Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

KALHMERA κουκλες!ελπιζωνα ειστε ολες καλα,ελενημου ναιπαρνω 3 μαγνησια οχι 6 που επαιρνα στην πρωτη εγκυμοσυνη...και 3 γιουτοπαρ (μισο καθε 4ωρο)

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ο Γιάννης έκανε έναν ωραίο εμετό πρωί πρωί, αφού πονούσε η κοιλιά του και με ξενύχτησε το βράδυ ελαφρώς, και τον κράτησα φυσικά σπίτι. Μέσα στο άγχος μην κολλήσουμε τπτ, αν κι εγώ πρέπει να 'χω κολλήσει ήδη. Δεν μπορώ όμως ν' αρρωστήσω τώρα, απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!

παλι καποιος ξεχειλωσε την σελιδα αααααα!!!μην μου πειτε ομως οτι δεν ειναι χαλαλι οχι μην μου πειτε

Αραγε ποιος;;;;:tongue::tongue:;)

Χαλάλι όμως!!!! Με τέτοιο γλυκό...

Ηπιατε καφε κουφαλιτσες? ΗΠΙΑΤΕ? Αυτα ειναι, ετσι μου 'ρχεται να βρω δουλεια στο κουφετακι να μην εχουμε καφε καθε τρεις και λιγο (κακιαααααααααα)!!!

Να έρθεις κι εσύ μαρή! Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τους κόψουμε εμείς!:P

κλ μην στριμωχνεστε ολες καλε μια μια μιλατε.κοριτσια μου θρε το χαρατσι της δεη τωρα μολις 615ευρο και κατι ψιλα αχαχααχχααχαααα!!!!!!!και αχαχαχαχααχχααχχαχαχαχχαα!!!!!!!και χαχαχαχααχχαχααχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εναν καφέ θα τον έπινα, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω μ'αυτό που είδα!:confused: Ωχχχχχχχ!!!! Οπου να 'ναι καταυθάνει και το δικό μας!

Καλημέρα!

Ο Γιάννης έκανε έναν ωραίο εμετό πρωί πρωί, αφού πονούσε η κοιλιά του και με ξενύχτησε το βράδυ ελαφρώς, και τον κράτησα φυσικά σπίτι.

Μια από τα ίδια!

Εγώ χθες την κράτησα και μάλλον θα την ξανακρατήσω αύριο...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

aaaa!ωραια βλεπω μαρια κ ελενη...κισακι χαρηκα που εισαι μια χαρα αντε να χαρεις και εσυ κ να εισαι ηρεμη απο δω κ περα.εγω πριν λιγο μιλησα με την παιδιατρο μας,στο τσαφ προλαβαμε ωτιτιδα,το μεσσημερι μου ειπε οτι τον ενοχλει το αυτι του κ του εβαλα μια σταγονα σιναλαρ ωτικ.κ ευτυχως λογο μπουκωματος-χωρις καταρροη-παει να μας την κανει αλλα το προαλβαμε οποτε σταγονιτσες,αλγκοφρεν κ το βραδυ ναζονεξ.περαστικα μας κορες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα μπουμπουκια μουυυυυυ:tongue::tongue::tongue:Τι μου κανετε;

Μαεστρια και ελενη2008 περαστικα στα παιδακια σας,να γινουν γρηγορα καλα.

Σαντυ μου χαρα κοιτα να απολαυσεις εκει τωρα που ειστε οικογενειακα και να ξεκουραστεις και λιγο.Αυριο εχεις ραντεβου με το γιατρο;Αντε θα περιμενουμε τα νεα σου.

Κισακι μου ολα καλα φαινονται,αντε περναει ο καιρος και θα ερθει και το αγορακι σου.Η μικρη τι κανει;

Εγω σημερα ειχα δουλειες απο το πρωι και ψοφησα,γι'αυτο και δε μπηκα καθολου,αντε να μαζευτουμε να παμε για τα κρασακια μας(κι ας ζηλευει το "αγαπακι' μου;)).Αντε ελα Θεσ/νικη και θα σε κυκλοφορησουμε κι εσενα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα!!!

Κουφετο, Μανου σας ειδα στον υπνο μου, σας εβγαζα λεει φωτογραφιες για νας σας κανω πορτραιτο λεει,δωρο για τα χριστουγεννα.....και πριν να με πειτε εντελως τρελη, εχω σπουδασει και φωτογραφια αλλα δε το εξασκω....χαχαχα

Καλημερα!!!

Κουφετο, Μανου σας ειδα στον υπνο μου, σας εβγαζα λεει φωτογραφιες για νας σας κανω πορτραιτο λεει,δωρο για τα χριστουγεννα.....και πριν να με πειτε εντελως τρελη, εχω σπουδασει και φωτογραφια αλλα δε το εξασκω....χαχαχα

αχ!!!!!ημανε ξανθια γαλανοματα ψηλη αδυνατη?89990.jpgωραιο ονειρο βρε!!!!(ξεχιλωσα την σελιδα εδω στις μανουλες κ παω ερχομαι οταν γραφω μνμτ....λενι να η θεια δικη πα πα!!!!)

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημεραααα,κουφετακι μου τι τελεια καφεδακια ηταν αυτα.Και τι δε θα'δινα να ειχα ενα τωρα:rolleyes: Και σταματα να ξεχειλωνεις παιδακι μου τις σελιδες,κοντευει να με πιασει ναυτια απο τα πηγαινε ελααααα......

