Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

λέω μέσα Δεκέμβρη, για να μην χάσω το επίδομα ισολογισμού, γιατί άμα πάω με την νέα χρονιά θα το πάρουν οι άλλοι 2 και εγώ μην σου πω τι θα πάρω. Αν κατάλαβες έχω αφήσει και την κανονική μου άδεια. Του ΙΚΑ τελειώνει μέσα Νοέμβρη...ε, και λέω να πάω τότε...

Ναι, μωρε και σε μας είναι κάτι βλεμένες ξερόλες που άλλα τις ρωτάς και άλλα σου λένε και μετά από λίγο τις ξανα-ρωτάς. Όταν εμφάνισα αίμα, πήρα άδεια επαπειλλούμενης εγκυμοσύνης και η Υπεύθυνη με ρώταγε τι και πως και τι χάπια παίρνεις...ΜΛΚΙσμενες μωρε....για να μην χάσουν την μπάλα πνίγονται σε μία κουταλιά νερό, αλλά γιατί να μην πάω ενημερωμένη. Κι αν ρωτήσω εδώ Επιθ Εργασίας ή ΟΑΕΔ έχουν 5-6 γνωστούς μέσα σε κάθε υπηρεσία, γιατί το κακό με την Πάτρα είναι οτι όλοι γνωρίζονται και πρέπει να φερθείς συγκεκριμένα, αλλιώς πας χαμένος!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα ρε! Κάναμε διακοπές φέτος στα μέρη σας... Στην Λακκόπετρα συγκεκριμένα... Και μας άρεσε πολύ η θάλασσα! Αλλά μάλλον θα πρέπει να βρούμε άλλο ξενοδοχείο αν τελικά αποφασίσουμε να έρθουμε και του χρόνου...

Καλά είναι Λακκόπετρα, αλλά έχει πιο ωραίες θάλασσεςπιο κάτω προς Ηλεία.

ΚΑλογρια, Κουνουπελάκι, Κουρούτα, κτλ κτλ

Απίστευτες παραλίες! εγώ έχω μεγαλώσει σε εκείνη την περιοχή, γιατί είχαμε εξοχικό και περνούσα τα καλοκαίρια εκεί....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Πάντως βρε παστάκια, έχεις κι άλλη επιλογή (ήταν που θα κοιμόμουν!!!)... Αφού ήσουν για φεύγα όπως λες και δεν έχεις καλές σχέσεις όπως κατάλαβα, γιατί δεν παίρνεις τα πάντα που δικαιούσαι (τις 81 εργάσιμες σαν άδεια, ΟΑΕΔ, την άδειά σου του 2010) που θα σε κάνουν να επιστρέψεις στην δουλειά όταν ο μικρός θα είναι 13 μηνών και ταυτόχρονα να ψάχνεις για κάτι άλλο? Ξέρω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα τώρα για τέτοιες μετακινήσεις, αλλά έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την εργασιακή σου κατάσταση θα σε διώξουν μόλις μπορέσουν... Γιατί να μην κάτσεις σπίτι σου αυτόν τον χρόνο (θα πληρώνεσαι για τις 81 ημέρες - περίπου 3μιση μήνες βγαίνουν συνεχόμενοι- και ετήσια άδεια), εξάμηνο 690,00 και θα είσαι με το παιδάκι σου...

Ναι, έχεις δίκιο για το επίδομα ισολογισμού, εγώ πέρισυ το έχασα κι όταν πήρα με στόμφο να ρωτήσω και τον λόγο ρίξαμε πολύ γέλιο - το κλίμα σε μας είναι πολύ καλό, γελάμε γενικώς (έχω προσληφθεί σαν β. λογιστή γιατί υποτίθεται ότι θα έπαιρνα το πτυχίο μου, δούλευα κάποτε στο λογιστήριο κι όταν άλλαξα κλάδο και τμήμα έφυγα με την συμφωνία να μην μου αλλάξουν ειδικότητα και να παίρνω το επίδομα).

Καλογριά την απέρριψα όταν μου είπαν ότι θα έπρεπε να κουβαλάμε και να περπατήσουμε για αρκετά μέτρα (μιλάμε για 3 τεράστιες τσάντες με κουβαδάκια, πετσέτες, παιχνίδια, σωσίβια υπερπαραγωγή, στρώματα θαλάσσης κτλ), Κουρούτα έχω πάει και είναι όντως φοβερά, όμως πλέον θέλουμε μια καλή παραλία, ήσυχη, οργανωμένη (μην κουβαλάμε και ξαπλώστρες), και το δωμάτιο πάνω σε αυτήν...

