Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ε, μια και τον έχεις εύκολο τον ύπνο, μόλις κοιμηθεί η μικρά, ξες εσύ!!!! Από δίπλα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Αμ δε που τον έχω εύκολο..:rolleyes:

Δε σε ρώτησα, πως πάτε εσείς με τις ιώσεις; Καλύτερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμ δε που τον έχω εύκολο..:rolleyes:

Δε σε ρώτησα, πως πάτε εσείς με τις ιώσεις; Καλύτερα;

Γιατί καλέ, χάλασες κι εσύ;:tongue:

Εμείς;;;; Μια χαρά.... Ευτυχώς συνήλθαμε, αλλά στον χάμπθ το γύρισε σε ασθματικη βροχίτιδα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γιατί καλέ, χάλασες κι εσύ;:tongue:

Εμείς;;;; Μια χαρά.... Ευτυχώς συνήλθαμε, αλλά στον χάμπθ το γύρισε σε ασθματικη βροχίτιδα!

Εγώ είμαι δύσκολη στο ν' αποκοιμηθώ, ανέκαθεν έτσι ήμουν!

Δηλαδή; Τι κάνει; Φάρμακα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα φωναξα μ΄ ολη τη δυναμη της ψυχης μου και ακουσα μονο την ηχω απ΄ τη φωνη μου χαχαχα!

Μου ηρθε περιοδος, ποναω, τα νευρα μου χαλια, χτες σκοτωθηκαμε με τον χαμπι για το τιποτα ξεχ@στηκαμε μπροστα στον μικρο κλαψ κλαψ, σημερα σαν να μη συμβαινει τιποτα α.....οτι να ναι, λειπει ολη μερα κουραζεται, ειμαι μονη μου ολη μερα κουραζομαι δε προλαβαινω να κανω τιποτα με τον μικρο γιατι κι αυτο το σκατουλι δε καθεται στο παρκο να κανω καμια δουλεια, το σπιτι κ@λος, το σιδερο τα ημαλαια και τα νευρσ μας κροσια!

ωπα ρε συ σαντυ!!!καλημερα καταρχην!!ενα μωρο εχει πολυ δουλεια οι αντρες απο την φυση τους ειναι εγωιστες (εκτος απο μερικους σπανιου ειδους ειπαμε)κ απο κει ξεκιναει το ολο πραμα να χαλαει.το να εισαι κλεισμενη σε ενα σπιτι ολη μερα,ειναι πολυ δυσκολο,αυτο κ το οτι οι καθημερινες δουλειες για να κρατησεις ενα σπιτι ειναι πραγματα που οι αντρες συνηθως δεν καταλαβαινουν.εμπειρικα στο λεω κ μετα απο μαλωματα κ διαφωνιες κ λεξεις του τυπου εσυ τι κανεις ολη μερα,κ εφοσων κανα 2 φορες οταν ηταν εφικτο αυτο τον αφησα τον δικο μου να κανει πανω πανω οτι κανω εγω κοιτωντας τα παιδια κ κανοντας κανα ψητο στην σχαρα γτ δεν μαγειρευει περα απο μια μακαροναδα κ αυγα,ακομη κ τωρα κ προσφατα μαλιστα το χει πεταξει ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΟΛΗ ΜΕΡΑ τι προταση κ αυτη.ο δικος σου ειναι φρεσκος ακομη κ αν δεν του δινεις ευθυνες δεν θα τις περνει να το ξες.ειχες τα ορμονικα σου λογο περιοδου,ζοριζεσε με το μωρο κ τις δουλειες,εαν αφιερωνε οσο χρονο μπορουσε για να κανεις καποιες δουλειες χωρις να ασχολησε με το μωρο σημερα δεν θα τα λεγαμε γι αυτο το πραγμα,δηλ. τι σου λεω,μην μπερδευεσε με το θεμα,του ζητας μεσα στην καθημερινοτητα σας να ασχολειτε εστω κ 1ωρα με το μωρο σωστα κ αποκλειστικα αυτος ακομη κ για να κλειστης μεσα στην κρεβατο καμαρα για να βαψεις τα νυχια σου.εγω το χω ξαναπει οταν ειχα τα 2 μικρα οταν γυρνουσε απο την δουλεια γτ γυρνουσε 8 το βραδυ συνηθως ετρωγε εκανε ενα μπανιο κ του αφηνα τα παιδια για να κανω μια βολτα το τετραγωνο χεμωνα καλοκαιρι,ή οταν ημασταν βολτα αυτος ετρεχε πισω απο τα παιδια περισσοτερο (αυτο το κανε απο μονος του)πρπει να καταλαβαινουν λιγο οπως καταλαβαινουμε κ εμεις πως κουραζονται στην δουλεια,αν και μεταξυ μας χιλιες φορε να δουλευω κ να γυρναω να τα βρισκω ολα ετοιμα κ να παιζω με τα παιδια μου 1-2 ωρες παρα αυτο το κλεισιμο.βεβαια καλοι ειναι οι αντρες μας ομως το προηγουμενο πλυντηριο μου το σιδερωσα μετα απο δυο βδομαδες κοντα γτ δεν επερνε το παιδι μια βολτα(δεν θελω να σιδερωνω με το παιδι στον ελεχνο μου θελω να ειμαι ησυχη).θα μαθει εσυ θα τον κανεις να μαθει

