Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Λοιπον ελενιτσα τα χαπια λεγονται comtrex cold.Τα παιρνεις 2 μαζι ανα 8ωρο,η αληθεια ειναι οτι εμενα μου εφεραν λιγο υπνηλια,αλλα νομιζω οτι αρχισαν να κανουν δουλεια.Μακαρι αυριο να ειμαι καλυτερα,γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενη απο οπου το βρεις μπορει να υπαρχει το βοτανο κ στην λαικη εγω το χα παρει απο την εκδηλωση των οικολογων που χε γινει στο παρκο της ν.ελβετιας.κανει δουλεια ομως μαεστρια μου οντος ανχωθηκα με τον θηλασμο σου ομως το σημαντικοτερο ειναι να εισαι εσυ κλ κ η μικρα μουατσ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Koυφετενια μου που εισαι;;;;;Τι κανεις πουλακι μου,πως πανε τα κεφια;Τα παιδια καλα,ο μικρος θα κανουν γιορτη στο σχολειο;

κανανε κ τωρα ολη την βδομαδα σπιτι αμαν!εντομεταξυ στην στρατιωτικη παρελαση θα ειναι η κορη μου με το σωμα των προσκοπων κ φοβαμε ρε συ να την αφησω να παει αμα γινει τπτ?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κανανε κ τωρα ολη την βδομαδα σπιτι αμαν!εντομεταξυ στην στρατιωτικη παρελαση θα ειναι η κορη μου με το σωμα των προσκοπων κ φοβαμε ρε συ να την αφησω να παει αμα γινει τπτ?

Ελα βρε κοριτσι μου,μην ανησυχεις,αλλα για να εισαι σιγουρη γιατι δεν πατε οικογενειακως να την καμαρωσετε και να'χετε και το νου σας ετσι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Λοιπον ελενιτσα τα χαπια λεγονται comtrex cold.Τα παιρνεις 2 μαζι ανα 8ωρο,η αληθεια ειναι οτι εμενα μου εφεραν λιγο υπνηλια,αλλα νομιζω οτι αρχισαν να κανουν δουλεια.Μακαρι αυριο να ειμαι καλυτερα,γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου:mad:

Α, έχω καταπιεί από αυτά.....

Είναι πολύ καλά αλλά εγώ τα αποφεύγω λόγω ιγμορίτιδας.

Εσυ μέχρι το βράδυ θα είσαι περδίκι!

στην στρατιωτικη παρελαση θα ειναι η κορη μου με το σωμα των προσκοπων κ φοβαμε ρε συ να την αφησω να παει αμα γινει τπτ?

Καλέ γιατί να φοβηθείς; Τι να γίνει στην παρέλαση;

Ούτως ή άλλως οι επίσημοι δεν θα πατήσουν εδώ οπότε δεν νομίζω να γίνει κάτι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αμα δεν πατησουν τα λαμογια τοτε δεν θα γινουν επεισοδια ο χαμπι δουλευει κ αν παω θα ειμαι εγω με το μικρο!δεν ξερω θα δω θα μιλησω κ με τον αρχηγο της να δω τι θα μου πει

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Αληθεια βρε ελενακι λες να καταφερω να ηρεμησω,βεβαια ποναει κι ο λαιμος μου,αλλα το'χω ριξει στα τσαγια(αν και τα σιχαινομαι....:mad:).

πλακωσου σε γαργαρες με χεξαλεν.τα τσαγια ουτε η θεωνη τα πινει γτ ρε συ ειναι ωραια!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

σημερα εχω να παω στον ωριλα το αυτι μου ακομη βουλωνει οποτε θυματε κ τελιωνουν τα χαπια της θεραπειας μου ομως ρε κοριτσια δεν βαζω πλεον σπρει μεσα στην μερα μονο το βραδυ κ αν!!!εκανε δουλεια ο ντοκτορ

921477wc2fyvv2y2.gif

Χεξαλεν=μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ:mad: δεν το αντεχω με τιποτα.......εμενα μου αρεσουν τα τσαγακια,αλλα αυτο που ειναι λιγο πιο εκλεπτυσμενα,με γευσεις.Οχι αυτα τα φλαμουρια,χαμομηλια κτλ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

σημερα εχω να παω στον ωριλα το αυτι μου ακομη βουλωνει οποτε θυματε κ τελιωνουν τα χαπια της θεραπειας μου ομως ρε κοριτσια δεν βαζω πλεον σπρει μεσα στην μερα μονο το βραδυ κ αν!!!εκανε δουλεια ο ντοκτορ

Ναι ναι,εκανε δουλεια ο ντοκτορ,επρεπε παιδι μου να βρεις τον ανθρωπο σου,τι να λεμε τωρα...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αληθεια βρε ελενακι λες να καταφερω να ηρεμησω,βεβαια ποναει κι ο λαιμος μου,αλλα το'χω ριξει στα τσαγια(αν και τα σιχαινομαι....:mad:).

Πιστεψέ με το έχω δοκιμάσει πολλές φορές... Τα comtrex είναι εγγύηση!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...