Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερες και Χρονια Πολλα σε ολες τις κουκλες!

Ειμαστε επιτελους στο σπιτι μας! Βεβαια... υποφερω απο χτες μιας και καταταλαιπωρηθηκαμε αλλα τελος καλο ολα καλα!

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας! Το κοριτσακι μου σημερα ειναι πολυ καλυτερα, χτες πεινουσε και δεν μπορουσε να φαει τιποτα αλλο εκτος απο κρυα νεροζουμια (γαλα, τσαι, χαμομηλι κτλ). Το καλυτερο της που εφαγε μια μπαλα παγωτο αλλα δυστυχως μονο βανιλια (ονερευοταν σοκολατα η κακομοιρα)...

Σημερα ομως, απο το πρωι τρωει... Το ειδαμε κι αυτο!

Τωρα, πρεπει για μια εβδομαδα να μην αρρωστησει, απαγορευονται δια ροπαλου οι επισκεψεις και ο κοσμος στο σπιτι. Ο μικρος βεβαια θα πηγαινοερχεται στην μαμα μου, ειναι αδυνατον να τον εχω σπιτι και να τον φροντιζω. Ελα και φαγαμε τον γαιδαρο, η ουρα εμεινε (φτου φτου)!

Τι ωραια μερα σημερα! Βεβαια, ερχομενη χτες σπιτι αντιληφθηκα οτι ο διαχειριστης δεν εχει ανοιξει τα καλοριφερ ακομα και μου ηρθε ο θανατος... Εχει υγρασια το σπιτι, να δω ποτε εχουν σκοπο να το ανοιξουν.

Αυτα τα νιους κουκλες. Να εχετε ενα σουπερ τριημερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!κουκλες περαστικα !!!!αντε λενιω μου ολα καλ αευχομαι τωρα!αγυριστα να ειναι!κουφετο πεθαινω για τετοια καφεδακια ομως...εγω σημερα ηρθα δουλεια,λιγο μπουκωμα εχω,λιγο το δοντι-φρονιμητης ποναει βγαινει σταδιακα...σημερα απαω γιατρο 6 το απογευμα ν α δουμε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερες!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!

Κισακι υπομονη κοριτσακι, λιγοτερο απο το μισο σου εμεινε! Οι συσπασεις πως πανε? Προσοχη, ετσι κοριτσακι?

Κουφετακι, ευχαριστουμε για το καφεδακι... Και τα γλυκακια βεβαιως βεβαιως!

Τι νεα βρε κοριτσια? Πειτε κατι απο τον εξω κοσμο!

Φιλια!

κισα πας να φρονιμεψεις!!!βαζε λιγο σπαθολαδο πανω στο ουλο μπας κ σου γλυκανει τον πονο μωρε!!!ελενι πες μας τα δικα σας νεα ρε κοριτσι μου πως ειναι το παιδι εσυ απο το ποδι μεση πως εισαι?σημερα πηγε επιτελους ο μικρος σχολειο θελω να κανω τα κεφτεδακια να κοψω πατατες κ μετα που θα παω να παρω τον μικρο να τα τηγανισω χτες εβλεπα συνταγες ποσην ωρα τους ελεγα τι να κανω για φαϊ κ τελικα υπερισχυσε του μεγαλου η παραγγιελια.πολυ στασιμοτητα ολη την προηγουμενη εβδομαδα παντος.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αν θα πεσουμε παντος θα πεσουμε περηφανοι.παντος την ημερα της παρελασης εκνευριστηκα παρα πολυ.ολα τα καναλια δειχναν εικονες απο την θεσσαλονικη με παιδια γερους κ γονεις και λεγαν οτι ειναι η χρυση αυγη κ το συρριζα οι πορειες.τετοια παραπληροφορηση τετοια προβοκατσια δεν εχω ξαναζησει.κ μπραβο σε ολο τον κοσμο που ηταν εκει(κ ο χαμπι μεσα σε αυτους)101981-300x171.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

τι να πω βρε κουφετακι, χτες και σημερα το πρωι ΠΑΛΙ πονουσα υπερβολικα... Βαρεθηκα να λεω οτι ποναω, θα με βαρεθειτε κι εσεις στο τελος! Περιμενω να περασει το δεκαπενθημερο της νεας θεραπειας και να δουμε... Δεν θα γινω ποτε καλα, να μου το θυμηθειτε! Πρεπει να ρωτησω σχετικα με τον Σαλονικιο, να παρω τηλεφωνο, να στειλω οτι εξετασεις εχω να στειλω να δω αν μπορει να κανει κατι στην περιπτωση μου... Αρχιζω να σκεφτομαι και την επεμβαση, δεν περνιεται ζωη ετσι...

