Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχαχαχα τι να κανω κοπελια? Σας εσας? Που θεωρειτε την Ανω Τουμπα μακρια??? Ε, οχι!

χαχαχα καλε μην μου δινετε σημασια, σαν τριτο ματι βλεπω οτι ολες συμφωνειτε αλλα δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε! Ειπαμε, Κατω Τουμπα!

δεν εχει αστικο για κει λενι πρεπει να το περπατησω το πραμα μεχρι εκει οχι οτι με χαλαει γτ εβαλα κιλα απο τοτε που σταματησα την δουλεια.ειδες βρε με σκεφτονται τα κοροτσια.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!!! Πωπω τι χαρα ειναι αυτη, τα αναψα στο φουλ!!!

ωωωωωωωωωfatsa.jpgναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!RedWheelPA_468x313.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελααααααα!!!! Επιτέλους τα ανάψανε;

Καλα, οχι απο μονοι τους! Πηρα τηλ. χθες, τους ειπα καλο μηνα κι οτι ηρθε ο Νοεμβρης κι οτι θα πρεπει επιτελους να τα αναψουμε! Το aircondition μολις εσβηνε ηταν παλι κρυα τα δωματια! Ασε που το μπανιο ηταν παγωμενο (ειχα ξεχασει χθες η ηλιθια το παραθυρο ανοιχτο μεχρι το βραδυ), δεν εκαναν τα παιδια μπανιο χθες!

Επιτελους αρχιζουμε να ζεσταινομαστε!

Ρε κορίτσια ξέρει καμία αν το Αφροδίσιο στη Δελφών είναι καλό; Έχει κάνα δυο μέρες που ξυπνάω κι έχω κοκκινίλες και φαγούρα, μάλλον κάνα ζουζούνι. Πήρα τηλ και μου είπαν να πάω στα επείγοντα, είναι μέχρι το βράδυ. Να πάω να μου πουν τι είναι, μήπως χρειάζεται καμία απολύμανση.

Αλλά να πάω; Ή θα πάω το απόγευμα και θα γίνεται της μουρλής; Ή να πάω καλύτερα αύριο το πρωί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρια, αν το πιασα καλα, το Αφροδισιο το δικο σας ειναι σαν το Συγγρος το δικο μας! Ηθελα να παω καποια στιγμη τον Βαγγελη οταν ηταν μωρο γιατι εβγαζε κατι σπυρια στο στομα και μου ειχαν πει οτι αν και ειναι εκει πολυ καλοι δερματολογοι, ειναι καλο να το αποφευγεις για κατι απλο γιατι υπαρχει κινδυνος να κολλησεις κατι βαρβατο! Τελικα δεν πηγαμε, μπορει να ειναι και βλακεια αυτο που λεω αλλα αυτο μου ειχαν πει!

Διαφημίσεις

Ναι, σαν το Συγγρός είναι Ελένη.

Ε, ρε Ελένη αν ειναι ν' αποφεύγαμε όλα τα νοσοκομεία, που θα γεννούσα; Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή, άλλωστε λοιμώξεις μπορείς να πάθεις παντού, ξέρω εγω;

Εγώ θέλω να μου πουν αν ξέρουν τα κορίτσια αν γίνεται δουλειά ή γίνεται της μουρλής και δουλειά δε γίνεται. Έχει πάει καμία;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε κορίτσια ξέρει καμία αν το Αφροδίσιο στη Δελφών είναι καλό; Έχει κάνα δυο μέρες που ξυπνάω κι έχω κοκκινίλες και φαγούρα, μάλλον κάνα ζουζούνι. Πήρα τηλ και μου είπαν να πάω στα επείγοντα, είναι μέχρι το βράδυ. Να πάω να μου πουν τι είναι, μήπως χρειάζεται καμία απολύμανση.

Αλλά να πάω; Ή θα πάω το απόγευμα και θα γίνεται της μουρλής; Ή να πάω καλύτερα αύριο το πρωί;

Μαρία αν πας πρωί θα πετυχεις πιο πολλους ειδικούς γιατρους αλλά γίνεται ψιλοπάνικ!

Αν πας απόγευμα θα σε δουν ειδικευόμενοι αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό οπότε θα είσαι οκ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εγώ θέλω να μου πουν αν ξέρουν τα κορίτσια αν γίνεται δουλειά ή γίνεται της μουρλής και δουλειά δε γίνεται. Έχει πάει καμία;

Νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθείς τζάμπα...

Δοκίμασε καλύτερα το λοιμοδών ή κάποιον δερματολογο στο ικα!

4Suap3.png

Νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθείς τζάμπα...

Δοκίμασε καλύτερα το λοιμοδών ή κάποιον δερματολογο στο ικα!

Αυτο έκανα Ελένη, βρήκα συνεργαζόμενη γιατρό με το ΙΚΑ, εδώ στο διπλανό τετράγωνο και θα πάω αύριο, να μου φύγει και η απορία! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτο έκανα Ελένη, βρήκα συνεργαζόμενη γιατρό με το ΙΚΑ, εδώ στο διπλανό τετράγωνο και θα πάω αύριο, να μου φύγει και η απορία! :rolleyes:

Την καλύτερη δουλειά έκανες!

Ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ε, ναι μαρακι μου, χιλιες φορες ετσι! Κι εννοουσα μαρη τρελλη οτι σε τετοιου ειδους νοσοκομεια (δεν ειναι μονο οι λοιμωξεις, κυκλοφορουν μεταδιδομενες "χοντρες" ασθενειες) καλο ειναι να μην πηγαινουμε για ψυλλου πηδημα (οπως καλη ωρα ειναι το δικο σου)...

Φαγαμε, ηπιαμε και τωρα μαλλον θα παμε για υπνο! Και το σπιτι μας ειναι ζεστο! Αχ τι ωραια!!!

Φιλια κορες, καλο μεσημερι!

Είδες τι απόλαυση να τρως με ζεστούλα χωρίς να χτυπάς δόντι;:tongue:

4Suap3.png

Φαγαμε, ηπιαμε και τωρα μαλλον θα παμε για υπνο! Και το σπιτι μας ειναι ζεστο! Αχ τι ωραια!!!

Φιλια κορες, καλο μεσημερι!

E κάντε και τίποτε "άλλο" τώρα, αφού έχεις και ζεστούλα. ;):tongue:

Όχι τπτ άλλο, για να ηρεμήσουν τα νεύρα. :mrgreen::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...