Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Ενα θα πω μισω τη πεθερα μου, ακομα και οταν δε τη βλεπω εχει το τροπο να μου χαλαει τη διαθεση. Στη βαφτιση ηρθε ντυμενη και με μουτρα σα μαυρη χηρα, στον αντρα μου ειπε οτι θημωσε που δε τη ρωτησε για τ΄ ονομα λες και της πεφτει λογος που χει δει το παιδι τρεις φορες και οσο ελειπα δε πηρε ενα τηλ. να δει τι κανει. Στη βαφτιση της εδωσα για λιγο το παιδ και φορουσε μια καρφιτσα που την ανοιξε και απο θαυμα δε του μπηκε πουθενα και φυσικα δε πηρε γραμμη και οταν τις φωναξα προσεχε το παιδι με την καρφιτσα η απαντηση ηταν αμα τσιμπηθει θα κλαψει και μετα προτεινε να κραταει το παιδι οταν θα παω δουλεια βρε ουστ που αν δεν ειχε τη μανα της ικανη δεν ηταν να τα μεγαλωσει, αυτο ειπωμενο απ΄ τα χειλι της κι αλλα πολλα που δε μπορω να πω δημοσια! Βρε ξανα ουστ, το παιδι πηρα το ονομα αυτου που το λατρευει κι εχει σκιστει υλικα και ηθικα γι΄ αυτο αλλα και τους γονεις του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την κολπιτιδ αοι συσπασεις,σημερα μ εειδε ,καλυτερα ειμαι αλλα συνεστησε ξαπλαααα!και στη δουλεια γινεται της καραπουταναρας

Περαστικά ρε κορίτσι! Τι τραβάς κι εσύ!! Άσε τη δουλειά, δεν τελειώνει ποτέ, ξάπλα τώρα!!!

Καλημέρα!

Χθες πήγαμε στο γιατρό και η Λουκία είναι πεντακάθαρη αλλά συνεχίζουμε την αντιβίωση γιατί ο γαϊδουρόβηχας συνεχίζεται... Τες πα...

Τελικά κόλλησα κι εγώ από την μικρά και είμαι με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι!

Περαστικά σας κι εσάς!!! Δεν πήγες δουλειά δηλαδή Ελένη;

Μαράκι θα μείνει η μανούλα;

Νό, νο, νο, θα πάει σπιτάκι της τ' απόγευμα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμαν βρε κοριτσι μου οντος πως τα καταφερνουν κ μας κανουν κουρελι οι πεθερες δεν ξερω εμενα στην βαφτιση της κορης μου λιποθυμησε μεσα στο κεντρο κ σε ολη την βαφτιση ηταν ασπρη καθοταν σε καρεκλα κ γτ παρακαλω?μα γτ δεν δωσαμε στην μικρη το ονομα της,θεωρουσε τοσο αξια τον εαυτο της δεν της εφτανε βεβαια που εδωσα το ονομα του μεγαλου σε αυτους ακου καρφιτσα κλ ρε συ δεν την διαολοστειλες εκεινη την ωρα με αυτο που ειπε?

921477wc2fyvv2y2.gif

μαεστρια ωραια που ειναι η μανουλα σου εδω!δεν πιστευω οτι εγινε θεμα με αυτα που σου ειπα για τον θηλασμο ασχοληθηκα μαζι σου σε αυτο το θεμα γτ ενδιαφερομαι ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο.απλα ηθελα να δεις πως το βλεπω εγω αν ημουν λαθος να μου το πεις σε παρακαλω!ελενη περαστικα σας.παντος αν δεν εχει ακροαστικα η μικρη να μην παρει για πολλες μερες ακομη αντιβιωση ρε συ!!!παρε ενα τσαγακι λεγετε σαμπουκος και βραζε νερο μετα ριχνε λιγο απο αυτο το βοτανο μαζι με χαμομηλι αφηνετο 5λ.κ μετα με μελι να πινει 2κ3φορες την μερα ειναι παρα πολυ καλο.Σαμπούκο: γρίπη, φαρυγγίτιδα, κρυολόγημα, βρογχικά, αλλεργικό άσθμα, βήχα. http://www.dolo.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=180&Itemid=51 εγω το δινω στα παιδια μου παντος

