Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Βρε μανου, εκανες τρεις ωρες να μπεις και βγαινεις?

Παω κι εγω να κανω ενα τσιγαρο και να ασχοληθω με το παιδι μου μετα! Να κανω μαθημα στην κορη μου για το ποσο γουρουνια ειναι τα αγορια, χαχαχαχα!!!

Φιλια κορες και κουφετακι μου ηρεμησε!

Πες μας μετα τι σαματα εκανες στο νηπιαγωγειο (ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κρατηθεις)!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσουπρες σας αφηνω προς το παρον,παω να μαζεψω την κουζινα γιατι "χορευει" και να βαλω πλυντηριο.Μετα θα δουμε ταινια με το κοριτσακι μου και εχω και μαγειρεμα,φιλακια τα λεμε το απογευμα.

Καλά να περάσεις με το κόρίτσι σου μανου!

Καλε ναι!!!! Σκεψου ομως τι κομπλεξ εχουν κι αυτες! Και ποσο μπορει να τις εχουν φτυσει αντρες στο παρελθον! Και τωρα παιρνουν το αιμα τους πισω με τον τελειο αντρα, τον αντρα τον σωστο που μεγαλωνουν! Γιατι ως γνωστο "τον τελειο αντρας ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΣ"!!! Και μετα λεμε για κακες πεθερες! Ρε συ, με το που γινεσαι αγορομανα κατι αλλαζει μεσα σου, μιλαμε ειναι απιστευτο!!!

χαχαχα!!!! Για πεστε οι αγορομάνες τι παθατε;

Ελένη εσύ τον γέννησες ή θα τον φτιάξεις;;;;:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χαχαχα!!!! Για πεστε οι αγορομάνες τι παθατε;

Ελένη εσύ τον γέννησες ή θα τον φτιάξεις;;;;:tongue::tongue:

Α, οχι, εγω μεχρι ωρας ειμαι με τα κοριτσια! Ουτε τον γεννησα ουτε θα τον φτιαξω, προς το παρον μωρε δεν ασχολουμαι με το μικρακι μου!!! Απο οταν γεννηθηκε ολο η Μυρτω ηταν μπροστα, μην στεναχωρηθει με το μωρο, μην ζηλεψει, μην το ενα μην το αλλο, αυτος ο κακομοιρης ολο στο περιθωριο!

Μπορει βεβαια στο μελλον να μου γυρισει!!!

χαχαχα θυμηθηκα περιστατικο (και φευγω μουλαρες):

παω σε μια φιλη που η ξαδερφη της γεννησε δυο μερες πριν απο μενα το αγορακι της (ημασταν μαζι στο μαιευτηριο)... Τα αγορια ηταν λοιπον περιπου δυο χρονων... Και λεει ο αντρας της στον μικρο μου "Βαγγελη, τι εχεις εκει???" δειχνοντας φυσικα το επιμαχο σημειο... "παντοντονι" ο μικρος αφου απορησε με την ηλιθια ερωτηση (παντελονι εννοουσε)... Και αρχιζει τωρα ο φιλος, ααααα ο Φ. λεει "πουτ@α" κι οταν τον ρωτας τι κανεις με αυτην απαντα "θα γαμ@σω ολες τις γκομενες" κτλ... (μην φανταστεις, τα παιδια ειναι φοβερα αλλα ειπαμε... κατι μας πιανει με το πουλι του γιου)... Στο μεταξυ, η ξαδερφη της φιλης εχει μια κορη μεγαλυτερη απο τον πρωτο της γαμο... Και ρωτω εγω... "Α μαλιστα, και στην Α. τι λενε??? Οτι εχει μ... και θα πρεπει να την γαμ...σουν ολοι οι γκομενοι???" Και φυσικα μουγκα...

Αυτα μου την δινουν, δυο μετρα και δυο σταθμα...

