Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχουμε παει αρκετες φορες στο αφροδ. εχω κ θετικη κ αρνητικη αποψη αλλα πριν χρονια το αρνητικο.με εναν μλκ γιατρο που εδω σε στην μικρη αντιβιωση πολυ βαρια ενω ηταν μια σταλια κ με το μισο χαπακι κοντεψε να παθει ηλαιο το παιδι(πως γραφετε μωρε)κ καταληξαμε λοιμωδων....ομως πριν πολλα χρονια τις τελυταιες 2 φορες που πηγαμε ειχε νεους γιατρους κ ηταν νορμαλ τα πραματα.κοριτσια απο την αρχη της χρονιας ειχαμε ενα θεμα με ενα παιδακι που ειναι 1χρονο μεγαλυτερο απο τον μικρο,ομως εκανα υπομονη κ παρακολουθουσα,χτες βαλαντωσε το παιδι μου στο κλαμα στο παρκο κ του ειπα του παιδιου να μην τον κοροιδευει γυρνα με ενα θρασος κ μου λεει εγω θελω να τον κοροιδευω η μανα στο παγκακι τπτ,σημερα πηγε ο μεγαλος μου γιος να τον παρει γτ ειχαν παει εκδρομη κ καθησα να μαγειρεψω,ηρθαν τα παιδια με τον μεγαλο αλοφρονα,με το που ηρθε το παιδακι εκεινο στο παρκο πηγε στον δικο μου τον εσπρωξε κ τον κοροιδεψε τον πιανει ο μεγαλος μου κ του λεει μην το κανεις αυτο τελος παντον ακρη με το πιτσιρικι δεν εβγαλε περνει τον αδερφο του να φυγει κ λεει ποια ειναι η μητερα του στρατου κ της λεει σας παρακαλω μαζεψτε το παιδι σας γτ επανελημενος κοροιδευει τον αδερφο μου κ γυρναει αυτη κ λεει οτι ο δικος μου τον χτυπαει μα λεει το παιδι τον προκαλει συνεχεια μανες ειστε εσεις που δεν δινετε σημασια κ καθεστε στο πακγκακι!κ του λεει οτι εχεις πολυ ανεδεια κ ελεγε κ αλλα κ εφυγε ο δικος μου ομως αυτη συνεχιζε κ γυρναει κ την κανει μια σκαααασεεεεε δυνατα κ περπατουσε κ φωναζε πω!πω!τρελαθηκα το εντερο μου απο το μεσσημερι ειναι ντουμπανο κ ποναει κ δεν το βγαζω απο το μυαλο μου πως θα ξημερωσει που απο τις 730 εγω θα ειμαι εξω απο το σχολειο κ θα γινει το ελα να δεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Βρε κουφετακι, ηρεμησε γιατι σε εχασα!

Το πιτσιρικι αυτο παει στο νηπιαγωγειο με τον δικο σου? Αν παει, του κανει κι εκει την ζωη δυσκολη? Η δασκαλα τι λεει?

Αν δεν παει και βρισκονται μονο στο παρκο, δεν ειναι δυνατον να μην του δινετε καμμια σημασια και να παιζουν σε διαφορετικα παιχνιδια?

ΟΚ, με την μαμα του μικρου δεν μπορεις να συνεννοηθεις, αυτο ειναι προφανες... Κατ' εμε, ο μεγαλος σου κακως μπηκε στην διαδικασια να συνεχισει τα σου 'πα μου'πες με την κυρια, ποσο μαλλον να της φωναξει "σκασε" στο τελος... Στην θεση σου, θα τον επιανα και θα του ελεγα οτι δεν αρμοζει στην ηλικια του να ασχολειται με τετοια πραγματα, ποσο μαλλον να εχει γνωμη για το πως θα πρεπει να φερεται μια μητερα... Κι αυτος παιδι ειναι, με αλλα πραγματα πρεπει να ασχολειται!

Γενικοτερα, ειμαι της αποψης οτι με ανθρωπους που δεν μπορεις να συνεννοηθεις κι ειναι αλλα αντι αλλων... τους κοβεις μαχαιρι και τους αποφευγεις. Καλως 'η κακως, θεωρω οτι δεν υπαρχει νοημα στο να αναλωνομαστε σε κουβεντες με ατομα που δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε ακρη! Καθαρο χασιμο χρονου!

Για αυτο σου λεω, χαλαρωσε κι ηρεμησε, δεν υπαρχει λογος να ξεκατινιαστεις με την κατινα... Ο,τι και να της πεις θα παει στο βροντο, ασε που θα σε βγαλει απο τα ρουχα σου και θα χασεις το δικιο σου!

