Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κούκλες μια χαρά ο μπέμπης. Αλλά είναι λίγο μεγάλος πράγμα που σημαίνει είτε ότι η σύλληψη έγινε 1εβδομάδα νωρίτερα και ΕΊΝΑΙ 1εβδομάδα παραπάνω είτε ότι παω πάλι για σακχάρο Παρόλο που τα αποτελέσματα από την καμπύλη που έκανα την παρασκευή είναι μια χαρά.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπραβο τελεια ρε κισα σε ποιον μοιαζει το παιδι?χαχα!!!ελα αφου ηταν η καμπυλη κλ μην σκεφτεσε τωρα για ζαχαρα κ μλκιες,τωρα το οτι σε πειασε η ουρολοιμωξη στην μικρη κ τωρα η κολπιτιδα τι να πω επιασες ολα τα ποσοστα κ εσυ γραψε ενα τζοκερ τοσο γκαντεμια μπας κ στα δωσει απο κει θεος.απο κρυο πως πατε ρε κοριτσια σημερα στο παρκο λεγανε κατι με παλτα κοιμουνται τα βραδια ζαλιστηκα ευτυχως που εχουμε βαλει το τζακι κ την βγαζουμε ουτε που θα το φανταζομουν αυτο το πραγμα ποτε...

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρα φιλαράκια μου....τι κάνετε..εγώ υπομονή με την κ@λοδουλειά μου...γυρνάω σπίτι παίρνω τον Τζότζο μου λαλίτσα και αποκοιμιόμαστε για καμμια ωρίτσα παρέα...μαμά και μαγουλάκια μες στην ζεστασια...αααχ ωράια που είναι!!!

κούκλες πολύ άσχημης μορφής κολπιτιδα. Επιτόπου μου έβαζε μπεταντην και αλοιφες-πήρε δείγμα για καλλιέργεια και για να μη χάνω χρόνο άρχισα ζιναντολ-ξεκούραση και σπίτι αυστηρά μου είπε αύξησα και τα γιούτόπάρ. Είμαι καλά προς το παρόν αλλά η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αυτα κουκλίτσες μου

Τι λες ρε συνονοματάκι...τώρα διάβασα τα νέα σου..όλα καλά θα πάνε σώπα μην ανησυχεις....το Κισομωρό τι κάνει;

αυτό ρώτησα που την άρπαξα μου λέει λοίμωξη είναι. Του είπα ότι εχω που και που καφέ υγρα και προχτές 2ίνες αίμα...με έβαλε κατευθείαν στο μπουμ και αυτα.να στε καλά σε πεις λένη ταλαιπωρείσαι κι εσυ πολύ κορίτσι μου. Οι σύσπασεις σ πέρυσι ήταν από ουρολοιμωξη-συνήθως κολπιτιδα η ουρολοιμωξη της προκαλούν.

Ελα ρε...καλά έχω μείνει σπίτσλες!!!!από τι τώρα αυτό;δεν ξαπλώνεις λέω εγώ τώρα...;

Επισης, ξεχασα να πω οτι μιλησα με τον γιατρο για τα κρεατακια της μικρης... Δεν εχει προβλημα που περασε ιωση, θα πρεπει να μιλησουμε σημερα ομως γιατι αυριο ξεξιναει 48ωρη απεργια! Να δει ποιοι απο τους δικους του θα απεργησουν! Καλο;;;;

Συνηθισμένο..αλλά έλα μου που έχουν δίκιο όλοι τους τώρα.....αλλά εδώ χρειάζονται και τα προσωπικά ασφαλείας

Υπομον'η ρε Λένηηηηηηηηηηηηηηη

ρε λενι γτ ρε γμτ τωρα με την κ@λοαπεργεια...ακουω κανελη χαρδαβελα τριανταφυλλοπουλο κοινος βλεπω τα best που ειχε ο αυτιας κ η μονη σκεψη τωρα που εχω ειναι οτι εχουμε πολεμο τι συνθηκες υγειας ζηταμε αφου δεν κανουμε τπτ γτ ναι μεν εχουμε τους μεγαλοκαρχαριες να δαγκωνουν και να κοβουν κοματακια μας αλλα τελικα δεν κανουμε κ τπτ γι αυτο.οποτε φταιμε πλεον τελος.δεν ημαστε πλεον θυματα αλλα θυτες αλιμονο για ολους τους ελληνες που πολεμησαν γι αυτο τον τοπο επι ματαιο

Πές τα χρυσόστομη....είπαμε βάλαμε κι εμείς ως ένα σημείο το χεράκι μας......ως ένα σημείο όμως...από 'κει και πέρα τι φταίμε με τους παλιανθρώπους!!!!

Καλημέρα!!!

Να σας πω τι πάθαμε προχθές να γελάσετε...