Και αρχιζει τωρα ο φιλος, ααααα ο Φ. λεει "πουτ@α" κι οταν τον ρωτας τι κανεις με αυτην απαντα "θα γαμ@σω ολες τις γκομενες" κτλ... (μην φανταστεις, τα παιδια ειναι φοβερα αλλα ειπαμε... κατι μας πιανει με το πουλι του γιου)... Στο μεταξυ, η ξαδερφη της φιλης εχει μια κορη μεγαλυτερη απο τον πρωτο της γαμο... Και ρωτω εγω... "Α μαλιστα, και στην Α. τι λενε??? Οτι εχει μ... και θα πρεπει να την γαμ...σουν ολοι οι γκομενοι???" Και φυσικα μουγκα...

Ετσι ακριβώς Ελένη! Μα κάλυψες πλήρως!!!

4Suap3.png

Μαέστρο ετοιμάζεσαι για έξοδο;;)

Ήταν σύντομη η έξοδος.

Καλέ να σας πω τι έγινε, μόλις έκατσα στη δερματολόγο κι αρχίσαμε να τα λέμε, την πήρανε τηλ ότι έπαθε η μάνα της έμφραγμα!!!! :shock::shock::shock:

Ελεν, δυστυχως, υπαρχουν αγορομανες που θεωρουν οτι ετσι πρεπει να φερονται στα αγορια τους... Να γινουν αντρες ντε!!!

ΑΗΔΙΑ μου κάνει αυτό!

Μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχει πρωινα γιατι γινεται χαμος με τα πολιτικα,βλεπω εκλογες να'ρχονται.....

Ναι, αυτό μάλλον θα γίνει σύντομα, μέχρι την άνοιξη. :rolleyes:

Αυτα μου την δινουν, δυο μετρα και δυο σταθμα...

Κι ΕΜΕΝΑ!

Γι' αυτό όταν αρχίζουν να λένε στον Γιάννη "είσαι άντρας, δεν αυτό, εκείνο, μπλα μπλα" τους το κόβω αμέσως!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ήταν σύντομη η έξοδος.

Καλέ να σας πω τι έγινε, μόλις έκατσα στη δερματολόγο κι αρχίσαμε να τα λέμε, την πήρανε τηλ ότι έπαθε η μάνα της έμφραγμα!!!! :shock::shock::shock:

Πλάκα κάνεις!!!!!!!

Καλέ, η γυναίκα δεν θα σε ξαναδεχτεί στο ιατρείο της!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι ΕΜΕΝΑ!

Γι' αυτό όταν αρχίζουν να λένε στον Γιάννη "είσαι άντρας, δεν αυτό, εκείνο, μπλα μπλα" τους το κόβω αμέσως!

Και πολύ καλά κάνεις!

Αφού είσαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος!!

4Suap3.png

27 πιεση και ζουσε ακομα? Οχι Μαεστρια μου, δεν φταις εσυ! Αλλα απεφυγε να κανεις ποδαρικο την Πρωτοχρονια!!!

Ρε παιδια, οταν βγηκε ο ΓΑΠ πρωθυπουργος... υπηρχε εστω και μια απο εσας που να πιστευε οτι μια μερα θα αναστατωσει ολη την Ευρωπη κ την Αμερικη??? Καλα, για μας δεν το συζητω, αλλα να προκαλεσει τετοιο πανικο με τις χαζομαρες του παντου? Να ασχολουνται ολοι μαζι μας??? Ποιος να μου το 'λεγε!

