Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ ηρθαν τα ειδη ρυθμικης που παρηγγειλα χθες! Τι τελεια που ειναι! Αλλα η κορη μου... πιστο αντιγραφο της ανισορροπης πεθερας... κλαιει και δεν θελει να παει ρυθμικη! Της τα δοκιμασα και εκλαιγε!!! Μα τι παιδι ειναι αυτο ρε γμτ, τα νευρα μου!

Στο μεταξυ μου εκαναν λαθος στην χρεωση και ζητουν 20,00 ευρω παραπανω! Πηρα τηλ. τα βρηκα με τον τυπο που τα παρηγγειλα και περιμενουμε να δωσει το ΟΚ η ACS στον κουριερ για την σωστη χρεωση! Ο ανθρωπος που μου τα εφερε, δεν μπορουσε να περιμενει, εφυγε και θα ξαναερθει για να πληρωθει οταν τα βρουν! Εγω στο μεταξυ τα ανοιξα, τα δοκιμασαμε, τα εχω ετοιμα για να τα βαλω στο πλυντηριο! Κι εχει πλακα να μην τα βρουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ, μη γκρινιάζω πάλι, ποιος ο λόγος; Ας χασμουρηθώ και να ευχηθώ σε όλες μιαν υπέροχη μέρα! :D

Μαράκι γιατί να γκρινιάξεις;

Δεν σε άφησαν τα μπεμπέ να κοιμηθείς το βράδυ και χασμουριέσαι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μαράκι γιατί να γκρινιάξεις;

Δεν σε άφησαν τα μπεμπέ να κοιμηθείς το βράδυ και χασμουριέσαι;

Εμ...

Η μικρή απ' τις 7 ανήσυχη είναι. Έλεγα να την πέσω τώρα, γιατί την τάισα και ηρέμησε λίγο και τώρα άρχισαν τα όργανα πάλι... :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μαρια, θελεις να πεις οτι η μικρη κοιμαται το βραδυ κανονικα??? Προσεξε τι θα πεις!

Ελεν, ολα ΟΚ, πληρωσα κανονικα... Τα ειχα ανοιξει φυσικα, τα δοκιμασαμε με κλαμματα και αυτο ειπα στο παιδι οταν ηρθε, "ελπιζω να συμφωνησουμε γιατι αλλιως θα τα επιστρεψω ακομα κι ανοιγμενα"!!! Ολα καλα!

Η μικρή ξυπνάει 2-3 φορές το πρωί. Τι να προσέξω δηλαδή;;

Τελικά μάλλον πεινούσε. Αχ, όταν τρώει με δόσεις με σκοτώνει! Νυστάζωωωωωωωωω!

Θα την περιμένω λίγο μην ξαναρχίσει μίρλα, και πάω για ξάπλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμ...

Η μικρή απ' τις 7 ανήσυχη είναι. Έλεγα να την πέσω τώρα, γιατί την τάισα και ηρέμησε λίγο και τώρα άρχισαν τα όργανα πάλι... :(

Μήπως έχει πονάκια στην κοιλίτσα ρε συ;

Μαζευει τα ποδαράκια της;

Μαρια, θελεις να πεις οτι η μικρη κοιμαται το βραδυ κανονικα??? Προσεξε τι θα πεις!

Γιατί να μην κοιμάται καλέ; Εχει ρίξει εκπαίδευση η Μαρια...:tongue:

4Suap3.png

Μήπως έχει πονάκια στην κοιλίτσα ρε συ;

Μαζευει τα ποδαράκια της;

Τελικά ήπιε άλλα 50 μλ, τώρα σαν να ηρέμησε λίγο. Όχι δεν μαζευόταν, ίσως πεινούσε.

Δεν ξέρω, θα 'ναι μια δύσκολη μέρα μάλλον. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τελικά ήπιε άλλα 50 μλ, τώρα σαν να ηρέμησε λίγο. Όχι δεν μαζευόταν, ίσως πεινούσε.

Δεν ξέρω, θα 'ναι μια δύσκολη μέρα μάλλον. :rolleyes:

Ε, μια και τον έχεις εύκολο τον ύπνο, μόλις κοιμηθεί η μικρά, ξες εσύ!!!! Από δίπλα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Μεγαλώνει ρε συ, γι'αυτό πεινάει συνέχεια!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να κοιμησω το μικρο χωρις αγκαλια αλλα μαλλον τσαμπα τραγουδαω.....το βραδυ ηταν πολυ ανησυχος....

Μαεστρια κοιμαται η μικρη ολη νυχτα;;;θα τρελαθω, εμενα ξυπναει για γαλα,νερο, πιπιλα,πιπιλα,πιπιλα κ.λ.π.......

κανονισε εσυ, μετα το κηρυγμα του θηλασμου να αρχισεις την σταυροφορια του φυσιολογικου τοκετου μετα απο καισαρικη!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ!!!