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ωπα ρε συ σαντυ!!!καλημερα καταρχην!!ενα μωρο εχει πολυ δουλεια οι αντρες απο την φυση τους ειναι εγωιστες (εκτος απο μερικους σπανιου ειδους ειπαμε)κ απο κει ξεκιναει το ολο πραμα να χαλαει.το να εισαι κλεισμενη σε ενα σπιτι ολη μερα,ειναι πολυ δυσκολο,αυτο κ το οτι οι καθημερινες δουλειες για να κρατησεις ενα σπιτι ειναι πραγματα που οι αντρες συνηθως δεν καταλαβαινουν.εμπειρικα στο λεω κ μετα απο μαλωματα κ διαφωνιες κ λεξεις του τυπου εσυ τι κανεις ολη μερα,κ εφοσων κανα 2 φορες οταν ηταν εφικτο αυτο τον αφησα τον δικο μου να κανει πανω πανω οτι κανω εγω κοιτωντας τα παιδια κ κανοντας κανα ψητο στην σχαρα γτ δεν μαγειρευει περα απο μια μακαροναδα κ αυγα,ακομη κ τωρα κ προσφατα μαλιστα το χει πεταξει ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΟΛΗ ΜΕΡΑ τι προταση κ αυτη.ο δικος σου ειναι φρεσκος ακομη κ αν δεν του δινεις ευθυνες δεν θα τις περνει να το ξες.ειχες τα ορμονικα σου λογο περιοδου,ζοριζεσε με το μωρο κ τις δουλειες,εαν αφιερωνε οσο χρονο μπορουσε για να κανεις καποιες δουλειες χωρις να ασχολησε με το μωρο σημερα δεν θα τα λεγαμε γι αυτο το πραγμα,δηλ. τι σου λεω,μην μπερδευεσε με το θεμα,του ζητας μεσα στην καθημερινοτητα σας να ασχολειτε εστω κ 1ωρα με το μωρο σωστα κ αποκλειστικα αυτος ακομη κ για να κλειστης μεσα στην κρεβατο καμαρα για να βαψεις τα νυχια σου.εγω το χω ξαναπει οταν ειχα τα 2 μικρα οταν γυρνουσε απο την δουλεια γτ γυρνουσε 8 το βραδυ συνηθως ετρωγε εκανε ενα μπανιο κ του αφηνα τα παιδια για να κανω μια βολτα το τετραγωνο χεμωνα καλοκαιρι,ή οταν ημασταν βολτα αυτος ετρεχε πισω απο τα παιδια περισσοτερο (αυτο το κανε απο μονος του)πρπει να καταλαβαινουν λιγο οπως καταλαβαινουμε κ εμεις πως κουραζονται στην δουλεια,αν και μεταξυ μας χιλιες φορε να δουλευω κ να γυρναω να τα βρισκω ολα ετοιμα κ να παιζω με τα παιδια μου 1-2 ωρες παρα αυτο το κλεισιμο.βεβαια καλοι ειναι οι αντρες μας ομως το προηγουμενο πλυντηριο μου το σιδερωσα μετα απο δυο βδομαδες κοντα γτ δεν επερνε το παιδι μια βολτα(δεν θελω να σιδερωνω με το παιδι στον ελεχνο μου θελω να ειμαι ησυχη).θα μαθει εσυ θα τον κανεις να μαθει

