Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αντε ρε κοριτσια πολυ χαρηκα κ για τις δυο σας.η ηρεμια κ η συζητηση τα λυνει ολα τελικα.κλ λενι για την κορη σου τι να πω!!!βρε λες να ναι η μελοντικη πρωθυπουργος της χωρας μας?εμενα λιγο με τσακισε ο μεγαλος μου γτ σημερα το απογευμα εκει που πιναμε τον γαλλικο μας ηρεμα κ ωραια με κοιτα με ενα παραπονιαρικο βλεμα κ μου λεει,μαμα τι κανεις ολη μερα εδω μεσα?....σκουπιζω μαγειρευω σιδερωνω κ γενικος πηζω χοντρα αγαπη μου του απαντησα...με τσακισε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι με αντιβίωση, γιατί από προχθές οι αμυγδαλές μου (πότε θα τις βγάλω να ησυχάσω) ξεκίνησαν πάλι. Προσπαθώ να μην πολυφιλάω την μπουμπού.

Επίσης είχαμε κόσμο αυτές τις μέρες και καλή η παρέα, αλλά σε συνδυασμό με τα ξενύχτια και τις κομμάρες, κουράστηκα η γυναίκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ax!τρελοπατρινια μου τι κανεις μωρε?!!!!!ειναι που το θεμα με τα παιδια τον γαμο τον αντρα μου τα χω κανει μαστιχα κ τα μασαω 18χρονια κλεισμενα πια!!!οταν παντρευτηκαμε ημασταν πολυ μικροι κ οι δυο ηταν ενα ομορφο παιχνιδι οι αντοχες μεγαλες κ ημασταν ενα ιδανικο ζευγαρι μετα ηρθαν οι πολλες υποχρεωσεις μειναμε με την μαμα μου που δεν μας πειραζε αλλα υπηρχε μεσα στο σπιτι με δυο μικρα παιδια(χτιζαμε τα σπιτια μας κ μεναμε μαζι για να εχουμε κοινα τα εξοδα)εκει την πατησα κλ,γτ τα φορτωνομουν ολα.να μην πιεζω την μαμα που μενει μαζι μας μη μιλας σε τπτ εγω,να μην πιεζω τον χαμπι που μενει με την πεθερα τουμπεκι εγω,ωσπου μου σπασαν τα νευρα,οταν ενα βραδυ ηρθε ο χαμπι απο την δουλεια κ μου κανε παρατηρηση γτ εχω πιατα απλυτα στον νεροχυτη,εκει καταλαβα οτι για να υπαρχει ισοροπια δεν πρεπει να θαβετε η μανα κ ναι ολα περναν απο μας αλλα θα πω το κλασικο αν δεν εισαι εσυ κλ δεν λειτουργει μια οικογενεια,κ οσο κ να προσφερεις αλλο τοσο θα περνουν οι γυρω σου -παιδια συζυγος-γτ θα το θεωρουν δεδομενο.ομως ανθρωποι ημαστε κ αυτο που πρεπει να δινουμε ειναι η αγαπη μας πανω απο ολα.αραγε γτ δεν μας κοβουν κ κανα μεροκαματο γτ να μην βγαινουμε στην συνταξη ενα πτυχιο βρε παιδι μου κατι,μαγειρισες ημαστε νοσοκομες καθαριστριες ψυχολογες για να μην πω κ για τις υποχρεωσεις στις ''αλλες υποχρεωσεις μας''δεν βλεπετε την λενι μου που δεν μπορει να το προσφερει κ εχει βαρεσει κοκκινο ο χαμπι της οϊμε!!!!

καλα, όταν είναι η πεθερα μες στο σπίτι ΠΑΝΤΑ(όποια κι αν είναι, ό,τι χαρακτήρας και να'ναι) κάτι αρνητικο βγαίνει....η μάνα μου μας έχει περάσει ένα πράγμα..οτι το ζευγαρι ΠΡΕΠΕΙ να μενει πάντα μόνο του, να πιεστεί, θα τα βγάλει πέρα ό,τι και να γίνει...και μας λέει το χαρακτηριστικό "οτι άν είσαστε αγαπημένοι, το βραδυ που θα ξαπλώσετε μαζί ότι και να έχετε πει ο ένας στον άλλο, όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση θα τα βρείτε...ό,τι και να γίνει"...αχ αυτές οι πεθερες!!!! αρνητική λέξη ρε παιδί μου όπως και να την δεις!!!!...α ρε κουφετάκι μου θυμίζεις εμένα ...απλα εγώ ειμαι νομίζω πιο αντιδραστικη ...τόσο φιλότιμη μεν, απλά δεν καταπίνω τόσο καιρό...από την πρώτη στιγμ'η αντιδρω...

χαχαχαχαχα τι να σου πω παιδακι μου???

