Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ρε κοριτσια το μωρο τσιριζε απο χαρα που ετρωγε τα καλωδια και αυτος ροχαλιζε! Του εχω πει να παει σε ωρλ γιατι εδω και ενα χρονο ροχαλιζει απειρα πολυ και προφανως δε ξεκουραζεται γι΄ αυτο κοιμαται ορθιος αλλα με γραφει! Ολο σκεφτο μαι τι θα μπορουσε να συμβει και τρελαινομαι!

Ελενη οσο για το ονομα του πεθερου μου ειναι απαισιο εως αστειο θα ελεγα οποτε πριν μεινω εγκυος λεγαμε να δωσουμε ασχετο, ομως οταν εμαθα οτι ειναι αγορακι του ειπα οτι θα ηταν ωραιο να εχει της οικογενειας μου που μου εχουν σταθει απειρα αλλα τι να κανουμε που ειναι κοινο και θελουμε κατι ιδιαιτερο, την ιδια μερα ανακοινωσε απο το τηλ στο μπαμπα μου το ονομα χιχι ειναι καλος μωρε ο χαμπι μου.....αλλα απο προχτες θελω να τον σκοτωσω χαχαχα. Οσο για τα χερια κατα χριστουγεννα πλευρα με βλέπω να πηγαινω γιατρο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Είπα κι εγώ να πάρω μια άδεια να ξεκουραστώ και γ.....κε ο Δίας.....

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

Τες πα...

Λενάκι καλή ανάρρωση να έχει η Μυρτώ και τώρα σειρά σου να δεις τι θα κάνεις!

Μανου να το επαναλάβετε! Να περναεί και κάποιος καλά!;)

Κουφέτο πως και δεν σε είδαμε στους αγανακτισμένους της παρέλασης;

Να ρίξεις και κανένα γιαούρτι να το ευχαριστηθούμε;:tongue:

Μαεστρο οι ορμόνες σου εκόμα χορεύουν τσιφτετέλι...Λογικό είναι να έχεις τέτοιες μεταπτώσεις!

Σαντυ θα συμφωνήσω...Ασε τον χάμπυ να πάρει κάποιες ευθύνες και κόιτα τον ευυτό σου!

Κισάκι περιμένουμε νέα!

Αγγελική να σου ζήσουν! Αν και ταλαιπωρηθήκατε σημασία έχει που είστε όλοι καλά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κοριτσια χαθηκα αλλα με τα μικρα στο μαιευτηριο και τα δρομολογια την Ιωαννα στο σπιτι μωρο και αυτη γινετε πανικος και με το ζορι κρατιεμε στα ποδια μου...Τα νεα μας λοιπον γεννησα στις 24/8δυστυχως πολυ πρωοορα o μεγαλος μας εμεινε μεσα μεχρι της 29/9 και τον πηραμε σπιτι 2450..ο μικρος μου εμεινε μεχρι 17/10 και τον πηραμε 2680 στο σπιτι,πινουν ξενο γαλα δυστυχως δεν μπορεσα να τους δωσω το δικο μου γιατι επαιρνα πολλα φαρμακα....Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα ειναι φαγανουληδες και εχουν ξεπερασει τα 3200και οι 2..ειναι ησυχοι και μονο μερικα απογευματα εχουμε κολικους και μουγκριζουμε....Εγω ειμαι καλα εχασα 15κιλα απο οταν γεννησα απο το τρεξιμο και ολα αυτα....Ευχομαι να ειστε και εσιες ολες καλα...φιλια....

Να σου ζησουν!!! Σημασια εχει οτι πηγαν ολα καλα!

Καλημέρα κι από μένα!

Αρρώστησα εγώ, μετά ο χάμπυ και τέλος η Λουκία! 3 μέρες είναι με πυρετό και δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα!

Τες πα...

Λενάκι καλή ανάρρωση να έχει η Μυρτώ και τώρα σειρά σου να δεις τι θα κάνεις!

Μαεστρο οι ορμόνες σου εκόμα χορεύουν τσιφτετέλι...Λογικό είναι να έχεις τέτοιες μεταπτώσεις!

Σαντυ θα συμφωνήσω...Ασε τον χάμπυ να πάρει κάποιες ευθύνες και κόιτα τον ευυτό σου!

Κισάκι περιμένουμε νέα!

Αγγελική να σου ζήσουν! Αν και ταλαιπωρηθήκατε σημασία έχει που είστε όλοι καλά!

