Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στο αγοράκι σου κουφέτο μου!!! Να χαίρεται τ' όνομά του.

Κοιμήθηκα μια δυο ώρες κορίτσια ευτυχώς!! Αν κι έχω κονομήσει ένα τρομερό πονοκέφαλο απ' το πρωί, οπότε πάλι καλά δε με λες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενακι μου!!! Χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις ευχες!!! Αχ, τι θα εκανα χωρις εσας??? Σου στελνω καρδουλες που δεν ξερω να βαζω!

Μαεστρακι, περαστικα κουκλα! Ισως σε περιτριγυριζει καμμια ιωση οπως λεει η συνονοματη, βαλε και την κουραση μαζι, εεεε πολυ θελει ο ανθρωπος? Απο επιλοχειο καταθλιψη πως πας? Καλα σε διαβαζω, ελπιζω να μην σε αγγιξε καν... Εγω και απο αυτο ειχα!

Βρε κοριτσια, τωρα ειδα για το παιδακι που εφυγε καθως επαιζε! Αν καταλαβα καλα, εχει να κανει με καρδια?

Η πρωτη παιδιατρος που ειχα (φοβερη γιατρος, αλλα πολυ περιεργος ανθρωπος, μου εχει λειψει φοβερα μιας και της ειχα τυφλη εμπιστοσυνη αλλα εκανε κατι σκηνικα που δεν μπορουσα να παραβλεψω), ειχε σαν βασικη εξεταση στα τρια χρονια τον υπερηχο καρδιας. Καποια στιγμη, ειχα μονο την Μυρτω μωρακι, ο ξαδερφος μου ειχε παει την μεγαλη του κορη για υπερηχο μιας και το ειχαν ζητησει απο μια αθλητικη δραστηριοτητα που θα επαιρνε μερος, κι απο σποντα εκαναν και στον μικρο του που τοτε ηταν 6 χρονων. Ο μικρος λοιπον ειχε σοβαρο προβλημα με την καρδια, δεν ειχε κλεισει το φυσημα (εννοω ηταν σε μεγαλο βαθμο) κι αν θυμαμαι καλα μεταφεροταν υγρο απο τον εναν πολο της καρδιας στον αλλον. Χειρουργηθηκε αμεσα! Του ειπαν οι γιατροι, οτι καποια στιγμη θα εμενε εκει που θα καθοταν!!! Καλα, περιττο να σας περιγραψω το σοκ τους, μιας και το εμαθαν εντελως κατα τυχη, αφου πηγαν την μεγαλη για τον υπερηχο ειπαν να κανουν και στον μικρο! Ο παιδιατρος τους, ο οποιος πραγματικα ειναι ο καλυτερος της περιοχης επαθε πλακα! Δεν το ειχε ακουσει και μεχρι τωρα τους ζηταει συγγνωμη!

Με λιγα λογια, θεωρω οτι πρεπει να κανουμε εναν υπερηχο στα παιδια μετα τα τρια, μεχρι τοτε ειναι φυσιολογικο να εχουν φυσημα αφου γεννιουνται με αυτο, τοτε περιπου πρεπει να εχει κλεισει 'η να ειναι οσο το δυνατον σε μικροτερο βαθμο. Και μου θυμισε επισης οτι εγω κακως το εχω αμελησει, στα τρια χρονια της Μυρτως η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις, στα τεσσερα μου ειπε οτι δεν καταλαβαινει γιατι να της κανω υπερηχο, την ακουσε πολυ προσεκτικα και δεν βρηκε λογο να το κανω κι εγω η χαζη το αφησα. Τελος, το βαζω στο προγραμμα, θα παμε να κανει!

Αλλα ρε γμτ... Ψυχουλα μου... Δεν μπορω ουτε να σκεφτω τετοιο πραγμα, ποιος ξερει τι μας περιμενει ρε γμτ... Γερα να ειναι τα παιδακια ΟΛΟΥ του κοσμου Παναγια μου!

Έτσι όπως τα λες Λενάκι!

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!!!!

Εντάξει, να μην κάνουμε υπερβολές, όμως στα 2-3 χρόνια μια γενική αίματος και ένας υπέρηχος δεν κάνουν κακό...

Να σας πω και κάτι άλλο να τρελαθείτε;

Οταν πηγαίνουμε τα παιδιά μας στον παιδίατρο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να τους παίρνουν την πίεση, αλλά δεν το κάνει κανείς!

Μου το είπε γιατρός και όταν ρώτησα γιατί δεν το κάνουν, η απάντηση ήταν γιατί σπάνια βρίσκεις γιατρό που να μην βαριέται να το κάνει!!!:shock::shock::shock:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Έτσι όπως τα λες Λενάκι!

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!!!!

Εντάξει, να μην κάνουμε υπερβολές, όμως στα 2-3 χρόνια μια γενική αίματος και ένας υπέρηχος δεν κάνουν κακό...

