Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

leni θα ειναι ο τακης στο σπιτι σας κ θα τον παρεις τηλ.εσυ πανε στο μπανιο πανε στο μπαλκονι δεν ξερω καπου που να μην σε ακουει η μανα σου πατερας σου κ τους ερθει κολπος και .......καντου τηλεφωνικο σεξ....χαχαχα βεβαια μην σου ρχετε το safe sex στο μυαλο γτ ε!!!δεν!!!! θα ξεραθητε στα γελια!!!καλα μην γελας εσυ πινε καφε αλλα ξες αρχισε τα μωρο ετσι κ αχ και ουχ κ τωρα ετσι χαχαχα!!!στην τελικη ποσες παντρεμενες το χουν κανει?μαρι κισα σταματα το σεξ λιγο παρεπιπτωντος κ οι συσπασεις του κολπου κακο κανουν απο τον οργασμο δεν φταιει μονο το σπερμα!!!κ λενι δεν ξερω τι κ πως παντος αμα μπεις στην διαδικασια του να παρεις τα λεφτα σου να εισαι αποφασισμενη οτι θα σε τσακισουν με την χαρτουρα δηλ σκεψου οτι θα περασεις απο χιλιεςδυο υπηρεσιες γραφεια μλκες και αν θες να το κανεις καντο μεχρι τελους παντος θα το χαρω πολυ πολυ μαζι σου αυτο

921477wc2fyvv2y2.gif

κούκλες πολύ άσχημης μορφής κολπιτιδα. Επιτόπου μου έβαζε μπεταντην και αλοιφες-πήρε δείγμα για καλλιέργεια και για να μη χάνω χρόνο άρχισα ζιναντολ-ξεκούραση και σπίτι αυστηρά μου είπε αύξησα και τα γιούτόπάρ. Είμαι καλά προς το παρόν αλλά η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αυτα κουκλίτσες μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ελα βρε κισακι!!! Προσεχε βρε παιδι μου, δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα! Τωρα αυτο πως αντιμετωπιζεται? Μονο με αντιβιωση κ ξεκουραση?

Δεν καταλαβα πως ο γιατρος διεγνωσε κολπιτιδα χωρις εξετασεις ομως! Παιζει να ειναι κατι αλλο?

Περαστικα οπως κ να εχει παντως, ολα να πανε καλα!

κούκλες πολύ άσχημης μορφής κολπιτιδα. Επιτόπου μου έβαζε μπεταντην και αλοιφες-πήρε δείγμα για καλλιέργεια και για να μη χάνω χρόνο άρχισα ζιναντολ-ξεκούραση και σπίτι αυστηρά μου είπε αύξησα και τα γιούτόπάρ. Είμαι καλά προς το παρόν αλλά η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αυτα κουκλίτσες μου

που την βρηκες ρε κοριτσι μου την κολπιτιδα α ρε συ γμτ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αυτό ρώτησα που την άρπαξα μου λέει λοίμωξη είναι. Του είπα ότι εχω που και που καφέ υγρα και προχτές 2ίνες αίμα...με έβαλε κατευθείαν στο μπουμ και αυτα.να στε καλά σε πεις λένη ταλαιπωρείσαι κι εσυ πολύ κορίτσι μου. Οι σύσπασεις σ πέρυσι ήταν από ουρολοιμωξη-συνήθως κολπιτιδα η ουρολοιμωξη της προκαλούν.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερες!!!

Αμαν βρε κατριν, επρεπε δλδ κ στις δυο εγκυμοσυνες να περασεις αυτο το ζορι? Κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος να γινεις γρηγορα καλα αγαπακι! Και δεξου οση βοηθεια μπορεις σχετικα με την μικρη, μην σε κουραζει εξτρα το μωρο!

Μαρη, εχω γραψει τοσα κ τοσα, τωρα με λυπηθηκες που ανακαλυψες αποχη απο το σεξ μηνα και? Χαχαχα εισαι σεξ μανιακ, στο χω ξαναπει...

Κουφετακι δεν ειμαι εγω για τηλ. σεξ... Θα τον γειωσω κανονικα τον δολιο... Χαχαχα μονο που το σκεφτομαι γελαω!

Μαλλον θα αδιαθετησω κ ποναω... Πωπω κανςι ψωφοκρυο, με καλοριφερ κοιμηθηκαμε το βραδυ...

Φιλια κουκλες!

Επισης, ξεχασα να πω οτι μιλησα με τον γιατρο για τα κρεατακια της μικρης... Δεν εχει προβλημα που περασε ιωση, θα πρεπει να μιλησουμε σημερα ομως γιατι αυριο ξεξιναει 48ωρη απεργια! Να δει ποιοι απο τους δικους του θα απεργησουν! Καλο;;;;

ρε λενι γτ ρε γμτ τωρα με την κ@λοαπεργεια...ακουω κανελη χαρδαβελα τριανταφυλλοπουλο κοινος βλεπω τα best που ειχε ο αυτιας κ η μονη σκεψη τωρα που εχω ειναι οτι εχουμε πολεμο τι συνθηκες υγειας ζηταμε αφου δεν κανουμε τπτ γτ ναι μεν εχουμε τους μεγαλοκαρχαριες να δαγκωνουν και να κοβουν κοματακια μας αλλα τελικα δεν κανουμε κ τπτ γι αυτο.οποτε φταιμε πλεον τελος.δεν ημαστε πλεον θυματα αλλα θυτες αλιμονο για ολους τους ελληνες που πολεμησαν γι αυτο τον τοπο επι ματαιο

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!

