Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τσουπρες σορρυ που δεν πολυκαθομαι στο πισι,αλλα τελευταια ειδα οτι μαλλον με επηρεαζει στις ημικρανιες και ετσι ειπα να το παω λιγο χαλαρα.Τωρα εκανα κατι αγορες μεσω ιντερνετ,οποτε ζαλιστηκα.Τα λεμε αργοτερα,μπαιιιιιι!!!

Μικρη λουλου, δεν επηρεαζουμε ΕΜΕΙΣ τις ημικρανιες σου, τα αλλα που μπαινεις την επηρεαζουν! Οχιιιιι, να τα λεμε ολα! Εμεις εδω, ισα ισα που τις επηρεαζουμε θετικα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα κι εγω!!!

Η Ελεν, που ειναι σημερα? Εεεεε???? Λειπει και το κουφετακι!!! Παλι καφεδακι κανονισατε σιχαμενες???

Αντε, δεν πειραζει, ας ειστε καλα κι ας πινετε συνεχεια καφεδες (τωρα για το ποσο καλα ειναι τα νευρα σας... εσεις ξερετε!)

Δεν ξέρω για την Ελένη, δε μιλήσαμε καθόλου αυτές τις μέρες, γιατί κι εγώ πνιγόμουνα, σήμερα είμαι λίγο πιο καλά.

Αν δε μπήκε θα 'χει μάλλον εξωτερικές δουλειές και θα πήζει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σελ. 222 ο αγαπημένος μου αριθμός.

Όταν πήγαμε 5ήμερη στην Κύπρο μείναμε στο δωμάτιο 222 και 22/2/96 "τα έφτιαξα" με τον άντρα μου.

5ήμερη... τι θυμήθηκα τώρα... τι ανεμελιά, τι ξεγνοιασιά!

Διαφημίσεις

Καλημερες!

ΟΚ Νιονιω, σε αυτη την σελιδα να μεινουμε!!!

Ο Βαγγελης φυσικα, χτες εκανε πυρετο! Ε, πηγαμε τεσσερις μερες στον παιδικο σταθμο, τι περιμεναμε? Δεν εκανε εκεινος το εμβολιο, τον ειδε η παιδιατρος και ισως, ισως εχει στοματιτιδα. Παραπονιοταν για το στομα του χτες, ειχε κατι στην γλωσσα του αλλα δεν μπορουσαμε να διακρινουμε αν ηταν αφθα 'η οχι, αν σημερα παραπονεθει παλι 'η δω αφθες θα του δωσω αντιβιωση. Το καλο ειναι οτι ο πυρετος ειναι μετα τις 6 ωρες (το βραδυ στις 3 εκανε τον τελευταιο και τωρα ειναι απυρετος) και πεφτει αμεσως με το αντιπυρετικο. Οι μυξες ειναι ελαχιστες, δεν βηχει, εχει καλη διαθεση, αντε να δουμε πως θα παει.

Χτες πηγαμε και πηραμε το πρωτο μας κατοικιδιο. Η μικρη για μια εβδομαδα χτυπιοταν οτι ηθελε χαμστερ, εγω κοντευα να παθω εγκεφαλικο και τελικα συμφωνησε να παρουμε χρυσοψαρο (δεν θελω αηδιες, μια χαρα κατοικιδιο ειναι)!!! Το αγορασαμε, στολισαμε και την γυαλα με μωβ χαλικι (μια αηδια ειναι αλλα τι να κανω? Αλλος αποφασιζει!!!) και παρακαλαω να ζησει τουλαχιστον για καποιους μηνες!

Σημερα δουλευει ο καλος μου, να δω πως θα τα βγαλω περα με τον μικρο. Χτες το βραδυ πεθανα απο τους πονους, σημερα νιωθω λιγο καλυτερα (τουλαχιστον ποναει το ενα μου ποδι, οχι και τα δυο)...

Αυτα τα νιουζ μας, αντε ξυπνηστε!!!

Καλημερα κοριτσια!

Εφαγα πορτα χτες απ΄ το γιατρο γιατι ειχε ενα εκτακτο περιστατικο, οποτε ειπε θα με δει Δευτερα ή Τριτη απογευμα....

Ελενη περαστικα βρε κοριτσι για το μικρο σου και με γεια το κατοικιδιο, αν και τα ψαρακια δεν ειναι πολυ καλη ιδεα γιατι ζουν λιγο, αν αντεξουν απ΄ την αλλαγη γυαλας....επρεπε να παρεις κανα χελωνακι, εγω ειχα και αντεξε καμια δεκαρια χρονια!

χαχαχαχα κι εγω!!!

