Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ευχαριστώ maestria μου....τώρα έχει αρχίσει και κοιμάται γύρω στις 4-5 ώρες και κάπως κοιμάμαι...ξέρεις αισθάνομαι χάλια, γιατί δυσκολευτηκαμε να τον "πιάσουμε" τον μπέμπη και τώρα λέω πω πω! θα έπρεπε να ντρέπομαι..άλλοι δεν μπορούν καθόλου....:cry::cry::cry:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ maestria μου....τώρα έχει αρχίσει και κοιμάται γύρω στις 4-5 ώρες και κάπως κοιμάμαι...ξέρεις αισθάνομαι χάλια, γιατί δυσκολευτηκαμε να τον "πιάσουμε" τον μπέμπη και τώρα λέω πω πω! θα έπρεπε να ντρέπομαι..άλλοι δεν μπορούν καθόλου....:cry::cry::cry:

Άσε μας καημένη που θα ντρέπεσαι κιόλας!

Παλεύεται η κατάσταση, ειδικά τον πρώτο καιρό;;;

Λες και σου πετάνε ατομική βόμβα είναι κι άντε βγάλτα πέρα.

Καμία ντροπή. Από 'δω κι εμπρός - όλες το 'χουμε πάρει απόφαση :mrgreen: - κούραση θα 'ναι, αλλά τουλάχιστον αν κοιμάται βράδυ, θα χαλαρώνεις και θα 'χεις δυνάμεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ετσι ειναι ρ εσεις,εγω προχτες τα εβαλα με τομωροποι υμε κλωτσουσε ,μετα προσπαθουσ εν αγυρισει το ερμο και δε χωραει και με πονουσε παρα πολυ ομωψ ςβογγουσα στην κυριολεξια,οπως διπλωνοταν...και τα εβαλα με το μωρο και το μαλωνα....και μετα εκλαιγα.....καλα ε?δενπαω καλα,καιμετα το επιασε λοξυγγας και ηρεμησαμε και οι 2!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

το δευτερο,αλλα μην αγχωνεσαι!!!!η αγαπημενημου παροιμια ειναι" η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε..."εγω παντα στραβο το γυαλο βρισκω,οποτ εμη μασας!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ε, είναι απαράδεκτοι! Τι θα προσφέρουν δηλαδή;

Αν είναι να μην προσφέρουν ούτε βασικά πράγματα, να μας τις δίνουν τις κρατήσεις. Σταδιάλα συγχίστηκα βραδιάτικα!

Ελένη, αν το βρεις το μανιουαλ, στείλε και κατά 'δω ένα αντίγραφο, ναι; :cool:

Καλά, και τώρα που υποτίθεται ότι σου προσφέρουν τα εμβόλια, σου σπάνε τα @#@$ για να τα κάνεις... Στην Μυρτώ είχα πληρώσει όλα τα εμβόλια, δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσα να γράψω έστω αυτά που γράφονται... Τώρα όμως, που τα εμβόλια είναι πανάκριβα (δεν τα θυμόμουν έτσι από την Μυρτώ, μόνο το Prevenar ήταν και είναι ακριβό) ψάχτηκα κι έμαθα για το Μάνας και Παιδιού, έεεεε τρεις φορές έχω πάει εκ των οποίων τις δύο είχε άδεια η παιδίατρος! Και προκειμένου να χάσω το ραντεβού και να πάει τον άλλον μήνα έπρεπε να κλείσω ραντεβού με την παιδίατρο του ΙΚΑ (που φυσικά είναι σε άλλη περιοχή) να δει το μωρό και μετά να πάω στο Μάνας και Παιδιού για εμβόλιο... Μπουρλότο μου έρχεται να βάλω!