Δεν ειναι οτι ειναι στον κοσμο του μωρε, απλα δεν εχει χρονο λογω δουλειας και απο κει τρεχει ολη μερα και προκοπη δε βλεπουμε....ναι αλλα δε καταλαβαινει οτι αυτος εχει την πολυτελεια να σηκωθει το πρωι, να κανει το καφε του, να παει στο μπανιο και να ετοιμαστει για τη δουλεια και οταν γυρισει να κανει το μπανακι του, να φαει και μετα αν δεν εχει κοιμηθει το μωρο ν΄ ασχοληθει λιγο μαζι του....εγω αυτη τη πολυτελεια δεν την εχω και δε μπορει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι αυτο....και εμενα με πιανουν τα νευρα μου, λεω ενα και αυτος δεκα τιποτα δεν αφηνει να πεσει κατω και γινομαστε κ@λος.....σημερα του ειπα οταν γυρισεις κανεις δουλειες στο σπιτι γιατι σε λιγο δε θα εχω χερια ουτε το μωρο να σηκωσω, για να δουμε συμφωνησε.....

Γενικα εχω απογοητευτει με τη κατασταση, φευγει μερα και γυρναει νυχτα και εγω εδω που ειμαι ουτε σουπερ δε μπορω να παω με τα ποδια, εξαρταμαι απ΄ αυτον και το προγραμμα του και μουτην εχει βιδωσει μ΄ αυτο το θεμα.....τελικα ξερω τι μου φταει το σπιτι και η περιοχη που μενω αλλα που να καταλαβει.....

δεν μπορεις ομως να κανεις τπτ με το θεμα για το σπιτι,κ ειναι κ οι ωρες του πολλες,πρπει να κανεις λιγο τα στραβα ματια να ασχολησε με το μωρο κ να κανετε ενα προγραμμα για τις δουλειες γτ θα ειναι ετσι χαοτικη η κατασταση,πρεπει να σε καταλαβει κ εαν δεν μπορει να αποδεκτει αυτο που νιωθεις,δεν εχεις αλλαξει σαν ανθρωπος απλα ζοριζεσε κ θελεις λιγο βοηθεια κ κατανοηση αυτο τον καιρο μεχρι να ξεπεταχτει το μωρο λιγο.στην τελικη αυτο ειναι που λεμε οτι μεγαλωνουν οι ευθυνες μας με ενα παιδι.παντος να το βαλει κλ στο μυαλο του οτι ή πρεπει να φυγετε απο κει ή πρπει να παρεις ενα μικρο αμαξακι.

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν μπορεις ομως να κανεις τπτ με το θεμα για το σπιτι,κ ειναι κ οι ωρες του πολλες,πρπει να κανεις λιγο τα στραβα ματια να ασχολησε με το μωρο κ να κανετε ενα προγραμμα για τις δουλειες γτ θα ειναι ετσι χαοτικη η κατασταση,πρεπει να σε καταλαβει κ εαν δεν μπορει να αποδεκτει αυτο που νιωθεις,δεν εχεις αλλαξει σαν ανθρωπος απλα ζοριζεσε κ θελεις λιγο βοηθεια κ κατανοηση αυτο τον καιρο μεχρι να ξεπεταχτει το μωρο λιγο.στην τελικη αυτο ειναι που λεμε οτι μεγαλωνουν οι ευθυνες μας με ενα παιδι.παντος να το βαλει κλ στο μυαλο του οτι ή πρεπει να φυγετε απο κει ή πρπει να παρεις ενα μικρο αμαξακι.

