Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕς,ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Τ ΑΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΕΜΕΙς ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ,ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ,ΕΓΩ ΠΟΛΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...θ απαω παλι πεμπτη,μπορει να μη βρεθηκε μικροιο λενη αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι κολπιτιδα...θ απαω πεμπτη για επανεξεταση,σας φιλω να ειστε καλα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕς,ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Τ ΑΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΕΜΕΙς ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ,ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ,ΕΓΩ ΠΟΛΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...θ απαω παλι πεμπτη,μπορει να μη βρεθηκε μικροιο λενη αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι κολπιτιδα...θ απαω πεμπτη για επανεξεταση,σας φιλω να ειστε καλα....

Αααααααααααααααα! Να την χαίρεσαι!!!!! :D

15.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!

Ελενη να χαιρεσαι τη Λουκιτσα!

Κισακι πολυχρονη η μικρη και με το καλο η αφιξη του γιου!

Εγω σημερα τρομερα γουστα, σιδερο, φασινα, μαγειρεμα! Χαχαχα

Γεια σας 30ρούλες!!!

Τι κάνετε; Εμείς είμαστε γριπωμένοι οικογενειακώς αλλά ευτυχώς η Λουκία είναι καλύτερα!

Οχιιιιιιιιιιι με σκοτωνειςςςςςςςςςςς,για παρτο και να μας πεις εντυπωσεις.

Δεν σταματάει τόσο γρήγορα την καταροή αλλά αφήνει ελεύθερο όλο το ρινικό σύστημα.

Αχ Θεε μου,ποιος να μου το'λεγε οτι θα'ρχοταν η μερα,που αντι να μιλαμε για μαρκες καλλυντικων και αρωματα,θ'ανταλλασουμε αποψεις για τα φαρμακα............

χαχαχα!!!

Σε λίγο θα κάνουμε και διαγωνισμό για την πίεση!!!:tongue::tongue:

Είναι λίγο γκρινιάρα κι επαναλαμβάνεται η μάνα μου. Στενόχωρος άνθρωπος και δεν της κάνει και καλό, αλλά πως ν' αλλάξει σ' αυτή την ηλικία;

Τέσπα, ότι μπορεί κάνει η γυναίκα και ας είναι μακριά. (σε απόσταση ασφαλείας :mrgreen:)

Έτσι ακριβώς Μαράκι... Να είναι καλά και το λίγο και καλό που λένε κάτι ξέρουν!!!:wink:

Καλέ εγώ δεν το 'ξερα!

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕς,ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Τ ΑΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΕΜΕΙς ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ.

Να την χαίρεστε Κισάκι και με το καλό και το αδερφάκι!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και χρόνια πολλά σε όσους έχουν εορτάζοντες!

Ελένη τι έγινε με τις εξετάσεις; Όλα καλά;

Κουφέτο υπομονή ένα μήνα ακόμη μήπως και δεις καλά αποτελέσματα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

να σε κλ ελενη μου τωρα το πιστευω κι εγω αυτο.να ειδατε οταν λεω αλτσχαιροχτυπημενη δεν εχω αδικο εστειλα μνμ στο κντο σημερα της κισας κ δεν θυμηθηκα οτι πριν ενα χρονο σαν σημερα ηρθε το κισομωρο!!!αχ!!!μουντζες στα μουτρα μου βεβαια εγω ξεχναω τα παντα κουμπαρες παιδια μεχρι κ την επετειο του γαμου μου,για να μην παρεξηγουμε κ δεν κανω πλακα το ξεχναω τι να καμω!!!!των παιδιων μου παντος τα θυμαμε τα γενεθλεια:tongue:!!!!να ζησεις κισομωρακι και χρονια πολλα σε λιγο θα ερθει κ ο κισουλης τζουνιορ να σου κρατα συντροφια!!!!1934139zhps7g5l2y.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστησει η Ηλιαννα κισακι κισακι μου, παντα γερη κ τυχερη να ειναι. Να την χαιρεστε κ να την καμαρωνετε παντα! Με το καλο να ερθει κι ο μπεμπης στην ζωη μας!

Την θυμηθηκα σημερα, μετα ομως εφαγα φλασια οτι εισαι μανιυλα Νοεμβριου, θυμομουν οτι γεννηθηκε 26 του μηνα κα ανημερα γιορτης αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηταν του Αγ. Στυλιανου η του Αγ. Δημητριου! Μπηκα με σκοπο να τσεκαρω το τικερακι σου αλλα με εβγαλες απο τον κοπο!

