Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

a re λενι μου μας θυμιζω το καλημερα σημερα και το κακη ψυχρη και ανποδη του γειτονα!!!λοιπον βασικα ζουμε μερες που αν ζησει το ανθρωπινο γενος τα επομενα χρονια θα ειναι μερες ιστορικες ας προσπαθησουμε να τις αντιληφθουμε ως εχουν και να μην πεφτουμε στην παγιδα του τι ειναι οπως θελουν να μας τις πλασαρουν,-και μετα ψαχνομαστε να δουμε πως περναει λαθος η γνωση των παλιων καταστασεων-πχ.τα χρονια του Χριστου ή της δικιας μας ιστοριας παπαφλεσσας κλτ.δυστχως αγαπημενες μου φιλεναδες εχουμε πολεμο και το λεω ποιο πολυ για να το καταλαβω εγω η ιδια,προχτες που τρωγαμε μαζι με την μανουλα μου ελεγε οχι εφυλιο παιδια μου ειναι το χειροτερο ο διπλανος σου δεν σε γουσταρει και σε σφαζει αυτο γινετε στον εμφυλιο,σημερα η μεν ειναι κατα τους δε...ποιους?κατα πιανου και γτ τα βλεπουμε αυτα που γινανε σημερα?!!!!!!τρελα δεν ξερω τι να πω απλα τρελα!!!!πεθανε ο κανταφι η τουρκια εδω και δυο μερες ειναι σε πολεμο με το ιρακ ειχε εικονες με μιραζ που εριχναν βομβες αυτη ειναι η αρχη του τελους τελικα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια κοριτσι μου ετσι γινετε παντα τις 1ες μερες μην δινεις συμπληρωμα στο παιδι απλα θηλαζε οποτε θελει η δεσποινης.παρε μαγια μπυρας απο το φαρμακειο και κισακι θυμισε μας λιγο κανα τσαγακι για την αυξηση του γαλατος εγω παντα επινα ταυτοχρονα με τον θηλασμο νερακι ή χυμο.και σουπες πολλες.θα τα καταφερεις αφου εχεις γαλα και ξερεις οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το μωρο σου.εκτος και αν σε στρεσερνει η διαδικασια κατι που δεν μου φανηκε απο τα λεγομενα σου μεχρι τωρα.αντε κοριτσαρα μου σου ευχομαι να δινεις το γαλασου στην κορη σου για πολυ πολυ καιρο!

921477wc2fyvv2y2.gif

μαεστρια κοριτσι μου ετσι γινετε παντα τις 1ες μερες μην δινεις συμπληρωμα στο παιδι απλα θηλαζε οποτε θελει η δεσποινης.παρε μαγια μπυρας απο το φαρμακειο και κισακι θυμισε μας λιγο κανα τσαγακι για την αυξηση του γαλατος εγω παντα επινα ταυτοχρονα με τον θηλασμο νερακι ή χυμο.και σουπες πολλες.θα τα καταφερεις αφου εχεις γαλα και ξερεις οτι αυτο ειναι το καλυτερο για το μωρο σου.εκτος και αν σε στρεσερνει η διαδικασια κατι που δεν μου φανηκε απο τα λεγομενα σου μεχρι τωρα.αντε κοριτσαρα μου σου ευχομαι να δινεις το γαλασου στην κορη σου για πολυ πολυ καιρο!

Koρίτσι με σούπες και γάλα προσπαθώ. Μπύρα δεν μ' αρέσει καθόλου. Επίσης δεν μπορώ να μη δίνω συμπλήρωμα, γιατί δεν αντέχω με το κιχ που κάνει η μανδάμ να βγάζω βύζο έξω, μου 'ναι πολύ κουραστικό. Αλλά της δίνω κάθε φορά αρκετή ώρα. Κι αυτή μ' έχει τρελάνει, τις δυο τελευταίες φορές, π.χ., δεν ήθελε με τίποτα, ενώ απ' το πρωί θήλαζε πολύ.

