Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες...

Απλα μπηκα να δωσω το παρον, δεν ειμαι καλα τις τελευταιες μερες και δεν θελω να γραψω τιποτα...

Φιλια σε ολες κοριτσακια μου, αυριο ειμαι σιγουρη οτι θα ειμαι καλυτερα!

Καλο ξημερωμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες...

Απλα μπηκα να δωσω το παρον, δεν ειμαι καλα τις τελευταιες μερες και δεν θελω να γραψω τιποτα...

Φιλια σε ολες κοριτσακια μου, αυριο ειμαι σιγουρη οτι θα ειμαι καλυτερα!

Καλο ξημερωμα!

εχει κανα τεταρτο που ο μικρος δεν ακουγετε επιτελους κοιμηθηκε.ησυχια.τι θα κανω με την κορη μου ρε κοριτσια της εξηγω ετσι της εξηγω αλλιως τωρα γραφω και μαλωνουμε.ολο ρουχα θελει να περνει κ τωρα μου ζηταει 40ε να παρει μπλουζες γεματη ντουλαπα να μην πω για τα μπουφαν που περισσι της πηρα ζακετες δυο ψιλη,χοντρη,μπουφαν ασπρο το φοραω εγω μπουφαν μαυρο φουτερ μπλουζες πριν δυο βδομαδες,συνεχειααααααααα!!!!δεν καταλαβαινει ρε κοριτσια τα νευρα μου......ειναι η ηλικια ειναι το οτι ειναι κοριτσια ειναι στο παιδι....ολα αυτα μαζι τι να πω!!!!ενω με τον μεγαλο ποτε ποτε ποτε σε τπτ.και τα χω μαθει απο μικρα να ζητανε αλλα 1α να βλεπουν να ρωταν για τα λεφτα.....σκατα εφηβια περναω με την κορη μου τελικα.λενι εδω ημαστε οποτε θες μπες μιλα βρε αγαπη μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Eγώ απλά γράφω μπας κι αλλάξει σελίδα γιατί με κούρασε το ξεχείλωμα!!! ;)

Πέρασε άλλη μια μέρα, ούτε που καταλαβαίνω πως περνάνε. Να 'ναι καλά αύριο ο Τζόνυ, να πάει σχολείο, να συνέλθω λίγο. Θα 'χω και λίγη δουλίτσα (απομαγνητοφώνηση) να χαζοκάνω, να ξεχνιέμαι, γιατί δυο μέρες ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πήξιμο! Ο Γιάννης με ΚΑΤΣΙΑΖΕΙ κορίτσια, απ' τη ζήλια του, επειδή με βλέπει με το μωρό, είναι απίστευτα κουραστικό!

Ελενάκι (αθηναία) θα περάσει κι αυτό βρε, εύχομαι να νιώσεις καλύτερα σύντομα!

Καλό βράδυ κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eγώ απλά γράφω μπας κι αλλάξει σελίδα γιατί με κούρασε το ξεχείλωμα!!! ;)

Πέρασε άλλη μια μέρα, ούτε που καταλαβαίνω πως περνάνε. Να 'ναι καλά αύριο ο Τζόνυ, να πάει σχολείο, να συνέλθω λίγο. Θα 'χω και λίγη δουλίτσα (απομαγνητοφώνηση) να χαζοκάνω, να ξεχνιέμαι, γιατί δυο μέρες ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πήξιμο! Ο Γιάννης με ΚΑΤΣΙΑΖΕΙ κορίτσια, απ' τη ζήλια του, επειδή με βλέπει με το μωρό, είναι απίστευτα κουραστικό!

Ελενάκι (αθηναία) θα περάσει κι αυτό βρε, εύχομαι να νιώσεις καλύτερα σύντομα!

Καλό βράδυ κοπελιές.