Αχ ξυπνησε ο ταλιμπανακος μου, θα επανελθω αργοτερα, φιλακια κουφετο, αχ μου τα λες τοσο ομορφα και σωστα!

δωστου ενα ρουφηχτο φιλι στις μαγουληθρες!!!ολα θα πανε κλ εγω δεν θα πω οτι αυτος πιεζετε γτ φερνει τα λεφτα στο σπιτι κατι που μου χουν πει κατα καιρους γτ δουλευω δεν δουλευω δεν το καταλαβαινω,μεσα σε ενα σπιτι κ οι δυο εχουμε αγωνια κ ανχος για τα λεφτα που μπαινουν,απλα να ξες οι γυναικα συνηθως ειναι αυτη που τραβαει το κουπι λιγο περισσοτερο απο τον αντρα αντε πανε στον κανακαρι σου.να δω εγω ποτε θα ντυθω να βγω να ψωνισω τπτ βαριεεεεεεεεεεμεεεεεεεεε!!!κ δεν μπορω να παρω ρεπο...ουτε να απεργησω(μανου χαχαχχα)γτ σημερα ο δικος μου εχει ρεπο κ πηγε στην μανουλα του να κοψει τα ξυλα της.....

921477wc2fyvv2y2.gif

.....ρε κουφετάκι όποτε μπαίνω και σε διαβάζω τι ναπώ; RESPECT!!!.....κοινώς είσαι ο άνθρωπός μου...θα μιλήσω κι εγώ στην Σάντυ μας, μην παρεξηγηθώ, σαν ομοιοπαθούσα μόνο..

Σ'αντυ μου με τον πάστα είμαστε από τα τρελά αγαπημένα ζευγάρια, όχι να το παινευτώ, αλλά ναι είμαστε...όταν πρωτογέννησα τον Τζότζο 'ημουν μόνη μου ολομόναχη...η πεθερά να με βοηθήσει δεν έπαιζε καικαλά έκανα τελικά γιατί την είχα μυριστεί τι σκατόπράγμα είναι...η μάνα μου δεν με βοήθησε, έστι ήθελε εγώ δεν υποχρεώνω καν'ενα....τέσπα, ήμαστε μόνοι μας θελω να πω...σε κατάσταση να αποκοιμιέμαι με το παιδί αγκαλιά και να καταλαβαίνω οτι μου πέφτει και να ξυπνάω....ή να αποκοιμιέμαι και να ξυπνάω αποο τ κλάμα του εκεί που έπρεπε να είμαι έτοιμη σε5-10' με το γάλα στο χέρι γιατί θα ξυπνούσε, αντίθετα με ξυπνούσε μετά από 30-45':-(:sad::-( ο γπυργουράκος με το γοερό κλάμα του και κλαίγαμε μαζί, αυτός από πείνα κι εγώ από στεναχωρια γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου οτι ήμουν τόσο άχρηστη...την παρούσα περίοδο ο πάστας δούλευε νυχτα έμπαινε νύχτα έβγαινε να καταλάβεις...σκοτωμούς;γκρίνιες; γινόταν πανικός...μέχρι που πήρε αυτός την άδεια ανατροφής (λόγω οτι το πρωι είναι δημοσιο)καιανέλαβε αυτός τον παιδί και την είδε την καλή!!! Περιττό να σου πώ οτι τώρα πια τα μοιράζουμε όλα, γιατί κι εγώ όταν πρωτοπήγα στην δουλειά χάθηκα εντελώς και αναγκάστηκε να μείνει πολλές ώρες μόνος του με τον μπέμπη και να σιδερώνει και να μαγειρεύει και να σφουγγαρίζει κτλ κτλ......και ξέρω οτι είναι από τους λίγους, το μικρό ποσοστο που και ήθελε και μπόρεσε να ασχοληθεί με το παιδί..απλά κι αυτος αποτη κούραση του μου΄χει πει οτι ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..και τον έχω ξχέσει εντέλως...απλά δεν πρέπει κατα την γνώμη μου(για να κλέισω και το "σεντόνι" μου επιτέλους!!) να τους αφήνουμε σαν πασάδες γιατί καλομαθαίνου και θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα και εμείς από την άλλη κλαταρουμε και εκεί αρχίζουν οι γκρίνιες...από την άλλη όμως όχι κι όταν τον βλέπεις κομμάτια "κάνε εκείνο, κάνε το άλλο"..προστριβές θα υπάρξουν δεν λέω,μην τους τα κάνουμε και κολοκύθια αλλά μην μας περνανε και για μ.... από την άλλη...όλα με μέτρο κι εμείς να ανασαίνουμε λίγο, αλλά και οι μπαμπάδες να παίρνουν ενεργό μερος στη ανατροφή των παιδιών , για κάτσε!..αυτά φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

