Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

α και βλεπω τα ορθογραφικα ομως δεν τα διορθωνω τυφλωθηκα ομως ειμαι ακομη καπως κ γραφω κ απο το νετ της μικρης γτ ο αλλος βλεπει μικι κ τον ταιζω μακαρονια

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ναι... Τα ορθογραφικα... να το προσεχεις, δειχνουν επιπεδο και ποιοτητα ανθρωπου... Απο μπροστα παντα! Γιατι ειπαμε, κατινιες κ γυφτιες με πμ επιτρεπονται!!! Αρκει να ειναι σωστα γραμμενα! Τα ορθογραφικα... ειναι κιτς και δειχνουν μπας κλασαρια! Ε, ποτε!!!

Αχχχχχχ! Δεν βαριεσαι! Αυτος ειναι ο κοσμος μας!

Ακομα να γυρισετε σπιτια σας???

Τς τς τς μα τι μανες ειστε εσεις!!!! Ελεος ρε σεις, ελατε πισω, μην με αφηνετε μονη μου!!! Δεν σας εφτασαν τοσες ωρες μπουρου μπουρου???

Διαφημίσεις

27 πιεση και ζουσε ακομα? Οχι Μαεστρια μου, δεν φταις εσυ! Αλλα απεφυγε να κανεις ποδαρικο την Πρωτοχρονια!!!

Όντως, θα το αποφύγω!!! :lol::lol:

Μην εχεις εμπιστοσυνη σε αυτες, μπορει να κραζουν κι εσενα πισω απο την πλατη σου... Σου μιλαω εκ πειρας!

Δίκιο βουνό!!!

Για πες καλέ, πως τα περάσατε; Εμένα έφυγαν κατά τις 9 παρά οι φίλες μου και μετά βουρ να ετοιμάσω τα μικρά για ύπνο. Τώρα έκατσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ακομα να γυρισετε σπιτια σας???

Τς τς τς μα τι μανες ειστε εσεις!!!! Ελεος ρε σεις, ελατε πισω, μην με αφηνετε μονη μου!!! Δεν σας εφτασαν τοσες ωρες μπουρου μπουρου???

Αλλες τοσες ωρες παλι δε θα φταναν χαχαχα!

Βρηκα τον χαμπι καναπεδατο, παρεα με τον φιλο του να πινουν μπυρα και το μωρο αγκαλια με ματι βρικολακα να παραπεει απο νυστα-πεινα αλλα να μη βγαζει κιχ και να παρακολουθει τη συζητηση αλλα πολυ ματι βρυκολακα λεμε χαχαχα το λυπηθηκα το ερμο!!!!

ηρθαμε καλε!!!!ενα θα πω...και μετα τα υπολοιπα,φυσικα,ηταν η 1η φοραα που δεν μιλουσαμε σε μια παρεα για το δντ παπανδρεου κτλ,ηρθε κ εφυγε ο ακατανομαστος στο φτερο.η μανου δε σημερα ηταν απιστευτα ομορφη κορασιδα κουκλα,....ρε συ μανου τοσα χρονια 1η φορα προσεξα οτι ο θεος σου χαρισε τοσο πλουσια κ απλοχερα τα ελεη του.αδυνατησες κοριτσι μου χαλαλι το γλυκο 1φορα την βδομαδα φτου φτου το μαλλι το σωμα θεα αγαπη μου.πολυ χαρηκα επισης που γνωρισα τα κοριτσακια που δεν ειχα συναντηση ειδα κ την κοιλιτσα του κουκλακίου μας φτου φτου ξανα,κ να μην σε κουραζω γενικα περασε πολυ ωραια κ αυτος ο καφες εσυ πως περασες?α!ξεχασα το τσουρεκι που πηρα απο τεκερνλη για την ελενη γμτ της το χα ταξει.αυταααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Αλλες τοσες ωρες παλι δε θα φταναν χαχαχα!

Βρηκα τον χαμπι καναπεδατο, παρεα με τον φιλο του να πινουν μπυρα και το μωρο αγκαλια με ματι βρικολακα να παραπεει απο νυστα-πεινα αλλα να μη βγαζει κιχ και να παρακολουθει τη συζητηση αλλα πολυ ματι βρυκολακα λεμε χαχαχα το λυπηθηκα το ερμο!!!!