Η μικρη μου ξυπνησε με μυξες την επομενη της επεμβασης, πηρα τηλ. τον γιατρο και μου εβαλε χερι ("Μα καλα, που την πηγες???"). Ελεος δλδ, απο το νοσοκομειο στο σπιτι ηρθαμε κι εχουμε ταμπουρωθει εδω μεσα, δεν επιτρεπουμε σε κανεναν να ερθει! Τελος παντων, θα την δει την Πεμπτη μαλλον να μας δωσει το ΟΚ να βγουμε στον κοσμο. Πρεπει να παμε να της ψωνισω, δεν εχει τιποτα για φετος, ουτε παπουτσια ουτε ρουχα ουτε μπουφαν! Και ο μικρος που νομιζα οτι ειναι καλυμμενος για φετος μιας κι ειχα αλλαξει πολλα απο την βαφτιση και τα ειχα παρει 3αρια... ε, του ειναι μικρα, για 4αρι παει ο τυπος!

Την αλλην Δευτερα, πρωτα ο Θεος, θα πανε και τα δυο σχολειο... Θελετε να βαλουμε στοιχηματα στις ποσες μερες θα αρρωστησουν? Μεχρι Τεταρτη τους δινω! Ο μικρος ηδη ειναι βραχνιασμενος, τι σκατα ειναι αυτο, ουτε βηχα ουτε τιποτα αλλο μονο βραχναδα!

Αυτα τα φοβερα νεα μας κουφετακι, ειδες, μιζερια και κακομοιρια! Για αυτο δεν ελεγα τιποτα!

αν θα πεσουμε παντος θα πεσουμε περηφανοι.παντος την ημερα της παρελασης εκνευριστηκα παρα πολυ.ολα τα καναλια δειχναν εικονες απο την θεσσαλονικη με παιδια γερους κ γονεις και λεγαν οτι ειναι η χρυση αυγη κ το συρριζα οι πορειες.τετοια παραπληροφορηση τετοια προβοκατσια δεν εχω ξαναζησει.κ μπραβο σε ολο τον κοσμο που ηταν εκει(κ ο χαμπι μεσα σε αυτους)101981-300x171.jpg

Καλα, κι εγω ποσο το χαρηκα δεν λεγεται! Αλλα οι πολιτικοι μας... το φτυσιμο το θεωρουν βροχη! Μια ηλιθια ειπε "το σημερινο ειναι γροθια στην δημοκρατια"!!! Ποια δημοκρατια ρε γμτ, υπαρχει μεγαλυτερη χουντα απο αυτην που ζουμε??? Και ο Παπουλιας, να παραιτηθει που θιχτηκε κιολας που τον εβριζαν! Τι κανει αυτος? Αντε τωρα ολοι τους! Μονο τον Γλεζο χαρηκα αλλα τον εκλεισαν κακην κακως...

Μπραβο βρε καρντασια, καλα τους κανατε!

ετσι ετσι!!!!λενι κοιτα κ ο δικος μου ενα ρουφηγμα μυτης το κανει κ το βραδυ νερο με ζητησε και δεν ειναι κ πολυ κλ κεφαλι ουσιαστικα δεν σηκωσε 100% απο τον 1ο μηνα σχολειου.στο ρελαντι κ στο φτερο ημαστε.λιγο βαρεθηκα το καθαρισμα του τζακιου καθε μερα δυσκολο το να συνηθησω ρε παιδι μου ομως μας βγαζει κλ καθε μερα χτες το ανψα απο 6κ 30 κ μεχρι τις 9 εγινε εδω μεσα φουρνος.κ καιω ακομη ξυλα που μαζεψαμε το καλοκαιρι.κ ακομη ο χειμωνας δεν επιασε κλ κλ ω ρε καλοκαιρι κ παλι καλοκαιρι αν κ αρχιζω(κλασικα) να νιωθω λιγο οτι ερχονται χριστουγεννα.κ το χω παρει αποφαση εγω θα γιορτασω τα χριστουγεννα κ δεν με νοιαζει που δεν θα χουμε πολλα λεφτα(αν κ παιζει να μας δωσει ο αφεντικος του χαμπι κατι παραπανω απο τις προκαταβολες των προηγουμενων 2-3μηνων

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσαρες!