.....ρε κουφετάκι όποτε μπαίνω και σε διαβάζω τι ναπώ; RESPECT!!!.....κοινώς είσαι ο άνθρωπός μου...θα μιλήσω κι εγώ στην Σάντυ μας, μην παρεξηγηθώ, σαν ομοιοπαθούσα μόνο..

Σ'αντυ μου με τον πάστα είμαστε από τα τρελά αγαπημένα ζευγάρια, όχι να το παινευτώ, αλλά ναι είμαστε...όταν πρωτογέννησα τον Τζότζο 'ημουν μόνη μου ολομόναχη...η πεθερά να με βοηθήσει δεν έπαιζε καικαλά έκανα τελικά γιατί την είχα μυριστεί τι σκατόπράγμα είναι...η μάνα μου δεν με βοήθησε, έστι ήθελε εγώ δεν υποχρεώνω καν'ενα....τέσπα, ήμαστε μόνοι μας θελω να πω...σε κατάσταση να αποκοιμιέμαι με το παιδί αγκαλιά και να καταλαβαίνω οτι μου πέφτει και να ξυπνάω....ή να αποκοιμιέμαι και να ξυπνάω αποο τ κλάμα του εκεί που έπρεπε να είμαι έτοιμη σε5-10' με το γάλα στο χέρι γιατί θα ξυπνούσε, αντίθετα με ξυπνούσε μετά από 30-45':-(:sad::-( ο γπυργουράκος με το γοερό κλάμα του και κλαίγαμε μαζί, αυτός από πείνα κι εγώ από στεναχωρια γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου οτι ήμουν τόσο άχρηστη...την παρούσα περίοδο ο πάστας δούλευε νυχτα έμπαινε νύχτα έβγαινε να καταλάβεις...σκοτωμούς;γκρίνιες; γινόταν πανικός...μέχρι που πήρε αυτός την άδεια ανατροφής (λόγω οτι το πρωι είναι δημοσιο)καιανέλαβε αυτός τον παιδί και την είδε την καλή!!! Περιττό να σου πώ οτι τώρα πια τα μοιράζουμε όλα, γιατί κι εγώ όταν πρωτοπήγα στην δουλειά χάθηκα εντελώς και αναγκάστηκε να μείνει πολλές ώρες μόνος του με τον μπέμπη και να σιδερώνει και να μαγειρεύει και να σφουγγαρίζει κτλ κτλ......και ξέρω οτι είναι από τους λίγους, το μικρό ποσοστο που και ήθελε και μπόρεσε να ασχοληθεί με το παιδί..απλά κι αυτος αποτη κούραση του μου΄χει πει οτι ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..και τον έχω ξχέσει εντέλως...απλά δεν πρέπει κατα την γνώμη μου(για να κλέισω και το "σεντόνι" μου επιτέλους!!) να τους αφήνουμε σαν πασάδες γιατί καλομαθαίνου και θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα και εμείς από την άλλη κλαταρουμε και εκεί αρχίζουν οι γκρίνιες...από την άλλη όμως όχι κι όταν τον βλέπεις κομμάτια "κάνε εκείνο, κάνε το άλλο"..προστριβές θα υπάρξουν δεν λέω,μην τους τα κάνουμε και κολοκύθια αλλά μην μας περνανε και για μ.... από την άλλη...όλα με μέτρο κι εμείς να ανασαίνουμε λίγο, αλλά και οι μπαμπάδες να παίρνουν ενεργό μερος στη ανατροφή των παιδιών , για κάτσε!..αυτά φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!

