πρασιες που εχετε εκει γυρω, θελει την πυλωτη σας! Αααα, μα εισαι κι εσυ παραξενη βρε παιδι μου! Και αφιλοξενη!!!

Αχ, τι αλλο θα ακουσουμε!

Ελεν, ανησυχησα πουλι μου οτι παλι πινεις καφε με το κουφετακι! Ειπαμε, μια στο τοσο αλλα οχι και καθε μερα! Και επισης, εχω να πω οτι καλο ειναι τελικα το ενα παιδακι, μην περιμενεις με δυο παιδια να βγαινεις μονη σου, ποσο μαλλον και καθε Σαββατο! Αχ, τι ωραιες εποχες! Οταν ειχαμε μονο την Μυρτω βγαιναμε δυο φορες την εβδομαδα μονοι μας και φυσικα εκεινη κοιμοταν στην γιαγια που τοτε λυσσαγε να την κραταει μερα νυχτα! Μετα ηρθε ο τριχωτος βαρβαρος και δεν μπορουσα ουτε να αργησω απο την δουλεια ποσο μαλλον να βγουμε!

Η Μυρτω εκανε παλι πυρετο, μαζι με πυρετικα ριγη. Οποτε μαλλον δεν ειναι απο το εμβολιο, πολυ εντονο μου φαινεται ολο αυτο... Το στομα της δεν ποναει ακομα, αν ειναι στοματιτιδα, το αργοτερο μεχρι αυριο θα εχουμε αφθες.

Νιονιω, οταν ειχε στοματιτιδα η κορη σου, ειχε σπυρια και στα χειλη? Η κατασταση του μικρου σημερα ειναι απελπιστικη, τα χειλη του ειναι πρησμενα και με σπιθουρακια, το πρωι τα εβλεπα μονο με φακο αλλα τωρα διακρινονται κανονικα. Το μονο θετικο οτι αυτος ειναι απυρετος ενα 24ωρο, μαλλον τελειωσαμε με τον πυρετο. Αξια αντικαταστατρια η μικρη, δοξα τω Θεω μην μεινουμε ετσι!

Το καλο και στα δυο παιδια ειναι οτι με το αντιπυρετικο ο πυρετος πεφτει αμεσως! Η Μυρτω απο 37 εφτασε στο 3λεπτο στο 38μισο, εκανε φυσικα ριγη, της εδωσα αντιπυρετικο και στο 20λεπτο ειχε πεσει στο 38...Και τωρα φυσικα χοροπηδαει!

Αυριο και με τα δυο παιδακια μου σπιτι μου! Ωραια ετσι? Ειχα και γυναικα αυριο αλλα την αλλαξα με μια φιλη για την Τεταρτη. Που να καθαρισει ντουλαπια και να κατεβασουμε κουρτινες με τα παιδια - και ειδικα τον μικρο - μεσα στα ποδια της? Μακαρι την Τεταρτη να ειναι ολοι καλα στην γιαγια τους!

Βρε κουφετακι, να το ψαξω αυτο με το ανοσοποιητικο του μικρου! Που? Πως? Κατευθυνε με σε παρακαλω, λιγο με την παιδιατρο που το συζητησαμε μου ειπε οτι την πρωτη του χρονια σε παιδικο σταθμο ειναι αναμενομενο να ειναι αρρωστος συνεχως! Το οτι εκεινος τα περναει ολα βαρια ειναι αλλο θεμα! Και φυσικα οταν κανει πυρετο... εγω απλα τρεμω! Αχχχχχχχ θελω να φτασει στην εφηβεια λεμε!!!

Αυτα, παω να κρεβατωθω τωρα που προλαβαινω, ξεκινησε και ο αντρας μου να λεει οτι δεν ειναι καλα! Βοηθεια μας!

Διαφημίσεις

κουκλες καληνυχτα,σε λιγο καλημερα ...διαβαζω αλλα...δε σας προλαβαινω !βλεπω ολε ς...μια χαρα και 2 τρομαρες ειμαστε...εμας μας την εχιε πεσει ελεγχος στη δουλεια απο ευρωπαικα κλιμακια..τους περιμενουμε,δενε ξερω ποτε θα ερθουν...ψαχνουν συγκεκριμενα πραγματα...τελος παντων δενμπορω να πω πολλ απολλα .ελενη μου...ελπιζω ν α μην ειναι τιποτα,θα σε παρω και τηλ οτανμπορρεσω,αυριο εχω και παιδιατρο κι ενω ειναι το σο γλυκος μ ετημικρη αυτη δνε τον θελει καθολου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερες και καλη εβδομαδα!