Λες μαεστρία μου να έχουμε τα ίδια μοντέλα και να μας κάνει το ίδιο μάνιουαλ??? :tongue::tongue::tongue:

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε; θα γυρίσω στην δουλειά από εγκυμοσύνη και έχω κανονίσει αντί για μειωμένο να λείπω μία μέρα την εβδομάδα. Έτσι όπως το κανόνισα μεχρι πότε θα γίνεται αυτό, ξέρετε;Και αν κλείσει χρόνο το παιδί με διώχνουν έτσι κι αλλίως και ας μην έχω εξαντλήσει το μειωμένο; και μετά τι; μου πληρώνουν οτι μου χρωστάνε και σε αυτή την άδεια; Παρακαλώ τα φώτα σας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν, έτσι πήρα το μειωμένο μου στην κόρη μου... Είναι 81 εργάσιμες (81 μέρες και 2 ώρες για την ακρίβεια!), εγώ είχα επιλέξει την Δευτέρα (αφού είχα ρωτήσει τι γίνεται όταν πέφτει αργία στις Δευτέρες και μου είπαν από το HR ότι θα κάθομαι και την Τρίτη σε αυτήν την περίπτωση- ήμουν ικανή να ψάξω να βρω ποια καθημερινή με συνέφερε) και μέτρησα 81 εργάσιμες... Ξεκίνησα 02/10/06 και τελείωσε 05/05/08... Καλή φάση ήταν, την συνιστώ, ειδικά οι Δευτέρες ήταν καλή επιλογή γιατί πάντα η Δευτέρα είναι η δύσκολη μέρα, άσε που απέκτησε αξία και η Κυριακή που μέχρι τότε με μαύριζε λίγο...

Όπως και αν το έπαιρνες το μειωμένο σου σε ώρες, έτσι και με αυτό το "σύστημα" μόλις το μωρό χρονίσει μπορούν να σε διώξουν και δεν δικαιούσαι τίποτα από αυτό... Αυτό είναι καθαρά παροχή για την μητρότητα, αν σε απολύσουν έχεις όλον τον χρόνο να ασχοληθείς με το μωρό σου, λογικό δεν είναι?:P

τις ώρες σου σε μέρες τις υπολογίζεις ως εξής (αν σου πουν κανένα κουλό, εμένα αρχικά μου τις έβγαλαν 74 νομίζω):

2ωρες Χ 5 μέρες = 10 ώρες η εβδομάδα

10 ώρες Χ 52 εβδομάδες (που έχει ο χρόνος)= 520 ώρες

1 ώρα Χ 5 μέρες = 5 ώρες

5 ώρες Χ 26 εβδομάδες (ο μισός χρόνος) = 130 ώρες

520 ώρες + 130 ώρες = 650 ώρες / 8 (ώρες εργάσιμης μέρας) = 81,25 εργάσιμες ημέρες....

(η τόση επεξήγηση έγινε για να το καταλάβεις και να είσαι προετοιμασμένη αν σου πουν χαζομάρες. Μην μασήσεις, αυτό είναι το σωστό...)

Πω πω, eleni_k μου λύνεις τα χέρια ε;

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, γιατί κι εγώ με τμήμα HR έχω να τα βάλω που επειδή είμαι η νεότερη μαμά, όλες οι υπόλοιπες έχουν παιδιά στην εφηβεία, όλο δεν θυμούνται και να το κοιτάξουν κτλ κτλ....

εγώ έκλεισα για κάθε Παρασκευή.Να σε ρωτήσω: την κανονική άδειά σου την έπαιρνες κανονικά, γιατί δουλευω σε λογιστήριο και ο προϊστ μου έλεγε κάτι κουλά, οτι θα χάσω την κανονική μου έτσι....ξέρεις κάτι γι'αυτό;

Σε τρέλανα, ε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ααααα, παστάκια έτσι μου έρχεται να πιάσω τον προϊστάμενό σου στα χαστούκια!

Άλλο πράγμα το μειωμένο σου ωράριο κι άλλο η ετήσια άδειά σου! Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή για να το καταλάβει? Να σου δώσω να καταλάβεις, το καλοκαίρι του 2007 που πήρα 3 εβδομάδες άδεια, στην ουσία πήρα 11 από την άδειά μου, 3 από τις Δευτέρες και 1 αργία (15Αυγουστος)...