Πάντως βρε παστάκια, έχεις κι άλλη επιλογή (ήταν που θα κοιμόμουν!!!)... Αφού ήσουν για φεύγα όπως λες και δεν έχεις καλές σχέσεις όπως κατάλαβα, γιατί δεν παίρνεις τα πάντα που δικαιούσαι (τις 81 εργάσιμες σαν άδεια, ΟΑΕΔ, την άδειά σου του 2010) που θα σε κάνουν να επιστρέψεις στην δουλειά όταν ο μικρός θα είναι 13 μηνών και ταυτόχρονα να ψάχνεις για κάτι άλλο? Ξέρω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα τώρα για τέτοιες μετακινήσεις, αλλά έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την εργασιακή σου κατάσταση θα σε διώξουν μόλις μπορέσουν... Γιατί να μην κάτσεις σπίτι σου αυτόν τον χρόνο (θα πληρώνεσαι για τις 81 ημέρες - περίπου 3μιση μήνες βγαίνουν συνεχόμενοι- και ετήσια άδεια), εξάμηνο 690,00 και θα είσαι με το παιδάκι σου...

κοίτα, ήταν να μειώσουν τις θέσεις στο λογιστήριο και επειδή εγώ μπήκα παό συνέντευξη (η άλλη κοπελα μπήκε με μέσον, αλλά έχει πτυχίο->αλλά είναι εντελώς άχρηστο!αντικειμενικά όμως) και δεν έχω πτυχίο, είμαι εμπειρική, έλεγαν να διώξουν εμένα, κατάλαβες, δεν έχω κακές σχέσεις. Καλά οτι όλοι μεταξύ τους θάβονται θα τα ξέρεις κι εσύ αυτά! Εμ, σε υατά τα γράφεις. αλλά δεν έχω τσακωθει. και ο προιστ έδωσε μάχες(δεν μπορώ να πω) για την θέση μου, γιατί αυτό του δίνει παραπάνω επιδόματα(πχ το ισολογισμού δίνεται από 3 άτομα και πάνω)και του ελαφρύνει την δουλειά αρκετά....όχι οτι πίνει και νερό στο όνομά μου, αλλά εντάξει μην είμαι αχάριστη, βοήθησε ο άνθρωπας!!! απλά, τώρα που έμεινα έγκυος ξίνισε, γιατί του το έλεγαν και τους έβγαλα, ας πούμε, αληθινούς...τέέέλος πάντων...τώρα που σου τα είπα αυτα, αλήθεια πιστεύεις οτι θα πάρω τον ....δρόμο για την πόρτα.....;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Κι όσο για την Επιθεώρηση Εργασίας, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις γενικά κι όχι ειδικά με στοιχεία της εταιρείας... Από την δουλειά παίρνουμε συνεχώς για διάφορες διαφωνίες που έχουμε, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα από το γραφείο του Οικονομικού Διευθυντή (κι αυτός παρών!)... Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς να παίρνεις στην Επιθεώρηση στην Αθήνα... Δεν σε ρωτάνε στοιχεία εταιρείας, ή ακόμα κι αν σε ρωτήσουν αν δεν θέλεις δεν απαντάς...

κοίτα, ήταν να μειώσουν τις θέσεις στο λογιστήριο και επειδή εγώ μπήκα παό συνέντευξη (η άλλη κοπελα μπήκε με μέσον, αλλά έχει πτυχίο->αλλά είναι εντελώς άχρηστο!αντικειμενικά όμως) και δεν έχω πτυχίο, είμαι εμπειρική, έλεγαν να διώξουν εμένα, κατάλαβες, δεν έχω κακές σχέσεις. Καλά οτι όλοι μεταξύ τους θάβονται θα τα ξέρεις κι εσύ αυτά! Εμ, σε υατά τα γράφεις. αλλά δεν έχω τσακωθει. και ο προιστ έδωσε μάχες(δεν μπορώ να πω) για την θέση μου, γιατί αυτό του δίνει παραπάνω επιδόματα(πχ το ισολογισμού δίνεται από 3 άτομα και πάνω)και του ελαφρύνει την δουλειά αρκετά....όχι οτι πίνει και νερό στο όνομά μου, αλλά εντάξει μην είμαι αχάριστη, βοήθησε ο άνθρωπας!!! απλά, τώρα που έμεινα έγκυος ξίνισε, γιατί του το έλεγαν και τους έβγαλα, ας πούμε, αληθινούς...τέέέλος πάντων...τώρα που σου τα είπα αυτα, αλήθεια πιστεύεις οτι θα πάρω τον ....δρόμο για την πόρτα.....;

Καλέ όχι, στο είπα αυτό γιατί έτσι όπως διάβασα αυτά που έγραψες νόμιζα ότι το έχεις δεδομένο! Ασε που έτσι όπως είναι η κατάσταση κανείς μας δεν ξέρει τι του ξημερώνει... Η εταιρεία μας δεν πάει καλά, εννοώ φυσικά σε σχέση με άλλες χρονιές, έχει να κάνει με επώνυμο ρούχο και όπως καταλαβαίνεις λόγω κρίσης έχει πατώσει... Ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα (αν και από τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι απολύσεις) όμως βαράνε κανόνια οι πελάτες μας με αποτέλεσμα να είναι περίεργα τα πράγματα... Είμαι περίεργη πως θα κλείσει η χρονιά φέτος...

