Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kι εγώ στο μπάνιο με ζεστό νερό έκανα μασάζ χθες, γιατί δεν γράπωσε καθόλου η φαγανούλα μου όλο το απόγευμα και με πονούσε το στήθος!!!

Το βράδυ ευτυχώς έφαγε κι απ' το στήθος λίγο και με ανακούφισε.

Ρε συ έχει φτάσει να τρώει 150 μλ μονοκοπανιά. ΠΟΛΥ φαγανή δεν είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ω ναι!!!150μλ τοσο ημερων ειναι πολυ καλο αυτο!δεν περνει το στηθος γτ τα μωρα ξερουν την ευκολια τους και ξερει οτι το μπιμπερο ειναι ποιο ευκολο,ξες τα μωρα οταν πεινανε επειδη τα γαστρικα υγρα πεφτουν στο στομαχι τους πονανε γι αυτο κλαινε εαν θελεις παντος μπορεις να κανει το αλλο το χω κανει κ εγω δινεις στηθος δινει συμπληρωμα με το που τελιωνεις το ταισμα βγαζεις με το θηλαστρο οσο μπορεις το κρατας το γαλα στο ψυγειο αυξανεις ετσι την προσφορα ζητηση κ δεν δινεις ''ψευτικο''γαλα στο μωρο αφου εχεις το δικο σου σε μπουκαλι,εαν θες να συμπληρωσεις δε γευμα καποιαστιγμη μπορεις αφοβα να βαλεις μεσα στο δικο σου γαλα-μπουκαλι κ το σκονη πχ.εχεις 120μλ δικο σου συμπληρωνεις 30μλ νερο κ 1 μεζουρα σκονη.κ αυτο το χω κανει με εντολη παιδιατρου.το ζητουμενο με αυτο ειναι να αυξησεις το γαλα σου δηλ.οποτε μεγαλωνοντας η μικρη και δυναμωνοντας να καταληξει στο στηθος αφου θα περνει αυτο που θελει,κ ειναι ενα καλο κολπο στα αλματα αναπτυξης αυτο

921477wc2fyvv2y2.gif

ω ναι!!!150μλ τοσο ημερων ειναι πολυ καλο αυτο!δεν περνει το στηθος γτ τα μωρα ξερουν την ευκολια τους και ξερει οτι το μπιμπερο ειναι ποιο ευκολο,ξες τα μωρα οταν πεινανε επειδη τα γαστρικα υγρα πεφτουν στο στομαχι τους πονανε γι αυτο κλαινε εαν θελεις παντος μπορεις να κανει το αλλο το χω κανει κ εγω δινεις στηθος δινει συμπληρωμα με το που τελιωνεις το ταισμα βγαζεις με το θηλαστρο οσο μπορεις το κρατας το γαλα στο ψυγειο αυξανεις ετσι την προσφορα ζητηση κ δεν δινεις ''ψευτικο''γαλα στο μωρο αφου εχεις το δικο σου σε μπουκαλι,εαν θες να συμπληρωσεις δε γευμα καποιαστιγμη μπορεις αφοβα να βαλεις μεσα στο δικο σου γαλα-μπουκαλι κ το σκονη πχ.εχεις 120μλ δικο σου συμπληρωνεις 30μλ νερο κ 1 μεζουρα σκονη.κ αυτο το χω κανει με εντολη παιδιατρου.το ζητουμενο με αυτο ειναι να αυξησεις το γαλα σου δηλ.οποτε μεγαλωνοντας η μικρη και δυναμωνοντας να καταληξει στο στηθος αφου θα περνει αυτο που θελει,κ ειναι ενα καλο κολπο στα αλματα αναπτυξης αυτο

Όλα αυτά εγώ θα τα κάνω; :shock:

Να σου πω κάτι; Στον Γιάννη, επειδή εκείνος δεν καθότανε ΚΑΘΟΛΟΥ στο στήθος, τραβούσα με το θήλαστρο. Σε πληροφορώ δεν είχα γάλα και δεν κατέβηκε περισσότερο. Με το ζόρι 10 μλ έβγαζα κι απ' τα δύο στήθη!!! :rolleyes:

Δεν έχουμε όλες την ίδια "παραγωγή" παιδιά, όσο κι αν επιμένουν όλοι ότι θα κατέβει, θα κατέβει. ΕΠΙΜΕΝΩ, δεν έχουμε όλες την ίδια παραγωγή. Η διπλανή μου στο νοσοκομείο, επίσης καισαρική, απ' τη δεύτερη μέρα του 'δινε κανονικά στήθος, συμπλήρωμα να του 'δινε μια δυο φορές τη μέρα, και ήταν μια χαρά το μωρό! Εγώ, μαζί τα βάζαμε στο στήθος τα μωρά, έκανα 4-5 μέρες να 'χω γάλα.