Ελεν χρονια πολλα για την Λουσυ ξανα, να την χαιρεστε κ να την καμαρωνετε παντα!

Μανου μου να χαιρεσαι τον μπαμπα και την ανηψια, να ειναι παντα γεροι κ τυχεροι!

Ολες να χαιρεστε την πολη σας κ να ειστε παντα τρελλοι!

Ελεν, οι εξετασεις ηταν προεγχειρητικες, αν υπηρχε προβλημα θα επαιναν τηλ. Καναμε εικονικη εισαγωγη κ αυριο στις 7μιση θα πρεπει να ειμαστε εκει. Ο Τακης μου λεει να μην παω, δεν ειμαι στα καλα μου, σημερα πονουσα πολυ... Στο μεταξυ, εχει βαλει ο γιατρος για αυριο 6 παιδακια για εγχειρηση κ σε ολους ειπε να ειναι εκει στις 7μιση! Σημερα πηρε χειρουργειο στις 11! Κι απορω με ποια σειρα θα γινουν οι επεμβασεις αυριο κ πως θα κρατηθει ενα οαιδι νηστικο απο τις οκτω το βραδυ και χωρις νερο απο τα μεσανυχτα... Θελω κ πρεπει να ειμαι εκει, ο Τακης λεει οχι... Ετσι εγινε κ την προηγουμενη φορα με τον Βαγγελη κ με επιασε το δευτερο και χειροτερο επεισοδιο με την μεση... Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... Αλλα δεν μου παει να μην ειμαι εκει, απλα ευχομαι να μην εχω χειροτερα μετα. Ουφφφφφφ!

Τελικα ο γιατρος του ΙΚΑ δεν πηγε ποτε στην γειτονισσα! Πηρα τηλ στις δωδεκα κ μου ειπαν οτι ξεκινησε τις επισκεψεις στις εντεκαμιση λογω φορτου εργασιας κι οτι θα ερθει... Θα παει αυριο η γειτονισσα στο Ικα κι αν παλι δεν γινει δουλεια θα παει ο Τακης την Δευτερα να γινει χαμος... Εχω τοσα, εχω κι αυτο στο κεφαλι μου! Παλιομαλακες...

Αχ κοριτσια, ευχηθειτε μας να πανε ολα καλα αυριο με το κοριτσακι μου!

Πολλα φιλια κ καλο ξημερωμα να εχουμε!

ελα ρε λενι σου ευχομαι αυριο να μπει απο τα 1α παιδακια η μικρη να γινει γρηγορη και καλη επεμβαση και να εχετε καλη καλη καλη αναρρωση.τωρα για σενα τι να σου πω αγαπη μου για το αν πρεπει να πας σιγουρα θα ειναι οτι το καλυτερο για την μικρη,εσυ ομως θα αντεξεις ολο το πρωι εκει?μετα ποσες μερες θα κατσει λενι κ ποιος θα ναι μαζι της ?

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ κοριτσια, ευχηθειτε μας να πανε ολα καλα αυριο με το κοριτσακι μου!

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ελένη στη Μυρτώ σου!!!!!! :)

Θα ταλαιπωρηθείτε (ποιος δεν ταλαιπωρείται στο νοσοκομείο; ), αλλά θα πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Εγώ κορίτσια εδώ στο σπίτι (που να πάω; ), μ' έχει πιάσει ελαφρώς η μέση απ' την ακινησία, στα κανονικά μου περπατάω κάθε μέρα αρκετά. Σήμερα η μικρή απ' τις 5,30 ξύπνησε στις 9+ (ΘΕΑ) κι αντί να χορτάσω ύπνο, μου ξύπνησε ο Γιάννης απ' τις 7!!!!!! Μέχρι να 'ρθουν τα πεθερικά να τον πάρουν σχολείο έπρεπε να τον ψυχαγωγώ τον κύριο. Οπότε ... σέρνομαι.

Τώρα συμμάζεψα λιγάκι, τάισα την μαντμουαζέλ και για να νιώσω λίγο καλύτερα έκανα και μια μάσκα καθαρισμού στο πρόσωπο. Ναι, είμαι ροζ αυτή τη στιγμή στη μούρη! :mrgreen::lol:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα ωραια ενα μποτε καλη ιδεα.εγω κανω μια μασκα συνηθως με αυγο κ χαρτοπετσετες,μιλαμε για πολυ γελιο αλλα μετα η μουρη της παραλαγης(οι παναδες για)ειναι ποιο βελουδινη κ φωτεινη εμεις ξυπνησαμε 9παρα εγω κ 9κ ο μικρος.λεω να βαλω τα χειμωνιατικα χαλια χτες εβαλα στο δωματιο του μικρου κ εκανα συμμαζεμα τα παιχνιδια του πολυ πραμα

921477wc2fyvv2y2.gif

kalhμερα κορτιτσια,ελεενημου ολα καλα να πανε,περιμενουμε νεα απο τη μικρη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,τσουπρες μου τι κανετε.

