Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κούκλες καλησπέρα. Ήμουν κλινική δεν τη γλύτωσα. Είχα χτες απόγευμα πονακια περιόδου και ένιωθα ότι ανοίγω. Μπήκα κλινική με είδε εφημερεύων γιατρός ο δικός μου δεν μπορούσε ο κακομοίρης είπε όλα καλά αλλά ο δικός μου επέμεινε να με κράτησαν μεσα.βγήκα με 15ήμερη άδεια. Αυτα εσείς τι κάνετε κουκλίτσες μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!

Κισακι, τον γιατρο που ειχες κ στην πρωτη γεννα εχεις ακομα? Τελικα οι συσπασεις απο τι εοναι, κατεληξε καπου? Να προσεχεις βρε κοριτσι μου, ελα λιγη υπομονη κι ολα θα πανε καλα!

Λενακι, με υγεια κ χαρα η σπιτοσυνδεση! Αν και δεν ειναι για καλο, χασομερι ειναι... Μαρη τρελλη δεν πηγα στην πορεια, εδω μετα βιας παω μεχρι στην τουαλεττα. Απλα μου την δινει ο τροπος που σκεπτομαστε, αυτο προσπαθησα να πω...

Περαστικα στην Λουσυ!!! Ελεος ρε γμτ, πως φοβαμαι παλι φετος μην ειμαστε συνεχεια ταβλα!

Μαεστρια, κανε παιδακι μου ο,τι σε κανει να νοιωθεις καλυτερα! Το προβλημα συνηθως ειναι οτι θελουμε να θηλασουμε χωρις ομως ζορια κ νοιωθουμε τυψεις που το κοβουμε γιατι δεν αντεχουμε! Εσυ εισαι και γαμω τα ατομα, εντελως συνειδητοποιημενη κ ξερεις τι θελεις κ γιατι!

Αν και για να ειμαι ειλικρινης, μου αρεσε το ποστ του κουφετακιου περι θηλασμου... Ρε Μαριαν, εισαι μαμα-συζυγος-νοικοκυρα παλαιας κοπης, πολυ αξια πραγματικα γυναικα, απο αυτες που παιρνουν τη πετρα κ την στιβουν... Υπερδραστηρια, δυναμικη, τα παιρνεις ολα στα χερια σου... Αυτο βεβαια δεν ειναι καλο για σενα, εγω ομως σε θαυμαζω, μπραβο σου κοπελαρα μου...

Καλα εκανες κ ειπες στην Μαεστρια για τα καλα του θηλασμου, δεν ειμαστε ολοι ομως διατεθειμενοι να αντιμετωπισουμε τις ιδιες καταστασεις με τον ιδιο τροπο, το καταλαβαινω το Μαρακι... Εχοντας την Μυρτω σε εξαλλη κατασταση κι εναν μαλλια να κλαιει ακομα πριν ξυπνησει, χωρις καμμια βοηθεια απο πουθενα και με μια καταθλιψαρα ΝΑ με το συμπαθειο... δεν υπηρχε περιπτωση να προσπαθησω να εδραιωσω θηλασμο... Τωρα, βλεποντας πισω κι αφου εχουν ξεχαστει οι τοτε δυσκολιες λεω οτι θα επρεπε να το ειχα παλεψει, την δεδομενη στιγμη ομως θεωρω οτι καλα ειχα κανει...

Εξακολουθω κι ειμαι ξαπλα κ ποναω! Αυριο θα παρω τηλ τον γιατρο, δεν ειναι δυνατον, ειμαι σχεδον στην μεση της θεραπειας... Ισως τελικα να μην επανελθω ποτε, ισως η μικρη βελτιωση που εχω να ειναι αυτο που θα ζω απο δω κ περα... Αλλα αποφασισα οτι τελος ο παγος που εχω βαλει στην ζωη μου το τελευταιο μηνα, σημερα θα σηκωθω, θα οδηγησω, υα παρω το κοριτσακι μου να το παω βολτα παραλια για καφε κι οΘεος βοηθος... Μηπως κ ξαπλα που ειμαι εχω δει καμμια βελτιωση? Τουλαχιστον να κινηθουμε λιγο!

