Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σημερα θα πιειτε καφεδακι??? Τελικα βρηκατε ακρη? Που θα βρεθειτε? Κι εμενα δεν μου ειπατε τιποτα? Εεεε ενταξει βρε παιδια, να φυγω να ειστε μονες σας οι Σαλονικιες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ζητησα ελενη08 ομως θα δουμε απο δευτερα τι θα γινει κ καναμε δυο μηνες κοντα προσαρμογη αν δηλαδη που το ποιο πιθανο θα ειναι,τεθει το θεμα να φυγει ο δικος μου γτ μετα παει σε θεμα επιβολης απο την αλλη μανα απο την ταξη τι επιπτωση θα εχει στο παιδι μου αυτο?σημερα ξες τι κλ εβγαλε τα παπουτσακια του και μπηκε στην ταξη του!!!γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

χεσε με, το θυμηθηκα παλι και φουντωσα!!! Και καθε φορα προσπαθω να βρω τι θα της πω την επομενη φορα που θα με ρωτησει και παντα με σοκαρει οταν με ρωταει (καλα, ρωταει με συχνοτητα μια στο τριμηνο)... Το ειπα στην δασκαλα καποια στιγμη, μου ειπε οτι θα πιασει την αλλην μαμα αλλα δεν καταλαβα γιατι να την πιασει! Προφανως εκεινοι στην οικογενεια τους ετσι μιλουν και θεωρει οτι μεγαλωνει τους γαμ....δες... Αν της το ελεγε ισα ισα που θα χαιροταν για τα κατορθωματα του γιου της! Οπως κι εγινε δλδ, μια αλλη μαμα την επιασε και μου ειπε η δασκαλα οτι εβαλε τα γελια και ειπε "χαχαχαχα ε, οχι, κοιτα τι ειπε ο μαλακας!!!!" το μαλακας παει στο παιδι της, ετσι???

Εεεεε οχι πες μου, τι να της πω εγω λοιπον? Ενα καλημερα το πρωι μεσα απο τα δοντια και πολυ της ηταν!

Την Μυρτω ομως την επρηξα!!! Οταν μου παραπονιοταν για τον Ρ... αμεσως "γιατι βρε παιδι μου δεν τον αποφευγεις αφου σε εκνευριζει? Δεν ειστε καν στην ιδια ταξη, παιξε με τον ταδε, την ταδε κτλ..." Αλλα ειπαμε, κι εκεινα εξιταρονται απο τα ζωηρα παιδια...

Ολοκληρο κεφαλαιο αυτο, πως θα καταφερουμε να μην ειναι ερμαια τα παιδια μας του καθε καραγκιοζη...

το λιγοτερο θα ειχα πεθανει.δεν μπορω ρε παιδια τετοια θεματα με τον μεγαλο μου ειχα χασει 10χρονια απο την ζωη μου οταν βρισκοταν ενα παιδι που μας δημιουργουσε θεμα,με την κορη μυο δεν ειχα θεμα γτ της ελεγα κατι ττο σκεφτοταν κ δεν την αγκιζε τπτ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Σημερα θα πιειτε καφεδακι??? Τελικα βρηκατε ακρη? Που θα βρεθειτε? Κι εμενα δεν μου ειπατε τιποτα? Εεεε ενταξει βρε παιδια, να φυγω να ειστε μονες σας οι Σαλονικιες!!!

να παρω το νετ μπουκ κ να σε εχω ον λαιν οταν τον πινουμε?μην φευγεις λενιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

μια αλλη μαμα την επιασε και μου ειπε η δασκαλα οτι εβαλε τα γελια και ειπε "χαχαχαχα ε, οχι, κοιτα τι ειπε ο μαλακας!!!!" το μαλακας παει στο παιδι της, ετσι???

Καλά μιλάμε έχω σοκαριστεί!!!!:shock::shock:

Μαλάκα το παιδί της; Και πως θα του διδάξει τον σεβασμό και τον αυτοσεβασμό μετα;

Η δασκάλα δεν την ξευτέλισε μπας και καταλάβει τίποτα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

το ζητησα ελενη08 ομως θα δουμε απο δευτερα τι θα γινει κ καναμε δυο μηνες κοντα προσαρμογη αν δηλαδη που το ποιο πιθανο θα ειναι,τεθει το θεμα να φυγει ο δικος μου γτ μετα παει σε θεμα επιβολης απο την αλλη μανα απο την ταξη τι επιπτωση θα εχει στο παιδι μου αυτο?σημερα ξες τι κλ εβγαλε τα παπουτσακια του και μπηκε στην ταξη του!!!γμτ