Γεια σου ρε παστακι!!!!

Μωρε δεν ειναι το στιλ πασας, και σκουπα εχει βαλει και εχει ξεσκονισει και ρουχα απλωσε και μπανια ετριψε αλλα τωρα τι να μου κανει κι αυτος οταν γυρναει βραδυ πτωμα, τες πα απλα ειμαστε κι οι δυο εκρηκτικοι χαρακτηρες και δεν αφηνουμε κουβεντα να πεσει κατω, του λεω καποια πραγματα πως πρεπει να γινουν για να κανουμε πιο ευκολη τη ζωη μας και αυτος το παιρνει οτι του γρινιαζω και διαταζω....σημερα μιλησαμε πολυ, βγαλαμε τα σωψυχα μας και ισιωσαμε και οι δυο!

Κουφετο πηγε να κανει και κινηση αλλα εφαγε πορτα λογω ανωτερας βιας χαχαχα

Φιλακια σ΄ ολο το ερμο μας καφε!

Καλημερες κουκλες!

Σαντουλα, ο αντρας σου προβλεπεται να εχει πιο νορμαλ ωραριο? Θελω να πω, αυτη η τρελλα που ζει τωρα στην δουλεια του, ειναι εποχιακη 'η μονιμη? Δεν μπορεις να τον κατηγορησεις εφοσον δουλευει τρελλες ωρες, σε καταλαβαινω ομως οτι η κλεισουρα σου εχει σπασει τα νευρα...

Οταν πας στην δουλεια με το καλο, μπορει να πρεπει να γινεις λαστιχο, το πιθανοτερο ομως ειναι οτι θα λειτουργεις καλυτερα ετσι. Τουλαχιστον εγω, λειτουργω καλυτερα υπο πιεση (οταν δεν κρεβατωνομαι απο μεση, αρθριτικα, κτλ)!

Λοιπον...

α) Κανε λιγο τα στραβα ματια οσον αφορα το σπιτι. Δεν γινεται, οι τελειες νοικοκυρες, μαμαδες, εργαζομενες απλα ΔΕΝ υπαρχουν! Τουλαχιστον χωρις να εχει επιπτωση αυτο στην συμπεριφορα τους απεναντι στο μωρο, στον αντρα τους, στην μαμα τους, γενικοτερα στις σχεσεις τους. Οσο πιο συντομα το συνειδητοποιησεις αυτο, τοσο το καλυτερο για σενα. Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα, παρε μια γυναικα εστω μια φορα στις 15 μερες, να κανει τα χοντρα. Ακομα και μια φορα τον μηνα, υπαρχει διαφορα να μην ξανακανεις ποτε πατζουρια, φωτα, ντουλαπια, κτλ!!!

β) Δωσε σαφεις οδηγιες (στο εχω ξαναπει). Για τους αντρες, τιποτα δεν εννοειται, οσο και να μας εκνευριζει το οτι πρεπει να σκεφτεις και να πεις τα παντα, ειναι η φυση τους τετοια δεν φταινε αυτοι! Οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις ΚΑΙ αυτο, τοσο πιο ηρεμη θα εισαι!