Εννοείται πως ήταν η πεθερά μου στο σπίτι! :D:D

Το Σάββατο άρχισε το κρύο... Το τζάκι δεν μπορούσαμε να το ανάψουμε λόγω του ότι κάτι έχει γίνει και βγάζει καπνό στο σπίτι του από πάνω.

Οπότε λέω τον χάμπυ, βάλε το ινβέρτερ να σπάσει λίγο. Το βάζει, και πάπαλα.... Δεν είχε φρέον οπότε δεν έβγαζε ζεστό αέρα!

Ε, τοτε λέω βάλε τα καλοριφέρ. Πάει τα ανοίγει, ξεκινάει να δουλεύει ο καυστήρας και πάπαλα κι αυτός!!!!:tongue::tongue:

Ετσι το δαγκώσαμε!!!!!

Ούτε επίτηδες να γινόταν!!!!:tongue::tongue::tongue:

έλα ρε...χαχαχαχαχα...καλό..παγοκολώνες ε;

Εγω τις τελευταιες μερες βρε κοριτσια ειμαι καπως,το κεφαλι μου ειναι συνεχεια βαρυ....τωρα φταιει ο καιρος δεν ξερω.......

ΝΑι βρε ΜΑνουτιτάκι μου, από τον καιρό πιστεύω κι εγώ οτι είναι...το παιδί τι κάνει;

αχ τι ωραιο αυτο βλεπεις θρι ντι το μπεμπεκι αντε γυρνα με το καλο και πεσμας νεεεααααα

3d το μωρό...:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

κούκλες μια χαρά ο μπέμπης. Αλλά είναι λίγο μεγάλος πράγμα που σημαίνει είτε ότι η σύλληψη έγινε 1εβδομάδα νωρίτερα και ΕΊΝΑΙ 1εβδομάδα παραπάνω είτε ότι παω πάλι για σακχάρο Παρόλο που τα αποτελέσματα από την καμπύλη που έκανα την παρασκευή είναι μια χαρά.

άντε και μας λαχτάρησες......μπράβο βρε Κισάκι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Η κόρη μου είναι μια Κιουρία και με ξενυχτάει όσο γίνεται λιγότερο. Ο γιόκας μου πάλι, στην τρέλα του.

Άντε βρε κορίτσια, άλλο κακό να μη μας βρει, ευχέλαιο έκανες Ελένη ή ακόμα;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα....

Είμαστε με βήχα και μυξούλες! Αντε καλή μας αρχή!

Εμ, προχθές μ'αυτό το ψωφόκρυο τα είχαν έξω και παίζανε, τι περιμένω;

Και όταν γύρισε το παιδί μου λέει μανούλα παγώσαμε, γιναμε παγάκια!!!:shock:

Ελένη2008 πεθερόπληκτη όπως οι περισσότερες? /QUOTE]

Εννοείται!!!! Κι εσύ του κλαμπ;;:tongue:

Εγώ την κατάλληλη εβδομάδα πήγα και ξεμπέρδεψα. Σήμερα έβγαλα και τα ράματα και τους χαιρέτησα στο νοσοκομείο!

Φτου φτου!! Ετσι κ....φαρδη να είσαι πάντα!

Πολύ γρήγορα σου τα έβγαλαν ρε συ.... Μάλλον κάνουνε πολύ καλή δουλειά στο Ιπποκράτειο!

ΟΧΙ, η κόρη μου είναι μια Κιουρία! Νοσοκομείο πήγα και - πεταχτά - ήπιαμε κι έναν καφέ με τον χάμπι τα δυο μας. ;)

Μπράβο το κορίτσι μας!!! Πήρε από την μανούλα και κοιμάται;;:tongue::tongue:

Εσείς να πάρετε μια ξυλόσομπα, για σιγουριά! :tongue:

Ε, να σου πω....;)

Εγω τις τελευταιες μερες βρε κοριτσια ειμαι καπως,το κεφαλι μου ειναι συνεχεια βαρυ....τωρα φταιει ο καιρος δεν ξερω.......

Ο καιρός είναι μανου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα ήμουνα χαλια!

οπως με εναν αντρα που χτυπα την γυναικα του και καθετε και ζει το μαρτυριο καποια στιγμη ή φευγει ή αντιδρα δεν μπορεις να εισαι θυμα για παντα,τι παραδειγμα μου ρθε τωρα τελος παντον.

Πιο σωστό παράδειγμα δεν μπορούσες να βρεις...Ετσι ακριβώς μας βιάζουν ψυχικά κι εμείς είτε φοβόμαστε να αντιδράσουμε, είτε δεν έχουμε κουράγιο από το πολύ ξύλο που έχουμε φάει...:cry:

Μπράβο κισάκι!

Αντε καλέ! Αφού η καμπύλη είναι καλή, τοτε μάλλον η σύλληψη έγινε νωρίτερα!;)

γυρνάω σπίτι παίρνω τον Τζότζο μου λαλίτσα και αποκοιμιόμαστε για καμμια ωρίτσα παρέα...μαμά και μαγουλάκια μες στην ζεστασια...αααχ ωράια που είναι!!!