Για μενα, δεν πρεπει να αλλαξεις σχολειο. Οχι για ενα παιδι που σας κανει την ζωη δυσκολη. Αν ειχες κι αλλα προβληματα με το συγκεκριμενο νηπιαγωγειο, ΟΚ να το καταλαβω, τωρα ομως οχι! Κι αν δλδ βρεθει κι αλλο παιδακι με "περιεργη" μαμα στο αλλο σχολειο τι θα κανεις? Θα το παρεις κι απο εκει? Και τι μηνυμα περνας στο παιδι σου? Δεν ξερω, μου φαινεται λαθος ολο αυτο...

Καλά μιλάμε έχω σοκαριστεί!!!!:shock::shock:

Μαλάκα το παιδί της; Και πως θα του διδάξει τον σεβασμό και τον αυτοσεβασμό μετα;

Η δασκάλα δεν την ξευτέλισε μπας και καταλάβει τίποτα;

Ελεν, δυστυχως, υπαρχουν αγορομανες που θεωρουν οτι ετσι πρεπει να φερονται στα αγορια τους... Να γινουν αντρες ντε!!! Στανταρντ παιζει! Το βλεπω και στις φιλες μου (σε μικροτερο βαθμο, καμμια σχεση με την κυρια μαμα Ρ.) το βλεπω και γενικοτερα! Δεν ρωτησα τι ειπε η δασκαλα, δεν εχει νοημα ομως να πεις το οτιδηποτε σε αυτους τους ανθρωπους! Υπαρχει περιπτωση να καταλαβει κατι? Αν μπορουσε να καταλαβει κατι, θα μεγαλωνε τα παιδια του με τετοιο τροπο? Απλα λες "μακρια"... Οσο μπορω μακρια... Και φυσικα δεν φταιει το παιδακι που ειναι καταδικασμενο να γινει κομπλεξικο με το πουλι του και μισογυνης!!!

ετσι ειναι ακριβως.δεν ξερω τι ακριβως θα συναντησω το μεσσημερι παντος το ποιο πιθανο ειναι να μην μπω σε καμια αναλυση του ειπε το δικο σου εκανε το δικο μου απλα θα την ρωτησω τι νομιζει οτι κανει η ιδια αφηνοντας το παιδι της να τραμπουκιζει στο μικροτερο παιδι μου?κ να σταμτησει εδω η κατασταση αυτη χωρις γτ και,και.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελεν, δυστυχως, υπαρχουν αγορομανες που θεωρουν οτι ετσι πρεπει να φερονται στα αγορια τους... Να γινουν αντρες ντε!!! Στανταρντ παιζει! Το βλεπω και στις φιλες μου (σε μικροτερο βαθμο, καμμια σχεση με την κυρια μαμα Ρ.) το βλεπω και γενικοτερα! Δεν ρωτησα τι ειπε η δασκαλα, δεν εχει νοημα ομως να πεις το οτιδηποτε σε αυτους τους ανθρωπους! Υπαρχει περιπτωση να καταλαβει κατι? Αν μπορουσε να καταλαβει κατι, θα μεγαλωνε τα παιδια του με τετοιο τροπο? Απλα λες "μακρια"... Οσο μπορω μακρια... Και φυσικα δεν φταιει το παιδακι που ειναι καταδικασμενο να γινει κομπλεξικο με το πουλι του και μισογυνης!!!

κλ η περιπτωση που πεσατε ειναι τραγικη,εχω ζησει ομως σε κοντινο περιβαλλων παιδια που μεγαλωσαν με το το πουλι σου κ το μεγεθος του κ αντρακλα κ τετοια κ τα παιδια εχουν εξελιχθει σε αστερια κατι που μας αφηνει αρκετες μαμαδες σε απορια,ομως μιλαμε για πολυ κλ παιδια

921477wc2fyvv2y2.gif

ετσι ειναι ακριβως.δεν ξερω τι ακριβως θα συναντησω το μεσσημερι παντος το ποιο πιθανο ειναι να μην μπω σε καμια αναλυση του ειπε το δικο σου εκανε το δικο μου απλα θα την ρωτησω τι νομιζει οτι κανει η ιδια αφηνοντας το παιδι της να τραμπουκιζει στο μικροτερο παιδι μου?κ να σταμτησει εδω η κατασταση αυτη χωρις γτ και,και.

