Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ουτε το ενα ειναι καλο σαν κατασταση ουτε το αλλο μακαρι να ειναι τπτ τριχομοναδες και με μια αντιβιωση κ υποθετακια να τελιωσουν οι βλακειες πια!!!να χαρεις κ εσυ λιγο την εγκυμοσυνη σου το δικαιουσε!!αχ!κι εγω το σκεφτομαι εδω και καιρο ομως επειδη τα χα χρονια κοκκινα και οτι χρωμμα κοκκινου υπηρχε κ μιξεις τρελες μιλαμε σκεφτομαι το πως θα φυγει μετα μετα γτ δεν φευγει ευκολα το κοκκινακι απο τα λεπια της τριχας....αλλα ψηνομαι σου λεωωω!!!ξες τι μπορουμε να κανουμε?οταν γεννησεις με το καλο κ μπορεσεις να ερθεις σπιτι μου να πιουμε καφε και να βαψουμε μαλλι κοκκινο!!!καλο?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια εχουμε παγωσει ολοι με αυτα που ζουμε καμια ορεξη για τπτ πλεον ουτε την απλη καθημερινη συζητηση δεν εχουμε ορεξη βλεπω πια!!βεβαια και τι να πουμε αφου καταληγουμε παντα στο θεμα που μας καιει ολους!!!σημερα απλωνα τα ρουχα μου και περασε ενας γειτονας του λεω καλημερα και μου λεει τι καλημερα ρε κοριτσι μου κακη ψυχρη και επονται χειροτερα!εστειλα σημερα μαιλ στον αυτια!ειχε μια 3τεκνη μανουλα χωρις ρευμα ομως σαν και αυτη την οικογενεια ειναι χιλιαδες και δεν λυνουμε τπτ ετσι παω να σιδερωσω!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

σημερα απλωνα τα ρουχα μου και περασε ενας γειτονας του λεω καλημερα και μου λεει τι καλημερα ρε κοριτσι μου κακη ψυχρη και επονται χειροτερα!

Aμάν κι αυτός παιδάκι μου, μια καλημέρα δεν μπορούσε να πει; Μέσα στη μιζέρια πρωί πρωί; Πες την κι ας πέσει χάμω χριστιανέ μου, μη μας μαυρίζεις!!!

Εγώ, πεισματάρα καθώς είμαι, θα σου πω μια πολύχρωμη καλημέρα κοριτσάκι, έτσι, να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ!αχ!και τι γλυκια καλημερα ειναι αυτη μανουλα!!φχαριστω βρε!!δες τι εβλεπα τωρα παω να σιδερωσω και τα ξαναλεμε ειναι καταπληκτικο πραγματικα!

JOl4vwhwkW8&feature=player_embedded#!

921477wc2fyvv2y2.gif

αχ!αχ!και τι γλυκια καλημερα ειναι αυτη μανουλα!!φχαριστω βρε!!δες τι εβλεπα τωρα παω να σιδερωσω και τα ξαναλεμε ειναι καταπληκτικο πραγματικα!

Όντως καταπληκτικό!!! :shock::D

(και καταπληκτική διαφήμιση για την πέπσι, αν πρόσεξες τα μπουκάλια :twisted::tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι από μένα!!!

Πολύχρωμη σαν της Μαρίας(μόνο που δεν ξέρω πως να την βάζω!!!:tongue::tongue::tongue:)!!

Κορίτσια το κεφάλι ψηλά γιατί αλλιώς θα αρχίσουμε να φουντάρουμε!!!

Καλύτερα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο για να μπορούμε να συνεχίσουμε.. Όσο μπορούμε βέβαια....

Εγώ πολύ θα ήθελα να είμαι στους δρόμους σήμερα και να διαμαρτύρομαι αλλά δεν γίνεται...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Το μπουκάλι το ξεκίνησες τελικά ή ακόμα το παλεύεις;

Κι απ' τα δύο δίνω απ' την αρχή, αφού ακόμα γραπώνει η τσούπρα, επιμένουμε. Με τα κέφια της είναι, αλλά δε της φτάνει το μητρικό όπως και να 'χει.