Το μόνο που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι το τι γίνεται αν πέσει Παρασκευή αργία! Το σωστό και το δίκαιο είναι να πηγαίνεις τις επόμενες τέσσερις μέρες αλλά να φεύγεις 2 ώρες νωρίτερα ... Γιατί στην ουσία (δεν σε θεωρώ χαζή, τα γράφω πολύ επεξηγηματικά επειδή όπως σου είπα, θέλω να καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται και να είσαι έτοιμη για την συζήτηση μαζί τους - εγώ λίγο είχα χτικιάσει καθώς ήμουν η δεύτερη που έπαιρνε το μειωμένο σε μέρες και η πρώτη ήταν πιο βολική και τα είχε κάνει σκατά!) στην περίπτωση που πέσει αργία όταν κάνεις χρήση του μειωμένου ως είθισται (δηλαδή σε ώρες) χάνεις τις δύο ώρες μείον που δικαιούσαι μιας και είναι ημερολογιακό το δικαίωμα που έχεις! Τώρα όμως δεν θα πρέπει να χάσεις ολόκληρη την ημέρα μιας και στην ουσία είναι 8 οι χαμένες ώρες! Έτσι, αν σου πουν το κλασσικό "αν πέσει αργία Παρασκευή χάνεις την ημέρα" που μου είπαν εμένα αρχικά, θα πρέπει να τους πεις οτι λένε αηδίες! Εμένα, αφού τους έπρηξα μου είπαν "ΟΚ, μετατίθεται τότε η μέρα σου στην επόμενη" και όπως καταλαβαίνεις το βούλωσα μιας και έκανα κάτι τρελλά τετραήμερα τότε, αν όμως εσένα δεν σου πουν αυτό (που είναι το επιθυμητό) θα τους πεις ότι θα φεύγεις νωρίτερα 2 ώρες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας για να ισοφαρίσεις το 8ωρο που χάνεις! Εδώ δεν θα μπορούν να σου πουν τίποτα, αυτό είναι το σωστό...

Βρε παστάκια, να έρθω μαζί σου τότε? Έτοιμη για βαβούρα είμαι, θυμήθηκα τα δικά μου τωρα!

Ξανασκέψου την Παρασκευή, έτσι κι αλλιώς η Παρασκευή είναι ωραία μέρα, περνάει εύκολα, η Δευτέρα είναι η δύσκολη!

Και δεν με τρελλαίνεις καλέ, ούτε να με ευχαριστείς, όπως κατάλαβες για κάτι τέτοια ζω!

Μην πανικοβάλλεσαι κορίτσι. Το πρώτο 2μηνο και στο πρώτο παιδί, παθαίνεις ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ!!!

Θα μπεις σε μια σειρά. Κράτα μόνο την ψυχραιμία σου. :D

Εγώ βρε κόρες που το έπαθα το ισχυρό σοκ αφού γέννησα το δεύτερο παιδί, να το ψάξω? Ακόμα δεν έχω μπει σε σειρά και ακόμα να συνέλθω!

Διαφημίσεις

Ααααα, παστάκια έτσι μου έρχεται να πιάσω τον προϊστάμενό σου στα χαστούκια!

Άλλο πράγμα το μειωμένο σου ωράριο κι άλλο η ετήσια άδειά σου! Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή για να το καταλάβει? Να σου δώσω να καταλάβεις, το καλοκαίρι του 2007 που πήρα 3 εβδομάδες άδεια, στην ουσία πήρα 11 από την άδειά μου, 3 από τις Δευτέρες και 1 αργία (15Αυγουστος)...

