Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Περιμενω να μου το αποδειξεις την επομενη φορα χαχαχα!

Ναι οντως ειναι νωρις ασε που ειμαι και λιγο μαζο και θελω το δευτερο να προσπαθησω φυσιολογικα να γεννησω....αν εχουμε λεφτα φυσικα γιατι μονο στα ιδιωτικα δεχονται τετοιες περιπτωσεις νομιζω.....

ωπα οχι υπαρχουν γιατροι που ειναι στο παπαγ. και εχουν κανει πετυχημενες vback κοριτσια απο εδω μεσα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισαι που εισαι κλεισμενη με τον μπυροτραλαλα(πλακα κανω ε!)παρε την σφαλιαρα σου%CF%86%CE%AC%CF%80%CE%B1_%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B2%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%82_140211.jpg

Χαχαχα μερσι, α δεν ηξερα για παπαγεωργιου.... Καληνυχτω γιατι τελειωνει η μπαταρια απο το κινητο...

απο ποστ της καλης μας εβιρι οποια ημερομηνια κ να μετρησης θα βγει το 11 απο το καφε των μυστηριων

Προσθέστε, μας λένε, την ηλικία που έχετε φέτος, στα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς γέννησής σας! Π.Χ αν γεννηθήκατε το 1983 άρα φέτος είστε 27 ετών προσθέστε 83+27

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα Αρκας αγαπημενος!!! χαχαχα μου ερχονται στο μυαλο ατακες τωρα που πεθαινω!

Αλλά ήθελα να δω κι εσάς! Να το ξανακάνουμε σύντομα!!!

Ποιο να ξανακανετε μαρη μουρλεγκω? Να εισαι εσυ σπιτι σου κι αυτες για καφε??? Ο αντρας της Σαντυ και ο φιλος του πινουν αλλη μεθαει!!!:tongue::tongue::tongue:

Σλαπ, σλαπ! ΕΙΝΑΙ νωρίς ακόμα, άκου με που σε λέω, θα ξεπατωθείς! Άσε να φτάσει 2 το μεγάλο.

Είμαστε πάντως, είμαστε. (κι εγώ έτσι είμαι, να ξέρεις :tongue:)

Ναι, ναι Σαντυ (ηρθα, η αντισυλληψη για το δευτερο μωρο) ξεχνα το αγαπη μου το δευτερο μωρο τωρα, εχεις ηδη ενα ΜΩΡΟ!!! Σε κανα δυο χρονια το ξανασυζηταμε!

Κι εγω, κι εγω ετσι ειμαι, ειμαστε παντως, ειμαστε!!! χαχαχα

Ωραια περασατε??? Κι η Μανου μια κουκλα? Μανου θελω φωτο!!! Και ολες κουκλες? Φτυσατε η μια την αλλην καλου κακου? Γιατι εσεις να μου το θυμηθειτε... μονες σας ματιαζεστε!

Αντε, να παω για υπνο λοιπον γιατι ειχα την αγωνια σας!

Αυριο θα τα ξερασετε ολα!

Καλο ξημερωμα λοιπον!

Διαφημίσεις

ωπα οχι υπαρχουν γιατροι που ειναι στο παπαγ. και εχουν κανει πετυχημενες vback κοριτσια απο εδω μεσα

κανονισε εσυ, μετα το κηρυγμα του θηλασμου να αρχισεις την σταυροφορια του φυσιολογικου τοκετου μετα απο καισαρικη!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ!!!

Κι εσυ Σαντυ... ξεχνα το δευτερο μωρο ειπαμε, θα σου πουμε εμεις ποτε θα το θυμηθεις ξανα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!!

Καλα ντε μη βαρατε, ετσι το ειπα δε θα το κανω κιολας! Αλλωστε χρειαζονται δυο, μονη μου δε μπορω χαχαχα!

Την επομενη φορα θα κανονισω να μην εχει δουλεια η σις και να κατσει μεχρι να γυρισω, γιατι αν αργουσα λιγο το παιδι θα ετρωγε πιτσα!!!!

Καλημερα κι απο μενα.Λοιπον χθες ηταν απλα τελειαααααααα!!!!Κοριτσια περασα καταπληκτικα,το τι γελιο ριξαμε δε λεγετε ελενη κ,αγαπακι μου,να'σουν απο μια μερια μονο να μας εβλεπες.Εντωμεταξυ στο μαγαζι παππουδες που να παρακολουθουν μια τους αγωνες και μια τις πολιτικες εξελιξεις και εμεις να μιλαμε για σεξ και "τσουσουνια"(τα δολωματα καλε εννοω,να μην παρεξηγηθω,κιολας ;)).