Κισακι, ποσο γλυκος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος οταν σου κανει εμβολια, σου κουναει το κεφαλι μπρος πισω, σου ανοιγει ποδια κτλ? Δε νομιζω οτι υπαρχει παιδι που θελει τον παιδιατρο απο μηνων μεχρι και τριων ετων! Μετα λιγο συνερχονται, ασε που σταματουν τα πολλα πολλα εμβολια! Εχει εμβολιο η Ηλιαννα?

Ελπιζω να πανε ολα καλα με τον ελεγχο κτλ... Επισης ελπιζω να ειστε σε καλυτερη φαση!

Η μικρη ηταν απυρετη το βραδυ. Βεβαια, εκαιγε καποιες στιγμες, της εβαζα θερμομετρο κι ειχε 37. Μετα απο λιγο ξεσκεπαζοταν γιατι ζεσταινοταν. Αυτο που ξερω, οταν τα παιδια ειναι πολυ ζεστα αλλα δεν εχουν πυρετο, ειναι οτι ειναι "πισω" στα υγρα τους, δλδ ειναι λιγο αφυδατωμενα. Αλλα πινει νερο η μικρη, και το γαλα της κανονικα ηπιε, δεν πολυεφαγε χτες μονο.

Να περασει ανωδυνα αυτη η μερα, τρεμω οταν εχω και τα δυο παιδια μονη μου!

Αντε καλε, ξυπνηστε!

Καλημέρα κοπελιές!

Καλημέρα και σε σένα Ελένη. Όσον αφορά την στοματίτιδα όχι εμείς είχαμε μόνο άφθες. Μεγάλες και κυρίως στην γλώσσα της. Έκανε να περάσει περίπου 1 βδομάδα. Ενδεχομένως το δικό μας να ήταν παρενέργειες και από την αντιβίωση που έπαιρνε τότε (augmentin) γιατί μετά από λίγο έβγαλε και αλλεργικό εξάνθημα σ' όλο το σώμα της.

Μακάρι να μην είναι στοματίτιδα της μεγάλης σου. Είναι δύσκολη αρρώστια με πολύ γκρίνια.

Α, και εμείς ανεβάσαμε πυρετό εψές, ο μικρός. Τι μόνο εσείς θα ανεβάζετε; Να δούμε τι θα προκύψει γιατί προς το παρόν δεν έχει άλλα συμπτώματα. Δεν τον έστειλα στον παιδικό, θα τον προσέχει η γιαγιά σήμερα.

καλημερα κοριτσαρες!!κισακι αυτοι της ευρωπης ας ερθουν απο δω να ψαξουν να μαζεψουν κανα σαλιγκαρι και να δωσουν στις επιχειρησεις καμια βοηθεια οχι να τις κλεινουν μλκες.εγω ελεγα στα παιδια οταν πηγαιναμε για εμβολιο οτι πηγαιναμε να βαλουμε καλα στρατιωτακια με το εμβολιο για να πολεμανε τα μικροβια φυσικα μεγαλη συζητηση κ πολλα γτ ομως δεν ειχα προβλημα ιδιαιτερο.λενι ο μαλλιας τρωει αυτο ειναι το ιδανικο για ενα παιδι ετσι κιολας καταλβαινεις οτι δεν εχει πεσμενους ηλεκτρολυτες,ομως βλεπουμε καμια φορα λογο αναπτυξης πως θελει ο οργανισμος μια βοηθεια,γτ δεν σου εδωσε εναλακτικες η παιδιατρος?να σου πει 5 προιοντα κ το τι κανουν?εγω δινω στα παιδια απο μικρη ηλικια στα μεγαλα οχι συστηματικα πλεον το seven seas που ειναι σιροπι πορτοκαλιου με μουρουνελαιο,ειναι συπληρωμα διατροφης ομως το βασικο συστατικο που θελω εγω να περνει το παιδι απο αυτο ειναι τα ω-3.καντου καποια στιγμη μια γενικη αιματος να δειτε που βρισκετε.αυτο επισης το εδινα στα παιδια το φθινοπωρο http://www.healthzone.gr/gr/sympliromata-diatrofis-bitamines/gia-paidia/minadex-multi-vitamin-syrup.html χμμμ!καλο αρθρο αυτο http://www.eytrofia.gr/index.php?/paidikh-diatrofh/bitamines-se-paidia-233255.php γινετε να δινεις καθημερινα σε ενα παιδι 4-5 μεριδες λαχανικα?ή μπορουν ολες οι τροφες να αφομιωνονται οπως πρεπει απ οτον οργανισμο,αυτο που μας ενδιαφερει τωρα ειναι να ενυσχιθει ο οργανισμος του μικρου για να περναει τις ιωσεις του ποιο ελαφρια κακο δηλ. ενα συμπληρωμα δεν θα του κανει σου ειπα τι δινω-εδινα στα παιδια και για να εισαι και εσυ σιγουρη οτι δεν κανεις κατι στον αερα και ισως λογο του οτι τρωει καλα το παιδι ειναι να του κανεις την γενικη κ μετα να βρεις ενα συπληρωμα που θωρακιζει το ανοσοποιητικο και μονο.ο βασιλικος πολτος σε ποσοτητα στην μυτη της οδοντογλυφιδας θα δεις οτι επισης ειναι πολυ καλο για αυτο.edit. και αυτο τωρα που το δα http://www.pharmeden.gr/product_info.php/power-health-floradix-kindervital-simpliroma-diatrofis-me-asbestio-kai-bitamines-gia-paidia-250ml-p-1411.για μεγαλυτερα των 3 χρονων