Το μόνο που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι το τι γίνεται αν πέσει Παρασκευή αργία! Το σωστό και το δίκαιο είναι να πηγαίνεις τις επόμενες τέσσερις μέρες αλλά να φεύγεις 2 ώρες νωρίτερα ... Γιατί στην ουσία (δεν σε θεωρώ χαζή, τα γράφω πολύ επεξηγηματικά επειδή όπως σου είπα, θέλω να καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται και να είσαι έτοιμη για την συζήτηση μαζί τους - εγώ λίγο είχα χτικιάσει καθώς ήμουν η δεύτερη που έπαιρνε το μειωμένο σε μέρες και η πρώτη ήταν πιο βολική και τα είχε κάνει σκατά!) στην περίπτωση που πέσει αργία όταν κάνεις χρήση του μειωμένου ως είθισται (δηλαδή σε ώρες) χάνεις τις δύο ώρες μείον που δικαιούσαι μιας και είναι ημερολογιακό το δικαίωμα που έχεις! Τώρα όμως δεν θα πρέπει να χάσεις ολόκληρη την ημέρα μιας και στην ουσία είναι 8 οι χαμένες ώρες! Έτσι, αν σου πουν το κλασσικό "αν πέσει αργία Παρασκευή χάνεις την ημέρα" που μου είπαν εμένα αρχικά, θα πρέπει να τους πεις οτι λένε αηδίες! Εμένα, αφού τους έπρηξα μου είπαν "ΟΚ, μετατίθεται τότε η μέρα σου στην επόμενη" και όπως καταλαβαίνεις το βούλωσα μιας και έκανα κάτι τρελλά τετραήμερα τότε, αν όμως εσένα δεν σου πουν αυτό (που είναι το επιθυμητό) θα τους πεις ότι θα φεύγεις νωρίτερα 2 ώρες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας για να ισοφαρίσεις το 8ωρο που χάνεις! Εδώ δεν θα μπορούν να σου πουν τίποτα, αυτό είναι το σωστό...

Βρε παστάκια, να έρθω μαζί σου τότε? Έτοιμη για βαβούρα είμαι, θυμήθηκα τα δικά μου τωρα!

Ξανασκέψου την Παρασκευή, έτσι κι αλλιώς η Παρασκευή είναι ωραία μέρα, περνάει εύκολα, η Δευτέρα είναι η δύσκολη!

Και δεν με τρελλαίνεις καλέ, ούτε να με ευχαριστείς, όπως κατάλαβες για κάτι τέτοια ζω!

Αχ, βρε κοπελιά!!!Καλά κάνεις που μου τα λές έτσι αναλυτικά, γιατί στην δουλειά ήμουν για "φεύγα" και έμεινα έγκυος(που με πολύ δυσκολία το κατάφερα, αν με πιάνεις) και αυτοί τα ψιλο-πήραν, γιατί εμφάνισα αίμα και νόμιζαν οτι το έκανα επίτηδες και...χεσ@ με!!! Μωρέ κι εγώ δεν σκαμπάζω, τα χώνω κι ας είμαι σε πολύεθνική(μάλλον γι' αυτό δεν με γουστάρανε), αλλά θέλω να κάνω σωστές κινήσεις, δεν θέλω να με πιάσουν μ@λ@κα, γιατί για τα εργασιακά δεν είμαι ενήμερη καιξέρεις, αυτοί χορεύουν τώρα με την κρίση. Να μην τους χαριστώ!Έχω φτύσει αίμα εκει μέσα! Να μην τους περάσει....στο καλό, συγχήστηκα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλό μήνα δεν είπα!!!!

Καλό μήνα να έχουμε κοριτσάρες μου, να μας πάνε όλα καλά και να χειμωνιάσει επιτέλους γιατί αυτό το πράγμα δεν παλεύεται!

Όπως καταλάβατε δεν έχω ύπνο και φυσικά το πρωί δεν θα ξυπνάω με τίποτα! Αλλά δεν πειράζει, Παρασκευή αύριο, τέλεια μέρα είναι και θα περάσει γρήγορα (ακούς παστάκια μου???)

Μας έδωσαν σήμερα μια λίστα στον παιδικό σταθμό με κάποια πράγματα που θα πρέπει να πάμε (τίποτα το σοβαρό) αλλά καταμπερδεύτηκα με κάτι ντοσιέ που ζητάνε... Ή έτσι ή γιουβέτσι και όλα αυτά είναι άγνωστες λέξεις για μένα... Αύριο που θα πάμε Jumbo μας βλέπω να παίρνουμε άσχετα πράγματα...