Η πιο τέλεια εικόνα...

Σε κάνει να ξεχνάς όλα τα προβληματα και να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Η κόρη μου είναι μια Κιουρία και με ξενυχτάει όσο γίνεται λιγότερο. Ο γιόκας μου πάλι, στην τρέλα του.

Άντε βρε κορίτσια, άλλο κακό να μη μας βρει, ευχέλαιο έκανες Ελένη ή ακόμα;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;!!!

Ε, είπα να το καθυστερήσω γιατί για φέτος είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει!:tongue:

Τι κάνει όταν βλέπει την μικρή ο Γιάννης;

4Suap3.png

Ε, είπα να το καθυστερήσω γιατί για φέτος είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει!:tongue:

Τι κάνει όταν βλέπει την μικρή ο Γιάννης;

O Γιάννης βασικά αδιαφορεί, πιο πολύ τον ενδιαφέρει να μας κάνει ν' ασχολούμαστε μαζί του. :tongue:

Κι εγώ έχω βαρύ κεφάλι αυτές τις μέρες πάντως.

Δε νομίζω ρε ότι είναι νωρίς, και την άλλη φορά στη βδομάδα πάνω τα βγάλαμε τα ράματα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη Λούσυ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

O Γιάννης βασικά αδιαφορεί, πιο πολύ τον ενδιαφέρει να μας κάνει ν' ασχολούμαστε μαζί του. :tongue:

Καθόλου δεν αδιαφορεί...Προσπαθεί να σας απόσπάσει την προσοχή από την μικρή και να ασχολείστε μαζί του!

Κι εγώ έχω βαρύ κεφάλι αυτές τις μέρες πάντως.

Πολύ πιθανόν να είναι από την ραχιαία που έκανες...

Δε νομίζω ρε ότι είναι νωρίς, και την άλλη φορά στη βδομάδα πάνω τα βγάλαμε τα ράματα.

Ναι,ε; Κοίτα να δεις που στα νοσ/μεία οι γιατροί λειτουργούν καλύτερα από τις κλινικές....Μπραβοοοο!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη Λούσυ!!!

Θενκκιου!!! Αν και νομίζω ότι κι εμένα με γαργαλάει η μύτη μου...Για να δούμε!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Θενκκιου!!! Αν και νομίζω ότι κι εμένα με γαργαλάει η μύτη μου...Για να δούμε!

Άσε δεν είναι καιρός αυτός!!! Μόλις γυρνάει ο Γιάννης απο παιδικό τον "λούζω" με ντετόλ!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε δεν είναι καιρός αυτός!!! Μόλις γυρνάει ο Γιάννης απο παιδικό τον "λούζω" με ντετόλ!!! :tongue:

Και τα ρουχα κατευθείαν για πλύσιμο γιατί δεν λέει να φέρει καμιά ίωση!!!

4Suap3.png

koyklew με πηραν απο μικροβιολογικο,καλλιεργεια αρνητικη δεν υαρχει μικροβιο αρα δεν υπαρχει κολπιτιδα,μονο πυοσφαιρια αρκετα...κατι εχω αλλ ατι,ο γιατρος θ αμου πει αυριοπου θα τισ δει .σθνεχιζω αντιβιωση,δε με πειραζει αυτο αλλα τα 1002 αντιμυκησιακα,πλυσεις κλπκες, μετα υποθετο κανεστεν το βραδυ παλι αλλο υποθεκτο μ εγαλακτοβακιλλους...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ουφ μολις τελιωσα με τα μαλλια της κορης μου.κουρεμα και φραντζα με ολες τις ακρες με τα θελε κοκκινα.με ψοφισε.κισακι ποια κοριτσαρα ειπε ποιο πανω οτι πως ειδε την κολπιτιδα ετσι χωρις εξετασεις?δεν θυμαμε ομως το διαβασα κ οντος κ εγω αναρωτηθηκα.πεστο αυτο στον γιατρο οταν πας καπως γτ δεν ειναι αστεια αυτα κολπιτιδα και βαριας μορφης!!!μπορεις να που γραψεις λιγο τα αποτελεσματα να ρωτησω κανα γιατρο στην κλινικη αυριο αν θες!!

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν τα εχω κουκλα μου τα ειπε τηλεφωνικα η μικροβιολογος, η ελενη το ειπε/κι εγω εντυπωσιαστηκα...παντως κατι εχω και μου προκαλεσε συσπασεις...τα πυοσφαιρια ισως ειναι ουρολοιμωξη,και αυτηηταν η αιτια πο περυσι επαθα συσπασις και πηρα παλι ζιναντολ...αχ κοκκινα κι εγω τα θελω,δε θα γεννησω...?θα γινω φλογερη κοκκινομαλλα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...