Ελενη αντε τωρα σειρα να κοιταξεις και το δικο σου προβλημα...

Κισα εμενα ο φρονιμητης απο την εγκυμοσυνη ακομα παλευει να βγει αλλα τιποτα! Αρνουμαι να φρονιμεψω λεμε!

Κουφετακι μακαρι να μπορουσα να κατεβω και γω στη Παρελαση παραμασχαλα με το μωρο, να το δωσω στους επισημους και να τους πω ταιστε το ετσι που τα κανατε!

Εμεις καλα, ο μικρος τρελα, εγω οχι και τη καλητερη ψυχολογια....μου φταινε ολα, ο αντρας μου που δουλευει πολυ και προκοπη δε βλεπουμε, η βοηθεια που δεν υπαρχει απο πουθενα, τα χερια μου ειναι σκατα σηκωνω τα ποδια του μωρου να τ΄ αλλαξω και μου ρχεται να κλαιω.... Κι εχω και το χαμπι να μου λεει αντε πανε στο γιατρο, ναι ρε μεγαλε και το μωρο τι θα το κανω κλισμα! Το Σαββατο τον αφησα απογευμα να προσεχει το μωρο, να κανω ενα μπανιο και το βρηκα το μωρο στο πατωμα μπροστα στη τηλεοραση να εχει κατεβασει dvdm, mp3, αποκωδικοποιητη και να παιζει με τα καλωδια κι αυτος πανω στο χαλι κοιμοταν...τον εστειλα μια βολτα γιατι θα τον σκοτωνα και του ειπα την επομενη φορα ορθιος στο ενα ποδι! Μ΄ αρεσει που μου λεει να το κρατησει για να βγω εξω βραδυ πως ρε φιλε. Κοριτσια τα χω πολυ παρμενα, χρυσος, καλος, εργατικος μας λατρευει αλλα αυτο ειναι μεγαλο προβλημα, δε μπορει να ηρεμησει το μυαλο μου ουτε στην τουαλετα!

Του ειπα αυτη τη βδομαδα καθαριζεις σπιτι και μη πεις κιχ αλλιως με βλεπω σ΄ ενα μηνα να μην εχω χερια!ουφ σας επρηξα αλλα ξεσπασα!

Διαφημίσεις

σαντυ πεστα δεν εισαι η μονη που λιγο πολυ τα χει περασει αυτα κ χειροτερα.τους ρσενικους οταν τους εκανε ο θεος βαρεθηκε να κανει πολλα καλουπια....καταλαβαινεις γλυκια μου.εγω ολη την βδομαδα μεσα με τον μικρο κ τα αλλα γτ κ τα μεγαλα σπιτι ητουνε κ χτες ηρθε απο την δουλεια εφαγε κ πηγε μαζι με τον αδερφο μου να δουν την μπαλα κ μετα κυριος αφου το παιδι το βρηκε κοιμισμενο....θελουν συνεχεια γκρινια κ μπλα μπλα βαρετο κουραστικο αλλα ακρη δεν βγαζεις αλλιως μετα απο 18μιση χρονια γαμου αυτο ειναι το συμπερασμαμου δυστυχως

921477wc2fyvv2y2.gif

Τι νεα βρε κοριτσια? Πειτε κατι απο τον εξω κοσμο!

Εγω ειδικά θα σου πω πολλά! :tongue::tongue:

Καλημέρα κοπελιές. Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα, νυστάζω και είμαι άκεφη γενικώς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σαντυ μου, οι αντρες θελουν σαφεις, σαφεστατες οδηγιες σχετικα με τα παντα που δεν αφορουν την δουλεια τους 'η τα ενδιαφεροντα τους! Δλδ, "θα κατσεις χρυσε μου με το μωρο, θα παιξεις μαζι του χωρις να σε παρει ο υπνος, αν πνιγει θα το γυρισεις αναποδα, αν του τρεχουν οι μυξες θα το σκουπισεις, αν χεστει θα το αλλαξεις, αν τρωει τα καλωδια του dvd θα του τα παρεις απο το στομα και θα το απασχολησεις με αυτο το κιτρινο παιχνιδι" κτλ! Ολες τα περασαμε αυτα, πρεπει ομως να του δειξεις λιγο εμπιστοσυνη γιατι στο τελος θα τρελλαθεις... ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα αλλου! Εσυ δουλευεις? Θα επιστρεψεις στην δουλεια οπου να 'ναι?