Καλημερα και περαστικα!

Βρε εγω να τον αφησω...το μωρο που θα το βρω δε ξερω...ισως στη καλητερη περιπτωση να τρωει απ΄ το μπολακι του σκυλου κροκετες χαχαχα

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα να σου ζησουν τα αγορακια σου, να σου ζησουν και τα τρια παιδακια σου! Πωπω, δυο μηνες σχεδον χωρις να ειναι και ο δευτερος μικρος στο σπιτι!!! Πως να μην χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης? Τελος καλο ολα καλα, τιποτα αλλο δεν εχει σημασια! Και φανταζομαι την τρελλα που επικρατει τωρα στο σπιτι σας! Ελπιζω να εχεις βοηθεια!

Ναι Σαντυ μου, καλος ο χαμπι απλα ωρες ωρες ειναι για σφαλιαρες! Ειπαμε ρητες εντολες, τιποτα δεν ειναι αυτονοητο για αυτους! Μην φοβασαι την επιστροφη στην δουλεια, μετα την πρωτη μερα θα νομιζεις οτι δεν εφυγες ποτε! Τον μικρο ποιος θα τον κραταει οταν εσυ επιστρεψεις?

Ελεν, περαστικα βρε κοριτσακι, παντα ετσι δεν γινεται? Οι αδειες εχουν χασει την αξια τους, ειναι δεδομενο οτι κατι θα παει στραβα! Για αυτο... στην δουλεια γρηγορα!

Και τα νευρα του δικου μου χαμπι συνεχιζονται! Περιμενω να επιστρεψει να γινουμε κωλος, ε μα πια, μου εχει τσακισει το νευρικο μου συστημα με την υστερια του! Αντε τωρα...

Αγγελικουλα να σου ζησουν τα αγορακια σου, να σου ζησουν και τα τρια παιδακια σου! Πωπω, δυο μηνες σχεδον χωρις να ειναι και ο δευτερος μικρος στο σπιτι!!! Πως να μην χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης? Τελος καλο ολα καλα, τιποτα αλλο δεν εχει σημασια! Και φανταζομαι την τρελλα που επικρατει τωρα στο σπιτι σας! Ελπιζω να εχεις βοηθεια!

Ναι Σαντυ μου, καλος ο χαμπι απλα ωρες ωρες ειναι για σφαλιαρες! Ειπαμε ρητες εντολες, τιποτα δεν ειναι αυτονοητο για αυτους! Μην φοβασαι την επιστροφη στην δουλεια, μετα την πρωτη μερα θα νομιζεις οτι δεν εφυγες ποτε! Τον μικρο ποιος θα τον κραταει οταν εσυ επιστρεψεις?

Ελεν, περαστικα βρε κοριτσακι, παντα ετσι δεν γινεται? Οι αδειες εχουν χασει την αξια τους, ειναι δεδομενο οτι κατι θα παει στραβα! Για αυτο... στην δουλεια γρηγορα!

Και τα νευρα του δικου μου χαμπι συνεχιζονται! Περιμενω να επιστρεψει να γινουμε κωλος, ε μα πια, μου εχει τσακισει το νευρικο μου συστημα με την υστερια του! Αντε τωρα...

Μεχρι Σεπτεμβρη η αδερφη μου που δε δουλευει τωρα, εχει μονο τα ραντεβου της (κανει μανικιουρ, μακιγιαζ, αποτριχωσεις κλπ), θα τις δινω ενα συμβολικο ποσο με το ζορι γιατι δεν ηθελε και του χρονου παιδικο....

Σαντυ μου, οι αντρες θελουν σαφεις, σαφεστατες οδηγιες σχετικα με τα παντα που δεν αφορουν την δουλεια τους 'η τα ενδιαφεροντα τους! Δλδ, "θα κατσεις χρυσε μου με το μωρο, θα παιξεις μαζι του χωρις να σε παρει ο υπνος, αν πνιγει θα το γυρισεις αναποδα, αν του τρεχουν οι μυξες θα το σκουπισεις, αν χεστει θα το αλλαξεις, αν τρωει τα καλωδια του dvd θα του τα παρεις απο το στομα και θα το απασχολησεις με αυτο το κιτρινο παιχνιδι" κτλ! Ολες τα περασαμε αυτα, πρεπει ομως να του δειξεις λιγο εμπιστοσυνη γιατι στο τελος θα τρελλαθεις... ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα αλλου!

