Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλακα κανεις!!! Πηγε κ ειδε τον μικρο στο νοσοκομειο και εριξε τα μουτρα της και πηρε τηλ εδω στην μαμα μου - δεν μιλαει στην μαμα μου απο την βαφτιση της Μυρτως - για να ρωτησει τι κανω! Ε, τι αλλο να κανει η γυναικα?

Ε, πολύ κουράστηκε ρε συ η γυναίκα...Τόση δουλειά τράβηξε!

Καλά ρε φούστη μου, δεν ντρέπεται λίγο;

Στο φινάλε το παιδί της θα βοηθήσει....Τόση γαϊδουριά πια;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μια ολοκληρη εβδομάδα;:shock::shock: Πως άντεξες;:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!! Δεν παίζεσαι κισάκι!!! Που την βρίσκεις καλέ τόση όρεξη;

Λενάκι τι τιμολόγια θέλει για το ικα; Καινούρια συστήματα;

Απ'ότι καταλαβαίνω είσαι καλύτερα...

Μου ειπαν απο το ιδ. νοσοκομειο οτι μπορω να διεκδικησω χρηματα των νοσηλειων κ των εξετασεων... Πρεπει ομως να παω στο ΙΚΑ που υπαγεται το νοσοκομειο, στον Πειραια. Τι να σου πω βρε μπειμπ... Αυτο που σιγουρα πρεπει να γινει, ειναι να παρω χαρτι απο το ΕΚΑΒ για την απεργια και να προχωρησω σε καταγγελια. Μου το ειπαν κι αλλοι... Αλλα ο αντρας μου ειναι υπερανω χρηματων!

Διαφημίσεις

Τελικά κατά βάθος την αγαπάς.....:lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι πως όταν είναι η κατάσταση καλύτερα μακρυα και χωρίς σχέσεις παρά να την έχεις πάνω απ'το κεφάλι σου και να δημιουργεί καταστάσεις.;)

4Suap3.png

αχ ναι Ελενακι μου, νιωθω καλυτερα, εχω να πιω παυσιπονα απο την Πεμπτη, ποναω φυσικα αλλα υποφερτα. Το ποδι εξακολουθει κι ειναι μουδιασμενο απο τις 12/09 αλλα ειμαι λιγο πιο ανετη στις κινησεις μου! Χτες εκανα μονη μου ντουζ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!! Απλα με εντυσε ο καλος μου, δεν μπορω να σκυψω ουτε για αστειο...

Οταν τα παιδια ειναι καλα... εγω πεταωωωωωω...

Τελικά κατά βάθος την αγαπάς.....:lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι πως όταν είναι η κατάσταση καλύτερα μακρυα και χωρίς σχέσεις παρά να την έχεις πάνω απ'το κεφάλι σου και να δημιουργεί καταστάσεις.;)

Καλε ναι, μου αρκει που δεν εχουμε λογια κ φαγωμαρα! Αυτα δεν γουσταρω... Την αδιαφορια μια χαρα την αντιμετωπιζω το ενδιαφερον της συγκεκριμενης ειναι για κακο κι ουτε να το φτυσω!

Λενάκι αυτό που σου είπα για την αναίμακτη επέμβαση δεν μπαρούφα και δεν το κάνει τσαρλατάνος. Είναι γιατρός σε νοσοκομείο και μαλιστα η καινοτομία αυτή υπάρχει μόνο εδώ. Σκέψου το γιατί έχει σώσει πολύ κόσμο.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

αχ ναι Ελενακι μου, νιωθω καλυτερα, εχω να πιω παυσιπονα απο την Πεμπτη, ποναω φυσικα αλλα υποφερτα. Το ποδι εξακολουθει κι ειναι μουδιασμενο απο τις 12/09 αλλα ειμαι λιγο πιο ανετη στις κινησεις μου! Χτες εκανα μονη μου ντουζ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!! Απλα με εντυσε ο καλος μου, δεν μπορω να σκυψω ουτε για αστειο...

Οταν τα παιδια ειναι καλα... εγω πεταωωωωωω...

Αυτό το 12/09 πρέπει να το δει η κισα!!!:D:D:D

Φαντάζομαι από τότε σεξ γιοκ!

4Suap3.png

Για τα χρήματα μην το αφήσεις!

Εφόσον τα δικαιούσαι πάρτα! Δεν είναι εποχές για να χαρίζουμε στο κράτος!

Καλα, σε καμμια περιπτωση δεν θα ειναι το νταβαντζιλικι που πληρωσα, αλλα μου την εχει δωσει επειδη αναγκαστηκα να παω σε ιδιωτικο λογω του ασθενοφορου... Ε, οχι ρε γμτ! Να πανε να γ#%&ουν, χεστηκα για την απεργεια τους... Κρατανε μηνιαιως απο μενα μονο 500 ευρω τον μηνα για το γαμωΙκα και μια φορα που τους χρειαστηκα τα εσκασα στους κλεφτες... Αλλοι αυτοι!!! Πληρωσα εξτρα 400 ευρω για προεγχειρητικες εξετασεις! Που τους δηλωσα απο την αρχη οτι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ... Και σε αυτους θελω να κανω ιστορια, ειχα υπογραψελι κιολας οτι αρνουμαι να χειρουργηθω, αλλα μου εκαναν εναν σκασμο εξετασεις (υπερτιμολογημενες φυσικα) ακομα και για ταυτοποιηση αιματος που θα επρεπε να φερουν οι συγγενεις!

Να απευθυνθω καπου? Δεν υπαρχει κποιος που να υποστηριζει τον καταναλωτη?

:mad:

Λενάκι αυτό που σου είπα για την αναίμακτη επέμβαση δεν μπαρούφα και δεν το κάνει τσαρλατάνος. Είναι γιατρός σε νοσοκομείο και μαλιστα η καινοτομία αυτή υπάρχει μόνο εδώ. Σκέψου το γιατί έχει σώσει πολύ κόσμο.

Ελεν, ξεκιναω με ορθοδοξες ιατρικες μεθοδους αλλα αν χρειαστει θα κανω τα παντα προκειμενου να μην μπω χειρουργειο... Δεν ξερω πως λενε αυτον με την δεκαημερη θεραπεια, μπορει να ειναι αυτος που λες... Αλλα αν χρειαστει, θα δοκιμασω τα παντα!

Αυτό το 12/09 πρέπει να το δει η κισα!!!:D:D:D

Φαντάζομαι από τότε σεξ γιοκ!

Φυσικα... Ο αντρας μου να δεις καημο! Ολο απειλες ειναι... Οταν γινω καλα...ολο το καμα σουτρα θα περασουμε (λεει ο νηστικος!)

Αχ μπραβο βρε Λενιω, αυτο εννουσα! Θα το ψαξω το μεσημερι που θα κοιμηθουν τα παιδια, αν και με αυτο το μαραφετι δεν μπορω να κανω πολλα πολλα...

Τωρα που ειμαι τσαντισμενη, αν μου περασει θα το ξεχασω κι αυτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...