Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!!

Από χθες το μεσημέρι είναι απύρετη και χθες το βράδυ έφαγε κι ενα πιάτο βραστό που σημαίνει ότι μάλλον τελειώσαμε μ'αυτό το επεισόδιο!

Κορίτσια μ'αυτά που ακούω σήμερα χρειάζομαι επειγόντως ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Αντε να το κανονίσουμε πριν την χρεοκοπία!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες και καλο μηνα (θα τολμησω να πω!!!)

Τι κανετε κοριτσαρες?

Ελεν, υπαρχει μια τριημερη ιωση με μονο πυρετο, το περασε η Μυρτουλα (και αυτο)! Ελπιζω να ειχατε αυτο και να τελειωσατε!

Μανου μου, το μαθημα του μπαλετου ηταν 3-5! Ε, οπως καταλαβαινεις δεν γινοταν να το παρακολουθησει η μικρη, εκτος του οτι κοιμαται εκεινη την ωρα, δεν υπαρχει καποιος να μπορει να την πηγαινει! Οποτε παμε ρυθμικη που ειναι 5-7 μια φορα την εβδομαδα για αρχη αλλα πιθανοτατα θα γινει κι αλλη μια φορα! Της αρεσε περισσοτερο η επιλογη αυτη απο την αρχη, στην ουσια ειναι σαν μαθημα χορου, δυνατη μουσικη και χορογραφιες... Εεεε, εχει φτιαχτει ηδη το πιτσιρικι! Και η μαμα επισης!

Καλη επιτυχια στο Χριστινακι, τωρα που ξερει οτι δεν ειναι τιποτα θα περασει τσακ μπαμ... Η Μυρτω χτυπιεται να ξαναπαμε στο νοσοκομειο να βγαλει και τις αμυγδαλες! Για ονομα του Θεου δλδ!!!

Ξεχασα να σας πω μια φοβερη φαση! Την προηγουμενη εβδομαδα πεθανε ο δημαρχος της πολης που μενει η μαμα μου... Ο Παγκαλος ειναι απο την πολη μας, ειδατε τι λουλουδια βγαζουμε? Ειχε παει λοιπον στην κηδεια, τον πλησιασε ενας τυπος με ενα κλειστο γιαουρτι και του ειπε "επειδη δεν αρμοζει στην περισταση, παρτο σπιτι σου και πετα το μονος σου στον εαυτο σου!!!" Φοβερος???

Αχ, τι ωραια μερα σημερα!!!

Καλημέρα και καλο μήνα να έχουμε κοριτσάκια μου!

Περαστικα στις αρρωστουλεσ μαμάδες και τα αρρωστούλικα παιδακια!

Ελένηκ καλή ανάρρωση στη μυρτω!

Μανού εύχομαι επίσης μια εύκολη εξαγωγή στο χριστινακι!

Εμείς για πρώτη φορα αποκτήσαμε λίγες μυξουλες, αλλα λίγα πράγματα ευτυχώς. Τρώμε αρκετά καλα πλέον φρούτα και χορτοκρεατοσουπες αλλα δε με αφήνει σε ησυχία... Μπουσουλαει με ταχύτητα σπριντερ, σηκώνεται συνέχεια όρθιος όχι μόνο σε καναπέδες και τραπεζάκια αλλα ακόμη και στον επίπεδο τοίχο...και φυσικα αν τον αφήσω μόνο του πέφτει και χτυπάει κάθε τρεις και λίγο.οποτε όλη μέρα σέρνομαι μαζί του στα πατωματα. Ευτυχώς έστρωσα τα χαλιά και σερνομαστε στα ζεστά!

Φιλία σε όλες!

Κουφετακι μπορει να έρθει η Μανού να μας δει, άντε κανόνισε κι εσύ μαζι της...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

[quote name=eleni_k;1270684Ελεν' date=' υπαρχει μια τριημερη ιωση με μονο πυρετο, το περασε η Μυρτουλα (και αυτο)! Ελπιζω να ειχατε αυτο και να τελειωσατε!

Με κάλυψες! Αυτό ήταν!

Της αρεσε περισσοτερο η επιλογη αυτη απο την αρχη, στην ουσια ειναι σαν μαθημα χορου, δυνατη μουσικη και χορογραφιες... Εεεε, εχει φτιαχτει ηδη το πιτσιρικι! Και η μαμα επισης!

Για δοκίμασε να κάνεις ασκήσεις εδάφους!!:mrgreen::mrgreen::lol:

Καλη επιτυχια στο Χριστινακι, τωρα που ξερει οτι δεν ειναι τιποτα θα περασει τσακ μπαμ... Η Μυρτω χτυπιεται να ξαναπαμε στο νοσοκομειο να βγαλει και τις αμυγδαλες! Για ονομα του Θεου δλδ!!!

Πλάκα κάνεις!!!:tongue::tongue: Τι παιδιά έχουμε καλέ.... Απαπα!