(φαγανού σαν τη μαμά! :twisted:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι απ' τα δύο δίνω απ' την αρχή, αφού ακόμα γραπώνει η τσούπρα, επιμένουμε. Με τα κέφια της είναι, αλλά δε της φτάνει το μητρικό όπως και να 'χει.

(φαγανού σαν τη μαμά! :twisted:)

Άστο το παιδί να φάει....Σκέψου να σου βγει μετά καμιά στρίντζο και να την κυνηγάς για να φάει μια μπουκίτσα!

Και δεν κατάλαβα...Τι έχει η μαμά της;;; Εεεεε;;;;;

Μια χαρά κούκλα είναι!!!!;)

4Suap3.png

Άστο το παιδί να φάει....

Tην αφήνω παιδάκι μου, από 100 μεριές την ταίζω! Ε, κρίμα είναι αφού γραπώνει στήθος να μην της δίνω, όσο παίρνει και κατεβαίνει γάλα, θα της δίνω, απλά ΔΕΝ της φτάνει με τπτ!

Σ' αφήνω, πάω να φάω κι εγώ! :tongue: (για να 'χω γάλα καλέ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tην αφήνω παιδάκι μου, από 100 μεριές την ταίζω! Ε, κρίμα είναι αφού γραπώνει στήθος να μην της δίνω, όσο παίρνει και κατεβαίνει γάλα, θα της δίνω, απλά ΔΕΝ της φτάνει με τπτ!

Σ' αφήνω, πάω να φάω κι εγώ! :tongue: (για να 'χω γάλα καλέ)

Κι εγωωωωώ!!!!!!

Φιλάκια!!!

4Suap3.png

Aμάν κι αυτός παιδάκι μου, μια καλημέρα δεν μπορούσε να πει; Μέσα στη μιζέρια πρωί πρωί; Πες την κι ας πέσει χάμω χριστιανέ μου, μη μας μαυρίζεις!!!

Εγώ, πεισματάρα καθώς είμαι, θα σου πω μια πολύχρωμη καλημέρα κοριτσάκι, έτσι, να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ, ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Πωπω, εχει αρχισει κ μου την δινει, ΟΚ ολα μαυρα κι αραχνα ειναι ΑΛΛΑ δεν αντεχω την μιζερια κ την κακομοιρια... Κι ειμαστε κι αξιοι της μοιρας μας... Ολοι... Εχω βαρεθει αυτες τις μερες να ακουω αυτο που αναφερθηκε κι εδω "θελω να παω στην πορεια, ΑΛΛΑ..." Ακομα κι απο τον αντρα μου το ακουσα... Μας εχουν τρομοκρατησει κι ακομα και τωρα, που γινεται χαμος, κοιταμε μονο τον εαυτουλη μας ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ... Μην γινει καμμια στραβη, μην χασω την δουλιτσα μου, μην, μην,μην... Δεν καταλαβαινουμε οι γελοιοι οτι η στραβη εχει ηδη γινει, κι εγω να την γλυτωσω και να εχω δουλεια δεν εχουν οι περισσοτεροι γυρω μου οποτε το πιθανοτερο ειναι να γινω θυμα του διπλανου μου που πειναει... Ποσο πια θα ενδιαφερομαστε μονο για τον μικροκοσμο μας? Αυτο δεν μας εφερε εδω?

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!

Οποιος εξακολουθει να ενδιαφερεται μονο για τον εαυτο του μπορει καλλιστα να την κανει απο δω, να σωθει... Το να μενουμε εδω, αναπολωντας περασμενα μεγαλεια και να μιζεριαζουμε δεν εχει νοημα

Γαμω την χαζομαρα που εχω και δεν μπορω να το χειριστω καλα η ασχετη...

Θελω να γραψω πολλα αλλα δεν με βοηθαει...

ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!! Δεν αντεχω απλα την ιδια καραμελα... Και σιχαινομαι το οτι αναγκαστικα πλεον κοιταμε πως θα την βολεψουμε εμεις και φοβομαστε να κανουμε το οτιδηποτε... Και φυσικα εκνευριζομαι περισσοτερο με μενα...

ΑΛΛΑ ΜΙΖΕΡΙΑ????

Οχι ρε φιλε, ΠΟΤΕ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...