Βεβαια... οπως ειναι τωρα η κατασταση στο σπιτι μου... εγω ειμαι αραχτη και διαταζω... αυτο απο μονο του δεν ειναι λογικο οτι θα του σπασει τα νευρα? Ολα ΟΚ ομως, η ηρεμια επανηλθε στο σπιτι μας! Εχουμε ριξει πολλες ωρες συζητησης τελευταια... Σημερα το μεσημερι, καθησαμε δυο ωρες στο τραπεζι, η κορη μου μας εστειλε! Ειναι απιστευτα τα παιδια, ειχε δικιο σε ολα σχεδον, με την καθοδηγηση μου (ελεος πια, αυτα που λεγαμε) ο Τακης της ζητησε πολλες φορες συγγνωμη! Και μετα μου ειπε "δλδ χαρηκες που με στησατε στον τοιχο?" αλλα ΟΚ το βασικο ειναι οτι ειδε και την οπτικη γωνια του παιδιου!!! Των παιδιων μαλλον. Ο μαλλιας πεταγοταν και ελεγε κι αυτος την γνωμη του, οταν δεν εκανε την ηχω της κουκλας μου! Ολοι λαβαμε μερος σε αυτην την συζητηση!

Σημερα νιωθω σουπερ! Η μερα ειναι φοβερη, ολοι ειμαστε ηρεμοι, παιξαμε, συζητησαμε, αγαπιομαστε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ?

Τίποτα άλλο...κι εμείς περασαμε μια ωραία Κυριακή....οι 3 μας..τι άλλο θέλουμε...υγεία μόνο...

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι με αντιβίωση, γιατί από προχθές οι αμυγδαλές μου (πότε θα τις βγάλω να ησυχάσω) ξεκίνησαν πάλι. Προσπαθώ να μην πολυφιλάω την μπουμπού.

Επίσης είχαμε κόσμο αυτές τις μέρες και καλή η παρέα, αλλά σε συνδυασμό με τα ξενύχτια και τις κομμάρες, κουράστηκα η γυναίκα.

Μαρή βάλε ένα PLEASE DON'T DISTURB!!!:-):-):-) έξω από την πόρτα τους...μα τι κουραστικό αυτό το πράγμα με τις επισκέψεις τον π΄ρωτο καιρό!!! εγώ μιλάμε τα είχα παίξει!!!!Κάνε υπομονή κυρά μου κι έλα να με δεις λίγο μετά!!! Στον 1ο μήνα σου'ρχεται που ξυπνάω ανα 3ωρα(λέμε τώρα!!)...στο καλό!!!

Σαντούλι μου δεν λέω για τον άνθρωπο οτι είναι πασας...αλλά άν ξεπατώνονται στην δουλειά τι άλλο να κάνουν μέσα στην μέρα...σε καταλαβαίνω απολυτότατα!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Μαρή βάλε ένα PLEASE DON'T DISTURB!!!:-):-):-) έξω από την πόρτα τους...μα τι κουραστικό αυτό το πράγμα με τις επισκέψεις τον π΄ρωτο καιρό!!! εγώ μιλάμε τα είχα παίξει!!!!Κάνε υπομονή κυρά μου κι έλα να με δεις λίγο μετά!!! Στον 1ο μήνα σου'ρχεται που ξυπνάω ανα 3ωρα(λέμε τώρα!!)...στο καλό!!!

Όχι ρε, κολλητοί φίλοι ήρθανε. Οι πιο "επίσημες" επισκέψεις (σόγια, θείες, κλπ) περιμένουν να σαραντίσουμε.

Ήθελα όλους να τους δω, αλλά πάλι κουράστηκα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι κι εγώ ήθελα κάποιους να τους δω αλλά πάντα έρχονταν ΛΑΘΟΣ 'ωρα...και τι να τους πεις, μην έρθετε; από αγάπη έρχονταν...χσ μέσα Πολυχρόνη...βάστα γερα μάνα!!!!

Πώςπάει η τσουπρα σου; Ο γιόκας; πώς τα πάει με τη μπουμπου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα.Τι κανουν τα μπουμπουκια του καφε;;;:tongue:

Μια χαρα σας διαβαζω πανω-κατω,αφου τα βρηκατε με τους συζυγους και περασατε ομορφες οικογενειακες στιγμες,αυτο ειναι που μετραει.

Παστακια που χαθηκες βρε κοπεγια εσυ,τι κανετε,ο μικρος καλα;(ακομα περιμενουμε φωτο απο βαφτιση.....)

