Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μπα ελενη μου αυτη τη φορα το εχω παρει ζεστα,και θελω να ελπιζω οτι ετσι θα συνεχισωωωωωωωω;).Οχι οτι δεν κανω τις παρασπονδιες μου,αλλα προσπαθω να τρωω μονο ενα γλυκο την εβδομαδα:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλ ενα γλυκο την εβδομαδα σε στηριζουμε μανου!!!!!!γκχμ!!!!του αλεξουδι το συγκεκριμενο δεν ηταν ελενη γτ ημουν κρητη οταν το φαγα ολοι τρωγανε τυροπιτες κ εγω προφυτερολ χαχαχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχα!!!! Δεν παίζεσαι μαρή!!!! Μπας και ήσουν έγγυος;:tongue:

Μανού εσυ θα τρως 1 την εβδομάδα κι εμείς θα μοιραζόμαστε τα δικά σου!!!!

Μα τι με έχει πιάσει σήμερα ρε γμτ; Το μυαλό μου είναι συνέχεια στο φαϊ!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

koyklew poly kala me eide,oyte πονακια εχω ξεκουραση μου ειπε...φιλια σε ολες τα λεμε το πρωι|!

Mπράβο Κισάκι!!!

Αντε να το κανονίσουμε πριν την χρεοκοπία!!!:tongue:

Άσε, στο τσακ πήρα και τα επιδόματα!!! Στο τσακ καλέ ΣΕ λέω!!! :shock:

Ξεχασα να σας πω μια φοβερη φαση! Την προηγουμενη εβδομαδα πεθανε ο δημαρχος της πολης που μενει η μαμα μου... Ο Παγκαλος ειναι απο την πολη μας, ειδατε τι λουλουδια βγαζουμε? Ειχε παει λοιπον στην κηδεια, τον πλησιασε ενας τυπος με ενα κλειστο γιαουρτι και του ειπε "επειδη δεν αρμοζει στην περισταση, παρτο σπιτι σου και πετα το μονος σου στον εαυτο σου!!!" Φοβερος???

ΘΕΪΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! :lol::lol::lol:

βρηκα τελικα συνταγη ομως θελω κ την δικια σου στειλεεεεεε.τωρα βρηκα μια σοκολατοπιττα αμα πληρωθει σημερα ο χαμπι θα παω να παρω τα υλικα να την κανω

Αχ, θέλω κι εγώ!!! (έτοιμη τη θέλω, που να προλαβαίνω να τη φτιάχνω καλέ;)

Εγώ σπίτι, η μικρή μου είναι ΠΟΛΥ φαγάνα, δεν την προλαβαίνω λέμε. Τουλάχιστον σήμερα μ' αφήσανε και (λαγο)κοιμήθηκα μέχρι τις 9, απ' τις 7 που την τάισα, ήταν κι ο άλλος κουρασμένος και δεν ξύπνησε νωρίς όπως χθες, οπότε είμαι λίγο καλύτερα.

Αχ, πότε θα στρώσει κι αυτή η περίοδος ρε παιδιά; Έρχεται, φεύγει, έρχεται, φεύγει, τα νεύρα μου.

Τώρα έβαλα και φαγητό, περιμένω και τον παιδίατρο, να δω τι ώρα θα 'ρθει κι αυτός.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gifempty.gifk.gifa.gifi.gifempty.gifk.gifa.gifl.gifo.gifempty.gifm.gifh.gifn.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε, στο τσακ πήρα και τα επιδόματα!!! Στο τσακ καλέ ΣΕ λέω!!! :shock:

Κο.....ρδη!!!!:tongue::tongue:

Εγώ σπίτι, η μικρή μου είναι ΠΟΛΥ φαγάνα, δεν την προλαβαίνω λέμε. Τουλάχιστον σήμερα μ' αφήσανε και (λαγο)κοιμήθηκα μέχρι τις 9, απ' τις 7 που την τάισα, ήταν κι ο άλλος κουρασμένος και δεν ξύπνησε νωρίς όπως χθες, οπότε είμαι λίγο καλύτερα.

Δεν πήγε στον παιδικό;

Αχ, πότε θα στρώσει κι αυτή η περίοδος ρε παιδιά; Έρχεται, φεύγει, έρχεται, φεύγει, τα νεύρα μου.

Δεν νομίζω ότι είναι περίοδος αυτό Μαράκι μου... Τα λόχεια είναι κι εμένα μου πήγαν 40 μέρες!!