Κισάκι αμάν βρε κορίτσι μου...Που το άρπαξες αυτό το σκ...μικρόβιο;

Αντιβίωση και ξάπλα τώρα για να πάνε όλα καλά!

Και φυσικά κομμένο το σεξ αυτή την περίοδο!

Λένι κι εδώ ψωφόκρυο έχει και φυσικά χειρότερο... Μίλησες ξανα με τον γιατρό;

Κουφέτο δεν νομίζω ότι είμαστε θύτες..Άλλοι μας οδήγησαν στο μονόδρομο χωρίς να μας ρωτήσουν και φυσικά χωρίς να παρουν την άδειά μας!

Μαεστρο που είσαι; Σε ξενυχτάει η κόρη σου; Ο μικρός πως τα πάει με την αδελφούλα του;

Να σας πω τι πάθαμε προχθές να γελάσετε...

Εννοείται πως ήταν η πεθερά μου στο σπίτι! :D:D

Το Σάββατο άρχισε το κρύο... Το τζάκι δεν μπορούσαμε να το ανάψουμε λόγω του ότι κάτι έχει γίνει και βγάζει καπνό στο σπίτι του από πάνω.

Οπότε λέω τον χάμπυ, βάλε το ινβέρτερ να σπάσει λίγο. Το βάζει, και πάπαλα.... Δεν είχε φρέον οπότε δεν έβγαζε ζεστό αέρα!

Ε, τοτε λέω βάλε τα καλοριφέρ. Πάει τα ανοίγει, ξεκινάει να δουλεύει ο καυστήρας και πάπαλα κι αυτός!!!!:tongue::tongue:

Ετσι το δαγκώσαμε!!!!!

Ούτε επίτηδες να γινόταν!!!!:tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι κάνετε? Εμείς δουλίτσες για να στρώσουμε τα χαλιά...

κισάκι πρόσεχε πολύ με τις παλιοσυσπασεις!

Ελενηκ άντε να περάσουν όλα να τα ξεχάσετε.

Ελένη2008 πεθερόπληκτη όπως οι περισσότερες?

Φιλιά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Περαστικά κοπελιά μου και να προσέχεις!!!

Επισης, ξεχασα να πω οτι μιλησα με τον γιατρο για τα κρεατακια της μικρης... Δεν εχει προβλημα που περασε ιωση, θα πρεπει να μιλησουμε σημερα ομως γιατι αυριο ξεξιναει 48ωρη απεργια! Να δει ποιοι απο τους δικους του θα απεργησουν! Καλο;;;;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, άσε! Εγώ την κατάλληλη εβδομάδα πήγα και ξεμπέρδεψα. Σήμερα έβγαλα και τα ράματα και τους χαιρέτησα στο νοσοκομείο!

Μαεστρο που είσαι; Σε ξενυχτάει η κόρη σου; Ο μικρός πως τα πάει με την αδελφούλα του;

ΟΧΙ, η κόρη μου είναι μια Κιουρία! Νοσοκομείο πήγα και - πεταχτά - ήπιαμε κι έναν καφέ με τον χάμπι τα δυο μας. ;)

Εσείς να πάρετε μια ξυλόσομπα, για σιγουριά! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα πουλακια μου τι μου κανετε;;;;

Κισακι μου περαστικα βρε κοριτσακι μου,θυμομουν τα περσινα σου γι'αυτο και σε ρωτησα για την ουρολοιμωξη.Κοιτα τωρα να συνελθεις και να προσπαθησεις να ξεκουραστεις,προσεχε τον εαυτο σου.

Μαριαθ τι κανεις κοπελα μου;Δουλιτσες βλεπω,κι εγω χθες εστωσα τα χαλια στο σαλονι,τωρα μενει το παιδικο.

Μαεστρια μου μια χαρα προλαβες,γιατι τωρα με τις απεργιες θα ειχες θεμα....

Ελενιτσα κ οποτε ακομα περιμενετε;Θα σε παρω να μαθω νεοτερα.

Ελενη2008 καλα βρε κοριτσι τι να πω,ολα μαζεμενα;;(βρε μπας κι η πεθερα ειναι και κατσικοποδαρη;;;):tongue:

Εγω τις τελευταιες μερες βρε κοριτσια ειμαι καπως,το κεφαλι μου ειναι συνεχεια βαρυ....τωρα φταιει ο καιρος δεν ξερω.......

Κουφετακι μου αληθεια ο μικρος πως τα παει στο σχολειο,θα εχουν απεργεια αυριο οι δασκαλοι κι οι καθηγητες;Ο μικρος θα κανουν γιορτουλα για την εθνικη επετειο;;Αντε μεγαλωσε το παλικαρακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

manou σημερα φτιαχναν σημαιουλες και ναι -το ξερες μαμα η σημαια ειναι χρωμα μπλε και ασπρο-...χαχαχα μεγαλωσε και αυτο μανου μουυυ!!!πως ειναι η κορακλα σου?μαεστρεια αντε παει κ αυτο πως τα πατε με τον μικρο και την νεαρα?ελενη συμφωνω οτι μας την επιβαλαν την κατασταση που ζουμε ομως πλεον φταιμε κ εμεις γτ δεν κανουμε τπτ οπως με εναν αντρα που χτυπα την γυναικα του και καθετε και ζει το μαρτυριο καποια στιγμη ή φευγει ή αντιδρα δεν μπορεις να εισαι θυμα για παντα,τι παραδειγμα μου ρθε τωρα τελος παντον.κλ η πεθερα γι αυτο εφυγε γρηγορα ρε συ.....λες ετσι να διωχνω κ εγω την δικια μου ααα καλοοοο κολπο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...