Τελικα την Πεμπτη θα ξανει την επεμβαση η Μυρτω, την Τεταρτη θα παμε για εξετασεις... Αντε να δουμε μπας κι επανελθει η ζωη μας στο φυσιολογικο!

Φιλια κορες!

ελενη08 περαστικα στην κορουλα σου.ειπαμε τον χειμωνα δυστυχως θα τα χουμε αυτα γμτ.λενι μου γλυκια πολυ χαρηκα που εμαθα νεα σας.υπομονη ρε κοριτσαρα μου,κ αν θες να δεις ποσο φιλεναδα ειμαι εχτες που πηγαμε στην πεθερουλαμουμηνχεσω(οπως το γραφω διαβαστε το οολο μαζι χαχαχ)μετα φυσικα απο δουλειες εδω στο σπιτι μου λαικη βολεμα την μανα μου για να μην κουραστει που θα κρατησει τον μικρο κτλ,πηγαινω στο χωριο σφουγγαριζω βαζω χαλια,και βοηθαω τον χαμπι να στιβιασουμε 1τονο ξυλα γτ οταν φυγαμε απο την μονοκατοικια που ειχαμε καυστηρα λεβητα μονο 5χρονια δεν ηθελαν να πληρωσουν μεταφορικη για να τα παμε στο χωριο κ εμεις το πηραμε μανιατικο κ δεν τα πηγαμε αφου τοτε δεν μας ειχαν μεινει ουτε τα βρακια μας (νοικιαζαμε χτιζαμε το σπιτι συμβολαιογραφους ποοολλααα λεφτα)κ η πεθερουλα ουτε μια δραχμη δεν μας εδωσε.ετσι το πηρε ο αδερφος το συστημα κ το πηγε στο εξοχικο του.οταν της τα λεω τωρα που γερασε κ αυτη παιδευετε με τα ξυλα κ παιδευει κ εμας το μονο που λεει ειναι εεε στερνη μου γνωση......-βλαμενη-!!!!που λες γτ ξεφυγα λιγο λενι μου,πιαστηκα κ ημουν κ στην 1η μερα περιοδου και απο την αριστερη πλευρα κατω χαμηλα στην μεση κ ολο το ποδι κουλαθηκε εχω ενα σταθερο γλυκο πονο συνεχεια παω να σκουπισω μικρο κ ερχομαι

921477wc2fyvv2y2.gif

ηρθα!!!τελος παντον δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτο που εχεις καλη μου λενι οποτε να ξες απο χτες πολλες φορες σε εφερα στο μυαλο μου.με το καλο να γινει η επεμβαση στην κοριτσαρα σου κ καλη αναρωση γλυκια να χετε!κισακι τι να πω ρε κοπελα μου με τα χαπια κ τι?σου βαλαν ενδοφλεβιο φαρμακο για τις συσπασεις?ρωτησες τπτ εκει μεσα?μαεστρια πως τα πατε?

921477wc2fyvv2y2.gif

re κοριτσια σε 62 μερες εχουμε χριστουγεννα!!!!http://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=eng&pid=3 αχ!θεουλη μου καλε ας ειναι καλα τα φετινα χριστουγεννα ας σταματησουν οι μλκες κυβερνοντες εδω!!!οχι τπτ μανα αρρωστη 3παιδακια γερα να ναι παναγια μου αντρα κ αυτος γερος να ναι πεθερα....ολοι μαζι στο σπιτι που ελπιζω να μην μου το παρει η τραπεζα ε ας μην εχω και το δντ...τον μπελα μου μεσα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα δεν ειχα ιντερνετ και δεν εχω διαβασει νεα, αν μπορει καμια για γρηγορη ανασκοπιση....εμεις βαφτιστικαμε και σημερα πηραμε την πρωτη κοινωνια ο μικρος εχει γινει εντελως ταλιμπαν και δε κοιμαται.... Επανερχομαι αργοτερα!