χαχαχαχααχαχαχαχ α ρε λενιιιιιι!!!!!ετσι ετσι ακου σαντυ τις παλιες

Κουφετακι, εννοειται οτι θα γιορτασουμε Χριστουγεννα, καλα να ειμαστε και θα στησουμε γλεντι! Αν ειμαι στα ποδια μου θα καλεσω κοσμο, θα γινει χαμος! Αντε ρε, υγεια να υπαρχει κι ολα θα γινουν!

ε ε ερχονται να γλυκαθει λιγο η ψυχη μας μωρε!!!

Δεν εχουν ανοιξει τα καλοριφερ ακομα, μου εχουν σπασει τα νευρα! Ολη μερα με τα air-conditions ειμαστε, ΕΛΕΟΣ! Σημερα θα στειλω τον Τακη στον διαχειριστη, Νοεμβριος αυριο, ποτε δλδ περιμενουν να τα ανοιξουμε? Ας κανει συνελευση κι ας ζητησει απο ολους να τα αναβουν με φειδω, αν και δεν μπορω να καταλαβω τι πετρια εχει φαει φετος, ολοι πληρωνουν κανονικα τα κοινοχρηστα τι ζορι τραβαει αυτος και θελει να κανουμε οικονομια?

πλακα κανεις με παιδια μεσα στην οικοδομη?κλ μονο εσεις εισαστε?με αλλους δεν μιλησατε?το καταστατικο τι λεει?κατω απο καποιους βαθμους πρεπει να τα ανοιξουν

Θελω να φυγω απο αυτο το σπιτι, σας το ειπα? Κι ο καλος μου δεν μιλιεται αυτες τις μερες, μας εχει τσακισει το νευρικο μας συστημα με τα νευρα του... Αν και σημερα ειναι μεσα στην τσαντιλα θα τον παρει και θα τον σηκωσει! Μια χαρα ημουν στην μανουλα μου! Να που ηρθε η μερα που το ειπα κι αυτο!!!

λενι εγω σε ενιωσα απο καποια αλλη φορα που ειχαμε μιλησει γι αυτο το θεμα.

Δεν ελεγα εξι νουμερα μπας και σωθουμε ολες μας (ναι καλε, κι εσας θα σωσω!!!) Μας ελειψες κοπελια!

Φυσικο βρε μωρο μου να εισαι ετσι, μωρομανα εισαι, αν μου ελεγες οτι χορταινεις υπνο κι οτι εισαι ξεκουραστη, οταν κερδισω το Λοττο δεν θα σε βοηθησω!!!:tongue:

εγω δεν χορτασα υπνο με τον μικρο θα με θυμηθεις στο λοττο?please!!!!!
Κοριτσια χαθηκα αλλα με τα μικρα στο μαιευτηριο και τα δρομολογια την Ιωαννα στο σπιτι μωρο και αυτη γινετε πανικος και με το ζορι κρατιεμε στα ποδια μου...Τα νεα μας λοιπον γεννησα στις 24/8δυστυχως πολυ πρωοορα o μεγαλος μας εμεινε μεσα μεχρι της 29/9 και τον πηραμε σπιτι 2450..ο μικρος μου εμεινε μεχρι 17/10 και τον πηραμε 2680 στο σπιτι,πινουν ξενο γαλα δυστυχως δεν μπορεσα να τους δωσω το δικο μου γιατι επαιρνα πολλα φαρμακα....Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα ειναι φαγανουληδες και εχουν ξεπερασει τα 3200και οι 2..ειναι ησυχοι και μονο μερικα απογευματα εχουμε κολικους και μουγκριζουμε....Εγω ειμαι καλα εχασα 15κιλα απο οταν γεννησα απο το τρεξιμο και ολα αυτα....Ευχομαι να ειστε και εσιες ολες καλα...φιλια....

να σας ζησουν κ χαιρομαι που ολα πηγαν κλ.αντε να προσαρμοστειτε τωρα κ εδω ημαστε οποτε θες να τα πεις καλο κουραγιο μαναααααα

Καλημέρα κι από μένα!

Τες πα...

ελα περαστικα και αγυριστα πια μακρια μας λεμεεεεεε

ναι ναι ναι ναι ναι

εστειλα αντιπροσωπο που να το αφηνα το κουτσικο μου μωρε κ φωναζα σαν την χαζη μεσα στο σπιτι γτ με ειχαν τσατισει οι δημοσιογραφοι κ δακρυσα οταν τραγουδισαν τον εθνικο υμνο γμτ!!!