Ρε σεις, τώρα συνειδητοποίησα ότι σχεδόν όλες είστε Θεσσαλονικιές! Έλεος δηλαδή, πάλι στην απέξω?

Φωνάζει και ο άντρας μου να πάω μέσα, ελπίζω να μην φαντάζεται πράγματα για απόψε! Πρέπει να μπω στην ψυχολογία του νυστάζω-σέρνομαι-κοιμάμαι όρθια και να πάω για ύπνο...

Φιλιά κοριτσάκια και καλό ξημέρωμα!

εγώ πάντως είμαι Πατρινιά....

Άντε καλό βράδυ...εμείς περιμένουμε έναν πασά να ξυπνήσει να φάει....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχ, βρε κοπελιά!!!Καλά κάνεις που μου τα λές έτσι αναλυτικά, γιατί στην δουλειά ήμουν για "φεύγα" και έμεινα έγκυος(που με πολύ δυσκολία το κατάφερα, αν με πιάνεις) και αυτοί τα ψιλο-πήραν, γιατί εμφάνισα αίμα και νόμιζαν οτι το έκανα επίτηδες και...χεσ@ με!!! Μωρέ κι εγώ δεν σκαμπάζω, τα χώνω κι ας είμαι σε πολύεθνική(μάλλον γι' αυτό δεν με γουστάρανε), αλλά θέλω να κάνω σωστές κινήσεις, δεν θέλω να με πιάσουν μ@λ@κα, γιατί για τα εργασιακά δεν είμαι ενήμερη καιξέρεις, αυτοί χορεύουν τώρα με την κρίση. Να μην τους χαριστώ!Έχω φτύσει αίμα εκει μέσα! Να μην τους περάσει....στο καλό, συγχήστηκα....

Κοριτσάκι μου εδώ είσαι???

Κοίτα, το καλό που έχουν οι μεγάλες εταιρείες είναι ότι ό,τι δικαιούσαι το παίρνεις! Αν δούλευες στην "μπαρμπαΚιτσος & ΣΙΑ" κι είχες να κάνεις με τον μπαρμπα Κίτσο και τον γιο του, σκατούλες θα έπαιρνες! Κι εγώ σε Όμιλο δουλεύω και με έπαιρνε να το κυνηγήσω αλλιώς θα το βούλωνα... Ούτε εγώ είχα ιδέα για τα εργασιακά, κι όπως αποδείχθηκε ούτε το HR μας! χαχαχα τώρα να δεις που πήρα και το εξάμηνο και το μειωμένο μου ως άδεια, χαμός με τις συνεννοήσεις! Εδώ που τα λέμε βέβαια ούτε στον ΟΑΕΔ δεν ξέρανε τι τους γίνεται, κάθε υπάλληλος έχει και την δική του κοσμοθεωρία!

Αυτά είναι όμως τα βασικά που πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους, αυτό με τις αργίες είναι πολύ βασικό... Η πρώτη σε μας που πήρε με αυτόν τον τρόπο το μειωμένο, τις αργίες τις έχασε... Και πλάκα πλάκα, την χρονιά που έκανα εγώ χρήση του μειωμένου, οι περισσότερες αργίες Δευτέρα έπεσαν... Γιατί να τις χαρίσω?

Να μας πεις τι έγινε τελικά, ναι?

Πότε επιστρέφεις στην δουλειά?

εγώ πάντως είμαι Πατρινιά....

Άντε καλό βράδυ...εμείς περιμένουμε έναν πασά να ξυπνήσει να φάει....

Έλα ρε! Κάναμε διακοπές φέτος στα μέρη σας... Στην Λακκόπετρα συγκεκριμένα... Και μας άρεσε πολύ η θάλασσα! Αλλά μάλλον θα πρέπει να βρούμε άλλο ξενοδοχείο αν τελικά αποφασίσουμε να έρθουμε και του χρόνου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...