Κι επειδη σε δευτερη αναγνωση (πωπω, πρεπει να το κοιταξω αυτο, ολα με την δευτερη τα πιανω πλεον) καταλαβα οτι ο πιτσιρικας παει στο ιδιο νηπιαγωγειο με τον μικρο σου... Πιασε την δασκαλα και πες της οτι το πιτσιρικι κανει δυσκολη την ζωη στον γιο σου κι οτι απαιτεις απο αυτην στην αιθουσα της να επιβαλλει την ταξη! Αν ειναι δυνατον, ειναι η πρωτη επαφη του μικρου σου με το σχολειο, ειναι δυνατον να κλαιει και να μην θελει να παει επειδη βρεθηκε ενα πιτσιρικι ανεξελεγκτο που του κανει την ζωη δυσκολη?

Εξαλλου, το δικο σου ειναι προνηπιο, εχουν ενα χρονο διαφορα και θα επρεπε καποιος μεγαλος να επιβλεπει τις μεταξυ τους σχεσεις... Και εκτος σχολειου... μην εχετε καμμια επαφη!

Αλλα μην την πιασεις την ηλιθια, πραγματικα αγνοησε την... Δεν ειναι επιλογη σου, ετυχε να βρεθει στον δρομο σου (και τωρα μου ξαναδημιουργηθηκε η φοβια που ειχα/εχω σχετικα με τις συγκυριες και το πως αλλαζουν οι ζωες μας απο τετοιες τυχαιες γνωριμιες)! Αχ, μεγαλωνουν τα παιδακια μας και μεγαλωνουν τα προβληματα!

Διαφημίσεις

Στο μεταξυ, εχω πελαγωσει με τα παπουτσακια ρυθμικης. Η φιλη της Μυρτως που πηρε παπουτσακια μπαλετου κι οχι ρυθμικης (δεν βρηκανε)... Σημερα που ηταν το πρωτο μαθημα την χτυπησαν πισω... Και δεν μπορουσε το παιδακι να περπατησει στο τελος. Ασχετα που ηταν δερματινα και μαλακα, η δασκαλα ειπε οτι στην ουσια δεν κανουν αυτα και θελουν παπουτσακια ρυθμικης (ειναι μισα παπουτσια, μονο τα δαχτυλα, η φτερνα εξω και εχουν λαστιχο πισω) αλλα ειναι δυσκολο να τα βρουν οι γονεις για αυτο και λεει "καλο ειναι να εχουν παπουτσακια ρυθμικης, αν δεν βρειτε μπαλετου"... Οποτε τωρα ξανα μανα ψαχνω, ευτυχως που δεν παρηγγειλα σημερα τελικα! Να 'ναι καλα το αγορακι μου που εχασε τα κλειδια της συρταριερας!

καταρχην καλημερα λενι θα ρωτησης την δασκαλα απο που πρεπει να προμηθευτεις τα παπουτσακια απο την στιγμη που δεν βρισκεις, αυτες συνηθως ξερουν.οι αλλες μαμαδες της ρωτησες?κ κραταω αυτο το οποιο θα το πω το μεσσημερι

ειναι η πρωτη επαφη του μικρου σου με το σχολειο, ειναι δυνατον να κλαιει και να μην θελει να παει επειδη βρεθηκε ενα πιτσιρικι ανεξελεγκτο που του κανει την ζωη δυσκολη