να σου πω εγω σαν 3τη απ'εξω παρτο διπλωματικα το πραμα.δηλ.οταν ερθει με το καλο αρχισε ενα ξαφνικο..σ'ευχαριστω ρε τακη που ολο αυτο τον καιρο σταθηκες σε μενα στα παιδια μας κ ησουν οσο καλυτερος μπορουσες,κ γυρνα μετα το θεμα,συνηδητοποιησα τον τελευταιο καιρο ποσο διαφορετικα προς το καλυτερο θα ταν αν μεναμε στο σπιτι μας στους γονεις μου κ πες τα θετικα αστο δε ελενι μην πειρμενεις απαντηση σημερα κ αν σε βαστα η μεση σου χαριστου κ λιγο σεξ.χαχαχα ρε φιλεναδα θα τον ψησεις σου λεω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχα βρε κουφετακι το χεις λεμε με την ψυχολογια, ο βασικος λογος που εχει τοσα νευρα ειναι οτι το Σαββατο που μου ηρθε συναμενος κουναμενος... εφαγε πορτα! Ε, ρε γμτ, ΠΟΝΑΩ λεμε, δεν μπορω να ισιωσω με τιποτα και σε λιγο να μου το θυμηθειτε, η Ελενη_κ θα σημαινει Ελενη Καμπουρα!!! Κι αυτος το μυαλο του εκει! Με την καμμια λεμε, ΔΕΝ παιζει, εδω δεν μπορω να βολευτω στο κρεββατι μονη μου θα βολεψω κι εκεινον??? Ελεος δλδ!!!

Την ωρα που ηρθε σημερα αν και αργα (γυρω στις 7μιση) ηταν εδω η γυναικα που καθαριζει. Αργησε να ερθει σημερα επειδη ειχε μια δουλεια πρωινη και μας πηρε το βραδυ! Οποτε απο την μια του ηρθε η εκπληξη κι απο την αλλην δεν μπορουσα να το αντιμετωπισω οπως ηθελα! Του εσκασα φιλι βεβαια, μετα που κατι εψαχνε κι εβαλε φωνη του ειπε το κοριτσακι μου (ουτε βαλτο να ηταν) "μπαμπα, αυτες τις μερες δεν περναμε καλα, ολο φωναζεις" οποτε μαλακωσε κ μετα ολοι μαζι αρχισαμε να ψαχνουμε κορμακια, κολαν, γκετες, καλσον κ παπουτσακια ρυθμικης που αρχιζει η Μυρτω την αλλην Τεταρτη (κανονικα αυτη την Τεταρτη ξεκινουν, αλλα εμεις την επομενη θα παμε)... Αληθεια, εχετε κανενα σαιτ σχετικο?

Οποτε αποφυγαμε την συζητηση και εκεινος ηταν σε καταστολη! Αντε να δουμε, γιατι ειπαμε... νευρακια εχουμε κι εμεις! Κι ειμαστε και αναπηροι!

Κουφετο, ο μικρος τις προηγουμενες δυο μερες ηταν βραχνιασμενος, τιποτα αλλο μονο βραχνιασμα... Σημερα ηταν καλυτερα η φωνη του, δεν πηρα τελικα την παιδιατρο... Τι λες να παιζει? Ξερεις οτι αυτον τον τρεμω, τιποτα δεν ειναι απλο για αυτον, ακομα και το φτερνισμα του κατι κρυβει απο πισω!

Σαντυ, εφοσον θα παιξει αδερφουλα οταν πας δουλεια ισως να πρεπει να σκεφτεις το μειωμενο να το παρεις κανονικα κι οχι σε μερες... Να γυρνας νωριτερα στον μικρουλη. Για δες το!

Αχ αυτα κοριτσακια μου, καλο ξημερωμα να εχουμε και τα λεμε αυριο!!!

koyklew poly kala me eide,oyte πονακια εχω ξεκουραση μου ειπε...φιλια σε ολες τα λεμε το πρωι|!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

koyklew poly kala me eide,oyte πονακια εχω ξεκουραση μου ειπε...φιλια σε ολες τα λεμε το πρωι|!

Μραβο κισακι αντε τωρα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

Καλημερα σ΄ ολες!!!