ΔΕ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ όμως ρε κουφετού μου, πεινάει η τσουνίτσα μου πολύ!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μα εκει ειναι το θεμα καθε φορα που αποτυνχανουμε στο θηλασμο.αν ειμαι κουραστικη χωρις παρεξηγηση να μου το πεις αμεσως!εγω θελω να σου δωσω να καταλαβεις εμπειρικα και μονο καποια θεματα πανω σε αυτο,γτ πραγματικα θα χαιρομουν αν τελικα καταφερνες να θηλασεις για οσο θελεις εσυ.λοιπον τωρα και για τις επομενς μερες περιπου τις 30 εδρεωνετε ο θηλασμος σου.δινωντας συμπληρωμα λογο ανχους και πιστεψε με ολες το χουμε ζησει αυτο,μπαινεις στο δρομο του μειωμενου γαλατος κ τελικα στο γυρισμα του.το κολπο δηλ. ουσιαστικα ειναι το βυζι απ εξω ολη την ωρα για τις 1ες αυτες μερες.ξερω εχεις την κτ εχεις ενα μωρο ακομη απο πισω εγω ειχα δυο παιδια απο πισω την κτ θηλαζα και βοηθουσα το μεγαλο με τα βιβλια γτ εδινε εξετασεις (δεν ειμαι τπτ παραπανω απο σενα απλα κατλαβα)το ξερω οτι σου φαινετε βουνο ομως η ανταμοιμη ειναι πολυ μεγαλη.το ξες οτι το γαλα της μανας μεταβαλετε καθημερινα αναλογα με τις αναγκες του παιδιου?αν εχει συναχακι δινεις στο παιδι σου φυσικη αντιβιωση.πιστεψε με οταν στις 30 μερες θα πας το παιδι στον παιδιατρο τοτε θα δεις οτι περνει τα κιλα που πρεπει θα δεις οσο για την μπυρα δεν χρειαζετε να γευτεις κατι που δεν σαρεσει αφου υπαρχουν σε καψουλες η μαγια μπυρας.δινοντας συμπληρωμα χανετε η παραγωγη που πρεπει να αρχισει καταλβες?

921477wc2fyvv2y2.gif

Μπήκα στα γρήγορα να διαβάσω τα νέα σας, ακόμη με καθαριότητα ασχολούμαι... Με ρυθμούς χελώνας το πάω απο οτι καταλάβατε αλλά με τον μικρο δεν γίνεται κι αλλιώς. Βγήκε και το 2ο δοντι μας οπότε πάλι είχαμε ανησυχίες. Σήμερα ομως ηρέμησε.

Μαεστρία θα σχολιάσω μόνο τα δικα σου σαν νεα μανουλα και ακομη θηλαζουσα,και θα μπω για μπανακι. Όπως είπε και το κουφετακι αν θέλεις να συνεχίσεις με θηλασμο θα πρέπει όντως να σταματήσεις το συμπλήρωμα για να καταφέρεις να παραγεις το γάλα που χρειάζεται η μπουμπού για να χορτάσει. Δυστυχώς θέλει υπομονή το θέμα στην αρχή και εγω θυμάμαι οτι κάποιες φορες έλεγα στον άντρα μου μου έρχεται να το πετάξω απο την αγκαλια μου. Τρελές ορμονες, αλλά ο καιρός περνάει γρήγορα τελικά και στρωνουν τα πράγματα. Και φυσικά μπορείς να δεις το βάρος της και νωρίτερα για να ξέρεις πως παει. Αν δεν θέλεις να θηλασεις για καιρο ομως μια χαρα είναι και το συμπλήρωμα.

Εγω είχα πάρει μελισσοχορτο για να αυξηθεί το γάλα αλλά νομίζω οτι το στήθος οπότε θέλει είναι η σίγουρη λύση. Και φυσικά όταν περνάμε άλματα ανάπτυξης αυξάνουν πάλι τους θηλασμους για λίγες μέρες για να αυξηθεί η παραγωγή της μαμάς και μετα επανέρχονται στα ίδια...

