Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειναι κατω τουμπα και τι ειναι τοτε καλε;;;;;;Α παπα καλα μιλαμε οτι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας σημερα:tongue::tongue:

Καλέ περιοχή Μπότσαρη είναι!;)

Τι σχέση έχω η Άνω Τούμπα με το φεστιβάλ, μόνο εσύ το ξέρεις. :tongue:

Είπα κι εγώ.... Το έπαθα το Αλτζχάιμερ!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλε ναι, το Φεστιβαλ Κινηματογραφου εννοουσα! Τι θα πει δεν εχει σχεση? Θεσ/νικη ειναι, ποσο μακρια βρε παιδια ειναι η Τουμπα? Μιλατε για ανθρωπο που εχει συνηθισει να κανει 100 χλμ ημερησιως, οποτε σιγα τα ωα!

Καλε ναι, το Φεστιβαλ Κινηματογραφου εννοουσα! Τι θα πει δεν εχει σχεση? Θεσ/νικη ειναι, ποσο μακρια βρε παιδια ειναι η Τουμπα? Μιλατε για ανθρωπο που εχει συνηθισει να κανει 100 χλμ ημερησιως, οποτε σιγα τα ωα!

Επειδή εσύ έχεις συνηθίσει να γυρνάς το μισό λεκανοπέδιο κοπελιά, δε θα γίνει σχετική η Τούμπα με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, νταξ; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπααα!!!τι πραμα κακο ειναι αυτο που ενα πρωινο ελειψα η γυναικα κ γραψατε τα αντερα σας που ειναι η ντουμπα και το γηπεδο κ η μποτσαρη κ χααχααχαχαααα!!!!!εγω δεν καταλβα τπτ σιγουρα δεν θα ηθελα κεντρο ειναι μακρια αποφασιστε περικαλω κ μανου παρε ή στειλε μνμ εγω λεω να βρεθουμε στο ουρανο να πιουμε μια ρετσινα που ειναι τ.βουλγαρη χαχαχααα!αντε να δω ακρη τωρα!!!!παω να καθαρισω ψαρια να τηγανισω κ να καθαρισω κρεμμυδακια να κανω στιφαδο με καλαμαρακια για τον χαμπι.οποτε το απογεμυα μαλλον θα τα πουμε α ηρθε ο μεγαλος απο σχολειο πηγαν εκδρομη(το πολυ μαθημα που κανουν)κ τον αγγαρεψα αφου ειναι καλο παλικαρι(νταξει του δωσα λεφτα το ομολογω)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Επειδή εσύ έχεις συνηθίσει να γυρνάς το μισό λεκανοπέδιο κοπελιά, δε θα γίνει σχετική η Τούμπα με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, νταξ; :tongue:

χαχαχαχα τι να κανω κοπελια? Σας εσας? Που θεωρειτε την Ανω Τουμπα μακρια??? Ε, οχι!

μπααα!!!τι πραμα κακο ειναι αυτο που ενα πρωινο ελειψα η γυναικα κ γραψατε τα αντερα σας που ειναι η ντουμπα και το γηπεδο κ η μποτσαρη κ χααχααχαχαααα!!!!!εγω δεν καταλβα τπτ σιγουρα δεν θα ηθελα κεντρο ειναι μακρια

χαχαχα καλε μην μου δινετε σημασια, σαν τριτο ματι βλεπω οτι ολες συμφωνειτε αλλα δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε! Ειπαμε, Κατω Τουμπα!

Ναι, που θα μας πεις και την Σαλόνικα μικρή!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρτο πίσω, νταξ;:P:p

Να μείνεις στην Αθήνα κυρά μου να δούμε τι θα καταλάβεις!!!!

Α!!! Και να κάνεις και 100χλμ τη μέρα!!! χαχαχα!!!

4Suap3.png

Ναι, που θα μας πεις και την Σαλόνικα μικρή!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρτο πίσω, νταξ;:P:p

Να μείνεις στην Αθήνα κυρά μου να δούμε τι θα καταλάβεις!!!!

Α!!! Και να κάνεις και 100χλμ τη μέρα!!! χαχαχα!!!

α, οχι, ΔΕΝ θελω να μεινω εδω, θελω να φυγω ρε σεις!!! Και Σαλονικα... θα μπορουσα να μεινω ανετα, δεν το συζητω! Και να ξεχασω το αυτοκινητο, να ειναι ολα διπλα. Και να μενω Ανω Τουμπα και να θεωρω την Κατω Τουμπα πολυ μακρια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...