Τέσπα, δεν μπορώ να κάνω ΠΑΛΙ αυτή την κουβέντα, είναι πολύ προσωπικό θέμα το συγκεκριμένο.

(δεν λέω για σένα, με σένα έχω άνεση, θεωρώ ότι άλλα άτομα ξεχνάνε πόσο προσωπικό είναι στην πραγματικότητα αυτό το θέμα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι κοριτσι μου το ξερω οτι αυτη την στιγμη σε κουραζω ομως μαθε και οτι η παραγωγη η πραγματικη δεν εχει καμαι σχεση με το ποσα μλ καταφερνεις να βγαλεις στο θηλαστρο αφου δεν ξεγελιετε η επιφυση μας με το μηχανημα και εφοσον το γαλα κατεβαινει την στιγμη που θηλαζει το μωρο.θελω να καταλαβεις οτι εαν δεν συντρεχουν ιατρικοι σοβαροι λογοι κ εχει τρεξει το στηθος σου μια σταγονα γαλα μπορεις να θηλαζεις κ εχεις γαλα,οι λαθος τροποι το γυρνανε πισω.κακος που δεν υπαρχουν σωστοι εκπαιδευμενοι ανθρωποι που να μας βοηθανε για αυτο το τοσο σημαντικο θεμα.τεσπα δες ενα μαιλ που ανοιξα πριν λιγο απο μια φιλη πολυ γελασα ομως

Θεμα: TI ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν. Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία. Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο.

Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα.

Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, τ φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

Όπως πήγαινε προς την κρεββατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεββατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεββάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει 'ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε:

-Τι συνέβη εδώ πέρα ;

Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:

- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς

τι σκατά κάνω όλη μέρα ; - Ναι, απάντησε αυτός.

- Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤA ΕΚΑΝΑ .

921477wc2fyvv2y2.gif

Χαχαχα ετσι, να μην παιρνουμε τιποτα δεδομενο!

Σας εχασα σκατουλες, μα τι κακο να μην μπορουμε να συντονιστουμε!

Μαεστρια, οχι γατακι, επιμενω στο μαιμουδακι... Φερνει περισσοτερο σε μωρο!

Κουφετακι εισαι απιστευτη, ακομα και την γατα κυνηγουσες για θηλασμο? Χαχαχα εισαι φοβερη λεμε! Τι θα πει μαρη ψευτικο γαλα, κ τα δυο παιδια μου με αυτο μεγαλωσαν! Το καλυτερο τους επαιρνα, μιλαμε για φοβερη επενδυση! Πλακα κανω, κανονιστε να πλακωθουμε για τον θηλασμο γαιδουρες!!!

Αχ, το διαμερισμα που μενουμε ειναι προικα του αντρα μου, δεν χρωσταμε δανειο κτλ. Δεν χρωσταμε γενικοτερα τιποτα. Το σπιτι μου ειναι χτισμενο, θελει τα μαζεμενα εξοδα τωρα, δλδ, ηλεκτρολογο, υδραυλικο, πατωματα, αλουμινια σοβαντισμα και ντουλαπες ντουλαπια... Απο την αλλην, αν δεν ερθουμε εδω, φετος θα πρεπει να γινει χοντρη ανακαινιση στο διαμερισμα με αφορμη την μεταφορα του μαλλια στο δωματιο του. Πρεπει να αλλαξω αλουμινια στο δωματιο του, να βαψω ολο το σπιτι, να αλλαξω κουρτινες, να φτιαξω το δωματιο της μικρης με γραφειο κτλ μιας και του χρονου θα παει πρωτη δημοτικου... Ασε που πρεπει να τελειωσει το πηγαινε ελα, θα πρεπει τα παιδια να πανε σχολειο εκει και φυσικα να βρω μια κοπελα να τα παιρνει απο το σχλειο κ να καθεται μαζι τους μεχρι να επιστρεψουμε! Το χειροτερο ειναι οτι εκει ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων, εδω βρηκα παλιους φιλους και συμμαθητες που ειναι πλεον γινεις συμμαθητων της Μυρτως, οσο να ναι εχουμε σημειο αναφορας, εχουμε ξεκινησει παρεες με ατομα που δεν μου ειναι αγνωστα. Εχω εμπιστοσυνη δλδ στους συγκεκριμενους γονεις να παιρνουν την μικρη στο σπιτι τους για παιχνιδι η επειδη το μπαλετο ειναι νωρις, θα τις πηγαινοφερνει μια μαμα τις μικρες μας. Αυτο δεν θα μπορουσε ευκολα να γινει οπως καταλαβαινετε με καποια εντελως αγνωστη μαμα, οσο καλη κι αν μου φαινεται! Τελος παντων, εχουμε μεγαλη συζητηση να κανουμε!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Το ονοματακι μας Ιωαννης, δεν βγαλαμε κιχ στη βαφτιση και ειμασταν ολο χαρα!!!! Τα δραματα τ΄ αφηνουμε για το σπιτι...δε θελει το παρκο, δε θελει να παιζει μονος του, δε θελει να κοιμαται μονος τους...χτες κοιμηθηκε 12:30 το βραδυ κι αυτο στο κρεβατι μαζι μου, μολις τον ξαπλωνα στο δικο το σηκωνοταν ορθιος και τραγουδουσε, εδω και 2βδομαδες εμαθε να σηκωνεται και μας εχει ζαλησει χαχαχα. Επισης δεν αντεχουν τα χερια μου και τον βαζω πλεον και περπατουρα κανα μισαωρο τη μερα συνολο μπας και φαμε κανα φαγητο και μεις!