Καλό βράδυ και φιλια σε όλες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...τι καλημέρα...κουράγιο Χριστιανοί!!!

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ, ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Πωπω, εχει αρχισει κ μου την δινει, ΟΚ ολα μαυρα κι αραχνα ειναι ΑΛΛΑ δεν αντεχω την μιζερια κ την κακομοιρια... Κι ειμαστε κι αξιοι της μοιρας μας... Ολοι... Εχω βαρεθει αυτες τις μερες να ακουω αυτο που αναφερθηκε κι εδω "θελω να παω στην πορεια, ΑΛΛΑ..." Ακομα κι απο τον αντρα μου το ακουσα... Μας εχουν τρομοκρατησει κι ακομα και τωρα, που γινεται χαμος, κοιταμε μονο τον εαυτουλη μας ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ... Μην γινει καμμια στραβη, μην χασω την δουλιτσα μου, μην, μην,μην... Δεν καταλαβαινουμε οι γελοιοι οτι η στραβη εχει ηδη γινει, κι εγω να την γλυτωσω και να εχω δουλεια δεν εχουν οι περισσοτεροι γυρω μου οποτε το πιθανοτερο ειναι να γινω θυμα του διπλανου μου που πειναει... Ποσο πια θα ενδιαφερομαστε μονο για τον μικροκοσμο μας? Αυτο δεν μας εφερε εδω?

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!

Οποιος εξακολουθει να ενδιαφερεται μονο για τον εαυτο του μπορει καλλιστα να την κανει απο δω, να σωθει... Το να μενουμε εδω, αναπολωντας περασμενα μεγαλεια και να μιζεριαζουμε δεν εχει νοημα

Ρε Λενιωκ μου έχεις απόλυτο δίκιο...και εγώ αυτό έλεγα εχθες...ΑΜΑΝ!αλλά άκου κι αυτό:

Πάω την Δευτέρα στην δουλειά και λέγαμε από το πρωί και οι 3 στο λογιστήριο οτι θα απεργήσουμε. και μία στρίντζω του Προσωπικού οτι θα πάρει άδεια για να μην εμφανιστεί στην δουλειά τέτοια μέρα!!(άκου να δείς!!κυρά μου τι ξεφτίλα είναι αυτή; ή απεργείς ή δεν απεργείς!αι μακακισμένη!)

Πάω τουαλέτα το μεσημέρι, όλα καλά, γυρνάω και ακόυστε διάλογο:

Χοντρή: Κατερίνα από εσενα εξαρτάται!

Εγω: Τι εννοείς τι εξαρτάται; Τι έγινε ρε παιδιά;

Χοντρη:εμ , ο προιστ δεν ξέρει τι θα κάνει!

Εγώ:('αρχισα να φουντωνω) τι εννοείς δεν ξέρει! Εσύ τι δεν ξέρεις τι θα κάνεις(απευθυνόμουν στον Αρχιμακάκα)

Προιστ:εμ, δεν ξέρω...άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ;

εγω: ννναι, καλά.

Χοντρή: άρα εσύ θα πείς;

Εγώ: τι να πω;

Χοντρη: εάν θα έρθουμε ή οχι!

Εγώ: εσύ τι θα κάνεις;

Χοντρη:(αυτό μου το είπε σιγανά για να μην ακουστεί) εγώ λέω να λείψουμε!!!

ΚΑι φουντώνω και λέω από μέσα μου, έτσι είσαστε; Πετάτε σε εμένα το μπαλάκι για να ακου΄στώ εγώ, είμαι που είμαι μαυριμσένο πρόβατο επειδή δεν έχω ΜΕΣΟ να σπρώξω;και απαντάω

- Όχι, ρε παιδιά εγώ θα έρθω άυριο, γιατί δεν θεωρ'ω σωστό να εμφανιστεί ο προιστ του τμήματος και ναλείπουμε εμείς...το βλέπω πολύ λάθος!

