Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακουσα το μ..νι που χτενιζεται καιιιιιιι ηρθα!

Καλημερες 30αρουλες μου!

Κισα, ελπιζω μαρη να εχεις σταματησει το σεξ!!! Κανε κραττει κοπελια, λιγη υπομονη ακομα...

Παιρνω τηλ. τον ωρλ απο το πρωι να δουμε αν τελικα θα κανουμε το χειρουργειο, μα δεν το σηκωνει!

χαχαχαχαα!!!!δηλ.πρεπει να σε καλοπιανω με τετοιες ειδησεις εσενα για να μας κανεις την τιμη ε?ατοιμη αθηναια που εισαι μακριαααααααααα!!!!!!πηγες ικα λενακι μας?φανταζεστε την ξεφτιλα ομως ειναι κ γνωστη κυρια χαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Μονο νησι ν'αλλαξει,ελεος πια,δε μπορουσε να βρει ενα χριστιανο να κανει τη δουλεια της;;;;;;;)

Ελενιτσα μουυυυυ,τι κανεις πουλακι μου;Καλα βρε παιδι μου που θα παει συνεχισε να τηλεφωνεις,καποια στιγμη θα τον πετυχεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

DEN EXEI N AKANEI M ETO SEX ΕΛΕΝΗ,ειχα 1 εβδομαδα περιπου να κανω..........επιτηδες να δω τι παιζει...αλλωστε το σπερμα προκαλει συσπασεις ,οχι η επαφη αυτη καθεαυτη...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μανου μια χαρα η μικρη αλλα χτες ηταν απαππαπαπα,μαλλον δοντι,δνε ηθελε να φαει , να περπατησει ολο αγκαλια ηθελε, ητανκαπως το παιδι,δεν ηθελε μπανιο,δεν ηθελα ν αντυθει,να βαλει παμπερς....αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Φιλακια στο μικρο,κουφετακι μου καλο μεσημερι.

Κισακι μου δεν πειραζει,ηταν μια δυσκολη μερα,κατι θα ειχε το πουλακι μου,γενικα ομως ειναι καλο παιδακι,δεν κουραζει τη μανουλα θελω να πιστευω...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα το λινκ... Με οτι βολευεται ο καθενας, αφου την βρισκει αυτη κ ο σκυλος εμας μας περισσευει!!!

Κουφετακι μου, δεν μπορω ακομα και αν ηθελα να παω ΙΚΑ. Πρεπει να ανανεωσω την αδεια, εληξε το Σαββατο που μας περασε. Το μονο καλο οτι απο την δουλεια εχουν δειξει πολυ ενδιαφερον για το πως παω, να γινω καλα κ με περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες... Κατι ειναι κι αυτο. Οσον αφορα το ΙΚΑ που πρεπει να κατατεθουν τα τιμολογια κτλ του νοσοκομειου, το εχει αναλαβει ο πενταμορφος και ακομα δεν εχει κανει τιποτα. Σημερα ειναι η γυναικα σπιτι μου και καθαριζει, τουλαχιστον ΑΝ παμε ποτε να ειναι καθαρο...

Κισα, οταν εγω εκανα συσπασεις στον εκτο μηνα, το πρωτο πραγμα που κοπηκε μαχαιρι ηταν το σεξ - βασει γιατρου φυσικα... Τι να σε πω τωρα... Προσεχε ομως βρε κορη, αμαρτια απο τον Θεο ειναι...

Τα παιδια μουεχουν λαλησει μες στο σπιτι τοσο καιρο... Ο γιος μου θελει να φορεσει... τακουνακια!

DEN EXEI N AKANEI M ETO SEX ΕΛΕΝΗ,ειχα 1 εβδομαδα περιπου να κανω..........επιτηδες να δω τι παιζει...αλλωστε το σπερμα προκαλει συσπασεις ,οχι η επαφη αυτη καθεαυτη...

Μια ολοκληρη εβδομάδα;:shock::shock: Πως άντεξες;:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!! Δεν παίζεσαι κισάκι!!! Που την βρίσκεις καλέ τόση όρεξη;

Λενάκι τι τιμολόγια θέλει για το ικα; Καινούρια συστήματα;

Απ'ότι καταλαβαίνω είσαι καλύτερα...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αληθεια ελενιτσα μου η πεθερα δε ρωτησε καθολου αν μπορει να βοηθησει με καποιο τροπο,τωρα που ειστε ετσι περιεργα;

Πλακα κανεις!!! Πηγε κ ειδε τον μικρο στο νοσοκομειο και εριξε τα μουτρα της και πηρε τηλ εδω στην μαμα μου - δεν μιλαει στην μαμα μου απο την βαφτιση της Μυρτως - για να ρωτησει τι κανω! Ε, τι αλλο να κανει η γυναικα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...