Επισης, απο προσωπικη πειρα, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ με τον πονο των χεριων σου, ΧΤΕΣ. Το εχω σκυλομετανοιωσει που δεν ασχοληθηκα νωριτερα με το θεμα της μεσης μου, δεν θα ειχα φτασει σε αυτο το σημειο τωρα! Βρες χρονο οπωσδηποτε ΤΩΡΑ, θα φτασεις στο σημειο που ειμαι εγω και τοτε να σε δω τι θα κανεις! Πραγματικα, μην το αφησεις, μακαρι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να ασχοληθω με το προβλημα μου οταν ειχα τις πρωτες ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα! Μου το υποσχεσαι???

Τελος, βρε θηριο τωρα συνειδητοποιησα οτι στο αγορακι σου εδωσες το ονομα του μπαμπα σου!!! Πωπω, αν το ειχα κανει εγω θα ειχε ξεκινησει ο τριτος παγκοσμιος, ασε που θα ειχα χωρισει με τον αντρα μου! Πως τα καταφερες ρε συ?

Κουφετακι, εννοειται οτι θα γιορτασουμε Χριστουγεννα, καλα να ειμαστε και θα στησουμε γλεντι! Αν ειμαι στα ποδια μου θα καλεσω κοσμο, θα γινει χαμος! Αντε ρε, υγεια να υπαρχει κι ολα θα γινουν!

Δεν εχουν ανοιξει τα καλοριφερ ακομα, μου εχουν σπασει τα νευρα! Ολη μερα με τα air-conditions ειμαστε, ΕΛΕΟΣ! Σημερα θα στειλω τον Τακη στον διαχειριστη, Νοεμβριος αυριο, ποτε δλδ περιμενουν να τα ανοιξουμε? Ας κανει συνελευση κι ας ζητησει απο ολους να τα αναβουν με φειδω, αν και δεν μπορω να καταλαβω τι πετρια εχει φαει φετος, ολοι πληρωνουν κανονικα τα κοινοχρηστα τι ζορι τραβαει αυτος και θελει να κανουμε οικονομια?

Θελω να φυγω απο αυτο το σπιτι, σας το ειπα? Κι ο καλος μου δεν μιλιεται αυτες τις μερες, μας εχει τσακισει το νευρικο μας συστημα με τα νευρα του... Αν και σημερα ειναι μεσα στην τσαντιλα θα τον παρει και θα τον σηκωσει! Μια χαρα ημουν στην μανουλα μου! Να που ηρθε η μερα που το ειπα κι αυτο!!!

Η Μαεστρια που χαθηκε???

Εγω ειδικά θα σου πω πολλά! :tongue::tongue:

Καλημέρα κοπελιές. Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα, νυστάζω και είμαι άκεφη γενικώς.

Δεν ελεγα εξι νουμερα μπας και σωθουμε ολες μας (ναι καλε, κι εσας θα σωσω!!!) Μας ελειψες κοπελια!

Φυσικο βρε μωρο μου να εισαι ετσι, μωρομανα εισαι, αν μου ελεγες οτι χορταινεις υπνο κι οτι εισαι ξεκουραστη, οταν κερδισω το Λοττο δεν θα σε βοηθησω!!!:tongue:

Κοριτσια χαθηκα αλλα με τα μικρα στο μαιευτηριο και τα δρομολογια την Ιωαννα στο σπιτι μωρο και αυτη γινετε πανικος και με το ζορι κρατιεμε στα ποδια μου...Τα νεα μας λοιπον γεννησα στις 24/8δυστυχως πολυ πρωοορα o μεγαλος μας εμεινε μεσα μεχρι της 29/9 και τον πηραμε σπιτι 2450..ο μικρος μου εμεινε μεχρι 17/10 και τον πηραμε 2680 στο σπιτι,πινουν ξενο γαλα δυστυχως δεν μπορεσα να τους δωσω το δικο μου γιατι επαιρνα πολλα φαρμακα....Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα ειναι φαγανουληδες και εχουν ξεπερασει τα 3200και οι 2..ειναι ησυχοι και μονο μερικα απογευματα εχουμε κολικους και μουγκριζουμε....Εγω ειμαι καλα εχασα 15κιλα απο οταν γεννησα απο το τρεξιμο και ολα αυτα....Ευχομαι να ειστε και εσιες ολες καλα...φιλια....

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...