μηπως να δοκιμαζατε αυτο με το αρκουδακι να του κανετε και μια προικα μπειμπιλινα μπιμπερο καμια ψευτοκουβερτουλα να το τυλιγει και καλα.μολις πας εσυ για το μωρο αυτος να τον λες να περνει το αρκουδακι του.σε μενα λειτουργησε μια χαρα παντος αυτο το κολπο.καλο βραδυ κορες τα λεμε αυριο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μηπως να δοκιμαζατε αυτο με το αρκουδακι να του κανετε και μια προικα μπειμπιλινα μπιμπερο καμια ψευτοκουβερτουλα να το τυλιγει και καλα.

Έχει απ' όλα ρε κορίτσι μου, αφού βράδυ φοράει κι αυτός ακόμα πάνα, μπιμπερό έχει πιο ελαφριά για το γάλα του.

Εγώ πιστεύω είναι χειρότερα αυτές τις μέρες επειδή έκατσε σπίτι πρωί, που είμαι μόνη μου κι αναγκαστικά δίνω χρόνο στη μπέμπα, επειδή δεν υπάρχει κάποιος άλλος, οπότε τον "έτσουξε" περισσότερο.

Ας πάει αύριο σχολείο, να είμαστε κι όλοι μαζί το σαβ/ριακο, κι από βδομάδα γερός να 'ναι, σχολείο, στο πρόγραμμά μας, που ήταν μια χαρά!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σε όλες σας κοπελιές!

Καλημέρα από μια πολύ μουντή Κομοτηνή. Κατάθλιψη σκέτη!

Μαεστρία έστω και αργά ... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Ελπίζω να το κάνατε το ευχέλαιο και να είστε όλες καλά (πέρα από αυτή τη σελίδα δε διάβασα)!

Εμείς, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Τα ζουζούνια μου πέρα από μια γαστρεντερίτιδα της μιας μέρας που πέρασε η μεγάλη και ένα ατύχημα που είχε ο μικρός και χρειάστηκε μερικά ράματα είναι πολύ καλά.

Προχθές πήγα στο σχολείο της κόρης μου να ρωτήσω τη δασκάλα της πως πάει (πρώτη φορά πήγα) και μου είπε τα καλύτερα.

Ρε κορίτσια, να σας πω ότι ψήλωσα άλλους δέκα πόντους, όταν κορδώθηκα και ήμουν περήφανη για τη ζουζού μου μη με πείτε ηλίθια. Το πρωτάκι μου πραγματικά τα πάει πολύ καλά και δε μας ζορίζει.

Βέβαια στο θέμα "ρούχα" μας βλέπω και μας σε λίγα χρόνια όπως το κουφετάκι να ρίχνουμε ομηρικούς καβγάδες. Ας μη το σκέφτομαι από τώρα. Γερά να είναι τα παιδιά, ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, και να 'μαστε και μεις καλά....

Καλημέρα σε όλες σας κοπελιές!

Καλημέρα από μια πολύ μουντή Κομοτηνή. Κατάθλιψη σκέτη!

Μαεστρία έστω και αργά ... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά!

Κι εδώ στη Σαλόνικα μουντίλα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

934760x1lv06mruv.gif Καλημερουδιααααα,αντε να κερασω κι εγω ενα καφεδακι,ετσι για να παει καλα η μερα μας.

Απ'οτι διαβασα μαεστρια,ελενη2008 ειναι καλυτερα τα παιδακια σας,αντε να συνελθουν και να παει καθε κατεργαρης στον παγκο του;)

Νιονιω μου λογικο ειναι να νιωθεις περηφανη για το κοριτσακι σου,παντα τετοια κοπελα μου(ολες οι μανες κουκουβαγιες εδω ειμαστε μην ανησυχεις)

Σαντυ μου μονο σε ονειρο θα μπορουσα να με φανταστω να ποζαρω κιολας για φωτο,γιατι αλλιως.........ειμαι σαν τους ινδιανους δε θελουν να με φωτογραφιζουν για να μη μου "κλεψουν"το πνευμα μου:tongue:

Κουφετακιιιιιι καλε ποια απο τις 2 ειμαι στη φωτο γιατι με τις τοσες αλλαγες που κανω τελευταια,ουτε κι εγω η ιδια δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου.....:tongue:Οσο για την κορη σου τι να πω,ευχομαι να ειναι φαση και να περασει.Παντως βρε κοριτσια ενταξει μπορει να λεμε οτι ειναι παιδια,αλλα ειδικα τωρα εσενα ειναι αρκετα μεγαλη για να καταλαβαινει ορισμενα πραγματα.Δεν ειναι οτι εχεις και δεν της παιρνεις,αλλα επειδη ζοριζεσαι,γιατι δεν μπορει να το κατανοησει αυτο;

Κισακι μου τελεια ειναι τα ζουζουνια σου,φανταζομαι η Ηλιαννα ειναι στην καλυτερη της φαση.Αντε να δω ποτε θα τη δουμε την τσουπρα σου....

Μαριαθ ακομα διαβασματα βρε κοριτσι μου,αξια-αξιαααααα!Αντε να τελειωσεις και θα ερθω σιγουρα απο βδομαδα.

Εμενα με πονουσε παλι λιγο χθες το κεφαλι μου,αλλα ευτυχως τη γλιτωσα(φτου-φτου)τωρα τελειωσα με το σιδερο κι εκατσα λιγο.Τι χαλια καιρος...το κρυο δε με πειραζει,αλλα η βροχη μου τι δινει..........αυριο εχω κομμωτηριο για βαφη και το απογευμα η μικρη εχει γιορτη στα γερμανικα και μετα εχουμε και γαμο........πειραζει ομως που βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Μανου σαν κι εμενα εισαι κι εσυ..... Ουτε εγω θελω να με βγαζουν φωτο, ποσο μαλλον να παιρνω και ποζες....στο γαμο ομως θες λιγο το αλκοολ, λιγο η ευτυχια, λιγο το νυφικο, το τι ποζες επαιρνα αστο ψωναρσ σκετη λεμε!

Κουφετο, δυσκολη η εφηβεια στα κοριτσια ε;;;; ειναι που ειμαστε και λιγο κοκετες, επηρεαζεται μωρε φανταζομαι κι απ΄ τις φιλες της και γω θυμαμαι η σις ετσι ηταν ολο να παρω και να παρω.... Πες της τι προτιμας, το σπιτι που μενουμε ή και αλλα ρουχα, να δω μετα σε τι ντουλαπα θα τα βαζεις.... Οχι ετσι ακριβως, αλλα ειναι σε ηλικια να καταλαβει τα προβληματα που υπαρχουν γενικοτερα στον κοσμο....εμας μας ελεγε δειτε ειδησεις υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε ψωμι να φανε και σας σας ενδιαφερει το τζιν να ναι levis(η μοδα της εποχης) σκληρο αλλα ετσι ειναι!!!

Τι χαλια καιρος...το κρυο δε με πειραζει,αλλα η βροχη μου τι δινει..........αυριο εχω κομμωτηριο για βαφη και το απογευμα η μικρη εχει γιορτη στα γερμανικα και μετα εχουμε και γαμο........πειραζει ομως που βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;

Καθόλου δεν πειράζει, δικαίωμά σου είναι να βαριέσαι!!! :D

Μια χαρά - θέλω να πιστεύω - είναι ο γιόκας μου κι ευτυχώς το πρωί έκανε ένα "διάλειμμα" η βροχή, γιατί τον πήγα εγώ στο σχολείο με το αστικό, δεν μπορούσε ο πεθερός, και δε γίναμε λούτσα.