Ξεχασα να σας πω μια φοβερη φαση! Την προηγουμενη εβδομαδα πεθανε ο δημαρχος της πολης που μενει η μαμα μου... Ο Παγκαλος ειναι απο την πολη μας, ειδατε τι λουλουδια βγαζουμε? Ειχε παει λοιπον στην κηδεια, τον πλησιασε ενας τυπος με ενα κλειστο γιαουρτι και του ειπε "επειδη δεν αρμοζει στην περισταση, παρτο σπιτι σου και πετα το μονος σου στον εαυτο σου!!!" Φοβερος???

Απαιχτος!!!! Δεν το συζητώ!!! Έυγε!!!:D:D

4Suap3.png

Καλημερα Μαριαθ!!!

Ωχ, νωρις νωρις ο μικρουλης Χρηστος γυρναει σε ολο το σπιτι! Υπομονη, θελει προσοχη τωρα και δυστυχως οσο και να εισαι απο πισω του τα ατυχηματα θα συμβαινουν... Απλα να ειναι οσο το δυνατον ανωδυνα! Καλο τρεξιμο τωρα!!!

Ολο καφεδακια ειστε οι Σαλονικιες κι εμεις εδω ζηλευουμε!

Διαφημίσεις

Καλημερα μπουμπουκια μου:tongue:Και μιας και με εχει χτυπησει και μενα το αλτσχαιμερ ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα:tongue::tongue::tongue:

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσια,και μακρυα απο αρρωστιες και αδιαθεσιες.

Ελενη2008 αντε παει περασε κι αυτο,θα βρει παλι τους ρυθμους της η μικρη,την εστειλες σχολειο;

Ελενιτσα κ μια χαρα μου ακουγεται το προγραμμα σας,σημασια εχει να αρεσει στη Μυρτουλα σου.

Μαριαθ τι εγινε παει για μαραθωνιο ο μικρουλης σου;Αντε καλη αρχη και καλο τρεξιμο.Λεω για Παρασκευη πρωι αν σε βολευει.Μονο στειλε διευθυνση και τι ωρα(να μη σε βγαλω απο το προγραμμα του παιδιου) με πμ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Koyfetaki μου θυμασε που μας ειχες ποσταρει μια τελεια τουρτα ουρανιο τοξο;Μολις μου εστειλαν τη συνταγη με μειλ απο ενα μπλογκ.Αν ενδιαφερεσαι να σου τη δωσω.Καλα μιλαμε οτι ειναι μαγικη:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα μπουμπουκια μου:tongue:Και μιας και με εχει χτυπησει και μενα το αλτσχαιμερ ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ το ίδιο Μανου!!!!!:lol::lol::lol:

Καλό μήνα λοιπόν!

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσια,και μακρυα απο αρρωστιες και αδιαθεσιες.

Ελενη2008 αντε παει περασε κι αυτο,θα βρει παλι τους ρυθμους της η μικρη,την εστειλες σχολειο;

Όχι δεν την έστειλα!

Είναι με τον μπαμπάκα μου στο σπίτι!

Πότε πάτε οδοντίατρο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

xaxaaxaxaxaaxa!!!τι να πρωτοσχολιασω την μικρα σου λενι το φοβερο τυπο με το γιαουρτι κλαιω λεμε απο ταγελια!!!!εχεις μαριαθ μες στο σπιτι ενα μικρο ταλιμπαν?ετσι πρεπει να ναι τα παιδια καλα κουραγια κ προσεχε τα επικινδυνα σημεια.μανου κανονισε με την μαριαθ κ αν μπορω θα ερθω την παρασκευη.....μενεις εκει που παμε συνηθως για καφε?γτ εχω κ την πιεση χρονου με το σχολειο του μικρου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Koyfetaki μου θυμασε που μας ειχες ποσταρει μια τελεια τουρτα ουρανιο τοξο;Μολις μου εστειλαν τη συνταγη με μειλ απο ενα μπλογκ.Αν ενδιαφερεσαι να σου τη δωσω.Καλα μιλαμε οτι ειναι μαγικη:P

βρηκα τελικα συνταγη ομως θελω κ την δικια σου στειλεεεεεε.τωρα βρηκα μια σοκολατοπιττα αμα πληρωθει σημερα ο χαμπι θα παω να παρω τα υλικα να την κανω

921477wc2fyvv2y2.gif

Για πόσταρέ την γιατί ήταν τέλεια!

Καλα μη φανταστεις,προς το παρον μονο στις συζητησεις ειμαστε,μεχρι να συντονιστουμε.........:tongue::tongue::tongue:

Ε άντε ντε! Να το κάνουμε πράξη!:P:p

4Suap3.png

Kαλα εκανες ελενη2008 καλυτερα να την προφυλαξεις λιγο.Εμεις αυριο στις 16:30 εχουμε ραντεβου,αντε να τελειωνουμε,Παναγιτσα μου.

Κουφετακι μου,η μαριαθ δε μενει εκει,ειναι πιο ψηλαααααα.Θα προσπαθησω να στη στειλω αλλιως θα σε παρω τηλεφωνακι να στην πω να την γραψεις,εντακει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...