η δασκαλαμας εχει 1βδομαδα αδεια κ ειναι μια ανπληρωτρια μεχρι αυριο.της μιλησα κ ναι στο διαλειμα κυριος υπαρχει μεγαλο προβλημα,γτ το παιδι της ειναι ανεξελενκτο,κ το χει βρει παιχνιδι,εμ αφου μπορει κ επιβαλετε σε εναν μικροτερο με την αδεια της μαμας.κ φυσικα μου ειπε η δασκαλα οτι με τα 2 μονο αυτα παιδια υπαρχει προβλημα.μια που πετυχα δε κ που ειναι στην παρεα αυτων των 3-4μαμαδων που ειναι νηπια τα παιδα τους μου ειπε οτι ο γιος μου ειπε την κορη της χοντροκωλα:roll:κ σε μενα το λεει της ειπα αλλα δεν ειναι κατι εσκεμενο αφου λεμε ο ενας στον αλλο χοντρουλη κτλ,ομως λενι κ αυτη ειναι ιδια η κορη της κ προφανος τους πειραξε.τον προηγουμενο μηνα ενα κοριτσακι εσπρωξε το παιδι μου κ επεσε απο την σκαλα της τσουληθρας εσκασε σου λεω εγω δεν επισα την μανα του που ειναι συμπαθεστατη κ καταδαγκωθηκε με αυτο να της πω τπτ αφου ειδα οτι κατευθειαν επενεβει οπως κ κανω εγω παντα οταν ημαστε στο παρκο.ρε συ θυμασε που σου χα πει για δυο βλαμενες που της ηξερα κ ειναι στην ταξη μας στην αρχη της χρονιας?ε αυτες ειναι μαζι με δυο αλλες που κανουν παρεα.εχω παθει πλακα 1η φορα ζω κατι τετοιο πραγματικα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,κουφετακι μου ειμαι κι εγω της γνωμης οπως σου ειπα και χθες οτι το καλυτερο ειναι να μιλησεις με τη δασκαλα.Γιατι ειναι προφανες οτι με την αλλη μητερα δε θα βγαλεις ακρη και δε θα μπορεσεις να συννενοηθεις,οποτε τζαμπα κοπος και συγχυση.Τωρα οσον αφορα τον μεγαλο σου,καταλαβαινω οτι ηθελε να υπερασπιστει τον αδερφο του,αλλα επειδη λογω των συνθηκων συγχυστηκε,τωρα απλα θα δωσει "πατημα" και στην αλλη να σου πει,οτι της μιλησε ασχημα και τα σχετικα.Θελω να πιστευω οτι μιλωντας σε ηρεμους τονους με αυτους που πρεπει θα βρεθει λυση.

Εμεις χθες που πηγαμε για τη 2η εξαγωγη,κοριτσια ηταν δραμα.....ενω η μικρη ηταν μια χαρα στην προετοιμασια,μολις εκατσε στην καρεκλα,δεν ξερω τι την επιασε και σφιτηκε παρα πολυυυυ.Μιλαμε οτι η ανασα της εγινε βαρια,ψιλοετρεμε και εννοειται οτι αυτο δυσκολεψε παρααα πολυ τη γιατρο.Αναγκαστηκαμε να καθησω εγω διπλα της να τη χαιδευω και να μιλαμε συνεχως μπας κι ηρεμησει.Δακρυα ετρεχαν απο τα ματακια της και μαλιστα τα εμπηξε τα κλαμματα και κανονικα καποια στιγμη.

Εννοειται οτι ο μπαμπας μας δεν αντεξε και βγηκε για λιγο απο το ιατρειο,οχι οτι εγω ημουν σε καλυτερη κατασταση,αλλα καποιος επρεπε να ειναι διπλα της και να κανει τον καραγκιοζη:-(

Φυσικα κρατησε πολυ παραπανω ωρα σε σχεση με την προηγουμενη φορα,αλλα ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.Κανονικα ειχαμε πει οτι σημερα θα πηγαινε σχολειο,αφου θα ηταν μια χαρα,αλλα μετα απο την ταλαιπωρια που τραβηξε το πουλακι μου χθες,τελικα την κρατησα σπιτι σημερα.

Αυτα τα νεα,αντε να ερθει το απογευμα να πιουμε το καφεδακι μας,να πανε τα φαρμακια κατω........

OPYIp3.png

vez3p2.png

ουφ!!!ρε μανου ημουν που ημουν με αποτελιωσες!!!!γτ ρε γμτ το κοριτσακι μας ετσι?φοβηθηκε γτ ηξερε....α ρε μανου παει περασε!!!γμτ γμτ!!!!!ακου ρε συ να μην μπορω να παω τα παιδια μου στο παρκο δηλαδη χιλες φορες να πηγαινα εγω να τον επερνα,ασε ο μεγαλος στα μαυρα του τα χαλια τι να διαχειριστει σε συ το παιδι με της καλτακες εκει θολωσε το παιδι κ φυσικα μεχρι να ρθει σπιτι το κατλαβε αλλα ηταν αργα!!!!σκατα

921477wc2fyvv2y2.gif

Eνταξει κοριτσακι μου παει τελειωσε.Γι'αυτο σου ειπα οτι τον καταλαβαινω τον μεγαλο σου,αλλα θα πρεπει γενικοτερα να του περασεις το μηνυμα οτι θα πρεπει να μαθει να ειναι ισως λιγο πιο συγκρατημενος γιατι αν ετσι αυριο μεθαυριο μπορει να προκυψει κατι αλλο.