Και πετάγεται η στρίντζω "και καλά εσύ οτι κάνει ό Χ θα κάνεις; άποψη δεν έχεις;"

Και της λέω "έχω, ή θα κάνουμε απεργία όλοι μαζί ή κανένας...άρα αύριο θα έρθουμε, αφου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο προιστ!!!"

Για πες Λενιωκ μου; τι έπρεπε να κάνω εγώ με τα 1000 κι ΑΝ ! και με μωρό παιδί και τόσες υποχρεώσεις που με βάλανε μπροστά ο αρχιmakakas με τα 2300 καθαρα (+ οι δουλειές του 'εξω, πόσα θα μαζευει στη ξεφτίλα 500;1000;και λίγα λέω) και η αγ.......(μην αρχίζω τώρα) που έχει βάλει μέσον για να μείνει εκει μέσα ενώ εγώ έχω φτύσει αίμα και παίρνει 1300;τι να ακουγόμουνπάλι εγώ; μόλις τον Αυγουστο γλίτωσα πάλι την απόλυση!!

Koρίτσι με σούπες και γάλα προσπαθώ. Μπύρα δεν μ' αρέσει καθόλου. Επίσης δεν μπορώ να μη δίνω συμπλήρωμα, γιατί δεν αντέχω με το κιχ που κάνει η μανδάμ να βγάζω βύζο έξω, μου 'ναι πολύ κουραστικό. Αλλά της δίνω κάθε φορά αρκετή ώρα. Κι αυτή μ' έχει τρελάνει, τις δυο τελευταίες φορές, π.χ., δεν ήθελε με τίποτα, ενώ απ' το πρωί θήλαζε πολύ.

ΔΕ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ όμως ρε κουφετού μου, πεινάει η τσουνίτσα μου πολύ!!! :D

χαχαχαχαχαχ...άκου τσουνίτσα...το λέτε κι εσείς αυτό; και τι εννοείτε, γιατί εμείς λέμε το....... στα αγοράκια!!!!χαχαχαχαχαχ

Δώσε Μαέστρο δώσε !!!!!μπράβο!!!! να σου πώ έχεις δίκιο είναι πολύ κουραστικο...εγώ επειδή είχα ΄ΠΟΛΥ χαμηλό αιματοκρίτη και το πάλεψα 2,5 μήνες....το λέω, μπράβο στις μανούλες που την παλευουν πολύ καιρό!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γτ πραγματικα θα χαιρομουν αν τελικα καταφερνες να θηλασεις για οσο θελεις εσυ.

Η αλήθεια είναι κορίτσι ότι εγώ ΔΕΝ θέλω, αλλά την έβαζα στο νοσοκομείο στο στήθος και την είδα που γράπωνε (ακόμα γραπώνει) και γι' αυτό δεν τ' αφήνω και ουσιαστικά της δίνω όσο θέλει. Μόλις σταματήσει να θέλει ... έχω σταματήσει κι εγώ!

ΔΕΝ μ' αρέσει να 'χω το βυζί έξω όλη μέρα και δεν έχω τέτοια υπομονή!!! :shock:

χαχαχαχαχαχ...άκου τσουνίτσα...το λέτε κι εσείς αυτό; και τι εννοείτε, γιατί εμείς λέμε το....... στα αγοράκια!!!!χαχαχαχαχαχ

Το λέμε ναι. Εγώ νόμιζα ότι είναι ποντιακό, αλλά δεν είμαι σίγουρη, μπορεί να 'ναι και τούρκικο. Τσούνα και τσουνίτσα, όπως λέμε κοκόνα, χαϊδευτικό είναι. :D Μου 'χει κολλήσει σ' αυτή και την λέω συνέχεια έτσι.

Σήμερα σπίτι, ξεκούραση, γιατί χθες έκανα κάτι δουλειές και κουράστηκα. Θέλω να βγω και μια βόλτα τ' απόγευμα στη γειτονιά, να πάρω λίγο αέρα, άρχισα να 'χω πονοκέφαλο απ' την κλεισούρα!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1639188dx7gof5gv8.gif Καλημερα κουκλιτσες μου,ειπα να κερασω ενα καφεδακι να πανε τα φαρμακια κατω........