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοπελιές!

Ο χάζμπαντ έκανε έναν ωραίο ξεγυρισμένο εμετό χθες το βράδυ. Είχε φάει και βανίλιες (που τις βρήκε; ) και ήταν κατακόκκινος, τρομάξαμε και οι δύο, νομίζαμε ότι πάει, τον χάνουμε!

Μετά τον έπιασε και η αγαπητή διάρροια, όχι που θα τον άφηνε, και πήγε στη δουλειά ένα ερείπιο σήμερα.

Εγώ είμαι με έντονο στομαχόπονο από χθες. Εύχομαι να μην κάνω εμετό - χίλιες φορές διάρροια - γιατί τον ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!

Πιθανότατα μας κόλλησε ο Γιάννης, που ευτυχώς το πέρασε λάιτ κι εύχομαι να μην το ξαναπεράσει.

Τώρα η μεγάλη ανησυχία μου είναι μην κολλήσει η μικρή, η οποία είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα και δε μ' αφήνει να ξεκουραστώ κιόλας, που είμαι κομμάτια.

Αυτά τα όμορφα. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι ψιλοσκ@τα, ποναει ο λαιμος αν και δεν εχω αμυγδαλες, εχω καταρροη εχω μπουκωμα, κομμαρες απο χτες το πρωι, ο μικρος ακομα καλα μονο το βραδυ βουλωνει λιγο η μυτιτσα του αλλα δε μ΄ αφηνει ουτε ορο να του βαλω, ουτε να τραβηξω μυξες, σαν να το σφαζω κανει....ελπιζω να μεινουμε μεχρι εκει.....

Αχ τι ωραια που ειμαστε ολες, και να σκεφτει κανεις οτι ο χειμωνας δεν εχει μπει ακομα!

Περαστικα Νιονιω, Σαντυ και Μαεστρια και γρηγορα!

Κουφετακι, τα παιδια μου κανουν εξετασεις αιματολογικες καθε χρονο. Οι εξετασεις του μικρου ειδικα ειναι σουπερ! Σιδηρο στο Θεο και αποθηκες και αιματοκριτης και ολα. Και θυροειδη κοιταμε καθε χρονο, φετος το μονο που πρεπει να ξανακοιταξω σε αυτον (αλλα που να προλαβουμε, ολο κατι μας προλαβαινει) ειναι τα αιμοπεταλια, ηταν χαμηλα στις εξετασεις που καναμε μετα τις διακοπες. Θελω να ρωτησω την παιδιατρο μηπως πρεπει να κανουμε αλλες εξετασεις που να εχουν να κανουν με το ανοσοποιητικο. Απλα εκεινη το βρισκει φυσιολογικο να αρρωσταινει συνεχως την πρωτη του χρονια στον παιδικο σταθμο μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχεται εκεινος αμεσα σε επαφη με πολλα παιδακια σε κλειστο χωρο. Θα ξαναπαμε ετσι κι αλλιως οταν γινει καλα, πρεπει να κανει το εμβολιο της γριππης (μπας και γλιτωσουμε τιποτα).

αμαν ρε κοριτσια περαστικα σας ωρε!!!ρε συ μαεστρια τι ηταν αυτο που επαθε ο χαμπι?ελπιζω κ εγω να σταματηση εδω το πραμα γτ ουτε θελω να σκεφτομαι πως το μωρο μπορει να κολησει.ω ρε γμτ!τωρα εγω ειμαι γραφικη αμα πω για το μητρικο γαλα?αντε μωρε σκατουλες δεν λεω τπτ.εμεις εχτες πηγαμε σε παιδικο παρτυ κ γυρισαμε αργουτσικα σημερα με το ζορι τον σηκωσα τον πασα ομως τον εστειλα κολειο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...