Η Ελεν, που ειναι σημερα? Εεεεε???? Λειπει και το κουφετακι!!! Παλι καφεδακι κανονισατε σιχαμενες???

Αντε, δεν πειραζει, ας ειστε καλα κι ας πινετε συνεχεια καφεδες (τωρα για το ποσο καλα ειναι τα νευρα σας... εσεις ξερετε!)

αϊ μαρι ο καμενος φυσαει κ το γυαουρτι.........οχι οτι δεν ειπια καφεδακι αλλα ητουνε με αλλες φιλες κ οχι με το ελενακι μας.;)

Σελ. 222 ο αγαπημένος μου αριθμός.

Όταν πήγαμε 5ήμερη στην Κύπρο μείναμε στο δωμάτιο 222 και 22/2/96 "τα έφτιαξα" με τον άντρα μου.

5ήμερη... τι θυμήθηκα τώρα... τι ανεμελιά, τι ξεγνοιασιά!

κλ εσυ εισαι του 2222222 γτ για το 1111111 δεν λενε κλ πραματα αν και δεν εγινε καμια καταστροφη εχτες ...εκτος απο την αλλαγη πρωθυπουργου.....για να δουμε πηγαμε στα καλυτερα ή θα παμε στον πατου του πατου με διπλωμα!!!!

Καλημερες!

ΟΚ Νιονιω, σε αυτη την σελιδα να μεινουμε!!!

Ο Βαγγελης φυσικα, χτες εκανε πυρετο! Ε, πηγαμε τεσσερις μερες στον παιδικο σταθμο, τι περιμεναμε? Δεν εκανε εκεινος το εμβολιο, τον ειδε η παιδιατρος και ισως, ισως εχει στοματιτιδα. Παραπονιοταν για το στομα του χτες, ειχε κατι στην γλωσσα του αλλα δεν μπορουσαμε να διακρινουμε αν ηταν αφθα 'η οχι, αν σημερα παραπονεθει παλι 'η δω αφθες θα του δωσω αντιβιωση. Το καλο ειναι οτι ο πυρετος ειναι μετα τις 6 ωρες (το βραδυ στις 3 εκανε τον τελευταιο και τωρα ειναι απυρετος) και πεφτει αμεσως με το αντιπυρετικο. Οι μυξες ειναι ελαχιστες, δεν βηχει, εχει καλη διαθεση, αντε να δουμε πως θα παει.

Χτες πηγαμε και πηραμε το πρωτο μας κατοικιδιο. Η μικρη για μια εβδομαδα χτυπιοταν οτι ηθελε χαμστερ, εγω κοντευα να παθω εγκεφαλικο και τελικα συμφωνησε να παρουμε χρυσοψαρο (δεν θελω αηδιες, μια χαρα κατοικιδιο ειναι)!!! Το αγορασαμε, στολισαμε και την γυαλα με μωβ χαλικι (μια αηδια ειναι αλλα τι να κανω? Αλλος αποφασιζει!!!) και παρακαλαω να ζησει τουλαχιστον για καποιους μηνες!

Σημερα δουλευει ο καλος μου, να δω πως θα τα βγαλω περα με τον μικρο. Χτες το βραδυ πεθανα απο τους πονους, σημερα νιωθω λιγο καλυτερα (τουλαχιστον ποναει το ενα μου ποδι, οχι και τα δυο)...

Αυτα τα νιουζ μας, αντε ξυπνηστε!!!

περαστικα εγκεν!!!!τι θα κανεις τελικα με τον ντοκτορ λενι μου?στην κλινικη δεν τον γνωριζουν ομως η ελενη σου ειχε νεα!θα γεμιζεις μπουκαλια με νερο θα τα αφηνεις μια με δυο μερες σε θερμοκρασια δωματιου και με αυτα θα αλλαζεις το νερο του ψαριου,κατι σταγονες μλκιες ειναι τζαμπα λεφτα και ειναι χημικα οσο και να λενε οχι,1φορα τηνεβδομαδα και οχι ολο το νερο μην βγαζεις δηλ. το ψαρι εξω,καθε δυο με τρεις βδομαδες θα το βγαζεις με ενα ποτηρι ηρεμα θα αναδευεις κ θα ξεπλενεις τα χαλικια και θα βαζεις το κρατημενο νερο.φαγακι ξες 1 φορα την μερα 4-5 νυφαδες.......ειχαμε κατα καιρους ψαρια κ καποτε εκανα το λαθος και συμφωνισα με τον χαμπι για μεγαλο ενυδριο.....εκει να δεις φιλτρα ανθρακα θερμοστατες ιον λαμπες ψαρια ατελιωτα....οχι οτι το πεταξα στα σκουπιδια μετα απο 3 χρονια...:cool:

Καλημερα κοριτσια!