Πραγματικα παντως η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου.Εμενα παντως προχθες συννενοηθηκαν ολοι οι συναδελφοι και εκαναν απεργια.Κι εγω μεταξυ σοβαρου και αστειου ειχα πει στην οικογενεια απο το προηγουμενο βραδυ οτι την αλλη μερα θα απεργησω και δεν προκειται ουτε να μαγειρεψω:tongue:Κι ετσι κι εκανα,εφεραν τα πουλακια μου φαγητο απ'εξω;)

Εγω παντως ειμαι καπως,απο χθες πονουσε λιγο ο λαιμος μου,πηγα στο φαρμακειο και μου ειπε η φαρμακοποιος οτι κυκλοφορει ιωση που ξεκιναει απο το λαιμο.Μου ειπε να πιω σιροπι,καραμελιτσες για το λαιμο,βιταμινη c και 3 ντεπονακια τη μερα.Οποτε ηπια ηδη ενα τσαγακι νωρις το πρωι και μετα θα πιω κι ενα ζεστο καφεδακι.

Παντως μαεστρια μου εγω αν και θηλασα μονο 40 μερες(μαρτυρικες....αλλα δεν ειναι ωρα να στα λεω)πιστευω πως τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα,νομιζω αξιζει να το παλεψεις,για τη μπουμπου σου.

Μαριαθ δεν ειναι αναγκη να κανεις ολες τις δουλειες με τη μια,εξαλλου εισαι μωρομανουλα οποτε δικαιολογεισαι.Να περασουν οι γιορτες και να κανονισουμε ενα πρωινο να ερθω,γιατι ειμαι απαραδικτη,θα χρονισει το παιδι και ακομα δεν σας εχουμε δει.

Παστακια μου τι κανεις ο Γιωργακης σου,καλα βρε παιδι μου θα στειλεις επιτελους καμια φωτο απο τη βαφτιση να σας καμαρωσουμε;

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα?κοριτσια μου!!!(δεν το βαλα λαθος το ?)αχ!!!!δεν θελω να πω τπτ απο ολα τα χτεσινα αυτη την στιγμη,οποτε θα πω για τον θηλασμο της μαεστριας μας κ μανου ελπιζω να μην σε πιασει τπτ κ να την πηδηξης!!!!μαεστρια μου γλυκια εχεις ενα μωρο που συνεργαζετε εισαι πολυ πολυ τυχερη περνοντας οι μερες κ οταν εδρεωσετε τον θηλασμο σας θα δεις τι ευκολο που ειναι πειναει παιδι βγαζεις βυζι σε 10λεπτακια τελος ουτε βρασιματα ουτε μπουκαλια μια χαρα!ασε που βοηθας και την επαφη σου με το κοριτσι σου!κ μεγαλωνωντας,ξες αυτο που δεν θα ξεχασω ,και να σου πω για τον μικρο μου μονο για να μην γινω κουραστικη,δεν θα ξεχασω που λες μεγαλωνωνντας το παιδι μου πως με χαιδευε οταν ετρωγε ανεπαναληπτες εμπειριες ζωης λιωνω σου λεω!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα?κοριτσια μου!!!(δεν το βαλα λαθος το ?)αχ!!!!δεν θελω να πω τπτ απο ολα τα χτεσινα αυτη την στιγμη,οποτε θα πω για τον θηλασμο της μαεστριας μας κ μανου ελπιζω να μην σε πιασει τπτ κ να την πηδηξης!!!!μαεστρια μου γλυκια εχεις ενα μωρο που συνεργαζετε εισαι πολυ πολυ τυχερη περνοντας οι μερες κ οταν εδρεωσετε τον θηλασμο σας θα δεις τι ευκολο που ειναι πειναει παιδι βγαζεις βυζι σε 10λεπτακια τελος ουτε βρασιματα ουτε μπουκαλια μια χαρα!ασε που βοηθας και την επαφη σου με το κοριτσι σου!κ μεγαλωνωντας,ξες αυτο που δεν θα ξεχασω ,και να σου πω για τον μικρο μου μονο για να μην γινω κουραστικη,δεν θα ξεχασω που λες μεγαλωνωνντας το παιδι μου πως με χαιδευε οταν ετρωγε ανεπαναληπτες εμπειριες ζωης λιωνω σου λεω!!!!

