Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ ναι βρε ελενη μου πες τα,αυτα στο πρασινο κουτι εχω κι εγω.Οχι τιποτα αλλο,αλλα να μην κανω τσαμπα ονειρα οτι θα στρωσω:tongue:

Αυτά είναι μανού!

Κάτι τέλεια πράσινα χαπάκια!

Μ'εφτιαξες!!!! Θα πάω να πάρω γιατί δεν την παλεύω έτσι...

Κι ήθελα ρε γμτ να πάμε αύριο που γιορτάζει κι η μικρή να πάμε στον Άγιο Δημήτριο...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χει γκερλς!

Ειπα κι εγω τι χαπια ειναι αυτα που ποσταρει το κουφετακι, κι εμεις τα πρασινα παιρνουμε! Που τα βρισκεις μαρη ηθελα να ξερα!

Καλε ναι, το κουφετακι παραλιγο να προκαλεσει επαναγαλακτισμο απο το αγχος! Κι ο μικρος να μην καθοταν να θηλασει, θα θηλαζε η τρελλη τα γατακια της γειτονιας! Παλαβιαρα!!!

Πηγε σημερα ο αντρας μου στο Ικα προκειμενου να συμπληρωθει ενα κωλοχαρτο για να περασω επιτροπη για την εγκριση της αδειας. Να θυμισω οτι η αδεια μου εχει ληξει 15/10, οι γιατροι του ΙΚΑ απο 13/10 εως κ την Παρασκευη ειχαν απεργια, χτες που πηγε ο συγκεκριμενος γιατρος ειχε δηλωσει ασθενεια και σημερα γινοταν ο χαμος! Δεν εκανε δουλεια, του εβαλαν κ χερι οτι αργησε! Πρεπει λεει αυριο να ειμαι σπιτι μου κ να ερθει ο γιατρος στο σπιτι να συμπληρωσει το χαρτι, αλλιως χανω την αδεια! Φυσικα εμεις αυριο θα παμε στο νοσοκομειο την μικρη για εξετασεις, κανονισαμε να παει ο γιατρος στην γειτονισσα που θα εχει ολα τα χαρτια μου, να του δωσει και το χαρτζηλικι του φυσικα και να της το συμπληρωσει! Το θεατρο του παραλογου ζησαμε κ σημερα!

Σαντυ, κι η δικη μου πεθερα με μαυρα ηρθε κ μαυρο καλσον μαλιστα, Σεπτεμβρη μηνα, στην βαφτιση της κορης μιυ. Δεν οειραζει, ξυδι...

Kαλημερα αγαπακι μου,τι κανεις;Καλα παλι χαμος με το ΙΚΑ;Αντε να τελειωνετε επιτελους να ησυχασετε....ειδες ειδες που εχει κι αλλες "πεθερουλες" σαν τη δικια σου;;)

Τα αρχισα απο χθες τα χαπακια,κι ελπιζω να ειμαι λιγο καλυτερα αυριο,ευχαριστω που μου τα προτεινες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελενη μου δεν καταλαβα καλα,γιορταζει αυριο το κοριτσακι σου,εχει δυο ονοματα;

Ναι, 2 έχει.. Λουκία-Δήμητρα, και μιας και ηο γάμος μας και η βάφτισή της έγιναν στον Αγιο Δημήτριο, ήθελα να πάμε αλλά δεν το βλέπω...

Ειπα κι εγω τι χαπια ειναι αυτα που ποσταρει το κουφετακι, κι εμεις τα πρασινα παιρνουμε! Που τα βρισκεις μαρη ηθελα να ξερα!

Ελα μου ντε!!!!:tongue:

κανονισαμε να παει ο γιατρος στην γειτονισσα που θα εχει ολα τα χαρτια μου, να του δωσει και το χαρτζηλικι του φυσικα και να της το συμπληρωσει! Το θεατρο του παραλογου ζησαμε κ σημερα!

Α ρε αθάνατο Ελληνικό κράτος!!!!

Οσο υπάρχει ακόμα....

4Suap3.png

Ευχαριστώ κοριτσάρες!!!!

Δεν τη γιορτάζουμε για να μην έχουμε δράματα, αλλά αυτές τις μέρες της μαθαίνω ότι έχει 2 ονοματα και ας επιλέξει αργότερα ότι θέλει!

4Suap3.png

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να διαλεξει μονη της.Εσεις ομως τη φωναζετε με το πρωτο ετσι δεν ειναι,οποτε λογικο δεν ειναι το παιδι να μαθει στο ονομα με το οποιο τη φωναζουν ολοι;Τελοσπαντων μεγαλη συζητηση,και μενα ετσι ειναι με την ανιψια μου,φαυλος κυκλος.

Παντως οπως και να'χει πολυχρονη να ειναι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μεγάλη και πονεμένη μανου....