Εφαγα πορτα χτες απ΄ το γιατρο γιατι ειχε ενα εκτακτο περιστατικο, οποτε ειπε θα με δει Δευτερα ή Τριτη απογευμα....

Ελενη περαστικα βρε κοριτσι για το μικρο σου και με γεια το κατοικιδιο, αν και τα ψαρακια δεν ειναι πολυ καλη ιδεα γιατι ζουν λιγο, αν αντεξουν απ΄ την αλλαγη γυαλας....επρεπε να παρεις κανα χελωνακι, εγω ειχα και αντεξε καμια δεκαρια χρονια!

αμαν ρε κοριτσι μου αντε να σε δει ο ντοκτορ πια ακου πορτα χαχαχαα!!!!χελωνακια ιγκουανα και γενικα ολα τα ερπετοζωα ειναι φορεις σαλμονελας δεν κανουν για παιδια ειχαμε κ ιγκουανα κ μου το πε ενας κτηνιατρος του ζωολογικου κηπου γτ τον ρωτησα για την διατροφη του.

921477wc2fyvv2y2.gif

χμ....

Λοιπον, σταγονες πηρα και φυσικα εβαλα. Οι οδηγιες που μου εδωσαν στο πετ σοπ ηταν οτι καθε δυο μερες αλλαζω το μισο νερο και βαζω πεντε σταγονες και καθε δεκα μερες αλλαζω ολο το νερο και ξεπλενω την γυαλα μονο με νερο 'η στην χειροτερη με ξυδι αν εχει αλατα (εγω παλια που ειχα ψαρια επλενα την γυαλα με svelto, μαλλον για αυτο δεν αντεξε κανενα πανω απο διμηνο). Λες να μην ξαναβαλω σταγονες? Και την γυαλα πως την πλενω? Θα μαζευω και νερο σε μπουκαλια?

Με τον γιατρο τιποτα. Το εχω στο πολυ πισω μερος του μυαλου μου αυτη την στιγμη, την Δευτερα θα παω στον δικο μου γιατρο, εχω πααααρα πολλα να συζητησουμε (ασε που θελω και τονωτικη ενεση, γενικα ειναι πολυ αισιοδοξος ανθρωπος) και θα δω... Στην ουσια θελω κατι δραστικο, οχι απλα ανακουφιστικο...

Τι ωραια που ειναι να εισαι σπιτι με την οικογενεια σου! Μεσα να εχει ζεστη κι εξω να κανει λιγο κρυο...

Τελικα ο μικρος εχει στοματιτιδα, γεμισε το στομα του για αρχη με κοκκινιλες και μαλλον αυριο θα εχει αφθες. Πυρετο κανει ανα δεκαωρο πλεον και μεχρι 38, η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ο πυρετος της στοματιτιδας οποτε να μην παρει αντιβιωση, μονο dactarin gel. Δεν τρωει το αγορακι μου, μονο γιαουρτακι και κρυες κρεμουλες μπορει να φαει. Αλλα ειπαμε, μολις με το καλο συνελθει... δεν θα ξερει τι θα θελει να πρωτοφαει!

Πολυ προβληματισμενη ειμαι με τον παιδικο σταθμο φετος. Ειπαμε να αρρωσταινει αλλα συνεχεια? Σκεφτομαι να σταματησουμε, να τον παω τον Μαιο ξανα μεχρι Ιουλιο και του χρονου πια κανονικα. ΟΚ, η πρωτη χρονια ειναι δυσκολη, φετος ομως ειναι δυσκολοτερη λογω της καταστασης μου. Τελος παντων, θα δουμε...

Παω για μπανιο πρωτη, θα κοιμηθω με το αντρακι το μικρο και αποψε... Μαυρο υπνο δλδ, ασε που δεν θελει να κοιμομαστε μαζι και τον φερνει κοιμισμενο ο Τακης. Δεν μπορω ομως να σηκωνομαι για να τον θερμομετρω, καλυτερα να τον εχω διπλα μου.

Φιλια κορες, καλο ξημερωμα να εχουμε!

