Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Να μιλήσω με τον χάμπι, αλλά μάλλον βολευομαι εγώ. Ίσως πάρω και τον Γιάννη μαζί, να μην τον φορτώσω τον χάμπι πολύ.

Τώρα ΜΕ το χαλάς... :rolleyes:

Καλά αν δεν μπορούν τ' άλλα κορίτσια γειτονιά, έρχομαι κέντρο για λίγο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές. Σήμερα, ενώ μέχρι τώρα κοιμόταν μία το ένα μία το άλλο το πρωί ... ήταν ΚΑΙ τα δύο ξύπνια απ' τις 7 παρά. Ε, καλή φάση; :tongue:

Καλημερα και τα δυο ξυπνια απ΄ τις 7 τρελα φανταζομαι!

Κεντρο και μενα λιγο με ζοριζει....γιατι σκεφτομουν κι εγω μηπως στραβωσει τιποτα και παρω τον μικρο μαζι αλλα που να τον κατεβασω κεντρο με ταξι χωρις καθισματακι....

Μανου οκ σ΄ εστειλα πμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαέστρο τα ματιαξες μου φαίνεται!

Άσε ρε! Αυτοματιάζομαι συνεχώς η ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ!

Εγινε βρε κοριτσια,εγω νομιζω οτι το κεντρο θα σας ηταν πιο ευκολο,μαεστρια οταν λες γνωστο,εννοεις αυτο που ημασταν την τελευταια φορα;Αν ειναι εγω μεσα για εκει.Στειλτε μου πμ με ωρα και το κλεινουμε.

Για εκεί έλεγα μανού, αλλά με πήραν τώρα κάτι φίλες τηλ, θα 'ρθουν αύριο επίσκεψη να δουν το μωρό, οπότε δε νομίζω ότι προλαβαίνω... :(

Κανονίστε εσείς, αν προλάβω θα σε πάρω τηλ να περάσω, οκ?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια, θελω να μετρησω το ποδι της Μυρτως για να παραγγειλω παπουτσακι μπαλετου και δεν ξερω που ειναι το μετρο... Αν μετρησω με χαρακα και το πω στην κοπελα λετε να κανω δουλεια?

Ρε κοριτσια, θελω να μετρησω το ποδι της Μυρτως για να παραγγειλω παπουτσακι μπαλετου και δεν ξερω που ειναι το μετρο... Αν μετρησω με χαρακα και το πω στην κοπελα λετε να κανω δουλεια?

Ναι ρε, γιατί όχι; Εκατοστά είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγινε μαεστρια μου,δεν πειραζει.Οι υπολοιπες κατα τις 7 ειναι καλα;
για μενα ειναι τελεια η ωρα γιατι τρωει ο μικρος στις 6 οποτε θα ειναι και φαγωμενος σουπερ!

Διαφημίσεις

Ναι ρε γιατί κέντρο; Όλες ανατολικά δεν είμαστε;

Και γω ανατολικα ειμαι, ασε που εχω να κατεβω κεντρο απο τοτε που ημουν εγκυος και πηγαινα στον γυναικολογο χαχαχα, το αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι!

Βρε σεις δεν ξερω αλλα παλια βρισκομασταν παντα κεντρο,για αυτο το ειπα.Εξαλλου κι εμενα μια χαρα μου ειναι 5 λεπτακια απο το σπιτι μου ειναι.Ειστε ολες οκ με το 7 για να ενημερωσω και κουκλακι,κουφετακι,κισα.

Ελενιτσα κ δε νομιζω βρε οτι γινεται με το χαρακα.Τι εγινε τελικα μιλησες με το σαιτ,τι σου ειπαν για τα μεταφορικα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου μιλησα, θα κανω τηλεφωνικη παραγγελια και θα πληρωσω αντικαταβολη αντι να τρεχω στις τραπεζες! Μεχρι 3 κιλα 7,κατι ευρω απο 3 και πανω 8,κατι μια χαρα δλδ... Τωρα εχω αλλην ανησυχια, οσον αφορα την ποιοτητα... Και ρε γμτ, εχω χασει τα κλειδια της συρταριερας του γραφειου (ας ειναι καλα η Μυρτω που μου εκμυστηρευτηκε οτι τα εδωσε στον Βαγγελη!!!) και ολοι οι χαρακες που ειναι εκτος συρταριερες ειναι μικροι!!! Με εχει πιασει αμοκ τωρα, θελω να παραγγειλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...