Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Που θα πάτε καλέ πάλι γυριστρούλες;

Αχ, θέλω κι εγώ! Και δεν είναι ότι δε βγαίνω, αλλά πρωί δύσκολα γμτ.

Σήμερα πήγα πήρα τον μικρό απ' τον παιδικό, πήγαμε πάρκο και μετά ήρθαμε παρέα. Και για να μου το ξεπληρώσει (που τον ψυχαγώγησα τόσο) κατουρήθηκε πάνω του ΔΥΟ φορές και ήταν μέσα στη γκρίνια. Κουράστηκε μάλλον, το κάνει (το κατούρημα) γενικώς τελευταία για την προσοχή πιθανότατα, γκρίνιαζε και η άλλη όλο το απόγευμα, ΨΟΦΗΣΑΜΕ!!!

Τώρα ξεράθηκαν και τα δυο, αλλά δε λέω μεγάλα λόγια, να δω τι νύχτα μας περιμένει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπρες,τι μου κανετε πως πανε τα κεφια;

Λοιπον χθες με πηρε τηλεφωνο το κουκλακι και θελει κι εκεινη να βρεθουμε για καφεδακι,οποτε επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο......τι λετε για Πεμπτη απογευμα;(μαεστρια μου ειδες σε σκεφτομαι κι εσενα,για αυτο λεω απογευμα).

Αντε μπειτε μια μια για να συντονιστουμε,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα σαντυ πολυ καλα θα κανεις,ειπαμε να αφησεις το χαμπι να αναλαβεις πρωτοβουλιες με τον μικρο.Εσενα σε βολευει την Πεμπτη;

Για αυριο ε; νομιζω πως ναι, θα μιλησω αργοτερα και με την αδερφουλα μου αλλα νομιζω ειμαι οκ!

Διαφημίσεις

καλημερα μπηκα καλε!!!ειχαμε καφεδακι εδω με κατι μαμαδες!!!φυγαν τωρα κ εγω πρεπει να παω για εξωτερικες δουλιτσες.λοιπον βλεπω καφε για αυριο.στο γνωστο μερος?ωρα?αν μπορεσω θα ρθω

921477wc2fyvv2y2.gif

κλ αποφασιστε το απογευμα ολο κ καποιον θα βρω για σιτινκγ φευγω για να προλαβω....τελικα 4ωρες νηπια το πρωι δεν φτανουν κ πολυ ανχωνομαι να τελιωσω τις δουλειες μυο μερικες φορες τα λεμεεεεεε να βαλω μια φωτο ομως μην σας αφησω ετσι χαχααχαχαχαχαχχααχαααχαχαχαχχαcc76573e-82fc-4912-b30a-edef6c18c5e1.adaptive.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

2886-sokolatopita-tis-xrisanthis-by-rinio.jpg

Τι χρειαζόμαστε:

Για το μίγμα:

• 1 κούπα αλεύρι απ
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1/2 κούπα κακάο
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • 1/2 κουταλάκι σόδα
  • 1 κούπα γάλα
  • 1/3 κούπας σπορέλαιο
  • 1 αβγό μεγάλο
  • 2 βανίλιες
  • λίγο αλάτι

Για το γλάσο:

• 250γρ κουβερτούρα
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 βανίλα
  • 1 κουταλάκι σπορέλαιο

Πως το κάνουμε:

1. Ανακατέυουμε όλα τα υλικά μαζί, τα χτυπάμε στο μίξερ να ανακατευτούν καλά.
  2. Ψήνουμε γα 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  3. Λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο. Ρίχνουμε το γάλα, το λάδι και τη βανίλια, αφού κατεβάσουμε από τη φωτιά.
  4. Γλασάρουμε το γλυκό όταν κρυώσει.

περισσι εκανα μια που ειχε βαλει ενα κοριτσακι εδω στο φορουμ καλη,τωρα θα κανω αυτη μετα απο μια ερευνα που εκανα γτ εχει πολλες παραλαγες

κουφετακι μου ακυρο με το λαδι! Νομιζα (στην πρωτη αναγνωση) οτι ριχνεις το λαδι πανω στην ετοιμη σοκολατοπιτα (δεν θελω αηδιες, αυτο καταλαβα) και μου ηρθε αναγουλα!

Τωρα καταλαβα (νομιζω) τι πρεπει να γινει!!!

Τσουπ τσουπ, κανονιστηκε το καφεδακι!

Καλημερες!!!!!!

Φιλακια κουφετακι μου,αν εχω νεοτερα θα σου τηλεφωνησω.Σαντυ σου στελνω αρχικα ενα πμ.με το τηλεφωνο μου και στειλε μου κι εσυ το δικο σου,οποτε αν το κλεισουμε να σε ειδοποιησω,εντακει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

τι λετε για Πεμπτη απογευμα;(μαεστρια μου ειδες σε σκεφτομαι κι εσενα,για αυτο λεω απογευμα).

Αντε μπειτε μια μια για να συντονιστουμε,φιλακια.

Να μιλήσω με τον χάμπι, αλλά μάλλον βολευομαι εγώ. Ίσως πάρω και τον Γιάννη μαζί, να μην τον φορτώσω τον χάμπι πολύ.

Κουφετακι μου εγω σκεφτομουν να κατεβουμε καλυτερα στο κεντρο,για να βολευει κι ολα τα κοριτσια.

Τώρα ΜΕ το χαλάς... :rolleyes:

Καλά αν δεν μπορούν τ' άλλα κορίτσια γειτονιά, έρχομαι κέντρο για λίγο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές. Σήμερα, ενώ μέχρι τώρα κοιμόταν μία το ένα μία το άλλο το πρωί ... ήταν ΚΑΙ τα δύο ξύπνια απ' τις 7 παρά. Ε, καλή φάση; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγινε βρε κοριτσια,εγω νομιζω οτι το κεντρο θα σας ηταν πιο ευκολο,μαεστρια οταν λες γνωστο,εννοεις αυτο που ημασταν την τελευταια φορα;Αν ειναι εγω μεσα για εκει.Στειλτε μου πμ με ωρα και το κλεινουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...