κλ η σαντυ μας ειναι ενα απο τα ποιο γλυκα κοριτσακια μας να το ξεβρετε!!!ρε σαντυ το ξερες η μανα βαλτου ποστα κ κρατα χαρακτηρα λιγο βρε αντρα της οικογενειας κοιτα κ λιγο το παιδιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Kαλά ήταν, γιατί τώρα καταλαβαίνεις δεν τις βλέπω τις κολλητές μου συχνά, και τις πεθυμάω, μιλήσαμε πολύ, παίξαμε με τον Γιάννη.

Αλλά ήθελα να δω κι εσάς! Να το ξανακάνουμε σύντομα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ηρθαμε καλε!!!!ενα θα πω...και μετα τα υπολοιπα,φυσικα,ηταν η 1η φοραα που δεν μιλουσαμε σε μια παρεα για το δντ παπανδρεου κτλ,ηρθε κ εφυγε ο ακατανομαστος στο φτερο.η μανου δε σημερα ηταν απιστευτα ομορφη κορασιδα κουκλα,....ρε συ μανου τοσα χρονια 1η φορα προσεξα οτι ο θεος σου χαρισε τοσο πλουσια κ απλοχερα τα ελεη του.αδυνατησες κοριτσι μου χαλαλι το γλυκο 1φορα την βδομαδα φτου φτου το μαλλι το σωμα θεα αγαπη μου.πολυ χαρηκα επισης που γνωρισα τα κοριτσακια που δεν ειχα συναντηση ειδα κ την κοιλιτσα του κουκλακίου μας φτου φτου ξανα,κ να μην σε κουραζω γενικα περασε πολυ ωραια κ αυτος ο καφες εσυ πως περασες?α!ξεχασα το τσουρεκι που πηρα απο τεκερνλη για την ελενη γμτ της το χα ταξει.αυταααα

Μη μιλας για τσουρεκι γιατι εχω μια λιγουρα και τιποτα γλυκο στο σπιτι..... Μερσι για το κοπλιμαν κοπελια χαχαχα

Κοριτσια πραγματικα περασα τελεια, ανανεωθηκα και χαρηκα που ειστε τοσο καλες, γλυκιες, κοινωνικες οσο φαινεται μεσα απο τις σελιδες του φορουμ και ακομα περισσοτερο, ζηλεψα κοιλιτσα κουκλακιου που ειναι τοσο ομορφη και στρογγυλη, θελω δευτερο παιδακι αλλα χαστουκιστε με γιατι ειναι νωρις ακομα χαχαχα

Μη μιλας για τσουρεκι γιατι εχω μια λιγουρα και τιποτα γλυκο στο σπιτι..... Μερσι για το κοπλιμαν κοπελια χαχαχα

Κοριτσια πραγματικα περασα τελεια, ανανεωθηκα και χαρηκα που ειστε τοσο καλες, γλυκιες, κοινωνικες οσο φαινεται μεσα απο τις σελιδες του φορουμ και ακομα περισσοτερο, ζηλεψα κοιλιτσα κουκλακιου που ειναι τοσο ομορφη και στρογγυλη, θελω δευτερο παιδακι αλλα χαστουκιστε με γιατι ειναι νωρις ακομα χαχαχα

Σλαπ, σλαπ! ΕΙΝΑΙ νωρίς ακόμα, άκου με που σε λέω, θα ξεπατωθείς! Άσε να φτάσει 2 το μεγάλο.

Είμαστε πάντως, είμαστε. (κι εγώ έτσι είμαι, να ξέρεις :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σλαπ, σλαπ! ΕΙΝΑΙ νωρίς ακόμα, άκου με που σε λέω, θα ξεπατωθείς! Άσε να φτάσει 2 το μεγάλο.

Είμαστε πάντως, είμαστε. (κι εγώ έτσι είμαι, να ξέρεις :tongue:)

Περιμενω να μου το αποδειξεις την επομενη φορα χαχαχα!

Ναι οντως ειναι νωρις ασε που ειμαι και λιγο μαζο και θελω το δευτερο να προσπαθησω φυσιολογικα να γεννησω....αν εχουμε λεφτα φυσικα γιατι μονο στα ιδιωτικα δεχονται τετοιες περιπτωσεις νομιζω.....

εισαι που εισαι κλεισμενη με τον μπυροτραλαλα(πλακα κανω ε!)παρε την σφαλιαρα σου%CF%86%CE%AC%CF%80%CE%B1_%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B2%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%82_140211.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...