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Επιτέλους 'εχω ιντερνετ στο σπίτι...:mrgreen::mrgreen:

Με γεια σου βρε κοπελιά!!! :D

κούκλες καλησπέρα. Ήμουν κλινική δεν τη γλύτωσα. Είχα χτες απόγευμα πονακια περιόδου και ένιωθα ότι ανοίγω. Μπήκα κλινική με είδε εφημερεύων γιατρός ο δικός μου δεν μπορούσε ο κακομοίρης είπε όλα καλά αλλά ο δικός μου επέμεινε να με κράτησαν μεσα.βγήκα με 15ήμερη άδεια. Αυτα εσείς τι κάνετε κουκλίτσες μου.

Περαστικά ρε Κισάκι, τι τραβάς κι εσύ!!!

Μαεστρια, κανε παιδακι μου ο,τι σε κανει να νοιωθεις καλυτερα!

Αυτό θα κάνω Ελένη, γιατί αλλιώς δε θα την παλέψω.

Τελικα την Πεμπτη θα ξανει την επεμβαση η Μυρτω, την Τεταρτη θα παμε για εξετασεις... Αντε να δουμε μπας κι επανελθει η ζωη μας στο φυσιολογικο!

Το εύχομαι Ελένη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη Μυρτούλα!!! :D

μαεστρια πως τα πατε?

Με το θηλασμό εννοείς; Το παλεύω ακόμα, τη βάζω όποτε ξυπνάει, αλλά δε γραπώνει κάθε φορά. Είναι πεινάλα η άτιμη, τίποτα δεν τον άφησε το γιο μου! Επιμένω, αλλά μ' έχει κουράσει κιόλας.

Το σ/κ ήταν καλό, χθες ήρθανε δυο κολλητές μου για καφέ, μετά ησυχία, μεταξύ μας. Σήμερα ήμουν με τη μικρή το πρωί, ο χάζμπαντ πήρε τον Γιάννη και πήγανε στους γονείς του για βόλτα λίγο. Καλά ήταν. Αύριο λέω να βγω πάλι μια βόλτα στη γειτονιά, με πιάνει πονοκέφαλος αν είμαι 2-3 μέρες απανωτά σπίτι.

Ρε κορίτσια εύχομαι να 'μαστε όλες γερές, γιατί ειδικά η Ελένη και η Κίσα πολύ ταλαιπώρια τραβάνε και πολύ σας σκέφτομαι.

Α, μην το ξεχάσω, Σάντυ να τον χαίρεστε κορίτσι μου, τον νεοφώτιστο! :D

Καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστω Μαρακι μου που με σκεφτεσαι, κι εγω σε σκεφτομαι στην φαση που εισαι και θυμαμαι τις δικες μας πρωτες μερες με δυο μωρα στο σπιτι... Αν κι η εγκυμοσυνη του μαλλια ηταν ακρως προγραμματισμενη, αν και νομιζαμε οτι ημασταν πανετοιμοι για τη νεα κατασταση... αποσυντονιστηκαμε εντελως... Εγω δηλαδη, ο Τακης ηταν σε καλυτερη φαση... Τεσπα, ολα καλα!

Σαντυ να σου ζησει το αγορακι σου, καλοφωτιστο να ειναι κ καλος Χριστιανος! Παντα γερος κ τυχερος! Το ονομα του?

Η ωρα ειναι 12 και τα παιδια ξυπνια! Ποιος να μου το λεγε, ο,τι να ναι ειμαστε εδω μεσα! Πεμπτη, μετα το χειρουργειο, λεμε ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ να παμε σπιτι μας! Αντε να μπουμε σε μια σειρα επιτελους... Αν και λιγο μου αρεσε εδω... πολλοι φιλοι, πολλοι συγγενεις, κοσμος πολυς να μπαινοβγαινει σπιτι συνεχως, ο,τι ηθελα παντα υπηρχε καποιος προθυμος να εξυπηρετησει, ειχα ξεχασει πως ειναι να ζω στο πατρικο μου... Στο δωματιο μου, με τις φωτογραφιες κτλ απο τοτε... κ το παρκοκρεββατο του μικρου διπλα στο κρεββατι μου. Μπηκα στην λογικη να κανω συζητηση στον Τακη να τελειωσουμε το σπιτι μου που ειναι πανω απο την μαμα μου κ να μετακομισουμε... Αρνητικος για αρχη, θα το συζητησουμε αλλη ωρα ομως... Τελικα θελω να ερθω εδω, δεν ξερω αν το σκεφτομσι επειδη ειμαι σε περιεργη φαση τωρα τελευταια, ετσι νοιωθω τωρα ομως... Αντε να δουμε τι θα γινει!