ευτυχως λενι που ειναι απλα μια ταλαιπωρια και μονο η στοματιτιδα.κ τα δικα μου κολησαν σε μεγαλη ηλικια νεογενητα κανενα μου παιδι,κ τα χα κ τα δυο,περναει ευτυχως,κ η μικρη τωρα που το θυμαμε μεχρι τα 6 της μας ταλαιπωρισε γτ αυτη ειχε θεμα με την γλωσσα της γτ ειχε ακουσον υπερτροφικους γευστικους αδενες,κ την πηγαινα σε γιατρους γτ ηταν ολη η γλωσσα της προς τα πισω σαν βουναλακια βουναλακια.οταν μου παν καμια 4-5γιατροι το ιδιο οτι δηλ. μεγαλωνωντας θα ειναι ενταξει τοτε σταματησα να ταλαιπωρω κ το παιδι.καλο ειναι αν σου αρρωσταινει συχνα το παιδι να το σταματησεις λενι αλλα γινετε?οσο για το πετ σας δες τι γραφουν οι σταγονες παντος εγω σου ειπα μια εναλακτικη κ αν θες το βλεπεις.το σημαντικο ειναι το νερο που βαζεις να ειναι στην θερμοκρασια δωματιου γτ σοκαρονται με ζεστο ή κρυο.και 1φορα την εβδομαδα ειναι αρκετο για μενα.μην τρελαινεσε ευτυχως ειναι κ φτηνα ταχρυσοψαρα,αυτα που ναι σαν φουσκες τα ξες?ειχαμε παρει κ τετοια τι αστεια που ναι.κατσε να δω αν βρω καμια φωτο να βαλω αχχαχαχαα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!

Κουφετακι, καπως ετσι ειναι και το δικο μας χρυσοψαρο, η Μαλου (θελει δεν θελει θηλυκο ειναι)!

Ο μικρος δεν μπορει να φαει με τιποτα, η μεγαλη ξεκινησε τωρα πυρετο!!! Θα βαλω τα κλαμματα! Μπορει ρε παιδια να ειναι ο πυρετος της Μυρτως απο το εμβολιο?

Οποτε, οπως καταλαβαινετε, αυριο θα ακυρωσω το ραντεβου στον ορθοπαιδικο. Πως μπορεις λοιπον να κοιταξεις τον εαυτο σου οταν εχεις παιδια?

Βαρεθηκα!

Ατιμο πράγμα η στοματίτιδα!

Πέρασε και η μεγάλη μου όταν ήταν δύο κατά τη διάρκεια θεραπείας για αμυγδαλίτιδα. Πεινάνε τα καημένα, θέλουν να φάνε και δεν μπορούν. Πολύ γκρίνια είχαμε εμεις και ήμασταν και διακοπές καλοκαίρι.

Περαστικά σας και υπομονή! Περαστικά Ελένη και σε σένα!

Χρυσόψαρα είχαμε και εμείς κατά διαστήματα και ενυδρείο μέχρις ώτου ένα ψάρι έφαγε όλα τα άλλα!!!!!

Τώρα έχουμε ένα καναρίνι που δε μας αφήνει να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω. Κελαηδάει το πρωί και μας ξυπνάει και τα μεσημέρια το Σ/Κ δεν μπορείς να κλείσεις μάτι.

Εμείς χθες με τον άντρα μου κάναμε το εξής: αφήσαμε και τα δύο τα παιδιά στην πεθερά μου να κοιμηθούνε και βγήκαμε έξω. Πόσα χρόνια είχα να βγω έξω μόνη μου έτσι βρε παιδιά. Τα παιδιά είναι ακόμη στην πεθερά μου. Ήπιαμε καφέ μόνοι μας το πρωί και θα πάμε τώρα να τα πάρουμε. Ήταν πολύ ωραίο το ρεπό που πήραμε και σκέφτομαι να το επαναλάβω αν μπορέσω. Ξεκουραστήκαμε και εγώ και ο άντρας μου και κάναμε ρεκόρ ώρας ξυπνήματος σήμερα. Ξυπνήσαμε στις 9:00 (ΟΥΑΟΥ!).

Καλή σας μέρα κοπελιές!

μαρι μαλου λεγαμε το σκυλακι που ειχαμε,χαχαχαχα!!!!!καλημερααααα!!!!λενι τι να σε πω τωρα ρε γμτ,αντε να περασει γρηγορα και αυτο παλι ο δικος μου εχει ακομη ενα μπουκωμα κ βηχα λιγο δεν θυμαμε να σταματησε καθολου φετος κ πηδηξαμε κ μια ωτιτιδα στο τσαφ!!!θα μεγαλωσουν και μετα θα χουμε αλλα(βλεπε κορη μου,μιλαμε για χαζη εφηβια εδω κ μηνες...κλαψτε με κορες κλαψτε με)νιονιω μου σαν να πηγατε διακοπες ησαστε απο χτες τοσο καλο ειναι αυτο το μπειμπισιτινγκ........και το πρωινο με ησυχια ααααχ!!!μπραβο!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!!