καλημερα κοριτσια!!!βλεπω αυτια κ να σας πω,βασικα βαρεθηκα ολοι ποια λενε οτι ειναι παρανομα κ αντισυνταγματικα αυτα που μας επιβαλουν κ δεν γινετε τπτ,κ να που τωρα θα κριθει ο προεδρος της δημοκρατιας στο ποσο προδοτης ειναι εαν δεν κανει κατι για το δημοψηφισμα συμφωνα με τα λεγομενα του καθηγ.κασσιματη!!!κισακι μπραβο πολυ χαρηκα περασε ρε συ και αυτο?!!!!αντε να μπορεσεις να μπεις σημερα το πρωι να τα πουμε λιγο.λενι μου κλ η μικρα δεν παιζετε μπραβο της γτ οποιον αντρα θα χει διπλα της σουζα θα τον εχει ευγε!!!!!λενι υπαρχει ξερεις κ η ενδοπαλμικη πεοπαλινδρομιση,κατι βρε παιδι μου.αφου εκει την πατανε ούλοι οι ανδρες!!!!!κ να που ειναι καπως στρωμενη η κατασταση.δωσε λιγο χαρα στον ανθρωπο.6234928162laughing_chimp.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Πολλες γλυκες καλημερες σε ολες τις 30ρουλες του καφε:P

Αγγελικουλα να σου ζησουν τα διδυμακια σου κοπελα μου και να τα χαιρεσαι και τα τρια παιδακια σου.Δοξα το Θεο,που ολα πηγαν καλα,καλη δυναμη στην ανατροφη τους τωρα.

Σαντυ μου τι να σου πω κι εγω,με καλυψαν οι φιλεναδες μου.Οντως οι αντρες λειτουργουν με σαφεις οδηγιες χρησες.Ομως μην κανεις το λαθος και τον αφησεις ετσι,γιατι θα επαναπαυθει κι ετσι θα ειναι ησυχος και δεν κανει τιποτα.Λιγο-λιγο και θα στρωσει κι αυτος.

Ελενη2008 περαστικα βρε κοπελα μου,πως ειναι η μικρη σημερα,ειναι λιγο καλυτερα;

Κισακι μου ευτυχως που εισαι καλυτερα κοριτσακι,κοιτα να προσεχεις ομως εντακει;Φιλακια.

Μαεστρια μου το περιεργο θα ηταν να μας ελεγες οτι εισαι χαλαρη και ξεκουραστη....μωρομανα εισαι,οποτε δικαιολογημενα.Υπομονη που θα παει θα μεγαλωσει κι η μπουμπου και θα στρωσετε.

Κουφετακι μου και τι δε θα'δινα για ενα τετοιο τελειο καφεδακιιιιιιιι!!!Αντε οργανωθειτε να πιουμε εξω.Οσο για τα Χριστουγεννα φυσικα και θα τα γιορτασουμε ετσι για να παμε κοντρα σε ολους οσους θελουν να μας ριξουν στη μιζερια.

Για μπειτε και στο τοπικ εδω:Στο ρυθμο των Χριστουγεννων,να φτιαξετε διαθεση.

Ελενιτσα κ,τι να πω βρε αγαπακι μου,αντρες,καμμενα χαρτια(που ελεγε καποτε και μια ψυχη...)εχεις εσυ τον πονο σου κι εκεινος τον καημο του.Η αληθεια ειναι βεβαια οτι κι εκεινος τα'χει δει ολα,ολο αυτο τον καιρο αλλα σιγουρα δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα του......Ευτυχως που εχεις και το κοριτσακι σου και σε βγαζει απο τη δυσκολη θεση,και φερνει λιγο και το μπαμπα στα ισα του.Το σαιτ για τη ρυθμικη τι το θελεις παιδακι μου,αληθεια μπαλετο δεν θα εκανε η μικρη,αλλαξε το προγραμμα;

Εμεις κοριτσια καλα ειμαστε,αν εξαιρεσεις οτι εμενα απο τοτε που ημουν καπως μου εχει μεινει ενας τσιγαροβηχας,αλλο πραγμα(σα να καπνιζω σα φουγαρο),αυριο θα παμε να κανει η μικρη και τη 2η εξαγωγη να τελειωνουμε.Ελπιζω να παει καλα οπως η προηγουμενη.Παντως εκει που καναμε την αλλη,αμεσως αρχισε να κατεβαινει το δοντακι της που ηταν εγκλωβισμενο πανω στα ουλα και δε χωρουσε να κατεβει.

Αυτα τα νεα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...