Κουφετακι μου αγαπημενο... Πολυ χαρηκα που σε ακουσα, μου ειχες λειψει...

Καλο ξημερωμα κορες, ονειρα γλυκα κ ομορφα!

καλημερα κοριτσια!παρεα με τον αυτια παλι σημερα ομως τα τραγουδαω αυτα που ακουω ακου χαρατσια σε πολυτεκνους ανεργους λαλαλαλαλα κ μια 4χρ.ανεργη χωρισμενη μανουλα λαλαλαλλα!!!!λενι κι εγω πολυ χαρηκα που μιλησαμε χτες 1ωρα.09 λεπτα βρε θηριο!!!!αφου μολις το κλεισα τα μεγαλα χειροκροτουσανε χαχαχα!!!!κλ μην μου πεις οτι ο μαλλιας σου εφαγε κ τπτ αλλο μετα την ντοματα γτ λες δεν κοιμηθηκαν,γεια σου παλίκαρε φιλα τον μου please!παντος πολυ καλη ιδεα το να μεινετε εκει.1ον δεν θα εισαι μεσοχτυπημενη παντα οποτε θα βοηθας τους γονεις σου οσο μπορεις κ η μαμα σου μεγαλωνει θα σε χρειαστει καποια στιγμη,2ον θα μειωσετε κατα πολυ τις βενζινες που νομιζω οτι ειναι σοβαροτατος παραγοντας,3ον τα παιδια θα νιωθουν το της μεγαλης οικογενειας πραγματικα κ αυτο σοβαρο,4ον θα εχεις κ εσυ βοηθεια,5ον δεν θυμαμε αν ειναι δικο σας το σπιτι που μενετε εαν ναι ενα εξτρα εισοδημα απο ενοικιο εαν οχι θα γλιτωσετε ενοικιο,θα τον καταφερεις τον τακη εσυ στην τελικη εχει πολλα + η ιδεα σου.μαεστρια θα σου πω ευθεος οτι κανεις λαθος κινησεις ομως οπως σου ξαναειπα οτι το ψυχολογικο ειναι παρα μα παρα πολυ σημαντικο,παω πασο και σου ευχομαι να ειναι γερο το μωρακι σου δεν ειναι το μονο που δεν εδρεωσε θηλασμο και γιναν ολοκληρα παλικαρια κ κορες αλλα δεν μπορω να μην σου αφιερωσω αυτη την φωτο 83339-india.jpgσαντυ τι κανεις κοριτσαρα να τον χαιρεστε τον νεοφωτιστο παντα γερο και ευτυχισμενο το παιδακι σας?ελενη πως πατε με την μικρη?κισακι που εισαι να σε διαβασω σημερης πεσμου νεα σου

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερεεεεεεεες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Χαχαχα ναι Μαεστρια, θηλασε κι εσυ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Αν δεν βρεις κ μαιμουδακι πες το, κατι θα κανουμε για να καταφερεις το ταντεμ! Ελεος βρε κουφετακι, σαν την ακατανομαστη εχεις καταντησει με το κυνηγι του θηλασμου! Μαεστρια, εγω μαζι σου κοπελια, θα κανεις οτιδηποτε σε κραταει ηρεμη και σε καταστολη!

