Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σαντυ μου αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη..

Θέλει και χρόνο και κόπο!;)

Μικρούλης είναι όμως οπότε θα μάθει πιο εύκολα!!

Δε το βλεπω....χτες βραδυ παλι αγκαλια στο κρεβατι κοιμηθηκαμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλες σορρυ για την εξαφανιση,αλλα πηρε η μαμακα μου τηλεφωνο,θα ερθουν το απογευμα μια βολτα και εκανα ενα κορμο σοκολατας.

Κουφετακι μου καλημερααααα,τι κανεις πουλακι μου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κανα αγγουρι μεγαλο επρεπε να δειχνει γιατι αυτο τρωμε προς το παρον!

που να το τρωγαμε ρε σαντυ τουλαχιστον θα χορταιναμε κ λιγο,εδω μιλαμε μας το φορανε χοντρααααα!!!!!!μανου λεω κλ πρεπει να παω να παρω μικρο τα λεμε μετα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Η μικρή ξυπνάει 2-3 φορές το πρωί. Τι να προσέξω δηλαδή;;

Νομιζα οτι κοιμηθηκε οοοολο το βραδυ και ξυπνησε στις 7 και ειχες προβλημα με αυτο!!!

Βρε κουκλα, βρεφακι ειναι ακομα, υπομονηηηηηηηηηη...

Ρε κουφετού, δεν παίζεσαι!!!

Που την βρήκες την πράσινη γκόμενα;:D:D:D

Καμιά πρώην του Γιωργάκη θα είναι!!!!:tongue::tongue:

Καλε οχι, εγω ειμαι, ακριβως ομως! Μα που με βρηκες βρε κουφετακι???

χαχααχα!ειδες που σε φτου κ σε βρηκα φιλατα τωρα!!νεο δεν υπαρχει απο σχολειο ειπα την δασκαλα που φευγει σημερα οτι προσπαθησα να μιλησω με τις δυο μανες ομως δεν μπορεσα παρα μονο ξεκατινιαστηκαν κ θα δουμε την δευτερα τι θα κανουμε,αυτη μου ειπε ομως οτι μεσα στην ταξη δεν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα κ δεν κρινει οτι πρεπει να γινει κατι

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουκλες σορρυ για την εξαφανιση,αλλα πηρε η μαμακα μου τηλεφωνο,θα ερθουν το απογευμα μια βολτα και εκανα ενα κορμο σοκολατας.

Κουφετακι μου καλημερααααα,τι κανεις πουλακι μου;

Μανου βαλτη εισαι, το κουφετο με το τσουρεκι, εσυ με το κορμο και γω το μονο γλυκο που εχω σπιτι ειναι ζαχαρη, λυποθυμαω.....

Διαφημίσεις

χαχααχα!ειδες που σε φτου κ σε βρηκα φιλατα τωρα!!νεο δεν υπαρχει απο σχολειο ειπα την δασκαλα που φευγει σημερα οτι προσπαθησα να μιλησω με τις δυο μανες ομως δεν μπορεσα παρα μονο ξεκατινιαστηκαν κ θα δουμε την δευτερα τι θα κανουμε,αυτη μου ειπε ομως οτι μεσα στην ταξη δεν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα κ δεν κρινει οτι πρεπει να γινει κατι

Σιγα μην ηθελε να κανει κατι....

Αχ κοριτσια μολις εμαθα οτι μια κοπελα,απο το Περι ανεμων,εμεινε εγκυος μετα απο καιρο προσπαθειων και ειμαι πολυυυυυ χαρουμενηηηηηηη!!!!!Αχ ποσο χαιρομαι οταν μαθαινω για τετοια μικρα θαυματα που γινονται!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

χαχααχα!ειδες που σε φτου κ σε βρηκα φιλατα τωρα!!

Eχεις αρχίσει και αντιγράφεις την κισα το ξες;;;;;;:tongue::tongue:

ομως οτι μεσα στην ταξη δεν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα κ δεν κρινει οτι πρεπει να γινει κατι

Αυτό θα το συζητήσεις με την κανονική του δασκάλα.

Καλε οχι, εγω ειμαι, ακριβως ομως! Μα που με βρηκες βρε κουφετακι???

Οι παπαράτσι σε βρήκανε καλέ, όχι το κουφέτο!!!!

Και σε είπα, κρύψου καλύτερα!;)

εκανα ενα κορμο σοκολατας.

Θέλωωωωωωωω!!!!!!

Αχ κοριτσια μολις εμαθα οτι μια κοπελα,απο το Περι ανεμων,εμεινε εγκυος μετα απο καιρο προσπαθειων και ειμαι πολυυυυυ χαρουμενηηηηηηη!!!!!Αχ ποσο χαιρομαι οταν μαθαινω για τετοια μικρα θαυματα που γινονται!!!!:P

Κι εγώ έμαθα για εγυμοσυνη για μια άλλη κοπέλα που έχασε το μωράκι της 15 μέρες άφου γέννησε και πολύ το χάρηκα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αχ μπραβο, οποια κοπελα θελει μωρακι να μενει εγκυος ευκολα! Κι ολα να πηγαινουν καλα!!! Αυτα ειναι ωραια κι ευχαριστα!

Βρε κουφετακι, ασε την αναπληρωτρια, η Δευτερα ερχεται και μαζι της και η νηπιαγωγος σας! Με αυτη να μιλησεις! Τι να σου πει το κοριτσακι τωρα?

Μανου, ολα καλα με τα ρουχα, και η ποιοτητα και τα χρωματα και ολα! Η μικρη λυσσαξε γιατι δεν ηθελε να γδυθει για να τα δοκιμασει αρχικα, μετα ηθελε να παρουμε τα αλλα χρωματα που διαλεξε εκεινη (ενα λαδι κι ενα καφε σκουρο, ελεος δλδ!!!) μετα δεν ηθελε γκετες, μετα κρυωνε (!!!!) και ηθελα λεει να την αρρωστησω, μετα δεν ηθελε τα μισα παπουτσακια, μετα δεν ηθελε να παει στο μαθημα, μετα δεν ηθελε να αναπνεω!!! Γκρινια, γκρινια και γκρινια! Τελικα πρεπει να αρχισω τα οχι μπας και εκτιμησει τα ναι! Ολα ευκολα της ειναι και δεν εκτιμαει τιποτα η γαιδουρα!

Στο τελος θα ειναι χαρουμενη αλλα ετσι, θελει να με χτικιαζει παντα πρωτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...