γ) Μην δινεις σημασια στις κουβεντες που λεγονται πανω στα νευρα. ΟΚ, κι εσυ νευρα εχεις γιατι εισαι ανθρωπος αλλα ειναι σοφο να μπορεις να κλεινεις τα αυτια σου ωρες ωρες. Και τελικα ναι, η σιωπη ειναι χρυσος σε καποιες περιπτωσεις! Μου πηρε χροοοοονια να το καταλαβω!

Τελος, κανε κατι με τα χερια σου ΧΤΕΣ! Θα ερθει η ωρα που θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο (δες εμενα). Αν πεσεις τ' ανασκελα, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? Την στιγμη ειδικα που δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα! Τελειωνε και κλεισε ραντεβου με γιατρο τωρα! Ασε που οι πονοι στα χερια μπορει να κρυβουν αυχενικο και αλλες παθησεις! Προλαβε το οσο ειναι καιρος!

Αυτα απο την θεια Ελενη σημερα, αυριο θα σας πω κι αλλα!!!:tongue:

Χτες, πηγαμε για ψωνια σε εμπορικο, τι χαρα καναμε ολοι που ντυθηκαμε, στολιστηκαμε και φυγαμε απο το σπιτι ΟΛΟΙ μαζι! Ο μικρος συνεχεια ρωτουσε "εισαι καλα τωρα? Πονας λιγο???" Μαναρακια μου μωρε, τελικα τα μικρα καθημερινα πραγματα που ολοι εχουμε ως δεδομενο ειναι ανεκτιμητα! Βεβαια καποια στιγμη καταφερα να "στραβωσω" εντελως, ουτε μεχρι το παρκινγκ δεν μπορουσα να περπατησω. Και το βραδυ πηγαμε στο σπιτι της κολλητης της κορης μου, περασαμε σουπερ. Αν και τα εφτυσα χωρις να κανω απολυτως τιποτα!

Αυριο σχολειο! Κι εχουμε και συνελευση, θα παω εγω! Να γνωρισω επιτελους και την δασκαλα. Για να μην οδηγησω απο εδω μεχρι εκει, θα παω το πρωι με τον καλο μου στην μαμα μου και θα παρω το αυτοκινητο της ξαδελφης για να παω στο σχολειο που ειναι δυο τετραγωνα μακρια. Ελπιζω να μπορεσω να οδηγησω, δεν το εχω κανει τελικα ως τωρα... Γιατι για να παω, να κατσω σε παιδικα καρεκλακια και να επιστρεψω με τα ποδια...ειναι μαλλον αδυνατο!!! Που φτασαμε!

Καλη Κυριακη μωρα μου, να περασετε σουπερ!

ax!τρελοπατρινια μου τι κανεις μωρε?!!!!!ειναι που το θεμα με τα παιδια τον γαμο τον αντρα μου τα χω κανει μαστιχα κ τα μασαω 18χρονια κλεισμενα πια!!!οταν παντρευτηκαμε ημασταν πολυ μικροι κ οι δυο ηταν ενα ομορφο παιχνιδι οι αντοχες μεγαλες κ ημασταν ενα ιδανικο ζευγαρι μετα ηρθαν οι πολλες υποχρεωσεις μειναμε με την μαμα μου που δεν μας πειραζε αλλα υπηρχε μεσα στο σπιτι με δυο μικρα παιδια(χτιζαμε τα σπιτια μας κ μεναμε μαζι για να εχουμε κοινα τα εξοδα)εκει την πατησα κλ,γτ τα φορτωνομουν ολα.να μην πιεζω την μαμα που μενει μαζι μας μη μιλας σε τπτ εγω,να μην πιεζω τον χαμπι που μενει με την πεθερα τουμπεκι εγω,ωσπου μου σπασαν τα νευρα,οταν ενα βραδυ ηρθε ο χαμπι απο την δουλεια κ μου κανε παρατηρηση γτ εχω πιατα απλυτα στον νεροχυτη,εκει καταλαβα οτι για να υπαρχει ισοροπια δεν πρεπει να θαβετε η μανα κ ναι ολα περναν απο μας αλλα θα πω το κλασικο αν δεν εισαι εσυ κλ δεν λειτουργει μια οικογενεια,κ οσο κ να προσφερεις αλλο τοσο θα περνουν οι γυρω σου -παιδια συζυγος-γτ θα το θεωρουν δεδομενο.ομως ανθρωποι ημαστε κ αυτο που πρεπει να δινουμε ειναι η αγαπη μας πανω απο ολα.αραγε γτ δεν μας κοβουν κ κανα μεροκαματο γτ να μην βγαινουμε στην συνταξη ενα πτυχιο βρε παιδι μου κατι,μαγειρισες ημαστε νοσοκομες καθαριστριες ψυχολογες για να μην πω κ για τις υποχρεωσεις στις ''αλλες υποχρεωσεις μας''δεν βλεπετε την λενι μου που δεν μπορει να το προσφερει κ εχει βαρεσει κοκκινο ο χαμπι της οϊμε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