4Suap3.png

χαχαχα μαρη Μαεστρια, δεν ειναι περιοδος αυτο, τα λοχεια ειναι!!! Ετσι κι εγω, μια πεντακαθαρη, εβγαζα σερβιετα ελεγα εως εδω ηταν και μια που πλημμυριζε ο διαδρομος μεχρι να τρεξω! Εγω γυρω στις 25 μερες ειχα, το πολυ βεβαια ηταν οσο ημουν στο μαιευτηριο (μεγαλες στιγμες, ειχα γυρισει ολο το μαιευτηριο, πανω, κατω, καφετερια, λογιστηριο και ημουν μες το αιμα) και λιγο τις πρωτες μερες σπιτι... Μετα ετσι, δυο μερες καθαρη μια οχι κτλ... Βιαζεσαι για την περιοδο κοπελια!!!

Παντως παιδια... κι ο Παγκαλος ειναι ικανος να σου σπασει τα νευρα! Το πηρε το γιαουρτι κι ειπε "μαζευε κι ας ειναι και ρογες"!!!

Σοκολατοπιτα θελω κι εγω... Βρε κουφετακι, αυτο που το λαδι το περιχυνεις απο πανω με χαλασε, ειναι δοκιμασμενη συνταγη? Επισης, μαρη τρελλη, τι ωρα πας να παρεις το παιδι???

Σας ειπα οτι μου αρεσει η σημερινη μερα???

Διαφημίσεις

Ε, όπως το λένε ρε κοπελιές, εκεί θα κολλήσουμε; Μου 'χει ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ λέμε!

Πήγε παιδικό ο Γιάννης, ναι, αλλά έρχονται να τον πάρουν οι παππούδες κατά τις 9.30, οπότε όταν ξυπνάει ΤΟΣΟ νωρίς είναι δύσκολα!

Έρχεται ο παιδίατρος σε λίγα να δει το κορίτσι μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έφυγα γρήγορα πριν γιατι ο μικρός άρχισε να διαμαρτύρεται... Τώρα κοιμήθηκε να κάνω κι εγω καμια δουλίτσα και να φάω και τίποτα. Ούτε να φάω δεν με αφήνει για αυτο οποία θέλει να χάσει κιλα να της τον στείλω να τον προσέχει και θα γίνει στυλάκι! Μανού στον κάνω πακέτο και θα μπορείς να τρως άφοβα όσα γλυκά θέλεις! Χαχαχαχα

Κουφετακι έστειλα οδηγίες στη Μανού με SMS κανονιστε ποτε μπορείτε και πρωι και απόγευμα δεν εχω πρόβλημα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εγω πάντως μετα τη γέννα δεν είχα τρελό αίμα αλλα αυτο το λίγο σταματούσε, εμφανίζονταν για καμια 20αρια μέρες έτσι ήταν. Με την περίοδο την είχα γλιτώσει τόσο καιρο, τώρα μου ήρθε πρώτη φορα και καμια σχέση με το πριν μείνω έγκυος, δεν πονέσα καθόλου ενω πριν κρεβατωνομουν... Για να δούμε θα συνεχίσει έτσι απο δω και πέρα.

Ελένη πέρυσι στο μεταπτυχιακό είχα καθηγητή κάποιον που ήταν και σύμβουλος κάποιου υπουργού και μέσα σε ολα αυτα είχε και πάρε δώσε με τον Παγκαλο. Ε και αυτός μας έλεγε ότι είναι αδύνατον να συζητήσεις μαζι του για κάτι σημαντικό... Λες κάτι και αυτός λέει κάτι άλλο άσχετο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μαεστρια τα λόχια ειναι οπως ειπαν τα κοριτσια αυτα που εχεις.επειδη πραγματικα δεν θυμαμε ποτε μου ηρθε στα προηγουμενα η κανονικη περιοδος μαλλον οπως κ στον μικρο υποθετω,θα σου πω σιγουρα μετα τους 6μηνες μου ρθε η περιοδος ομως θηλαζα οποτε γι αυτο ηρθε ετσι.ρε λενι 1125βγηκα γτ ειχα δουλιτσες κλ τα ρολογια του παρεντ γενικος πανε κ ερχονται εδω κ χρονια το ειδαμε αυτο.τι ειναι αυτο με το λαδι δεν καταλαβα?πες πες πεεες!οκ μαριαθ για πρωινο θα ειναι καλυτερα θα δω το προγραμμα του χαμπι κ θα σας πω.που να πω ουτε σημερα πληρωθηκε για .....τον αυγουστο σιχτιρ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...