Να σας πω και κάτι άλλο να τρελαθείτε;

Οταν πηγαίνουμε τα παιδιά μας στον παιδίατρο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να τους παίρνουν την πίεση, αλλά δεν το κάνει κανείς!

Μου το είπε γιατρός και όταν ρώτησα γιατί δεν το κάνουν, η απάντηση ήταν γιατί σπάνια βρίσκεις γιατρό που να μην βαριέται να το κάνει!!!:shock::shock::shock:

Ναι ρε!!! Ο παιδιατρος του ξαδερφου, αφου το πηρε πολυ βαρια ολο αυτο (για σκεψου να μην το προλαβαιναν εστω και κατα λαθος!!! Πηγε στο σπιτι τους στις 7 το πρωι αφου δεν ειχε κοιμηθει ολο το βραδυ, τον ακροαστηκε και ειπε οτι "ΝΑΙ.... ακουγεται!!!!") αρχισε τις εξομολογησεις του στυλ "πως τα εχω κανει ετσι? Πως να ειμαι σωστος στην δουλεια μου οταν βλεπω πανω απο 50 πιτσιρικια την ημερα? Γιατι ενω καθε φορα λεω να αρνηθω οταν μου ερχεται καινουριο παιδι, παντα τελικα το βαζω κι αυτο στην λιστα μου??? Ε, ναι, οταν βλεπεις παιδια απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 3 το βραδυ (εχει παει επισκεψη στον αδερφο μου τετοια ωρα, δεν σας κανω πλακα) λογικο ειναι οτι τα φτυνεις! Αλλα τι σου φταινε ρε γμτ τα παιδια? Ασε, να μην ειμαστε οι τυχεροι ειναι το θεμα... Κανεις να μην ειναι!

Διαφημίσεις

Καλησπερα 30αρουλες τι μου κανετε;;;;;

Κουφετακι μου χρονια σας πολλααααα!!!Να το χαιρεσε το αγορακι σου να ειναι παντα γερο,καλοτυχο και να χαμογελαει.Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει!!

15179a3r8boqxal.gif

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κισακι μου τι κανεις μας ελειψες.......μια χαρα μου ακουγονται τα νεα απο το γιατρο.Να προσεχεις τον εαυτο σου και φιλια στην Ηλιαννα.

Σαντυ μου καλα αποτελεσματα στο γιατρο.Να κατσεις στη μανουλα οσο χρειαστει,μονο προσοχη με τη διατροφη,ε μη ξεχνιομαστε;):tongue:

Μαεστρια τι εγινε σου βγηκε "δυσκολη" η τσουπρα;Ελα μωρε το πουλακι μου,νινακι ειναι ακομα,που θα παει θα στρωσει.

Οι ελενιτσες κ και 2008 τι κανουν πως πανε τα κεφια;;;;;

Καλα εγω σημερα κολλησα στο πισι και ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα,αστα να πανε......τωρα τηγανιζω ψαρακια για την οικογενεια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

xaxaxaxaa!με φουντουκι!να σε κλ που μου ηρθες απο τοσο μακρια(να ναι κλ κ το τουτου σου)αν κ γρηγορο καφεδακι ηταν πολυ καλο αφου τα παμε λιγο κ ειχαμε κ τα ευχαριστα νεα για την αθηναια μας λενι ματσ μουτσ,στις λενες του καφε μας.και ευχαριτσω για τις ευχες σας το σπιτι μου ανοιχτο το απογευμα οποια θελει εχει κ αλλο καφε ντε!!!μαεστρια εγω πιστευω οτι ο πονοκεφαλος ειναι απο την υγρασια που εχει τωρα τελυταια κ την αυπνια σου.τα χα και εγω με την κορη μου.ημουν καπως ετσι τοτεsleepless-men-thumb.png αλλα στο μεσογειακο του μυγδαλωτο ματι θα πεσει στο πατωμα χχχαχαχααα!ααα!και το σοκολατογλυκο μην ξεχασω θεϊκοοοοοοP1000190.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_V2Imb5G3Ovk/TSXdSd76PdI/AAAAAAAAAOQ/Wj_vOM197Yg/s1600/P1000190.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Να γιατι λενε οτι η σοκολατα θελει μετρο γιατι κανει κακο! Ενα πυρεξ σοκολατα... με στραβωσε!!! Παλι περα δωθε η σελιδα!!!

Ηπιατε καφε κουφαλιτσες? ΗΠΙΑΤΕ? Αυτα ειναι, ετσι μου 'ρχεται να βρω δουλεια στο κουφετακι να μην εχουμε καφε καθε τρεις και λιγο (κακιαααααααααα)!!!

Τι ωραια μερα παλι σημερα, μα τι φοβερες μερες ειναι αυτες τελευταια?

κλ μην στριμωχνεστε ολες καλε μια μια μιλατε.κοριτσια μου θρε το χαρατσι της δεη τωρα μολις 615ευρο και κατι ψιλα αχαχααχχααχαααα!!!!!!!και αχαχαχαχααχχααχχαχαχαχχαα!!!!!!!και χαχαχαχααχχαχααχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...