Σε μένα πότε θα 'ρθετε γαι καφέ βρε κοπελιές; Άντε, ελάτε ένα πρωί, στη μέση είμαι απο εσένα και το κουφέτο! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρια μου να σαραντισεις με το καλο κοπεγια και θα σου'ρθουμε να εισαι σιγουρη.Που θα παει θα το κανονισουμε,εδω στη μαριαθ κοντευει το παιδι να χρονισει κι ακομα δεν τα΄χουμε καταφερει.

Ασε σαντυ εγω και στο γαμο,δεν τρελαινομουν για τις φωτο,γι'αυτο και πολλες φορες που λενε τα κοριτσια να στειλουμε μειλ με φωτο,δεν εχω ιδιαιτερα πολλες.Τωρα ξανα στο γαμο της κορης μου:tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τσουπρες σορρυ που δεν πολυκαθομαι στο πισι,αλλα τελευταια ειδα οτι μαλλον με επηρεαζει στις ημικρανιες και ετσι ειπα να το παω λιγο χαλαρα.Τωρα εκανα κατι αγορες μεσω ιντερνετ,οποτε ζαλιστηκα.Τα λεμε αργοτερα,μπαιιιιιι!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χει γκερλς!

Παλι γραφουμε ο,τι να ναι για να περασουμε στην επομενη σελιδα? Ποιος ο λογος? Κατι θα θυμηθει το κουφετακι και θα την κανει παλι αγνωριστη! Παντως εγω το εχω βρει το κολπο... Οποτε υπαρχει ξεχειλωμενη (ανεκτα ξεχειλωμενη, εχει βρει τον τροπο η μπουμπου να βγαλει οφ κι αυτη μου την λυση!!!) σελιδα, μπαινω με mozilla κι οχι με explorer. Οποτε γλυτωνω το ξεστραβωμα!

Σαντυ, τι σου ειπε ο γιατρος?

Κουφετακι, το κοριτσακι σου ειναι μεγαλο παιδι πλεον, ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβει! Μακαρι να μπορουσαμε να τους παρεχουμε ο,τι θελουν, δυστυχως δεν ειμαστε οι χαμενοι απογονοι του Ωναση! Την λυπαμαι και την μικρη ομως, θυμαμαι κι εγω στην εποχη μου ποσο στον κοσμο μου ημουν. Με την διαφορα οτι τοτε ηταν καλυτερα τα πραγματα, λεφτα υπηρχαν!

Ξεχασα να πω οτι ειχαμε και πρεμιερα στην ρυθμικη την Τεταρτη. Παρακολουθησα το μαθημα, η μικρη μου ηταν πολυ καλη, υπακουη και προθυμη για ολα... Αν και τα αλλα παιδακια ειχαν ηδη κανει δυο μαθηματα επιπλεον. Αλλα, τωρα σκεφτομαι οτι κανω κι εγω αηδιες. Προκειμενου να την παω στο μαθημα... την εντυσα, την στολισα, ειχε ολο το outfit του Fame με ροζ καλσον, ροζ κορμακι, φουξια γκετες, εκρου παπουτσακια ρυθμικης (αυτα τα μισα, μια τρελλα ειναι - χαχαχα δεν υπηρχαν στα καταστηματα της περιοχης, με ρωτησαν καποιες μαμαδες που τα βρηκα), ζακετα προθερμανσης (χαχαχα οχι κραξτε με, ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ) και μιση ωρα προσπαθουσα να βρω τροπο να πιασω τα μαλλια της που να ειναι και αθλητικος αλλα και ομορφος! Αχ, ποτε θα μακρυνουν, με καταδυσκολεψαν παλι και φυσικα κατεληξα στις δοκιμασμενες γαλλικες κοτσιδες μια στο καθε πλαι! Το μονο που δεν εκανα ηταν να μπω στο μαθημα και να την φωτογραφιζω! Αυτα ειδε η δασκαλα και καποια στιγμη μας εκλεισε την πορτα στα μουτρα!!! Ε, κι εγω με την μαμα της φιλης της (που εχει γινει πλεον κολλητη μου και που της εβαλα και χερι που εβαλε φανελακι μεσα απο το κορμακι της μικρης και της χαλουσε το outfit - χαχαχα προβληματα που εχω, εεεε????) βγηκαμε στο μπαλκονι για καφε και τσιγαρο! Και μετα με πηρε το στεφανι μου τηλεφωνο, ειχε παει τις εξετασεις μου σε εναν αλλον γιατρο, μου ειπε τα μαυρα μαντατα και επεσα κατακορυφα... ΑΛΛΑ, δεν μασαμε, ολα καλα θα πανε, θα τους βγαλω ολους ψευτες! Αλλιως... θα παρω αναπηρικη συνταξη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΤΙΚΟ??? Ελα να ανεβαινουμε λεμε!