921477wc2fyvv2y2.gif

Βρε ξανα ουστ, το παιδι πηρα το ονομα αυτου που το λατρευει κι εχει σκιστει υλικα και ηθικα γι΄ αυτο αλλα και τους γονεις του!

Νομίζω ότι μ'αυτό τα είπες όλα!!!

Περαστικά σας κι εσάς!!! Δεν πήγες δουλειά δηλαδή Ελένη;

Εννοείται ότι πήγα!!!!

Νό, νο, νο, θα πάει σπιτάκι της τ' απόγευμα. :D

Γιατί καλέ;Δεν θες να μείνει λίγο να σε βοηθήσει;

Κακούργα κόρη!!!!:tongue::tongue:

αμαν βρε κοριτσι μου οντος πως τα καταφερνουν κ μας κανουν κουρελι οι πεθερες δεν ξερω

Σε χρόνο ΤΤ όμως!!!!

εμενα στην βαφτιση της κορης μου λιποθυμησε μεσα στο κεντρο κ σε ολη την βαφτιση ηταν ασπρη καθοταν σε καρεκλα κ γτ παρακαλω?μα γτ δεν δωσαμε στην μικρη το ονομα της,θεωρουσε τοσο αξια τον εαυτο της δεν της εφτανε βεβαια που εδωσα το ονομα του μεγαλου σε αυτους

Αν είσαι αχάριστος να είσαι κουφέτο μου!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

αμαν βρε κοριτσι μου οντος πως τα καταφερνουν κ μας κανουν κουρελι οι πεθερες δεν ξερω εμενα στην βαφτιση της κορης μου λιποθυμησε μεσα στο κεντρο κ σε ολη την βαφτιση ηταν ασπρη καθοταν σε καρεκλα κ γτ παρακαλω?μα γτ δεν δωσαμε στην μικρη το ονομα της,θεωρουσε τοσο αξια τον εαυτο της δεν της εφτανε βεβαια που εδωσα το ονομα του μεγαλου σε αυτους ακου καρφιτσα κλ ρε συ δεν την διαολοστειλες εκεινη την ωρα με αυτο που ειπε?

Ειχε κοσμο μπροστα και μερα που ηταν δεν ηθελα, ναι ρε συ αναισθησια, δηλαδη αν του εμπαινε στο ματι απλα θα εκλαιγε ή θα τρεχαμε νοσοκομεια;;;;

Αλλα την εχω κανει καλα και γω, την εχω γραψει κανονικα και ειπα στον αντρα μου οτι μανα του ειναι αλλα εγω μαζι της τελειωσα, δε προκειτε να τη παρω ποτε τηλ. αυτη εχασε και δε θα χαρει ποτε το πρωτο της εγγονι, μονο σε καμια γιορτη θα το βλεπει!

Κισακι ξαπλα οσο μπορεις!!!!

Μαεστρια πως ειναι με δυο μωρα γιατι και ο Γιαννακος μικρος ειναι μωρε....

Περαστικα στη Λουκιτσα, Ελενη!!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε 10200 και 75 ποντους, μας ειπε οτι εχει φοβερη αντιληψε, τις μιλουσε με τα δικα του λογια και στο τελος την κατουρησε κιολας χαχαχα. Μου ειπε αν με στη νυχτα ξυπναει με γοερο κλαμα να του δινω γαλατακι και τελικα χτες εφαγε στις 9:30, κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 2, εφαγε αλλα 240γρμ. και μετα ξεραθηκε μεχρι τις 8 οπου εφαγε αλλα 150 προφανως πεινουσε 2 βδομαδες τωρα και γω νομιζα οτι κανει τσαλιμια... Οποτε και γω χορτασα υπνο μετα απο πολυ καιρο!!!!!