Η σαντυ ειναι μια κουκλα,με τελεια ματια κι ο μικρος της γλυκας και της μοιαζει πολυ.Κοριτσακι ευχαριστουμε για τη μπομπο η μικρη μου πολυ το χαρηκε και τον γεμισε αμεσως τον κουμπαρουλη.

Το κουκλακι μας τελεια εγκυμονουσα,πολυ χαρηκα που ειδα φουσκωμενη κοιλιτσα και χαιδεψα.

Κουφετακι μου ευχαριστω πολυυυυ για τα κοπλιμεντα,να'σαι καλα,δε ξερεις ποσο μου ανεβασες τη διαθεση.

Ελενη2008 μαζι σου κοπελα μου,τα παιδια σπιτακι με τους μπαμπαδες και εμεις να βγαινουμε να απολαμβανουμε την εξοδο μας κανονικα κι οχι να εχετε το νου σας στα ζουζουνια.Γι'αυτο ακυροι οι παιδοτοποι:tongue::tongue:Την επομενη φορα κανονιζουμε κρασακι,και μαλιστα συντομα,πριν γεννησει το κουκλακι μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα σαντυ ο χαμπι σου δεν παιζεται ετσι....μα βρε παιδι μου τι δεν καταλαβε απο την τελευταια φορα που του ειχες δωσει οδηγιες για το πως πρεπει να ειναι με το μπεμπε;:tongue:Δεν πειραζει ομως που θα παει στο τελος θα τα καταφερει,μην κανεις το λαθος να μην τον αφηνεις με το παιδι,γιατι μια φορα θα τον βολεψει η κατασταση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κι απο μενα.Λοιπον χθες ηταν απλα τελειαααααααα!!!!Κοριτσια περασα καταπληκτικα,το τι γελιο ριξαμε δε λεγετε ελενη κ,αγαπακι μου,να'σουν απο μια μερια μονο να μας εβλεπες.Εντωμεταξυ στο μαγαζι παππουδες που να παρακολουθουν μια τους αγωνες και μια τις πολιτικες εξελιξεις και εμεις να μιλαμε για σεξ και "τσουσουνια"(τα δολωματα καλε εννοω,να μην παρεξηγηθω,κιολας ;)).

Η σαντυ ειναι μια κουκλα,με τελεια ματια κι ο μικρος της γλυκας και της μοιαζει πολυ.Κοριτσακι ευχαριστουμε για τη μπομπο η μικρη μου πολυ το χαρηκε και τον γεμισε αμεσως τον κουμπαρουλη.

Το κουκλακι μας τελεια εγκυμονουσα,πολυ χαρηκα που ειδα φουσκωμενη κοιλιτσα και χαιδεψα.

Κουφετακι μου ευχαριστω πολυυυυ για τα κοπλιμεντα,να'σαι καλα,δε ξερεις ποσο μου ανεβασες τη διαθεση.

Ελενη2008 μαζι σου κοπελα μου,τα παιδια σπιτακι με τους μπαμπαδες και εμεις να βγαινουμε να απολαμβανουμε την εξοδο μας κανονικα κι οχι να εχετε το νου σας στα ζουζουνια.Γι'αυτο ακυροι οι παιδοτοποι:tongue::tongue:Την επομενη φορα κανονιζουμε κρασακι,και μαλιστα συντομα,πριν γεννησει το κουκλακι μας.

Ναι ναι αλκοολ, επειδη ακολουθησε λεει πιστα τις οδηγιες μου γι΄ αυτο δε τον ταισε-κοιμησε, γιατι δεν ειχε παει δεκα και του λεω βρε χριστιανε δε το βλεπεις πως εχει γυρει το παιδι και δεκα παρα να τον ταιζες δε πειραζει αλλα αντρες δε κοβει το μυαλο πολυ.....

Οι παππουδες χτες δε πρεπει να ειδαν κι ολο το ματς, μ΄ αυτα που ακουγαν φυγαν γρηγορα να ¨τακτοποιησουν¨ τις γιαγιαδες χαχαχα!

Διαφημίσεις

Καλα σαντυ ο χαμπι σου δεν παιζεται ετσι....μα βρε παιδι μου τι δεν καταλαβε απο την τελευταια φορα που του ειχες δωσει οδηγιες για το πως πρεπει να ειναι με το μπεμπε;:tongue:Δεν πειραζει ομως που θα παει στο τελος θα τα καταφερει,μην κανεις το λαθος να μην τον αφηνεις με το παιδι,γιατι μια φορα θα τον βολεψει η κατασταση.

Θα τον αφησω εννοειτε ξανα, απλα θα εχω για καλυψη τη σις κατι σαν το ματι του μεγαλου αδερφου, ωστε να επεμβει την καταλληλη στιγμη χαχαχα!

Χαιρομαι που σας αρεσαν οι μπομπονιερες του μικρου μου.....απορια λεγονται μπομπονιερες ή μπουμπουνιερες;;;;

Kαλημερούδια!!!!