Τες πα... Γερό να είναι και το όνομα είναι δευτερεύον!

Λοιπόν μόλις μίλησα με την φαρμακοποιό μας και μου στέλνει ένα καινούριο χάπι που είναι καλύτερο από το comtrex!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Οχιιιιιιιιιιι με σκοτωνειςςςςςςςςςςς,για παρτο και να μας πεις εντυπωσεις.

Αχ Θεε μου,ποιος να μου το'λεγε οτι θα'ρχοταν η μερα,που αντι να μιλαμε για μαρκες καλλυντικων και αρωματα,θ'ανταλλασουμε αποψεις για τα φαρμακα............:confused:

Κορες σας αφηνω να φαω τη σουπιτσα μου,καλο μεσημερι και με το καλο να ξημερωσει η αυριανη μερα.Χρονια πολλα στην πολη μας και σε ολους τους εορταζοντες,φιλακιααααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χει γκερλς!

Καλε ναι, το κουφετακι παραλιγο να προκαλεσει επαναγαλακτισμο απο το αγχος! Κι ο μικρος να μην καθοταν να θηλασει, θα θηλαζε η τρελλη τα γατακια της γειτονιας! Παλαβιαρα!!!

Πηγε σημερα ο αντρας μου στο Ικα προκειμενου να συμπληρωθει ενα κωλοχαρτο για να περασω επιτροπη για την εγκριση της αδειας. Να θυμισω οτι η αδεια μου εχει ληξει 15/10, οι γιατροι του ΙΚΑ απο 13/10 εως κ την Παρασκευη ειχαν απεργια, χτες που πηγε ο συγκεκριμενος γιατρος ειχε δηλωσει ασθενεια και σημερα γινοταν ο χαμος! Δεν εκανε δουλεια, του εβαλαν κ χερι οτι αργησε! Πρεπει λεει αυριο να ειμαι σπιτι μου κ να ερθει ο γιατρος στο σπιτι να συμπληρωσει το χαρτι, αλλιως χανω την αδεια! Φυσικα εμεις αυριο θα παμε στο νοσοκομειο την μικρη για εξετασεις, κανονισαμε να παει ο γιατρος στην γειτονισσα που θα εχει ολα τα χαρτια μου, να του δωσει και το χαρτζηλικι του φυσικα και να της το συμπληρωσει! Το θεατρο του παραλογου ζησαμε κ σημερα!

Σαντυ, κι η δικη μου πεθερα με μαυρα ηρθε κ μαυρο καλσον μαλιστα, Σεπτεμβρη μηνα, στην βαφτιση της κορης μιυ. Δεν οειραζει, ξυδι...

Και μενα με μαυρο καλσον, μαυρη φουστα, μαυρη ζακετα, μπλε μπλουζα(ειπε να το σπασει λιγο) και μαυρο χοντρο δερματινο λουρι στο χερι...λεγεται να εγινε ιμο και γω η κακουργα τσαμπα να τη κατηγορω!!!!

Και γω τα πρασινα ξερω! Και εχει βγαλει στο ιδιο στυλ και η παναντολ αλλα εμενα δε μου καναν τιποτα!

Εγώ πάλι μπορώ να την έχω την μανούλα μου μέρες ατελείωτες!!!!

Συνεννοούμαστε τέλεια!!!

Είναι λίγο γκρινιάρα κι επαναλαμβάνεται η μάνα μου. Στενόχωρος άνθρωπος και δεν της κάνει και καλό, αλλά πως ν' αλλάξει σ' αυτή την ηλικία;

Τέσπα, ότι μπορεί κάνει η γυναίκα και ας είναι μακριά. (σε απόσταση ασφαλείας :mrgreen:)

Ναι, 2 έχει.. Λουκία-Δήμητρα, και μιας και ηο γάμος μας και η βάφτισή της έγιναν στον Αγιο Δημήτριο, ήθελα να πάμε αλλά δεν το βλέπω...

Καλέ εγώ δεν το 'ξερα!

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να χαιρεστε την κορη βρε ελενη κ εγω δεν το ξερα...νομιζω,γτ ως γνωστων αλτσαιχαροχτυπημενη.ολα κλ που λετε με τον ντοκτορ,λιγο θελει ακομη να ανοιξει το αυτι παμε ενα μηνα ακομη θεραπεια με ενα χαμπι κ το σπρει μονο πρωι βραδυ για το αυτι γτ πλεον βλεπω οτι δεν το χρειαζομαι γιεεε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Λενιώ μου κι από εμένα χρόνια πολλά για την Λουκία:-):smile::-):smile:

Και σε όλες τις μουρλο_Σαλονκιές που αγαπώ τρελα΄να χαίρεστε τον τόπο σας...Φιλάκια από Παστακόσπιτο!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...