Ελενη2008 περαστικα βρε κοριτσι,εγω παντως ειμαι σαφως καλυτερα,οχι οτι εχω στρωσει εντελως,αλλα ευελπιστω....

Μαεστρια μια χαρα σας βρισκω μαμα και κορη,ειδες παιδι μου,αλλο πραγμα τα κοριτσια τη σκεφτονται τη μανουλα.Παντως τωρα που μιλαμε για beaute (να αφησουμε στην ακρη τα φαρμακα)μια καταπληκτικη μασκα που ειναι peel off ειναι το σταφυλι της oriflame,κοριτσια πραγματικα κανει το προσωπο τελειο.

Λοιπον μιλησα με την ελενιτσα κ,αν καταλαβα καλα απο νωρις που μιλησαμε ηταν 4η στη σειρα.Τωρα που πηρα,ειχαν τελειωσει κι ηταν στο δωματιο.Δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα,εννοειται βεβαια οτι η μικρουλα εχει μια σκετη γκρινια(αλλα δικαιολογειται μωρε το πουλακι μου)και καλως εχοντων των πραγματων το απογευμα θα ειναι στο σπιτακι τους.Κοριτσακι μου περαστικα και σιδερενια να ειναι,αντε και θα δεις απο εδω και περα θα αρχισουν να στρωνουν τα πραγματα.

Εμεις χθες πηγαμε Πτολεμαιδα για καφε,μετα Αμυνταιο(θελαμε να παμε στον Αρκτουρο,αλλα Τεταρτες ειναι κλειστα)πηγαμε Σλκηθρο για φαγητο.Κοριτσια τελειο μαγαζι,κρασακι στο τζακι και εκπληκτικο φαγητο(παει η διαιτα χθες).Μετα πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο Bella Toumpa που εχει θεα στη Λιμνη Βεγοριτιδα,για καφεδακι.Η μικρη τρελαθηκε με τη φυση,ολα τα χρωματα του φθινοπωρου στα τοπια.

Εννοειται οτι προμηθευτηκαμε και τα κρασακια μας απο το Αμυνταιο,στην επιστροφη καναμε σταση στη Χαλκηδονα για σιροπιαστα με αρωμα Τουρκιας(νομιζω ή μηπως Σμυρνης;):rolleyes:.Το βραδυ πηγαμε κι απο το μπαμπακα μου που γιορταζε.

Σημερα που καθοταν η μικρη καναμε το δωματιο της και στρωσαμε και το χαλι,κουφετακι μου σε καταλαβαινω απολυτα,3 σακουλες μαυρες σκουπιδιων μαζεψαμε με αχρηστα πραγματα....

Το απογευμα εχουμε κομμωτηριο να ετοιμαστουμε γιατι αυριο εχουμε παρελαση και το απογευμα το παρτυ της ανιψιας μου.Αντε να φαμε και μετα να κανω μανικιουρ.Καλα να περασετε πουλακια μου οτι κι αν κανετε,φιλακιααααααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

2447011y5893lu2rf.gif

Kισακι μου να τη χαιρεσαι τη νεραιδουλα σου!!!!!!!!!!Να ειναι παντα γερη,καλοτυχη και ευτυχισμενη,σε ολη της τη ζωη!!!!Και με το καλο του χρονου να γιορτασει τα 2α γενεθλια της παρεα με τον αδερφουλη της.Πολλα φιλακιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τωρα που πηρα,ειχαν τελειωσει κι ηταν στο δωματιο.Δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα,εννοειται βεβαια οτι η μικρουλα εχει μια σκετη γκρινια(αλλα δικαιολογειται μωρε το πουλακι μου)και καλως εχοντων των πραγματων το απογευμα θα ειναι στο σπιτακι τους.Κοριτσακι μου περαστικα και σιδερενια να ειναι,αντε και θα δεις απο εδω και περα θα αρχισουν να στρωνουν τα πραγματα.

TEΛΕΙΑ!

Άντε, καλή της ανάρρωση τώρα της μικρής! :D

Καλά να περάσεις αύριο κοπελιά. Θα παρελάσει το κορίτσι σου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...