Κι όσο για την Επιθεώρηση Εργασίας, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις γενικά κι όχι ειδικά με στοιχεία της εταιρείας... Από την δουλειά παίρνουμε συνεχώς για διάφορες διαφωνίες που έχουμε, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα από το γραφείο του Οικονομικού Διευθυντή (κι αυτός παρών!)... Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς να παίρνεις στην Επιθεώρηση στην Αθήνα... Δεν σε ρωτάνε στοιχεία εταιρείας, ή ακόμα κι αν σε ρωτήσουν αν δεν θέλεις δεν απαντάς...

α!ναι!μου το είχε πει και η Kisha αυτό...έχεις δίκιο...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλέ όχι, στο είπα αυτό γιατί έτσι όπως διάβασα αυτά που έγραψες νόμιζα ότι το έχεις δεδομένο! Ασε που έτσι όπως είναι η κατάσταση κανείς μας δεν ξέρει τι του ξημερώνει... Η εταιρεία μας δεν πάει καλά, εννοώ φυσικά σε σχέση με άλλες χρονιές, έχει να κάνει με επώνυμο ρούχο και όπως καταλαβαίνεις λόγω κρίσης έχει πατώσει... Ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα (αν και από τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι απολύσεις) όμως βαράνε κανόνια οι πελάτες μας με αποτέλεσμα να είναι περίεργα τα πράγματα... Είμαι περίεργη πως θα κλείσει η χρονιά φέτος...

α, καλά και εμείς είμαστε βιομηχανική μονάδα.και εγώ β.λογιστή είμαι..σκατά πάμε...ο Θεός βοηθός!!!..θα μας αγοράσει άλλη εταιρεία, θα αλλάξουμε βιβλία, γιατί είμαστε και στο χρηματιστήριο της ΝΥ και πρέπει να βγούμε από εκεί γιατί η νέα εταιρεία δεν είναι και χέσε΄μέσα...και θα γυρίσω και άλλα πάλι από την αρχή...άστα...κλάψτα Χαράλαμπε!!!...δεν έμπαινα στην παραγωγή μέσα; και παραπάνω λεφτά θα έπαιρνα και δεν θα με σκοτιζαν και για οτι θα ήθελα θα ήταν οι συνδικαλιστές μπροστά...τέλος πάντων...παντού πονοκεφαλιές!!! Λοιπόν, εδώ θα σου πώ καληνύχτα Ελένη μου και σε ευχαριστώ πάάάρα πολύ, αλήθεια..πάω να θηλάσω τον παστακομπέμπη!!!

Φιλιά και καληνύχτα και ας βαστήξουμε γερά....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Κοριτσάκι, τώρα πρέπει να καληνυχτίσω στα αλήθεια! Θα πρέπει να σηκωθώ πριν τις 7 το πρωί μιας και πρέπει να βάλω και βενζίνη και βλέπω να μην προλαβαίνω να πάω την μικρή στον παιδικό...

Καληνύχτα λοιπόν και καλό ξημέρωμα μανούλα!

(Ωραία ήταν που βρήκα παρέα σήμερα!)

Διαφημίσεις

Έλα ρε! Κάναμε διακοπές φέτος στα μέρη σας... Στην Λακκόπετρα συγκεκριμένα... Και μας άρεσε πολύ η θάλασσα! Αλλά μάλλον θα πρέπει να βρούμε άλλο ξενοδοχείο αν τελικά αποφασίσουμε να έρθουμε και του χρόνου...

Kαλα μαρη δε σε πιστευω μου την εκανες φετος γιατι ηταν μικρος ο μαλλιας,του χρονου δεν δικαιολογεισαι με τιποτα,θα ερθεις χαλκιδικη γιατι αλλιως πολυυυυυυυ θα με πκρανεις:cry::cry::cry::cry:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια συγγνωμη,παρασυρθηκα,αλλα με φουντωσε η φιλεναδα μου....

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες,αααα και για να μην ξεχνιομαστε και γονιμος να ειναι σε οσες το επιθυμουν.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...