μαεστρια ωραια που ειναι η μανουλα σου εδω!

Να δεις τι ωραία που θα 'ναι όταν θα φύγει. :tongue:

Γιατί καλέ;Δεν θες να μείνει λίγο να σε βοηθήσει;

Κακούργα κόρη!!!!:tongue::tongue:

Την αγαπάω, τη λατρεύω, αλλά για 3-4 ώρες Ελένη μου, δεν είναι και για χόρταση! (δεν είμαι κακούργα, ειλικρινής είμαι :tongue:)

Κουφετού μην αγχώνεσαι, εσύ αγχώθηκες περισσότερο δηλαδή για το θηλασμό από 'μένα. Απλά δεν έχω να πω τπτ άλλο για το θέμα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερουδια τι μου κανετε;

Ελενη2008 join the club κι εγω καπως ετσι ειμαι,απο χθες,ευτυχως μου'πε το αγαπακι μου(ελενη κ)για κατι χαπακια και πηρα και νομιζω οτι θα στρωσω.Περαστικα σας,παντως θα συμφωνησω με το κουφετακι,αφου η μικρη δεν εχει ακροαστικα ειναι κριμα να παιρνει φαρμακα.Επισης θαυματουργο σιροπι ειναι και το Prospan το οποιο ειναι φυτικο.

Maestria καλως τη δεχτηκες τη μανουλα σου,οσο για την ησυχια,νομιζω οτι ειναι πολυυυυ ωραιο πραγμα,ποσο μαλλον να το λες εσυ με δυο παιδακια σπιτι και το ενα λεχουδι.

Σαντυ μου τι να πω,εχω ακουσει τα τερατα πια με τις πεθερες σας,που κανω το σταυρο μου και ευχαριστω το Θεο που η δικια μου ειναι μια χαρα.Μη της δινεις καν σημασια εγω θα ελεγα,δεν αξιζει να στεναχωριεσαι βρε κοπελα μου.

Κισακι μου τι να πω,σιγουρα εχεις δουλεια αλλα αυτη τη στιγμη νομιζω οτι προεχει η υγεια η δικη σου και του μωρου,να προσεχεις.

Κουφετακι μου γλυκο,μου αρεσει που τα πιστευω σου τα υπερασπιζεσαι με καθε τροπο κι εισαι πιστη στις αποψεις σου.Τι ποσταρισματα,τι φωτο απ'ολα εχει ο μπαξες,μ'αρεσει που εισαι ενημερωμενη και εχεις κατι να προτεινεις παντα.Οσο για το ποσταρισμα απο Αγγλια,τι να πω.........μαυρισε η ψυχη μου πρωινιατικα.Το θεμα ειναι πως θελω να πιστευω πως εδω απλα καταθετουμε αποψεις και απο εκει και περα,εννοειται οτι ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη και θα κανει αυτο που θελει.

Κατα τ'αλλα βαριεμαι...............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Να δεις τι ωραία που θα 'ναι όταν θα φύγει. :tongue:

Την αγαπάω, τη λατρεύω, αλλά για 3-4 ώρες Ελένη μου, δεν είναι και για χόρταση! (δεν είμαι κακούργα, ειλικρινής είμαι :tongue:)

Κουφετού μην αγχώνεσαι, εσύ αγχώθηκες περισσότερο δηλαδή για το θηλασμό από 'μένα. Απλά δεν έχω να πω τπτ άλλο για το θέμα. :D

Αχ εγω μακαρι να τους ειχα κοντα... Με πειραζει που ειναι τοσα χιλιομετρα μακρυα, και ειναι τοσο κοντα οι αλλοι αχρηστοι παππουδογιαγιαδες.... Ρε κοριτσια ενταξει η μανα μου γυναικα ειναι το χει, αλλα να δειτε και τον μπαμπα μου πως τον ναουριζε, τον επαιζε, του εφτιαχνε φαγητο απιστευτος....μεχρι και μπανιο με βοηθουσε να τον κανουμε οταν ηταν η γιαγια νοσοκομειο κι ετρεχε η μανα μου!

