Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενη κ οσον αφορα τωρα τα δεκατιανα και τα απογευματινα,μπορεις να της δινεις μπαρες δημητριακων,να φτιαχνεις κρεπες απο βρωμη και να της συνδυαζεις με φρουτα και μελι.Επισης καλη ιδεα ειναι και η σπιτικη μερεντα που σιγουρα ειναι πιο υγιεινη απο την κοινη της αγορας.Γιαουρτακια εννοειται,κρεμουλες αυτες της Γιωτης οι ζεστες ειναι τελειες και εχει πολλες γευσεις.Κεκακια,πιτακια διαφορα,αυτα τι αλλο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Πω μανου τι τραβηξε το κοριτσακι σου, φαντασου εγω ειχα παει 25χρονων γαιδουρα για καθαρισμο σ΄ ενα φιλο της μανας μου και την πηρε τηλ. να της πει να ερθει να μαζεψει γιατι δε μ΄ αντεχει αλλο χαχαχα τον ειχα πρηξει και τι εργαλειο ειναι αυτο και τι θα κανεις τωρα και ετρεμα ασε κοτα σου λεω...εχω κανει χιλια δυο και για καισαρικη γελωντας μπηκα, μ΄ εχουν τρυπησει μεχρι και στο ποδι για να βρουν φλεβα οταν ειχα σκολεικοηδητη αλλα στον οδοντιατρο τρεμω!

Κουφετακι τι να πω εχει μερικες μανες εντελως στο κοσμο τους....αχ σκεφτομαι κι εγω πως θα τον στειλω εναμιση χρονων παιδικο και τι τραυματικες εμπειριες μπορει να εχει και σφιγγεται η καρδια μου!

Αντε να πιουμε καφεδακι τ΄ απογευμα!

τα λεγα στον μεγαλο μου τον αδερφο χτες κ τρελαθηκε ρε οικογενειακος εχουμε παθει,ειναι το παιδι μου ζωηρο κ βρεθηκε δερβεναγας νταης να κανει τι?να μαθει το παιδι μου τι πως δεν τον εγραψα ρε γμτ στο αλλο νηπιο δεν υπαρχουν ρε αυτες οι δυο αφου τις ειδα τι δεν το πηγα το παιδι μου εκει...

921477wc2fyvv2y2.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι βλέπω; Κουβεντούλα πιάσαμε πρωί πρωί; ΧεΧε!

Εγώ περιμένω την πεθερά να 'ρθει, για να πάω στη δερματολόγο και να κάνω και κάνα δυο δουλειές που 'χω στη γειτονιά. Έχει κι ωραία μέρα. Δεν μπορεί καλέ καμιά τώρα για καφέ;;; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημερα σαντυ και μαεστρια.Καλα σαντυ και μενα ο οδοντιατρος ειναι το χειροτερο μου.Χρειαστηκε να παω οταν ημουν παντρεμενη να βγαλω και τους 4 φρονιμητες με επεμβαση και ειχα παθει σοκ.Τη μια φορα μαλιστα λιποθυμησα κιολας,αστα να πανε,εκτοτε δεν εχω ξαναπαει(αν και θα'πρεπε).Μαεστρια μου καλα αποτελεσματα στη γιατρο,εγω εχω τη μικρη μωρε και δε θελω να βγει εξω.Αλλα θα το κανονισουμε αλλη μερα,ειμαστε και κοντα εμεις θα τα βολεψουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

απο την μια εχεις τον μαλλια κ απο την αλλη την πενταμορφη τωρα?ωραια κατσε σε μια καρεκλα στην κουζινα κ φτιαχνε:cool:

και καλα, ο μαλλιας κανει κακα σαν βρεφος ακομα, τουτεστιν 4-5 φορες την ημερα, δεν παχαινει λοιπον οσο και αν τρωει... Αυτη η σκατουλα? ΟΚ, να παρει ενα με δυο κιλακια, ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ μιλαμε μετα την επεμβαση ΔΕΝ ξερει τι τρωει! Τωρα μου ζητησε και της εφτιαξα (ακουστε τι σκεφτηκε) ψωμι του τοστ ψημενο παρακαλω δυο φετες και στην μεση μερεντα!!! Και αυτο επι δυο "τοστ" με μερεντα! Οτι θα παρακαλαω να σταματησει να τρωει η Μυρτω... ουτε που το φανταζομουν ποτε! Φτου φτου!