Κι εσυ Σαντυ... ξεχνα το δευτερο μωρο ειπαμε, θα σου πουμε εμεις ποτε θα το θυμηθεις ξανα!!!:tongue::tongue::tongue:

κλ δεν παιζεσε ποσο με ξερεις πριν κλ...σω το μυριζεις χαχαχαχαααχ

Καλημερα!!!

Καλα ντε μη βαρατε, ετσι το ειπα δε θα το κανω κιολας! Αλλωστε χρειαζονται δυο, μονη μου δε μπορω χαχαχα!

Την επομενη φορα θα κανονισω να μην εχει δουλεια η σις και να κατσει μεχρι να γυρισω, γιατι αν αργουσα λιγο το παιδι θα ετρωγε πιτσα!!!!

θα μαθει που θα παει εκει πρεσαρισμα εσυ

Ναι ναι αλκοολ, επειδη ακολουθησε λεει πιστα τις οδηγιες μου γι΄ αυτο δε τον ταισε-κοιμησε, γιατι δεν ειχε παει δεκα και του λεω βρε χριστιανε δε το βλεπεις πως εχει γυρει το παιδι και δεκα παρα να τον ταιζες δε πειραζει αλλα αντρες δε κοβει το μυαλο πολυ.....

Οι παππουδες χτες δε πρεπει να ειδαν κι ολο το ματς, μ΄ αυτα που ακουγαν φυγαν γρηγορα να ¨τακτοποιησουν¨ τις γιαγιαδες χαχαχα!

αχααχαχαααχααχα κλααααιιιωωωωωω!!!!!!!!

Kαλημερούδια!!!!

Το χθεσινό ήτανε τέλειο!!!! Τι μπορεί να σου κάνει ένας καφές ρε παιδί μου!!!

Μανου Μην αλλάξεις ούτε χρώμα ούτε μήκος στο μαλλί! Στο είπα και χθες, είναι τέλειο!!!

Κουφέτο εσύ μη χάσεις ούτε γραμμάριο!!!!;)

Σάντυ είσαι πολύ γλυκό παιδί!!! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα!

Και βέβαια το κουκλάκι απαιχτο! Φοβερό χιούμορ!!!

Πολύ το ευχαριστήθηκα ρε κορίτσια!!!

Να το επαναλάβουμε λίαν συντόμως!!!

Ε, ρε τι ωραία που περνάς άμα είσαι με ακομπλεξάριστα άτομα!

yes mam!!!!!ετσι ετσι!!!!

Kαλημερα ελενη2008 εννοειται οτι θα το επαναλαβουμε και μαλιστα συντομα.Παντως ειχα καιρο να περασω βρε κοριτσια τοσο καλα,ελεος πια καθε μερα με τη μιζερια και τη μιρλα που υπαρχει γυρω μας.Ειδατε τι ωραια χθες που τα αφησαμε ολα πισω;

Οσο για το ποια ειναι η σωστη λεξη για τις μπομπο,σαντυ μου θα σε γελασω:tongue:

ρε συς το γκουγκλι με το βγαζει μπομπονιερες το σωστο...εμεις γτ το λεμε μπουμπουνιερες...παλι βαλαν χερι οι αθηναιοι?:lol:

Καλημερες!!!

Μπραβο βρε που περασατε ωραια! Κοφτε το ομως τωρα, εχω αρχισει να πρασινιζω απο την ζηλεια μου!:tongue:

ετσι εγινες μανα μου?images?q=tbn:ANd9GcRdQ65pLKdH84W4edL0fhaKyChQTAZKoTUFh_H3k-A0ZGkZKdy_2fe8iWC6

Χτες πηγε το κοριτσακι μου στον ωρλ, ολα σουπερ, ληξη εμπαργκο, συνεχιζουμε κανονικα την ζωη μας, κοβουμε αντιβιωση και ξεχναμε τις ωτιτιδες μια για παντα! Ειπε ο γιατρος οτι πλεον θα εκπλαγουμε απο την αναπτυξη της και δεν θα αρρωσταινει ευκολα (αμην και ποτε)...

Αυτα!

ναι ναι μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

προσπαθω να κοιμησω το μικρο χωρις αγκαλια αλλα μαλλον τσαμπα τραγουδαω.....το βραδυ ηταν πολυ ανησυχος..

Σαντυ μου αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη..

Θέλει και χρόνο και κόπο!;)

Μικρούλης είναι όμως οπότε θα μάθει πιο εύκολα!!

4Suap3.png

Τον κοιμησα!

Βεβαια αγκαλια δεν τον ειχα αλλα τον ειχα διπλα μου στον καναπε, του κουνουσα τον πωπω(οχι το δικο μου, το δικο του), ε και αααα στο αααα κοιμηθηκε, τον σηκωσα, τον εβαλα στο παρκοκρεβατο και συνεχιζει να κοιμαται....για ποσο δε ξερω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...