Σας έχασα τις τελευταίες μέρες αλλά όταν είναι η μικρή σπίτι που να πάρει άλλος το λαπι τόπι!!!:tongue:

Είμαστε καλύτερα αλλά για να φάει κατεβάζω και μαγειρεύω όλη τα πάντα για να μου κάνει στο τέλος μπλιαχ...

Της ξεκίνησα και βιταμίνες.

Απλα μπηκα να δωσω το παρον, δεν ειμαι καλα τις τελευταιες μερες και δεν θελω να γραψω τιποτα...

Γιατί κοριτσάκι μου; Τι έπαθες;

Γιατρο μαλλον τ΄απογευμα ή αυριο, θα μας παρει τηλ. αν δεν εχει πολυ κοσμο, ειναι φιλος του φαδερ....

Ο μικρος κοριτσια εχει ξεσαλωσει, μπουσουλαει κανονικα πλεον και σφαιρα απο το Σαββατο, πιανεται απο τον καναπε γωνια των δικων μου και τρεχει σαν τον καβουρα και κυνηγαει το καημενο το σκυλακι μας που ψαχνει γωνιτσα να κουρνιασει, τεντωνει το δαχτυλακι του και μας δειχνει τι θελει και χτες του ελεγα πες μπαμπα και το ειπε καθαρα αλλα ασυναισθητα φυσικα για μαμα ουτε λογως μονο μαμ.

Τι έγινε τελικά, πήγες στο γιατρό;

Θα περπατήσει πολύ γρήγορα Σάντυ!!

τι θα κανω με την κορη μου ρε κοριτσια της εξηγω ετσι της εξηγω αλλιως τωρα γραφω και μαλωνουμε.ολο ρουχα θελει να περνει

Κουφετάκι μου κάθε παιδί είναι διαφορετικό... Η εφηβεία είναι ζόρικη και θέλει πολύ υπομονή... Μην ξεχνάς ότι τα παιδιά μας είναι πολύ καλομαθημένα και δεν μπορούν να κατανοήσουν την σοβαρότητα της κατάστασης που περνάμε...

Αν βάλεις τον μεγάλο να της εξηγήσει κάποια πράγματα;

Προχθές πήγα στο σχολείο της κόρης μου να ρωτήσω τη δασκάλα της πως πάει (πρώτη φορά πήγα) και μου είπε τα καλύτερα.

Ρε κορίτσια, να σας πω ότι ψήλωσα άλλους δέκα πόντους, όταν κορδώθηκα και ήμουν περήφανη για τη ζουζού μου μη με πείτε ηλίθια.

Πλάκα κάνεις; Εδώ ψηλώνουμε εμείς που είναι στον παιδικό τα βλαστάρια μας, όχι εσύ!!!;)

το απογευμα η μικρη εχει γιορτη στα γερμανικα και μετα εχουμε και γαμο........πειραζει ομως που βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;

Τι να πειράξει καλέ; Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες για να είμαστε μες στην τρελή χαρά!!

Δεν ξέρω για την Ελένη, δε μιλήσαμε καθόλου αυτές τις μέρες, γιατί κι εγώ πνιγόμουνα, σήμερα είμαι λίγο πιο καλά.

Αν δε μπήκε θα 'χει μάλλον εξωτερικές δουλειές και θα πήζει!

Είχα άδεια την Παρασκευή γιατί είχα καινούρια γυναίκα στο σπίτι, και με την ευκαιρία έκανα και τις εξωτερικές δουλειές που είχα!

Ο Βαγγελης φυσικα, χτες εκανε πυρετο!

Χτες πηγαμε και πηραμε το πρωτο μας κατοικιδιο. Η μικρη για μια εβδομαδα χτυπιοταν οτι ηθελε χαμστερ, εγω κοντευα να παθω εγκεφαλικο και τελικα συμφωνησε να παρουμε χρυσοψαρο

Πάλι ρε Λενάκι; Και όταν κάνει πυρετό εσύ πεθαίνεις....

Μεγειά σας! Αφου συμβιβάστηκε με χρυσόψαρο μη μιλάς καθόλου!!:rolleyes:

Μπορει ρε παιδια να ειναι ο πυρετος της Μυρτως απο το εμβολιο?

Ναι, δεν αποκλείεται! Μετά το εμβόλιο παρουσιάζουν σχεδόν όλα τα συμπτώματα της γρίπης οπότε έχεις ελπίδες!

Περαστικά σας και κυρίως στον Βάγγο με την στοματίτιδα!! Ζόρικο...

Σήμερα δεν έχω δουλειές...Αρντάν!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...