Ναι, ναι το παραξηλωσαμε χτες, μαραθωνιος τηλεφωνου ηταν αυτος! Κι ο μαλλιας ουρλιαζε κ μετα, ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ τσιριζε συνεχως! Φτου φτου, αυτες τις μερες ολο κατι μασουλαει κι ειναι συνεχως σε ενα ψυγειο μπροστα! Χτες το μεσημερι, αφου λυσσαξε να πει προσευχη πριν φαμε κι απαιτουσε απο ολους μας προσηλωση, ηθελε κ η μικρη να ξαναπει προσευχη κ της λεει "αμαν βλε Μυτω, ασε με να φαω μια μπουκια!!!" χαχαχα το τι λεει το στομα του ειναι απιστευτο!

Ακομα κοιμουνται φυσικα, απο την μια μου ρχεται να τα ξυπνησω, απο την αλλην απολαμβανω την ησυχια!

Διαφημίσεις

Και ναι, χιλια θετικα εχει η ενδεχομενη μετακομιση πανω απο την μαμα μου, εχει ομως λιγα βαρβατα αρνητικα, εκ των οποιων το μεγαλυτερο ειναι οτι θα πρεπει να παρουμε δανειο για να τελειωσουμε το σπιτι... Εκει παταει ο καλος μου και δυστυχως δεν μπορω να το αντικρουσω με σθενος μιας κι εγω φοβαμαι τα χρεη αυτη την περιοδο... Τεσπα, θα το δουμε κι αυτο!

βρε εσυ πατα στο σπιτι που μενετε τωρα ειτε περνεις ενοικιο αποο κει ειτε δεν θα δινεις να οι δοσεις για το δανειο!αφου φανταζομαι δεν θα ειναι πια κ τοσο τεραστειο τα απαραιτητα κ μονο καντε τωρα να ειναι κατοικησιμο μια μετακομιση επιπλων και ολα καλα!κλ εγω δεν την εβαλα την φωτο για να βρουμε μαιμουδακι παλαβιαρα εχει βαθυτερο στοχο βρε!!!(το ξερω οτι χιουμουριζεις)

921477wc2fyvv2y2.gif

πειναω συνεχεια τι σκ@τα με εχει πιασει δεν ξερω!!!αφου πηρα ενα τζιν τις προαλες 38νουμερο ειμαι ανεργη 2μηνες ουτε και ανεβηκα 2 νουμερα δηλ.μηνα και νουμερο παω?!!!!!!μ'αρεσει που ηθελα να παω κ γυμναστηριο ή να καμω ποδηλαταδα καταραμενο δντ γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερεεεεεεεες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Χαχαχα ναι Μαεστρια, θηλασε κι εσυ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Αν δεν βρεις κ μαιμουδακι πες το, κατι θα κανουμε για να καταφερεις το ταντεμ!

Mε γατάκι βολεύει; Γιατί λόγω σκουπιδαριού τελευταία έχουμε πολλά!!! :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Σήμερα έστειλα τον Γιάννη παιδικό με τον παππού του (συνήθως τον πηγαίναμε μαζί κι ο παππούς απλώς οδηγός) και μου κακοφάνηκε λίγο που τον πήρε ο παππούς και φύγανε. Αχ, σνιφ, κλαψ.

Τώρα σπίτι με την κοπελιά, ο χάμπι δυστυχώς γύρισε στη δουλειά.

Βρε Ελένη κι εγώ θα στο πω, δεν είναι καιρός για δάνεια κορίτσι μου, δυστυχώς. :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχααχα!!!πριν πολλα χρονια οντας κορασιδα μαεστρια μου ειχα μια γατουλα που της ειχε πνιξει τα γατακια ενας αρσενικος(το κανουν αυτο για να ξαναζευγαρωσουν τα ρσενικα τα ατοιμα)κ ηρθε κ τουμπανιασε η γατα μου ξες τι εκανα μαεστρια?της εβαζα ζεστες κομπρεσες και την αποσυμφοριζα το στηθος το κουλο ηταν οτι η γατα με αφηνε κ με κοιτουσε μεσα στα ματια....τι σου ειναι η φυση....κ η τρελα μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...