Μην την πιασεις! Θα σε εκνευρισει και θα γινετε κωλος! Ασε που θα της δωσεις αξια! Τπτ, θα συνεννοηθεις με την δασκαλα σας απο Δευτερα και με το παιδι σου στο σπιτι... Οτι θα πρεπει να αποφευγει αυτο το παιδι και να το λεει στην δασκαλα οταν τον ενοχλει...

κλ η περιπτωση που πεσατε ειναι τραγικη,εχω ζησει ομως σε κοντινο περιβαλλων παιδια που μεγαλωσαν με το το πουλι σου κ το μεγεθος του κ αντρακλα κ τετοια κ τα παιδια εχουν εξελιχθει σε αστερια κατι που μας αφηνει αρκετες μαμαδες σε απορια,ομως μιλαμε για πολυ κλ παιδια

Ναι, μακαρι να γινει ετσι, γενικοτερα μακαρι ολα τα παιδια μεγαλωνοντας να καταλαβαινουν τα λαθη των γονιων τους και να τα διορθωνουν. Ο αδερφος μιας φιλης μου που μεγαλωσε καπως ετσι παντως... Ειναι κοντα στα 40 και ειναι απιστευτος!!! Δεν μπορει να μεινει πιστος με τιποτα, ειναι μισογυνης κι ενω ωρες ωρες σε λιωνει με την καλοσυνη του... συνηθως σε εκνευριζει με τις ιδεες του...

Εχω φτιαξει καφε εδω και μιση ωρα και δεν με αφηνετε να παω στο μπαλκονι για τσιγαρο!!! Χασομερηδες!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σορρυ για την εξαφανιση αλλα με πεταξε εξω και μετα μουλαρωσε και δεν ανοιγε με τιποτα....ελενη2008 καλημερουδια,και να μην την ξεχναμε την καλημερα κοριτσια,μεγαλο πραγμα,γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο.Μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχει πρωινα γιατι γινεται χαμος με τα πολιτικα,βλεπω εκλογες να'ρχονται.....αντε παλι κλειστα τα σχολεια για 4ημερα....(χαρα τα πιτσιρικια)!!!!:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Για μενα, δεν πρεπει να αλλαξεις σχολειο. Οχι για ενα παιδι που σας κανει την ζωη δυσκολη. Αν ειχες κι αλλα προβληματα με το συγκεκριμενο νηπιαγωγειο, ΟΚ να το καταλαβω, τωρα ομως οχι! Κι αν δλδ βρεθει κι αλλο παιδακι με "περιεργη" μαμα στο αλλο σχολειο τι θα κανεις? Θα το παρεις κι απο εκει? Και τι μηνυμα περνας στο παιδι σου? Δεν ξερω, μου φαινεται λαθος ολο αυτο...

Πολύ σωστή η σκέψη σου... Μπορεί εκεί που θα πάει να έχει να αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσεις. Τι θα γίνει τότε;

Ελεν, δυστυχως, υπαρχουν αγορομανες που θεωρουν οτι ετσι πρεπει να φερονται στα αγορια τους... !

Σορυ κιόλας αλλά για μένα είναι απαράδεκτες για να μην πω τίποτα χειρότερο...

4Suap3.png

Τσουπρες σας αφηνω προς το παρον,παω να μαζεψω την κουζινα γιατι "χορευει" και να βαλω πλυντηριο.Μετα θα δουμε ταινια με το κοριτσακι μου και εχω και μαγειρεμα,φιλακια τα λεμε το απογευμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σορυ κιόλας αλλά για μένα είναι απαράδεκτες για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Καλε ναι!!!! Σκεψου ομως τι κομπλεξ εχουν κι αυτες! Και ποσο μπορει να τις εχουν φτυσει αντρες στο παρελθον! Και τωρα παιρνουν το αιμα τους πισω με τον τελειο αντρα, τον αντρα τον σωστο που μεγαλωνουν! Γιατι ως γνωστο "τον τελειο αντρας ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΣ"!!! Και μετα λεμε για κακες πεθερες! Ρε συ, με το που γινεσαι αγορομανα κατι αλλαζει μεσα σου, μιλαμε ειναι απιστευτο!!!

γμτ κ εγω εχω δουλειες κ περασε η ωρα!!!αντε θα σας γραψω τα νεα το μεσσημερι αν μπορεσω κ μετα θα τα πουμε τ απογεμυα λενι πανε πιες κ εσυ τον καφε σου.πως θα πω τον μικρο σημερα οτι δεν θα παμε παρκο,ή να τον παω?δεν θελω καθολου,γτ αν δεν γινει τπτ στο σχολει ο αν ειναι στο παρκο δεν θα αντεξω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...