Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιχουδα!!!(ποια μιλαει.....)χαχαχαα!!!!μανου θα προλαβω μετα ρε συ να παω στον μικρο?μηπως οταν εχει κανα ρεπο ή ειναι απογευμα ο χαμπι θα ταν καλυτερα?κατσε να βρω ελενη την σκλτπιττα να την βαλω

921477wc2fyvv2y2.gif

λιχουδα!!!(ποια μιλαει.....)χαχαχαα!!!!μανου θα προλαβω μετα ρε συ να παω στον μικρο?μηπως οταν εχει κανα ρεπο ή ειναι απογευμα ο χαμπι θα ταν καλυτερα?κατσε να βρω ελενη την σκλτπιττα να την βαλω

Απογευμα δυσκολο μωρε,θα'ναι κι ο αντρας της κοπελας στο σπιτι.Δεν ξερω τι να σου πω,θα μας πει κι η μαριαθ αν ειναι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

2886-sokolatopita-tis-xrisanthis-by-rinio.jpg

Τι χρειαζόμαστε:

Για το μίγμα:

• 1 κούπα αλεύρι απ
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1/2 κούπα κακάο
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • 1/2 κουταλάκι σόδα
  • 1 κούπα γάλα
  • 1/3 κούπας σπορέλαιο
  • 1 αβγό μεγάλο
  • 2 βανίλιες
  • λίγο αλάτι

Για το γλάσο:

• 250γρ κουβερτούρα
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 βανίλα
  • 1 κουταλάκι σπορέλαιο

Πως το κάνουμε:

1. Ανακατέυουμε όλα τα υλικά μαζί, τα χτυπάμε στο μίξερ να ανακατευτούν καλά.
  2. Ψήνουμε γα 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  3. Λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο. Ρίχνουμε το γάλα, το λάδι και τη βανίλια, αφού κατεβάσουμε από τη φωτιά.
  4. Γλασάρουμε το γλυκό όταν κρυώσει.

περισσι εκανα μια που ειχε βαλει ενα κοριτσακι εδω στο φορουμ καλη,τωρα θα κανω αυτη μετα απο μια ερευνα που εκανα γτ εχει πολλες παραλαγες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Απογευμα δυσκολο μωρε,θα'ναι κι ο αντρας της κοπελας στο σπιτι.Δεν ξερω τι να σου πω,θα μας πει κι η μαριαθ αν ειναι.

οχι ρε συ δεν λεω να παμε απογευμα λεω ναπαμε πρωι που θα ειναι ο χαμπι μου σπιτι για να παει να παρει τον μικρο γκεγκε?

921477wc2fyvv2y2.gif

οχι ρε συ δεν λεω να παμε απογευμα λεω ναπαμε πρωι που θα ειναι ο χαμπι μου σπιτι για να παει να παρει τον μικρο γκεγκε?

Nαι ναι γκεγκε,ειπαμε ειμαι λιγο στον κοσμο μου εγω:tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπράβο ρε κουφέτο!

Βρήκα τι θα κάνω το απόγευμα!!!:tongue:

Και τι, λιχούδα εγώ;;;;;;;

Ποτέ!!!!! Τι δηλαδή, επειδή χτύπησα ένα μον αμουρ στις 9 το πρωί;;;;:tongue::tongue::tongue:

χαχαχααχαχαα!!!!αντε κανε την και πεσμας πως σου φανηκε.το κλο με αυτη ειναι οτι δεν εχει αυγα πολλα οπως ειχε αυτη που εκανα,νομιζω ειναι καλυτερη.εγω εχω φαει και προφυτερολ για πρωινο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...