για να μην πω κ για τις υποχρεωσεις στις ''αλλες υποχρεωσεις μας''δεν βλεπετε την λενι μου που δεν μπορει να το προσφερει κ εχει βαρεσει κοκκινο ο χαμπι της οϊμε!!!!

χαχαχαχαχα τι να σου πω παιδακι μου???

Βεβαια... οπως ειναι τωρα η κατασταση στο σπιτι μου... εγω ειμαι αραχτη και διαταζω... αυτο απο μονο του δεν ειναι λογικο οτι θα του σπασει τα νευρα? Ολα ΟΚ ομως, η ηρεμια επανηλθε στο σπιτι μας! Εχουμε ριξει πολλες ωρες συζητησης τελευταια... Σημερα το μεσημερι, καθησαμε δυο ωρες στο τραπεζι, η κορη μου μας εστειλε! Ειναι απιστευτα τα παιδια, ειχε δικιο σε ολα σχεδον, με την καθοδηγηση μου (ελεος πια, αυτα που λεγαμε) ο Τακης της ζητησε πολλες φορες συγγνωμη! Και μετα μου ειπε "δλδ χαρηκες που με στησατε στον τοιχο?" αλλα ΟΚ το βασικο ειναι οτι ειδε και την οπτικη γωνια του παιδιου!!! Των παιδιων μαλλον. Ο μαλλιας πεταγοταν και ελεγε κι αυτος την γνωμη του, οταν δεν εκανε την ηχω της κουκλας μου! Ολοι λαβαμε μερος σε αυτην την συζητηση!

Σημερα νιωθω σουπερ! Η μερα ειναι φοβερη, ολοι ειμαστε ηρεμοι, παιξαμε, συζητησαμε, αγαπιομαστε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ?

Γεια σας κοριτσαρες!

Η τρελα ελενη στη δουλεια του αντρα μου δε ξερω ποσο θα κρατησει...ελπιζω μονο να δουμε καμια προκοπη γιατι τσιμα τσιμα ειμαστε και για γυναικα ουτε λογως, δε μας παιρνει....τες πα τα ειπαμε ηρεμησαμε, με καταλαβε, τον καταλαβα και συνεχιζουμε τα ονειρα για το μελλον μας!

Σημερα μ΄ εφερε εκτακτως στους δικους μου γιατι στη Θεσ/νικη δε δεχονται να δηλωθει το ονομα του μωρου γιατι γεννηθηκε Αλεξ/πολη και αυτη η βδομαδα ειναι η τελευταια που εχει ισχυ το χαρτι της εκκλησιας, κανονισα να με δει κι ο ορθοπεδικος που μου ειχε κανει το χειρουργιο και να ξεκουραστω λιγο, γιατι τελη του μηνα πιανω μαλλον δουλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...