Ελενη με το καλο η επεμβαση της Μυρτω, εσυ με τη μεση τι κανεις;;;;

Κισα περαστικα και πολυ ξεκουραση οσο ειναι εφικτο...αυτα διαβασ μονο εχουμε κατι αλλο σημαντικο;;;;

Αντε να κανονισουμε καμια συναντηση

Μαεστρια, οχι γατακι, επιμενω στο μαιμουδακι... Φερνει περισσοτερο σε μωρο!

ΠΟΥ να το βρω μαρή το μαϊμούδι;!!! :mrgreen:

Καλημερα!!!! Το ονοματακι μας Ιωαννης

Συνονόματα τ' αγόρια μας! Θα 'χεις κι εσύ τον Τζόνυ σου!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Μια μέρα είπα κι εγώ να βγω για δουλειές νωρίς και σας έπιασε οιστρος!!!:tongue::tongue:

Η Λουκία είναι απύρετη από χθες αλλά ο βήχας βήχας!

Το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό!

Σάντυ να σου ζήσει ο Γιάννης!!

Κουφέτο δεν παίζεσαι λέμε! Που τις ξετρυπώνεις μαρή αυτές τις φωτό;;

Μαέστρο σου κακοφάνηκε που έφυγε μόνο του το αγοράκι σου,ε;

Το θέμα του θηλασμού δεν το σχολιάζω, είναι κάτι που θα το αποφασίσεις εσύ και το μωρό σου. Πάντως μαϊμουδάκι αν θέλεις θα σου βρούμε!!!:mrgreen::mrgreen:

Κισάκι που είσαι να μας πεις νεότερα;

Ελένη, εγώ τα ωφέλη τα βλέπω περισσότερα οπότε βρες τρόπο να τον πείσεις!!!!! Εξάλλου όταν εμείς θέλουμε κάτι το πετυχαίνουμε!!!:wink::wink:

Καλή επιτυχία στην Μυρτούλα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κουκλιτσες και καλη βδομαδα.

Απ'το πρωι μπηκα και ποσταρα ενα κατεβατο και με πετουσε συνεχεια εξω,κι αντε τωρα παλι απο την αρχη και δεν ειμαι και για πολλα....

Σαντυ μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος Γιαννακης σου,γερος και καλοτυχος να ειναι στη ζωη του και να μην "παιδευει" πολυ τη μανουλα.;)

Ελενη2008 περαστικα στη Λουκιτσα σου και καλοριζικο το ιντερνετι στο σπιτι.Οσο για μενα παιδακι μου,δεν καταλαβες καλα.Δεν εργαζομαι,απλα δηλωνω οικιακια,και αν κρινουμε και απο το μειλ που ποσταρε το κουφετακι μου,ειχα καθεεε δικαιωμα να απεργησω.Γιατι αν απεργουσα συχνοτερα,τοτε ο καλος μου θα αντικρυζε την ιδια ακριβως εικονα που μας ειπε η φιλεναδα μας.:tongue:

Κισακι μου περαστικα κοριτσακι μου.Τελικα μαθαμε απο τι προκαλουνται οι συσπασεις;Προσεχε σε παρακαλω οσο μπορεις.