Κι εμεις περασαμε ενα ομορφο Σ/Κ.Το εχουμε καθιερωσει πλεον και μολις αφηνουμε το πρωι του Σαββατου τη μικρη στα γερμανικα,παμε τα δυο μας για καφεδακι.Το βραδυ πηγαμε στη νονα μας και χθες καναμε την καθιερωμενη μας πια τουρνε στις γιαγιαδες-παππουδες,αλλα ηταν καλα.Κι απο σημερα ξανα-μανα τα ιδια........κουφετακι μου κι εγω βαριεμαι,σε νιωθω απολυτα.....πρεπει να βρουμε κατι να ασχοληθουμε φιλεναδα,γιατι αλλιως δε μας βλεπω καλα.Αυτες τις μερες εχει ημερες βιβλιοθηκων στις δημοτικες βιβλιοθηκες.Εγω εχω ηδη κανονισει να παρακολουθησω 2 σεμιναρια,το ενα εχει να κανει με τη διατροφη των παιδιων(εισηγητρια θα ειναι η Ειρηνη Πασχαλερη) και στο αλλο θα κανουμε γευσιγνωσια κρασιων:tongue:μια χαρα θα φτιαξουμε και διαθεση.Επισης θελω να ξεκινησω ενα παζλ για το δωματιο της μικρης με 1500 κομματια,αλλα δεν εχω βρει ακομα "κατι" πανω στο οποιο δουλευω.Τουλαχιστον να περναει λιγο η ωρα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πώςπάει η τσουπρα σου; Ο γιόκας; πώς τα πάει με τη μπουμπου;

H τσούπρα τρώει πολύ και μεγαλώνει! :D

Ο μικρός καλά είναι, αλλά επειδή νιώθει φυσικά και μια ανασφάλεια για τη μικρή, έχει γίνει ΑΚΟΜΑ πιο ζιζάνιο και μας έχει ψοφήσει.

Ουφ, τουλάχιστον κοιμήθηκα 4 ώρες συνεχόμενες (2-6) σήμερα, γιατί μετά μέχρι να ταίσω ξανά τη μικρή, κατά τις 7 ξύπνησε ο μεγάλος και πάει ο ήρεμος ύπνος.

Τέσπα, είπαμε, πρέπει να το πάρω απόφαση.

Τώρα έχω λίγο τζάμια να κάνω και να σκουπίσω στο σαλόνι μόνο που 'ναι χάλια και μετά ένα ντουζάκι και ριλάξ (όσο μ' αφήσει). Έλεγα να βγω μια βόλτα με τη μικρά, γιατί πήραμε και το καρότσι, αλλά αρκετά κρύο βλέπω να 'χει, δεν ξέρω. :rolleyes:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ακουσα για μπουμπούκια κι είπα να κάνω εμφάνιση!!!:tongue::tongue::tongue: Τρομάρα μου!!!:mrgreen:

Τι κάνετε όμορφες;

Απ'ότι είδα περάσατε όλες μια χαρά!

Κι εμείς... Το Σάββατο πήγαμε σε έναν συνάδελφο που μας είχε τραπέζι και παρότι περίμενα να είναι τελέιως ξενέρωτα, περάσαμε ωραία!

Χθες το πρωί κλασικά δουλειές, και μετά είχα συνέχεια κόσμο και πολύ το χάρηκα!

Σαντυ μη μασάς... Όλοι έτσι είναι... Εγώ αυτές τις μέρες θέλω να τον σκοτώσω! Εχει κάτι νεύρα, ένα του λες 10 απαντάει! Υπομονή και γράψιμο!!!

Μανού μπράβο σας!!! Να το καθιερώσετε με τον χάμπυ!!!

Λενάκι επιτέλους άρχισες να ξαναζείς!!! Ατιμο πράμα η μέση ρε γμτ... Σε καθηλώνει στο 100%...

Παστάκια που χάθηκες καλέ; Τι θα γίνει με φωτό; Θα δούμε καμιά φορά;;)