Στην τελικη αφου σου ειπαν οτι εχουν καταλαβει οτι υπαρχει προβλημα,νομιζω οτι θα καταφερετε να βρειτε λυση,μη στεναχωριεσαι αδικα.Οσο για το δικο μου το λουλουδι μην ανησυχεις σημερα ειναι μια χαρα το κοριτσακι μου,ηταν κατι στιγμιαιο,τι να πω ισως να φταιω κι εγω που ξερεις μιλησα ανετα μπροστα την προηγουμενη φορα και για την ενεση(που δεν ειχε δει)γιατι την ειδα οτι ηταν πολυ κουλ.Τελικα εγινε αυτο που φοβομουν,γιατι ελεγα στο χαμπι πως τωρα θα ειναι χειροτερα γιατι ξερει,αλλα η ιδια μου΄λεγε οτι θα ειναι πιο χαλαρη γιατι ξερει πως δεν ειναι τιποτα.Τωρα τι στραβωσε τελευταια στιγμη δεν ξερω....

Παντως κοριτσια η γιατρος ηταν απλα τελεια,της μιλησε παρα πολυ ομορφα,ηταν τοσο υπομονετικη,πραγματικα επαθα πλακα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα κουφετακι, αν με αποκαλεσει ποτε το παιδι σου χοντροκωλα... θα μας πουν στις ειδησεις! Πλακα πλακα, ειναι πραγματακι κ ο δικος σου! Το κοριτσακι μου ΣΥΝΕΧΩΣ πειναει! Ριχτε ιδεες βρε κορες για δεκατιανο κ απογευματινο, εχω στερεψει! Κ η δασκαλα δεν ειχε να προτεινει καταστημα με παπουτσια, ενα που υπηρχε κοντα στην περιοχη εκλεισε. Κατι βρηκα θα παρω τηλ. σημερα!

αντε ενταξει μανου.δεν ξερω ρε συ χτες δεν μπορουσα να κοιμηθω πως θα αντεξω ολο το δημτικο το παιδι μου κ καθε παιδι δεν μπορει να ειναι τελειο,κ φυσικα ειναι ζωηρο κ δυσκολευτηκαμε να προσαρμοστουμε αρκετα περισσοτερο απο οτι τα μεγαλα μου,κ ειναι καλομαθημενο το ξερω ομως δεν ειναι ενα παιδι απο ταραγμενο περιβαλλον ανεξελενκτο κ εισπρατει τετοια συμπεριφορα συνεχως κ καθημερινα απο μεγαλυτερο παιδι,τι θα κανω αν δεν μπορεσω να βγαλω ακρη με την μλκω μανα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Χαχαχα κουφετακι, αν με αποκαλεσει ποτε το παιδι σου χοντροκωλα... θα μας πουν στις ειδησεις! Πλακα πλακα, ειναι πραγματακι κ ο δικος σου! Το κοριτσακι μου ΣΥΝΕΧΩΣ πειναει! Ριχτε ιδεες βρε κορες για δεκατιανο κ απογευματινο, εχω στερεψει! Κ η δασκαλα δεν ειχε να προτεινει καταστημα με παπουτσια, ενα που υπηρχε κοντα στην περιοχη εκλεισε. Κατι βρηκα θα παρω τηλ. σημερα!

τι να σε καμω μανα μου να τρως ενα γλυκο την εβδομαδα σαν τηνμανου κ να βρεθουμε κ να ακουσεις το εισαι χοντροκωλα:lol:θα πεθανωωωωωωω!!!!!!!δεκατιανα ωχ!αυτο το θελω να φαω συνεχεια πω πω!!!!σε τρελαινει.φρουτα σνακς μπαρ φετουλες με διαφορα απανω,κρεπουλες κανε πολλες κ αν τις εχεις τυλιγμενες δεν παθαινου για 2 μερες τπτ,μα απο την μια εχεις τον μαλλια κ απο την αλλη την πενταμορφη τωρα?ωραια κατσε σε μια καρεκλα στην κουζινα κ φτιαχνε:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετακι μου νομιζω οτι πρεπει λιγο να ηρεμησεις κοριτσακι μου,και δε νομιζω πια,αφου εχει εντοπιστει το προβλημα,θα το λυσετε.Στην τελικη μονο το δικο σου παιδακι ενοχλει,δεν πειραζει κι αλλα;Για να μαζευτειτε ολοι οι γονεις και θα γινει δουλεια,θελω να πιστευω.

Ελενη κ,αστα φιλεναδα τα ειδαμε ολα χθες,οικογενειακως....σημερα ειναι μια χαρα.Και χθες δηλαδη καλα ηταν,δεν πονουσε,αφου μετα εφαγε και το παγωτακι της και το σαντουιτσακι της το βραδυ.Τωρα τι την ειχε τσιμπησει εκεινη την ωρα,αγνωστο........

Παντως βρε συ πρωτη φορα ακουω να χτυπανε τα παππουτσακια του μπαλετου,μηπως δεν ηταν το σωστο νουμερο ή τα ειχαν σφιξει πολυ;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...