Παντως βρε συ πρωτη φορα ακουω να χτυπανε τα παππουτσακια του μπαλετου,μηπως δεν ηταν το σωστο νουμερο ή τα ειχαν σφιξει πολυ;

Ρε συ δεν εβαλαν κωλο κατω εκει! Τι ροδες, τι κατακορυφοι, τι χορος, τι χορογραφιες, μου ειπε η μαμα της φιλης μας οτι επαθε σοκ (και πρωτο μαθημα, φαντασου)... Αυτο με το σφιξιμο το ειπα κι εγω, θα της τα αφησει πιο λασκα αν και βρηκα σαιτ που τα εχει και θα τα παραγγειλω και για τις δυο μας σημερα! Η δασκαλα ομως ειπε οτι κανονικα αυτα ειναι κι οτι του μπαλετου γενικοτερα δεν κανουν στην ρυθμικη...

τα λεγα στον μεγαλο μου τον αδερφο χτες κ τρελαθηκε ρε οικογενειακος εχουμε παθει,ειναι το παιδι μου ζωηρο κ βρεθηκε δερβεναγας νταης να κανει τι?να μαθει το παιδι μου τι πως δεν τον εγραψα ρε γμτ στο αλλο νηπιο δεν υπαρχουν ρε αυτες οι δυο αφου τις ειδα τι δεν το πηγα το παιδι μου εκει...

Παντως, και χωρις παρεξηγηση, κοιτα τωρα να δεις! Οταν η μαμα του κοριτσιου σου ειπε οτι η κορη της στεναχωρηθηκε που την ειπε χοντροκωλα ο δικος σου, εσυ της ειπες "ελα μωρε σιγα".... Ειχες ομως την απαιτηση απο την αλλην μαμα να ασχοληθει με το παιδι της οταν κοροιδευε το δικο σου και τον εκανε να βαλει τα κλαμματα... Κι εκεινη μπορει να θεωρουσε οτι το δικο της παιδι δεν ειπε κατι το φοβερο...

Δεν ξερω βρε παιδια, νομιζω πως επιβαλλεται να θωρακισουμε τα δικα μας παιδια. Γιατι σημερα ειναι ο Κωστακης που τον ενοχλει, αυριο θα ειναι η Μαρια, μεθαυριο η Ολγα, κοκ...

Περισυ, στον παιδικο υπηρχε ενα παιδακια, μια μαμα μαλλον με τρια αγορια που τα ειχε μεγαλωμενα σαν τους "γαμαω και δερνω"... Ενα βραδυ, στην ωρα του παραμυθιου, η Μυρτω αρχιζει να με ρωταει για το σεξ!!! Που το ειχε ακουσει απο τον Ρ. που ηταν ο μικρος γιος της κυριας... Κι οχι μονο... Επαθα σοκ, δεν ειμαι τοσο ανετη και δεν θεωρω οτι επρεπε στο 4χρονο τοτε να κατσω να εξηγησω για το σεξ!!! Εγινα εξαλλη και ειπα οτι θα πιασω την μαμα του Ρ. και θα την ξεμαλλιασω! Αλλα μετα, το συζητησαμε με τον καλο μου και αντιληφθηκαμε οτι δεν μπορουμε εμεις να βαλουμε μυαλο σε κανεναν ουτε μπορουμε να πουμε σε κανεναν πως θα μεγαλωσει τα παιδια του... Οποτε??? Προσπαθουμε να προφυλαξουμε τα δικα μας παιδια... Εβλεπα την συγκεκριμενη μαμα καθε πρωι, μου ελεγε καλημερα (την σιχτηριζα απο μεσα, δεν το συζητω, ειδικα την ημερα που μου ειπε "ειστε η μαμα της Μυρτως? Ο Ρ. ειναι ερωτευμενος μαζι της, θα τηνπαντρευτει λεει, θα γινουμε συμπεθερες" και πρεπει πραγματικα να μουγκρισα πολυ δυνατα!!! Ακομα τον θυμομαστε τον Ρ... Κατα διαστηματα με ρωταει "μαμα, τι θα πει πουτ@ος?", παθαινω σοκ καθε φορα και δεν ξερω τι να της πω!!!

Με λιγα λογια... Πρεπει να προετοιμασουμε τα παιδια μας να μπορουν να διαχειριζονται τετοιες συμπεριφορες... Και να τους λεμε που εκεινοι κανουν λαθη! Δεν ειναι δυνατον να φταινε παντα μονο τα αλλα παιδακια!

(ακου χοντροκωλα!!!!):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kαλημέρα!!!!!