Κουφέτο, αδικείσαι! Αφού το'χεις το ψυχολογικό δεν κοιτάς μπας και το εκμεταλευτείς κιόλας;;;;:P:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα μαεστρια μας.προχτες μετα τον καφε μας πηγα σε μια φιλη μου που ειναι γιαγια κ εχει το 2ο ημερων ακομη,μιλουσαμε γτ γεννηθηκε προωρα η μικρη τους κ μετα καταληξαμε σε ποιο λαιτι θεματα οπως αυτο της προσαρμογης του εγγονου της με την αδερφουλα του,εδω κ μηνες που λες πηγαινε το ζευγαρι σε υπαρξιολογο...εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραμα,κ ακου τι τους εχει πει κ το καναν μεχρι τωρα.δεν ειπαν στο παιδι που ειναι 2 χρ.οτι περιμενουν 2ο παιδι ειναι λεει σαν να σου λενε οτι μολις ερθει το αδερφακι αυτο εσυ περνεις ποδι(εγω δεν συμφωνω με αυτο γτ βοηθα πολυ το να δουλεψεις με το παιδι.πως ερχονται τα παιδια η ομαδικοτητα κ παντα λεν οι ψυχολογοι οτι πρεπει να συμετεχει το παιδι στα δρωμενα της οικογενειας).αν και πρακτικα με το περασμα του χρονου ο γιος μου δεν θυμοταν ολα αυτα που του χα μαθει με ειδικα βιβλια για το πως γεννειτε ενα παιδι ουτε που τα λεγε,ομως δεν αλλαζω με τπτ το πως ηταν διπλα μου τις μερες που ειχα συσπασεις η οταν μιλουσε με την αδερφη του κ χαιδευε την κοιλια μου.μετα τους ειπενα μην δει την μανα με το καινουργιο παιδι αγκαλια οκ κ εγω το κανα,κ εχω παραδειγμα φιλη που με το που μπηκε κ ειδε το 1ο παιδι την μανα με το μωρο αγκαλια εφυγε πισω κλαιγοντας,α δεν τους αφησε ο ντοκτορ να πανε πανω στο δωματιο κ η μανα οταν εφυγε ειπε οτι παει στην δουλεια αφου ο χρονος γι αυτη την ηλικια δεν υπαερχει κ οταν πηγε το παιδι μια φορα στο νσκμειο ντυθηκε η μανα κ κατεβηκε στο σαλονι(γενννεσης)/το δωρο που σας ειχα πει απο το καινουργιο αδερφακι,εαν κλαιει το μωρο κ παιζει με το μεγαλο να μην σηκωθει να τελιωσει 1α το παιχνιδι κ μετα.κ καθε επισκεψη που εχει οταν μπαινουν μεσα στο πσιτι εχουν παρει μικρα αυτοκινητακια κ τα δινουν να τα δωσουν στο μεγαλο,κ να ασχολουνται με αυτο αφου η τσουμπρα ακομη ειναι στο κοσμουλη της.εκτος απο το να μην μοιραστω την εγκυμοσινη μυο με το παιδι μου ολα τα αλλα τα κανα.α και το δωρο καθε επισκεπτη που ετσι κι αλλιως οσοι ηρθαν το ν ειχαν παρει τον μεγαλο απο οτι θυμαμε.κ δεν ειχα προβλημα προσαρμογης εκτος απο οτι το πρωι συνηθως κ για κανα 2μηνο ο μεγαλος ξυπνουσα κ ηταν στο πατωμα προς την κρεβατοκαμαρα με την κουβερτουλα του κοιμισμενος,γτ ειχα μια παρανια οτι μπορει το βραδυ να σηκωθει κ να παρει-κανει τπτ στο λεχουδι μου.(τωρα τι να σου πω αφου ειχα φαει τετοιο κολλημα)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφέτο κι εμείς πάνω κάτω έτσι λειτουργούμε. Άσε που όλοι οι φίλοι που έρχονται ούτως ή άλλως με τον Γιάννη ασχολούνται, δεν τους αφήνει σε ησυχία. :D

Κι εγώ είχα πει ότι έρχεται μωράκι, αφού στο τέλος ετοίμαζα και πράγματα, αλλά του λέγαμε "θα μας βοηθάς να κάνουμε αυτό, να προσέχουμε το μωράκι, κλπ".

Είναι δυσκολη φάση και περιμένω ότι θα ζοριστεί κι όταν θα βάλουμε την κούνια στο δωμάτιό του, αν και θα του αρέσει που δεν θα 'χουμε το μωρό στο δικό μας, γιατί κι αυτό τον "καίει" φαντάζομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια χαρά τα πάει ο Γιάννος!

Εννοείται πως με κάποιο τρόπο θα αντιδράσει, μην ξεχνάς ότι έχασε την αποκλειστικότητα...

Νομίζω όμως πως το αντιμετωπίζει μια χαρά προς το παρόν!

Δίπλα μας η κοπέλα γέννησε λίγες μέρες μετά τη Μαρία. Ενώ το κοριτσάκι της ήταν συνεννοήσιμο και υπάκουο, τώρα έχει γίνει γκρινιάρα(όλο το 24ωρο), και δεν κοιμάται ούτε το βράδυ. Κλαίει συνέχεια και αντιδράει σε οτιδήποτε!

4Suap3.png

Δίπλα μας η κοπέλα γέννησε λίγες μέρες μετά τη Μαρία. Ενώ το κοριτσάκι της ήταν συνεννοήσιμο και υπάκουο, τώρα έχει γίνει γκρινιάρα(όλο το 24ωρο), και δεν κοιμάται ούτε το βράδυ. Κλαίει συνέχεια και αντιδράει σε οτιδήποτε!

Ωχ μη λες τέτοια!

Τρομάζω!!!!! :shock::shock::shock::shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...