Σαντυ μου κρυφο ταλεντο μας προεκυψες,και εγω τρελαινομαι για φωτο(οχι να με βγαζουν...)τουλαχιστον ημασταν χαρουμενες στις φωτο που τραβουσες εσυ στο ονειρο σου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααα!

Ο μικρός είναι μια χαρά και μου γκρινιάζει, κάνει νάζια και ζήλιες για τη μικρή. Αύριο σούμπιτος σχολείο!!!

Εγώ ... ένα ερείπιο σωματικά, αλλά τουλάχιστον χουζούρεψα το πρωί, καθότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συντονίστηκαν και τα δυο και 7.30 - 10 κοιμηθήκαμε συνεχόμενα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχχαχα μαεστρια μπραβο θαυμαααα!καλημερα κουκλιτσες!ωραιος καφεςςςςςςςς!σημερα πειναω πολυ αλλα θ απροσεξω γιατι 3 μερες γουρουνιασα οτι γλυκο ενλεπα το καταβροχθιζα!μανου μου μια χαρα ειμαστε, ο μικρος ξετσουμισε και κλωτσαει αβερτα!ολο το πουλι μας δειχνει στον υπερηχο ελπιζω μη βγαλεικανενα περιεργο κουσουρι!δουλιτσα ερχομαι τωρα που ειμαικαλυτερα,θα ξανακανω εξεταση ουρων να δω τα πυοσφαιρια και καμπυλη σακχαρου παλι!και την αλλη δευτερα στο γιατρο θα με βλεπει καθε 2 εβδομαδες αντι για καθε εβδομαδ απου ητνα μεχρι τωρα!η μικρη μια γλυκα δεν τη χορταινω,τρεχει βγαζει ολα τα συρταρια και νοτυλαπια ,με τα περιεχομενα του ςεννοειται εξω!και ειναιπολυ τρυφεροπαιδι ερχεται για αγκαλιτσες και φιλακια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρες!!!!

Κι εμείς είμαστε καλά σήμερα!

Χθες την πήγα στο γιατρό και είναι όλα καλά αλλά όχι η διατροφή της. Πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει να τρώει κρέας κοτοπουλο και ψάρια, και άντε να δω πως θα το καταφέρω....

Εχασε ένα κιλό και ψήλωσε πολύ!

Κατα τα άλλα τρέχω με τη δουλειά αυτές τις μέρες!

Μαέστρο είδες που τους συντόνισες τελικά;;)

Κισα τσαχπινούλης ο μποζάκος!!!!

Ασε την Ηλιάννα να σου ανατινάζει το σπίτι και να συνεχίσεις να τις χαίρεσαι αυτές τις στιγμές!

Κουφετου πάλι παραπλανείς τον κόσμο; Αφού το μαλλί το κόντινες λίγο, βάλε την σωστή φωτό!!!!:tongue:

Αχ, μανου αυτό το κρασάκι πολύ θα το ήθελα!!!

Σάντυ τι έγινε με τον γιατρό;

Ξεκουράσου τώρα που μπορείς!!!

4Suap3.png

Μανου μια χαρα χαρουμενες εισασταν και παιρνατε και ποζες...Ψωναρες! Παντως να πω την αληθεια κουφετο δε ησουν ξανθια γαλανοματα αλλα μια κοθκλα μελαχροινη!

Κισα, αντρες επιδειξιες απο τη κοιλια παιδι μου και μας με τα ποδια ορθανοιχτα συνεχεια αφου ελεγε ο αντρας μου στον γιατρο ευτυχως που δεν ειναι κοριτσι γιατι θα χαμε προβλημα!

Μαεστρια μια χαρα τα συντονισες τα τεκνα!

Ελενη μοντελο η μικρη, ειναι vegetarian το πουλακι μου!

Γιατρο μαλλον τ΄απογευμα ή αυριο, θα μας παρει τηλ. αν δεν εχει πολυ κοσμο, ειναι φιλος του φαδερ....

Ο μικρος κοριτσια εχει ξεσαλωσει, μπουσουλαει κανονικα πλεον και σφαιρα απο το Σαββατο, πιανεται απο τον καναπε γωνια των δικων μου και τρεχει σαν τον καβουρα και κυνηγαει το καημενο το σκυλακι μας που ψαχνει γωνιτσα να κουρνιασει, τεντωνει το δαχτυλακι του και μας δειχνει τι θελει και χτες του ελεγα πες μπαμπα και το ειπε καθαρα αλλα ασυναισθητα φυσικα για μαμα ουτε λογως μονο μαμ.

Καλησπέρα όμορφες! Τι κάνετε?

Σάντυ τα μικρά μας περνάνε την ίδια φάση... Ο δικός μου επιμένει να πάει εκεί που δεν τον αφήνω, πχ στο τραπέζι του σαλονιού του οποίο τζάπμα κάλυψα τις γωνίες για να πάει άφοβα. Ξέχασε τις γωνίες και άρχισε να το δαγκώνει παραδίπλα... Γενικά είμαστε στο τρέξιμο... Α και προτιμά το μαμά το οποίο το λέει ασυναίσθητα αλλα πολύ καθαρά και πολλές φορές. Ο μπαμπάς του κοντεύει να σκάσει...

Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο γιατί δεν υπάρχει χρόνος,είπα να δώσω το παρόν και να σας πω ότι είμαστε καλά. Παραδίδω μια εργασία για το μεταπτυχιακό οπότε είμαι πιεσμένη, αλλα από βδομάδα θα έχω περισσότερο χρόνο να σας αφιερώσω και εγώ.

καλό μεσημέρι!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...