Ρε παιδιά είναι οπως το βλέπει κανείς. Εμένα δεν μ' αρέσει να κρέμεται ένα παιδί συνέχεια απ' το στήθος μου, με κουράζει απίστευτα.

Και δένεσαι με το παιδί όσο ασχολείσαι μαζί του, πίστεψέ με. Τον Γιάννη δεν τον θήλασα και είμαστε κώλος και βρακί, ξεκολλημό δεν έχει. :mrgreen:

Είναι και ο χαρακτήρας της κάθε γυναίκας και πως το βιώνει. Άσε που δεν είναι παίδεμα τα μπουκάλια, τσουπ βάζεις βραστήρα και τέλος. Εμένα πιο πολύ με παιδεύει τ' ότι γίνομαι μούσκεμα συνέχεια όταν τρέχει το βυζί!!! :tongue:

Μανού μου τι κάνεις;; Απεργία χθες ε; Την καλύτερη δουλειά!

Αχ, κι εγώ βαριέμαι σήμερα. Χυλοπίτες θα κάνω, τάκα τάκα σε 10 λεπτά, γιατί δεν έχω όρεξη για τπτ άλλο. Καθάρισα και λίγο το σπίτι χθες και κουράστηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria,dine oso byζι θελει η μικρη κοπελα μου θα σου ρυθμισειμονη της την παραγωγη ακομη και καθε μιση ωρα μπορει να θελει στην αρχη....μεχρι το 3μηνο ,μετα θα μπει σε προγραμμα,μαρακιμπραβο ια το δοντακι!!!!καλημερα κοπελιτσες δεν προλαβα ν ατ αδιαβασω ολα!περιμενω την τριτη να παω στο γιατρο, γιατι απο το τηλ δενεβγαλα ακρη,δε βρεθηκε μικροβιο παρα μονο πυοσφαιρια,αλλα συνεχιζω αντιβιωση και αντιμηκυσιακα καιμου προσθεσε κιολας κανεστεν υποθετα...και να δω αν μπορωνα λυσω το θεμα του μικρου ειναι μεγαλος η παμε για σακχαρο?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Επιτέλους 'εχω ιντερνετ στο σπίτι...:mrgreen::mrgreen:

Η Λουκία είναι με πυρετό, τρελλό βήχα, αντιβίωση και τα σχετικά κι εγώ τα έχω ψιλοπαίξει....

Κουφέτο έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δυστηχώς τα πράγματα δεν πρόκειται να φτιάξουν, τουλάχιστον προς το παρόν....

Ζούμε έναν πόλεμο και μάλλον θα τον ζήσουμε πολυ πιο έντονα, και μάλιστα εμφύλιο, και δεν ξέρω τι να γράψω γιατι δεν θέλω να συνιδητοποιήσω τι μας συμβαίνει.... Τρελιτσα μπας και καταφέρουμε να την βγάλουμε καθαρή....

Μαέστρο ότι σε κανει να αισθάνεσαι καλύτερα....Και για να μην αισθάνεσαι άσχημα, το παιδι παίρνει αντισώματα για 40 μερες απο εσένα. Μετά θηλάζει για λόγους υγειηνης και οικονομίας!

Μανού δουλεύεις;Δεν το ήξερα...

Παστάκια πολυ καλά το έπαιξες!!!! Αυτή τη στιγμή προέχει να έχουμε δουλεια με τις υποχρεώσεις μας....

Λενάκι, τι να πω.... υποκλινομαι!!!! Με το ζόρι σου να θες να πας και στην πορεία!!!!

Κισάκι κάτι ξέρουν οι γιατροί... Περιμένουμε τα νέα σου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...