Το χθεσινό ήτανε τέλειο!!!! Τι μπορεί να σου κάνει ένας καφές ρε παιδί μου!!!

Μανου Μην αλλάξεις ούτε χρώμα ούτε μήκος στο μαλλί! Στο είπα και χθες, είναι τέλειο!!!

Κουφέτο εσύ μη χάσεις ούτε γραμμάριο!!!!;)

Σάντυ είσαι πολύ γλυκό παιδί!!! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα!

Και βέβαια το κουκλάκι απαιχτο! Φοβερό χιούμορ!!!

Πολύ το ευχαριστήθηκα ρε κορίτσια!!!

Να το επαναλάβουμε λίαν συντόμως!!!

Ε, ρε τι ωραία που περνάς άμα είσαι με ακομπλεξάριστα άτομα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Kαλημερα ελενη2008 εννοειται οτι θα το επαναλαβουμε και μαλιστα συντομα.Παντως ειχα καιρο να περασω βρε κοριτσια τοσο καλα,ελεος πια καθε μερα με τη μιζερια και τη μιρλα που υπαρχει γυρω μας.Ειδατε τι ωραια χθες που τα αφησαμε ολα πισω;

Οσο για το ποια ειναι η σωστη λεξη για τις μπομπο,σαντυ μου θα σε γελασω:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερες!!!

Μπραβο βρε που περασατε ωραια! Κοφτε το ομως τωρα, εχω αρχισει να πρασινιζω απο την ζηλεια μου!:tongue:

Σαντυ, στις σαφεις οδηγιες προσθεσε το "οταν το παιδι κουτουλαει το αλλαζουμε, του βαζουμε πυτζαμες, το βαζουμε στην κουνια, βαζουμε και το μομπιλο σε λειτουργια, κλεινουμε το φως και κανουμε ησυχια να κοιμηθει! Εσυ ΔΕΝ θα κοιμηθεις για να το ακους!!!"

Μπομπονιερες λεγονται αλλα μαλλον ειναι σαν το "νονα" και "νουνα"! Δλδ λενε και τα δυο...

Χτες πηγε το κοριτσακι μου στον ωρλ, ολα σουπερ, ληξη εμπαργκο, συνεχιζουμε κανονικα την ζωη μας, κοβουμε αντιβιωση και ξεχναμε τις ωτιτιδες μια για παντα! Ειπε ο γιατρος οτι πλεον θα εκπλαγουμε απο την αναπτυξη της και δεν θα αρρωσταινει ευκολα (αμην και ποτε)...

Αυτα!

Kαλημερα ελενη2008 εννοειται οτι θα το επαναλαβουμε και μαλιστα συντομα.Παντως ειχα καιρο να περασω βρε κοριτσια τοσο καλα,ελεος πια καθε μερα με τη μιζερια και τη μιρλα που υπαρχει γυρω μας.Ειδατε τι ωραια χθες που τα αφησαμε ολα πισω;

Οσο για το ποια ειναι η σωστη λεξη για τις μπομπο,σαντυ μου θα σε γελασω:tongue:

Αχ, ναι ρε Φανούλα! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανανεώθηκα!

Αντε να κανονίσουμε και κανένα ουζάκι τώρα!;)

Και γιατί όχι, και με τους χάμπυδες παρέα!

Μπραβο βρε που περασατε ωραια! Κοφτε το ομως τωρα, εχω αρχισει να πρασινιζω απο την ζηλεια μου!:tongue:

Ετσι, να σκάσεις από τη ζήλεια μπας και σε καταφέρουμε να έρθεις Σαλόνικα!

Σαντυ, στις σαφεις οδηγιες προσθεσε το "οταν το παιδι κουτουλαει το αλλαζουμε, του βαζουμε πυτζαμες, το βαζουμε στην κουνια, βαζουμε και το μομπιλο σε λειτουργια, κλεινουμε το φως και κανουμε ησυχια να κοιμηθει! Εσυ ΔΕΝ θα κοιμηθεις για να το ακους!!!"

Μπομπονιερες λεγονται αλλα μαλλον ειναι σαν το "νονα" και "νουνα"! Δλδ λενε και τα δυο...

Χτες πηγε το κοριτσακι μου στον ωρλ, ολα σουπερ, ληξη εμπαργκο, συνεχιζουμε κανονικα την ζωη μας, κοβουμε αντιβιωση και ξεχναμε τις ωτιτιδες μια για παντα! Ειπε ο γιατρος οτι πλεον θα εκπλαγουμε απο την αναπτυξη της και δεν θα αρρωσταινει ευκολα (αμην και ποτε)...

Αυτα!

Ευγε!!!! Αγύριστα να είναι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...