Διαφημίσεις

ηρθα ενα μνμ στα γρηγορα.λοιπον εν ολιγης οι δυο καλτακες γιναν ξεφτιλα κ εκτος απο δυο αλλες της γνωστης παρεας τους οοοολες οι αλλες μαμαδες σπο τα 4 τμηματα που υπαρχουν στο σχολειο τις κραξαν,κ μπροστα κ πολυ απο πισω οχι δηλ. καταμουτρα.πηγα εκει κ πιανω την μια,καλημερα την λεω σε παρακαλω γτ μπορεις να μου πεις εχει δημιουργηθει το σοβαρο αυτο θεμα με το κατα ενα χρονο μικροτερο παιδι μου?κ αρχισε να λεει οτι ο γιος μου δεν αφηνει τον γιο της να κατσει οπου θελει κ τον κλωτσαει κ της λεω σε παρακαλω(πως κρατηθηκα)και (μπραβο μου)ηρεμησε κ μιλα πολυτισμενα χωρις να με προσβαλης δεν με ξερεις ουτε ξερεις οτι εγω ξερω το παιδι μου οτι ειναι ζωηρο κ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!γυρναει κ με λεει για το μεγαλο μου παιδι κ της λεω κλ δεν ντρεπεστε που τον πιασατε 17χρ.μαμαδες απο τα μουτρα γτ προσπαθησε να προστατεψει τον αδερφο του αφου εσεις αδιαφορειτε.αυτο το παιδι που βαζεις στο στομα σου τα τελυταια 2χρονια μαζευει εισητηρια για να συμπληρωσει 3000 κ να παρει ενα ανπηρηκο καροτσακι σε εναν συνανρθωπο του,να φωναζει αυτη ουτε θυμαμε κ να λενε κατι μαμαδες οτι εχω δικιο της πεταω κ ενα υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε γτ μιλαμε για 4μιση χρονων παιδια κ 6?να λεει αυτη μετα ηρθε κ η αλλη να λεει τα ιδια κ μετα λεω ενα δυνατα δεν υπαρχει περιπτωση συνεν.απο οτι βλεπω δεν ντρεπεστε που σπρωχνετε τα παιδια σας στον συνεχι τραμπουκισμο την δευτερα θα ζητησω αλλαγη ταξης κ γυρναω στην μια της λεω δεν σου επιτρεπω να μιλας για μενα ουτε να ξαναπλησιασης ή να μιλησεις για τα παιδια μου.στο παρκο μετα πολλες μητερες μου ειπαν να παω το παιδι μου στο δικοτους τμημα.αυτα λιγο ηρεμησα κ θα ηρεμησω τελειος οταν απομακρυθουν τα παιδια που δεν φταινε σε τπτ απο το δικο μου παιδακι

921477wc2fyvv2y2.gif

Ολα αυτα εγιναν μπροστα στα παιδια?

Αχ βρε κουκλα μου, δεν ειχε νοημα απο την αρχη ολο αυτο... Τελος παντων, τωρα εγινε, αγνοησε τες πλεον...

εντιτ... Καλα, το κραξιμο απο πισω... γνωστο σπορ! Μπροστα κοτες... Μην εχεις εμπιστοσυνη σε αυτες, μπορει να κραζουν κι εσενα πισω απο την πλατη σου... Σου μιλαω εκ πειρας! Και δεν εχει σχεση με μορφωση αυτο, εχει σχεση με σκατοχαρακτηρες! Μπροστα διπλωματια και γλυψιμο... και πισω θαψιμο!!! Ακομα και με πμ!!!

ωχ!!!το ακουσα το μπετονοκαρφο!!!!οχι δεν υπαρχη καμια μα καμια επαφη με μαμαδες περα του παρκου κ του σχολειο στο πηγαινε ελα.εκτος οτι δυσκολα τεριαζω με ανρθωπους γτ δεν ειμαι δηθεν κ δεν μπορω καθολου το ειδος υπαρχουν πολλοι κ μην ξεχνας οτι εχω παρεες απο τα προηγουμενα παιδια μου.ασε που δεν ειμαι κ του βγαινω πολυ πολυ κ καφεδες καθημερινα.

921477wc2fyvv2y2.gif

ναιιιι καταρχην ημουν παραπολυ σωστη απο την αρχη μεχρι το τελος κ οποιος δεν ειναι χαζος βλεπει κ ακουει.μετα στο παρκο ειδα σωστη συμπεριφορα γτ αν δεν εβρισκα το δικιο μου εστω κ ετσι φανταζεσε να μην ειχα την θετικοτητα των μαμαδων?μα αφου η κατασταση ηταν λαθος τι να βρουνε ακρη μωρε!!!δεν ηθελα παντος να το ζησω ολο αυτο με τπτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...