Μαεστρια μου,μη στεναχωριεσαι για το αγορακι σου,μια χαρα θα ειναι,απλα καθε αρχη και δυσκολη.Τωρα οσον αφορα το θεμα θηλασμου,ελπιζω να μη σε φεραμε σε δυσκολη θεση.Εξαλλου οπως δηλωσα και εγω δε θηλασα(παρα μονο 40 μερες και δινοντας ταυτοχρονα και "ξενο") και να σου πω μια χαρα μεγαλωσε κι αναπτυχθηκε η τσουπρα μου και μια χαρα αυτοκολλητες ειμαστε(παρ'οτι δε ζησαμε αυτο του θηλασμου που λενε).Οποτε να κανεις αυτο που σε κανει να νιωθεις ανετα,σημασια εχει να μεγαλωνουμε γερα κι ευτυχισμενα παιδακια.

Εγω απο την αλλη δε μου φτανε που ειχα το λαιμο μου να ποναει,χθες το βραδυ με επιασε καραμπινατη ημικρανια(ολο το πακετο:εμετους,τασεις λιποθυμιας,ζαλαδες και τα σχετικα)κοριτσια τα ειδα ολα.Εννοειται οτι σημερα ειμαι κομματια........ποναει ολο το σωμα μου κι εχω κομμαρες.Κι υστερα σου λεει ο γιατρος οτι πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο.Χααα ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις,οταν σε κραταει πισω απο τη ζωη σου.Τελοσπαντων κριση ηταν και περασε.

Κατα τ'αλλα το κοριτσακι μου αυριο ετοιμαζεται για θεατρικο και ποιημα στη σχολικη γιορτη και την Παρασκευη παρελαση στην Πυλαια.Προχθες εβαλα πουεντ για μια ωρα στη σχολη κι οταν γυρισε δεν μπορουσε να περαπτησει καλα το πουλακι μου.Αλλα βρε κοριτσια τι να πω,με εξεπληξε ευχαριστα δε διαμαρτυρηθηκε,καναμε ποδολουτρο,βαλαμε κρεμουλα και μετα τυλιξε με γαζουλες μονη της τα δαχτυλακια που ειχαν φουσκαλες.Τελικα οταν κατι σου αρεσει πολυ δεν εχει σημασια το κοστος.

Λοιπον αντε να τελειωσουμε με τις γιορτες και απο βδομαδα(να'μαστε καλα)να κανονισουμε το καφεδακι.

Φιλακια μπουμπουκια τα λεμε αυριο,που ελπιζω να ειμαι καλυτερα(ελπιζω να μπορεσω να ποσταρω αυτη τη φορα:mad:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

απο την κολπιτιδ αοι συσπασεις,σημερα μ εειδε ,καλυτερα ειμαι αλλα συνεστησε ξαπλαααα!και στη δουλεια γινεται της καραπουταναρας

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Μπηκα με φορα για να δω αν εχει ποσταρει το κισακι!!! Μαρη, δινε το προν καθημερινα, μας ανησυχεις!

Βρε μπειμπ δεν καταλαβα κατι, οι εξετασεις σου δεν βγηκαν καθαρες? Τελικα εχεις κολπιτιδα?

Εχω κ τρομερο πονοκεφαλο τωρα και καταμπερδευτηκα!

καλημερα!!!και εγω μπερδευτηκα τωρα αφου ειχες πει κισα οτι δεν ηταν τελικα κολπιτιδα.στην δουλεια μην πας αφου σου δωσαν αναρρωτικη.δεν γινετε να κανεις κατι να προσφερεις απο το σπιτι σου?ελενη08 ο δικος μας ο βηχας κρατησε πολυ καιρο κ το μπουκωματακι ερχετε φευγει αλλα δεν ειναι πολυ.ετσι ηταν και πολλα παιδια στο σχολειο μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

και εκει που νιωθεις τοσο μα τοσο χαλια να το πω,δεν ξερω...βλεπεις ενα τετοιο παλικαρι με τετοια εξυπναδα και κουραγιο που λες αϊ σιχτιρ υπαρχουν κ θαυματα σε αυτο τον κοσμο και αξιζει να δωσω μαχη γι αυτον http://periergaa.blogspot.com/2011/10/blog-post_2937.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέραααααααααα.

Σήμερα ήπια καφέ με τη μανούλα μου, που 'ρθε μια βόλτα απ' το χωριό, μου 'φερε και κάτι μικρά φορμάκια, γιατί η μικρή κολυμπούσε σ' αυτά που 'χα εδώ.

Κατά τ' άλλα ... ησυχίααααααααα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Χθες πήγαμε στο γιατρό και η Λουκία είναι πεντακάθαρη αλλά συνεχίζουμε την αντιβίωση γιατί ο γαϊδουρόβηχας συνεχίζεται... Τες πα...

Τελικά κόλλησα κι εγώ από την μικρά και είμαι με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι!

Μαράκι θα μείνει η μανούλα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...