Καλημερουδια τι μου κανετε;

Ελενη2008 join the club κι εγω καπως ετσι ειμαι,απο χθες,ευτυχως μου'πε το αγαπακι μου(ελενη κ)για κατι χαπακια και πηρα και νομιζω οτι θα στρωσω.Περαστικα σας,παντως θα συμφωνησω με το κουφετακι,αφου η μικρη δεν εχει ακροαστικα ειναι κριμα να παιρνει φαρμακα.Επισης θαυματουργο σιροπι ειναι και το Prospan το οποιο ειναι φυτικο.

Maestria καλως τη δεχτηκες τη μανουλα σου,οσο για την ησυχια,νομιζω οτι ειναι πολυυυυ ωραιο πραγμα,ποσο μαλλον να το λες εσυ με δυο παιδακια σπιτι και το ενα λεχουδι.

Σαντυ μου τι να πω,εχω ακουσει τα τερατα πια με τις πεθερες σας,που κανω το σταυρο μου και ευχαριστω το Θεο που η δικια μου ειναι μια χαρα.Μη της δινεις καν σημασια εγω θα ελεγα,δεν αξιζει να στεναχωριεσαι βρε κοπελα μου.

Κισακι μου τι να πω,σιγουρα εχεις δουλεια αλλα αυτη τη στιγμη νομιζω οτι προεχει η υγεια η δικη σου και του μωρου,να προσεχεις.

Κουφετακι μου γλυκο,μου αρεσει που τα πιστευω σου τα υπερασπιζεσαι με καθε τροπο κι εισαι πιστη στις αποψεις σου.Τι ποσταρισματα,τι φωτο απ'ολα εχει ο μπαξες,μ'αρεσει που εισαι ενημερωμενη και εχεις κατι να προτεινεις παντα.Οσο για το ποσταρισμα απο Αγγλια,τι να πω.........μαυρισε η ψυχη μου πρωινιατικα.Το θεμα ειναι πως θελω να πιστευω πως εδω απλα καταθετουμε αποψεις και απο εκει και περα,εννοειται οτι ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη και θα κανει αυτο που θελει.

Κατα τ'αλλα βαριεμαι...............

Καλημερα Μανου! Τωρα που ειπες τη λεξε ποσταρισμα, τη διαφημιση της κιου που λεει σ΄ εκανε τετοια ποστια την εχετε δει; ο μικρος οταν τη βλεπει αρχιζει να ξεκαρδιζεται και να τσιριζει απο ενθουσιασμο χαχαχα

Εγώ πάλι μπορώ να την έχω την μανούλα μου μέρες ατελείωτες!!!!

Συνεννοούμαστε τέλεια!!!

Η μπουμπού άνοιξε ματάκια;

Πες καλέ τίποτα.... Τι συναισθήματα έχεις τ'ωρα που τα έχεις και τα δυο σου τα παιδάκια;

4Suap3.png

Ναι σαντυ μου η αληθεια ειναι οτι τα διαφημιστικα σποτ της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι πολυ πετυχημενα:tongue:.Ειναι πολυ καλο που ο μπαμπας σου εχει τοσο καλη σχεση με τον μικρο σου και θα το δεις αυτο οσο θα μεγαλωνει το παιδι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενη2008 join the club κι εγω καπως ετσι ειμαι,απο χθες,ευτυχως μου'πε το αγαπακι μου(ελενη κ)για κατι χαπακια και πηρα και νομιζω οτι θα στρωσω.

Πεστο τώρα!!!!!!!

Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοο!!!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...