Κουφέτο δεν μπορείς να τον αλλάξεις τώρα;

Μανου περαστικά στο Χριστινάκι! Εγώ την καταλαβαίνω απόλυτα...Βλέπω οδοντίατρο κι αλλάζω δρόμο!!!:tongue:

Ελένη δεν σου είπε η δασκάλα από που τα προμηθεύονται αυτά τα παπουτσάκια; Μου κάνει εντύπωση!

Μαέστρο ετοιμάζεσαι για έξοδο;;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Βρε Σαντυ, για ονομα του Θεου, πως ειναι δυνατον να επεσες στα πατωματα με εναν καθαρισμο???

Εγω παλι με την οδοντιατρο εχω αριστη σχεση! Καθε εξαμηνο καθαρισμο κανω και οτι μου βγαζει καθε φορα τα κανω με χαρα! Μαζοχααααααα...

Τον ορθοπαιδικο τωρα φοβαμαι... Μου κανει διαφορα και ποναω...

ελενι το προβλημα δεν ξεκιναει απο ενα παιδι που ειναι 4μιση χρ.ή 6 ξεκινα απο τους γονεις κ εγω παραδεχομαι οτι το φυντανακι μου δεν ειναι ησυχο ειπαμε ειναι ζωηρος η συμπεριφορα αυτης της μανας ομως ειναι απαραδεκτη αφου αφηνει τον γιο της να τραμπουκιζει στο γιο μου που ειναι μικροτερος,εαν δεν θελεις να παιξει το παιδι σου με ενα παιδι του λες οπως λες κ εσυ να μην του δινει σημασια δεν μπορουμε να ταιριαξουμε με ολους αν ομως το κανεις μεγαλο θεμα κ ρωτας καθε μερα το παιδι σου που ξες οτι τραμπουκιζει σε ενα μικροτερο τι σου εκανε σημερα το παιδι κ το μεγαλυτερο παιδι θα σου πει με σκουντηξε με ειπε αυτο αφου το μεγαλωνεις εσυ η ιδια το προβλημα που ετσι κ αλλιως βλεπεις οτι εχεις δεν λυνετε τπτ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ελένη δεν σου είπε η δασκάλα από που τα προμηθεύονται αυτά τα παπουτσάκια; Μου κάνει εντύπωση!

Υποτιθεται οτι εγω μενω στην περιοχη (εχω δηλωσει την διευθυνση της μαμας μου)... Στην περιοχη λοιπον δεν εχει παπουτσακια, αν κι εχουν ζητησει απο μαγαζι με αθλητικα να προμηθευτει... Ενα μαγαζι που υπηρχε εκλεισε περισυ... Και ειπε οτι θα δει που θα βολευε στην Αθηνα πια για να παρουμε... Αλλα εγω βρηκα!

ακου τι θα πει π....!!!!

χεσε με, το θυμηθηκα παλι και φουντωσα!!! Και καθε φορα προσπαθω να βρω τι θα της πω την επομενη φορα που θα με ρωτησει και παντα με σοκαρει οταν με ρωταει (καλα, ρωταει με συχνοτητα μια στο τριμηνο)... Το ειπα στην δασκαλα καποια στιγμη, μου ειπε οτι θα πιασει την αλλην μαμα αλλα δεν καταλαβα γιατι να την πιασει! Προφανως εκεινοι στην οικογενεια τους ετσι μιλουν και θεωρει οτι μεγαλωνει τους γαμ....δες... Αν της το ελεγε ισα ισα που θα χαιροταν για τα κατορθωματα του γιου της! Οπως κι εγινε δλδ, μια αλλη μαμα την επιασε και μου ειπε η δασκαλα οτι εβαλε τα γελια και ειπε "χαχαχαχα ε, οχι, κοιτα τι ειπε ο μαλακας!!!!" το μαλακας παει στο παιδι της, ετσι???

Εεεεε οχι πες μου, τι να της πω εγω λοιπον? Ενα καλημερα το πρωι μεσα απο τα δοντια και πολυ της ηταν!

Την Μυρτω ομως την επρηξα!!! Οταν μου παραπονιοταν για τον Ρ... αμεσως "γιατι βρε παιδι μου δεν τον αποφευγεις αφου σε εκνευριζει? Δεν ειστε καν στην ιδια ταξη, παιξε με τον ταδε, την ταδε κτλ..." Αλλα ειπαμε, κι εκεινα εξιταρονται απο τα ζωηρα παιδια...

Ολοκληρο κεφαλαιο αυτο, πως θα καταφερουμε να μην ειναι ερμαια τα παιδια μας του καθε καραγκιοζη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...