Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ωχ μη λες τέτοια!

Τρομάζω!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Όχι ρε... Εσένα εξάλου σου το έβγαλε με το κατούρημα!

Απλώς θέλω να πω πως με κάποιο τρόπο θα εκδηλώσουν την ζήλεια τους και είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Τώρα, κάποια παιδάκια το βγάζουν πολύ έντονα και κάποια πιο νορμάλ, αλλά νομίζω ότι το χειρίζεστε πολύ καλά οπότε δεν πιστεύω να έχετε τεράστια προβλήματα!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα, κάποια παιδάκια το βγάζουν πολύ έντονα και κάποια πιο νορμάλ, αλλά νομίζω ότι το χειρίζεστε πολύ καλά οπότε δεν πιστεύω να έχετε τεράστια προβλήματα!!

Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ela ρε συ ελενη κριμα γτ οταν ξες το θεμα που δημιουργει το προβλημα κινησε τριγυρω κ βρισκεις την λυση,ειναι λιγο πολυ ολα στανταρ στην καθε ηλικια,θελει να σχολησε κ να προβληματιζεσε εγω αυτο καταλαβαινω οριστε δες κ την μαεστρια κλ δεν λεω για την κορη της φιλης μου αλλα να σου πω κλ κανανε αφου ετσι λειτουργουν σωστα αυτοι,στην τελικη το ζητουμενο ειναι τα παιδια κ η ψυχολογια τους πανω σε αυτο.το παιδι που γκρινιαζει κ δεν κοιματε δεν φταιει φταιει ενας λαθος χειρισμος που δεν καταλβαν οτι καναν οι γονεις λογικο ετσι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφετο να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες!

Δηλωσα χτες τ΄ ονοματακι μας και μου ειπαν εδω απ΄το δημαρχειο οτι μου λεγαν βλακειες στη Θεσ/νικη και οτι μπορουσε να δηλωθει κι εκει αφου εκει εγινε η βαφτιση και οτι το χαρτι εχει ισχυ 3μηνες και οχι 30μερες που μας ειπε ο παπας! Οτι να ναι..... Πεμπτη παω γιατρο για τα χερακια μου!!--

Διαφημίσεις

Καιρός ήτανε!!!!;)

Επιστρέψατε;

Οχι ακομα Ελενη γιατι ο γιατρος ειναι εδω... Να δω τι θα μου πει, κι αν χρειαστει ξεκουραση και αγωγη θα κατσω λιγο παραπανω, μπας και γλυτωσω αυτο που φοβαμαι (χειρουργιο)!

καλημερα κουκλεςςςςς!τι κανετε?εγω [πολυ τρεξιμο και σπιτι και δουλεια ολο κατι γινεται....απο το κακο στο χειροτερο...τελςο παντων τα καλα νεα,ειναι οτι πηγα γιατρο χτες και μαλλον γλυτωσαμε το ζαχαρο,βεβαια θα ξανακανω καμπυλη σε 1-2 εβδομαδες...το αμνιακο υγρο στα φυσιολογικα πλεςον και παο συσπασεις 2-3 τη μερα φυσιολογικο ειπε ο γιατρος...αυτααααααααααααααααα!

κουφετενια να χαιρεσια το μικρο αγγελουδι σουυυυυ!κοριτσια οσους εχετε που γιορταζουν να τους χαιρεστε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερες κουκλες!

Κισακι, πολυ καλα τα νεα σου (οσον αφορα τουλαχιστον την εγκυμοσυνη). Για τις συσπασεις σου ειπε να παιρνεις εξτρα μαγνησιο? Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, στον 6ο που ειχα εντονες συσπασεις και στις δυο εγκυμοσυνες, μου ειχε αυξησει το μαγνησιο η γιατρος! Μην χανεσαι κοπεγια, να σε βλεπουμε!

Κουφετακι μου αγαπημενο, να χαιρεσαι το αγορακι σου, πολυχρονο να ειναι το μαναρακι και παντα γερο! Αααα και καλοτυχο! Να τους χαιρεσαι ολους! Κι εγω θελω σοκολατενιο γλυκο, μα τι κακο ειναι αυτο να μην κερνατε σοκολατα!

Κορες, ευχαριστω για τις απαντησεις. Το οτι καμμια δεν τον ξερει πως να το εκλαβω? Αν ηταν τοσο φοβερος και τρομερος, κατι δεν θα ειχατε ακουσει? Τα νευρα μου!

Σημερα σπιτι μονη μου. Η μοναδικη μερα της εβδομαδας, ολες τις αλλες μερες κατι εχω να κανω... Πρεπει σιγα σιγα να βγω στον κοσμο, ασχετα με τον πονο. Σιγουρα και το οτι ημουν δυο μηνες κλινηρης δεν βοηθησε την κατασταση, ισως για αυτο κουραζομαι τοσο ευκολα. Τελος παντων, θα ερθει η ωρα μου να γινω καλα...

Σαντυ, χαρηκα που εκλεισες ραντεβου με τον γιατρο, καλα αποτελεσματα να εχεις!

Αυτα τα νιουζ!

Να χαιρεστε οποιον εχετε, εμεις δοξα τω Θεω εχουμε πααααρα πολλους (παππους Αγγελος και καταλαβαινετε!). Γιορταζει και ο μπιγκ μπραδερ σημερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...