Ο μικρος, χτες ξυπνησε με μυξες, σημερα εβηχε λιγο. Δεν τον πηγα σημερα στο σχολειο, εμεινε στην μαμα μου. Σημερα εχω κλεισει ραντεβου στην παιδιατρο για εμβολιο της γριππης, ελπιζω να το κανει κι εκεινος. Και να δει κατι η παιδιατρος που μας εβγαλαν οταν ηταν ο μικρος στο νοσοκομειο (τοτε που ημουν κι εγω σε αλλο νοσοκομειο), το ειχα ξεχασει οπως μου το ειπε ο Τακης, τωρα που εφαγα την φλασια θα το δει η γιατρος και μαλλον θα πρεπει να το δει και παιδοχειρουργος (εεεε, σιγα μην τελειωναμε ετσι!!!) Απο βδομαδα μαλλον θα τον παω στο Παιδων Πεντελης, ασχετα με το τι θα μας πει η παιδιατρος, να μου φυγει ('η να ξεκινησουμε) και αυτο!

Αυτα κορες, ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα και τα μικρα καλυτερα...

Ααααα, Μαεστρια... Αυτο με την ζηλεια!!! Ασε, δεν θελω να τα θυμαμαι... Κι ακομα εχουμε. Αυτος ο κακομοιρης την λατρευει την μεγαλη κι αυτη... μεχρι προτινος ηθελε καπου να τον δωσουμε... Εχουν ομως στιγμες που λατρευονται... Εστω για λιγο!

Αυτο με την κουκλα που πανω σε αυτην θα κανει ο Γιαννος οτι κανεις εσυ στο μωρο το καναμε κι εμεις! χαχαχα, θυμαμαι την Μυρτω, οταν σημειωνα εγω στο ημερολογιο ποσο ετρωγε ο μαλλιας, ποτε εκανε κακα του κτλ, πηγαινε κι εκεινη και σημειωνε στο δικο της αντιστοιχο ημερολογιο... Αλλα και παλι, η ζηλεια ζηλεια... Τι να κανουμε, πρεπει να το ζησουμε κι αυτο!

Και μεσα σε ολα, το μονο ευχαριστο που η ξαδερφη μου εκανε τεστ κι ειναι εγκυος! Εχει ενα κοριτσακι τρεις μηνες μικροτερο απο τον δικο μου, οταν με το καλο γεννησει τα παιδια της θα εχουν ακριβως την ιδια διαφορα που εχουν τα δικα μου... Οπως και μια αλλη φιλη μου, Σαλονικια κι αυτη... Με κατι τετοια χαιρομαι, τιιιιιιιι??? Ειμαι χαζοχαρουμενη? Το προτιμω, δεν μου παει η μαυριλα!

Αλλα ρε παιδια, εκανε χτες χοριακη (η ξαδερφη, ξερω σας εχω καταμπερδεψει) και με τρεις μερες καθυστερηση ειχε 3.650 μοναδες! Δεν ειναι παρα πολυ? Λετε να εχει διδυμα? Θα πεσει τ' ανασκελα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...