Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα! Μη στεναχωριέσαι. Θα τα χεις αυτά τους 5-6 πρώτους μήνες. Μετά που θα αρχίσουν τα φρούτα θα ρυθμιστούν όλα.

Καλησπέρα kisha! Τι κάνει η μπεμπούλα σήμερα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε; θα γυρίσω στην δουλειά από εγκυμοσύνη και έχω κανονίσει αντί για μειωμένο να λείπω μία μέρα την εβδομάδα. Έτσι όπως το κανόνισα μεχρι πότε θα γίνεται αυτό, ξέρετε;Και αν κλείσει χρόνο το παιδί με διώχνουν έτσι κι αλλίως και ας μην έχω εξαντλήσει το μειωμένο; και μετά τι; μου πληρώνουν οτι μου χρωστάνε και σε αυτή την άδεια; Παρακαλώ τα φώτα σας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε; θα γυρίσω στην δουλειά από εγκυμοσύνη και έχω κανονίσει αντί για μειωμένο να λείπω μία μέρα την εβδομάδα. Έτσι όπως το κανόνισα μεχρι πότε θα γίνεται αυτό, ξέρετε;Και αν κλείσει χρόνο το παιδί με διώχνουν έτσι κι αλλίως και ας μην έχω εξαντλήσει το μειωμένο; και μετά τι; μου πληρώνουν οτι μου χρωστάνε και σε αυτή την άδεια; Παρακαλώ τα φώτα σας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα σου πω για μένα.

Πήρα του ΙΚΑ (μετά τη γέννα) 2 μήνες, 6μηνο του ΟΑΕΔ, μετά μειωμένο -2 ώρες 1 χρόνο και -1 ώρα 6 μήνες. Ακόμα δεν τελείωσα, από βδομάδα είμαι στις -1 ώρα.

Γι' απόλυση, ναι, όταν κλείσει χρόνο το παιδί, μπορούν να σε απολύσουν. Δε ξέρω αν σου οφείλουν κάτι για το μειωμένο. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

όχι 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν το παίρνω, γιατί εάν γυρίσω θα έχω σίγουρα χάσει την θέση μου....ρε παιδί μου, εγώ έτσι όπως συνεννοήθηκα πώς γίνεται, ξέρει καμμία;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παστακια δεν ξερω τι ακριβως συμφωνησατε....λογικα μεχρι ν ακλεισει χρονο το παιδι μπορει ν ασε διωξει κι ας σου χρωσταει μειωμενο...γιατι ηταν λογος συμφωνιας....δεν ηταν αυτο ακριβως που επρεπε ν αγινει απο οαεδ,αν θες παρε επιθεργασιας και ρωτα!και στον οαεδ μπορουν να σου ποουω!καλημερα σ εολες,ελενη μου μια χαρα ειναι πολυ ζωηρο,αλλα εχω συσπασεις απο χτε ςπου αυξησα τι ςωρες στα χαπια,και αυριο υπομονηκαι μετα τακοβω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

όχι 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν το παίρνω, γιατί εάν γυρίσω θα έχω σίγουρα χάσει την θέση μου....ρε παιδί μου, εγώ έτσι όπως συνεννοήθηκα πώς γίνεται, ξέρει καμμία;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

προφανώς υπέγραψες κάποιο χαρτί ότι αποποιείσαι την 6μηνη άδεια. Απο κει και πέρα εάν δεχτεί ο εργοδότης σου, μπορεείς να κάνεις χρηση του μειωμένου ωραρίου όπως θα το συμφωνήσετε. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως το χρονικό διαστημα είναι 80 εργάσημες ημέρες.

Τώρα εάν σε απολύσει πριν τελειώσουν οι μέρες αυτές, νομίζω πως σου τις πληρώνει όπως όταν παίρνεις κανονική άδεια, αλλά γι'αυτό δεν είμαι απολυτα σίγουρη.

4Suap3.png

καλά άμα πάρω την επιθεώρηση εδώ τηλ καρφωτή πάω, γιατί είναι γνωστοί μεταξύ τους...άστο θα βρώ άκρη...

Για πότε η μπουμπού σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

νορμαλ 3 νοεμβρη....αλλα μεθαυριο κοβω τα χαπιαμου και οτι γινει λεει ο γιατρος να και ουτε αυτος ουτε εγω νομιζω θ αγινει κατι πολυ νωριτερα,ασχετ απου ειμαι με χαπιαγια τις συσπασεις απο 25 εβδομαδων....

παστακαι παρε σε αλλης πολης την επιθεωρηση εργασιας δε δινεις ς;ονομα εννοειται ουτε εταιρια...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι απ'τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου και δεν φοβαται κι ο γιατρός σου μη στεναχωριέσαι καθόλου.

Το θέμα είναι αν θα βγει ζυγός ή σκορπιος!:tongue:

Παστακια μπορείς να πάρεις και στον οαεδ και να ρωτήσεις

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ναι, θα το κάνω....

πως αισθάνεσαι που έρχεται το μπεμπάκι σου; εγώ έχω έναν μπέμπη 47 ημερών και περιττό να σού πω οτι μου έπεσε λίγο βαρύ το θέμα, γιατί όντως αλλάζει η ζωή σου ριζικά. ελπίζω να συνηθίσω, γιατί δεν μου φταίει τίποτα ούτε ο μπέμπης ούτε ο άνδρας μου με τα νεύρα που έχω...μπορεί να φταίει κι η αϋπνια....τι να πω!...το πρώτο σου είναι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι το πρωτο ν ασου ζησει!κοριτσια να σας ζησουν ταμωρα σας!!!εγω μεμ την αυπνια δενεχω θεμα κανενα!σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν κωλοφωτια!!!!ολο ενεργεια δενκοιμαμαι το βραδυ,,,περα απο 4-5 ωρες!αυτ ο ειναι!και πιο παλια που ημουν σε 2 δουλεις ειχα; και 2μερες να κοιμηθω,δεμεπειραζει,αφου λεω αν δε με ξυπναει το μωρο ν ατο ξυπναω ηια παρεα!!!!αχχαχα στειλε και το δικο σου!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και εγώ έχω περάσει από 2 δουλειές ταυτοχρόνως, γνώριζα όμως τι ώρα κοιμόμουν και τι ώρα ξυπνούσα...τώρα ολο το πρόγραμμα πάει βάσει του μπεμπούλη...μας έχει πάρει τον μπουχόόόόόό!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι, θα το κάνω....

πως αισθάνεσαι που έρχεται το μπεμπάκι σου; εγώ έχω έναν μπέμπη 47 ημερών και περιττό να σού πω οτι μου έπεσε λίγο βαρύ το θέμα, γιατί όντως αλλάζει η ζωή σου ριζικά. ελπίζω να συνηθίσω, γιατί δεν μου φταίει τίποτα ούτε ο μπέμπης ούτε ο άνδρας μου με τα νεύρα που έχω...μπορεί να φταίει κι η αϋπνια....τι να πω!...το πρώτο σου είναι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μην πανικοβάλλεσαι κορίτσι. Το πρώτο 2μηνο και στο πρώτο παιδί, παθαίνεις ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ!!!

Θα μπεις σε μια σειρά. Κράτα μόνο την ψυχραιμία σου. :D

Σου εύχομαι να κοιμάται βράδυ τουλάχιστον σύντομα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...