Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου καλησπερα.

Μαεστρια καλο σαραντισμο να εχετε κοπελα μου,και καλη προσαρμογη και με τα δυο ζουζουνια στο σπιτι.Ο μικρος νομιζω οτι θα τα παει μια χαρα με τη μπεμπα,απλα σαν παιδακι θα θελει το χρονο του.Οσο για το μαλλι τι να πω,εισαι θεα παιδι μου,οσο για τη μικρη σου,ας μοιαζει στο μπαμπα αρκει να παρει την τσαχπινια και το χιουμορ σου.Φιλακια στα πατουσακια!!!:P

Παστακια μου περαστικα βρε κοπελα μου στο γουργουρη σας,τι να πω....μακαρι να συνελθει γρηγορα το αγορι μας.

Κισακι τι εγινε βρε κοριτσι μου,γιατι παλι συσπασεις,υπαρχει περιπτωση ουρολοιμωξης;Θα περιμενουμε νεα απο το γιατρο.Να προσεχεις.

Κουφετακι μου εσυ,χρυσοχερα,καλα τελειο το μπορτς το εκανε κι η μανουλα μου παλια.Καλα κι εμενα με εχει πιασει και κανω κατι κεικ τελευταια και πειραμτατιζομαι.Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα,ειναι που εισαι καιρο κλεισμενη σπιτι,που θα παει θα το συνηθισεις ;););)

Ελενη2008 τι εγινε καλα,ηρθε το πεθερικο;;;;Πως τη βγαζεις,για μπες το πρωι να μας πεις τα νεα σου.

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου,επιτελους καταφεραμε και τα ειπαμε,να συντονιστουμε.Μου εχεις λειψει βρε φιλεναδα,αντε να αρχισετε να γινεστε καλα ενας-ενας και να βρειτε το ρυθμο σας.Το κυριοτερο βεβαια ειναι η υγεια σας.Παντως να το δεις το θεμα του γιατρου στη Σαλονικα και ειπαμε,ελα εσυ και μην ανησυχεις και σπιτι να μεινεις και παρεα και απο ολα εχουμε να σου προσφερουμε,και μαλιστα μεσα απο την καρδια μας.

Οσο για τα κιλα μην ανησυχεις πουλακι μου και μια χαρα θα αρχισουν να πεφτουν κι αλλο,ειπαμε ηταν να μην το παρουμε αποφαση εμεις.Εγω βεβαια δεν τα χανω με την ευκολια που τα εχασες εσυ(αλλα ειχες και τον πονο σου)κοιτα να δεις που θα βγεις αληθινη που ελεγες στην κορουλα σου,οτι το καλοκαιρι θα φορας μαγιο με κορδονοκια;););):P:p:p:p

Φιλακια κοριτσακι και να προσεχεις τον εαυτο σου.

Καλο βραδυ τσουπρες μου,τα λεμε αυριο καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα επανήλθα Δημητρερη....στρώσαμε το σπίτι με χαλιά και ο Τζότζος μπουσουλάει πάυλα περπατάει από δω κι από 'κει.....:-P:razz::-P

Που να 'μαι; Εδώ στο σπίτι, με πιτζάμες, νυσταγμένη και με το βυζί απ' έξω. Α, και να πρέπει να δίνω και τρελή προσοχή στον μεγάλο, μη στραβώσει. Αλλά το μαλλί πάντως είναι μια κούκλα. Το 'φτιαξα πριν πάω για καισαρική. :tongue:

Περαστικά στο μικρό σου. Τι είχε; Γιατί δε διάβασα λεπτομέρειες.

χαχαχαχαχαφού είναι ΟΚ το μαλλί δεν σε φοβάμαι..το'χεις το'χεις..τίποτα μωρέ, απλά δεν μας πρόσεξε η παιδίατρος και βγάλαμε 3,5 μέρες στο νοσοκομείο...δεν είχαμε και τι να κάνουμε...:|:|:|

Α!Καλά Σαράντα βρεεεε; τι κάνει η τσουπάρα σου;

Μπραβο Μαρακι μου, καλο σαραντισμο να εχετε κουκλα και πολυ ησυχια!

Εγω τι να ΣΕ πω;;;

Πηγα επιτελους ορθοπεδικο, παιρνω αγωγη, εχω χοντρο προβλημα ΑΛΛΑπρεπει να αποφυγω την εγχειρηση λογω ηλικιας (ειμαι πιτσιρικα για τετοιες ιστοριες), εξακολουθουμε κ μενουμε στην μαμα μου και δυστυχως η προηγουμενη εβδομαδα δεν ξεφυγε απο το μοτιβο της γκαντεμιας που με δερνει τωρα τελευταια... Ο μικρος εκανε δεκατα μεχρι την Τεταρτη που ξεκινησε να κανει πυρετο η Μυρτω... 3ημερη ιωση τελικα μαλλον, χθες τελευταιος πυρετος, εφερα δυο διαφορετικους γιατρους μιας και δεν ειμαι σπιτι μου και μαλλον θα πρεπει να ακυρωσουμε την επεμβαση της Πεμπτης.

Τα λεφτα που ΔΕΝ πληρωσες εσυ για την γεννα τα εχω πληρωσει τις δυ τελευταιες εβδομαδες σε γιατρους, εξετασεις, νοσοκομεια... Και τι γεννα.... Σε σουιτα! Αλλα χαλαλι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;;;

Μπορείτε μπορείτε...α ρε Λένη...κουράγιο γιαβρί μ', όπως λέν κι εδώ οι Φιλενάδες μου....

πως τον ελενε τον γιατρο πολυαγαπημενη?εγω χαιρομαι που θα ρθεις δεν χαιρομαι για τον λογο οποτε ευχομαι μετα την θεραπεια νιατο μου να μην σε ξαναπιασει η μεση σου τα φιλια μου κ περαστικα στα παιδια...again!ο δικος μου εχει ενα βηχα οποτε θυματε απο το τελευταιο μπουκωμα το παρακολουθω γτ φοβαμε μην ειναι τπτ αλεργικο θα δειξει(τπτ αλλο δεν μπορουσα να δωσω στα παιδια μου εκτος απο την αλεργεια μου γμτ)μαεστρεια πολυ χαρηκα σε διαβαζοντας σε χαχαχαα!!!κλ κανεις με τον μικρο θελει αρκετη δουλιτσα απο δω και περα γενικος,μην παραχαιδευεις τον μεγαλο για να μην νιωθει αδικημενος κρατα τις ισοροπιες που πρεπει γτ αλλιως την πατησες κ μην τα διαχωριζεις κ μιλα οσο μπορεις τον μεγαλο συνεχως για την αγαπη σου προς σε αυτα,κανε αν θελεις κ με τον αρκουδο το κολπο (πιανεις μπεμπα πιανει αρκουδο αλλαζει κτλ)κ βαζε τον να σε βοηθαει τα παιδια τρελαινονται να βοηθουν.κισακι εχω μπορτσ ηρθε σημερα ο αδερφος μου με κοκκαλακια απο σερρες και κρεατακι κ ξανακανα πηγανε με την μαμα μου κ τον μικρο στο εξοχικο μια βολτα και τους εκανα τραπεζι μετα μπουγιουρντι μπορτσ τσουμουρ και τουρσακια τα μεγαλα σιγα μην τρωγαν ξανα δευτερη μερα το ιδιο(πως τα μαθα ετσι)κ τα κανα πατατες με αυγουλακια στον φουρνο με λουκανικακια τωρα κανω τραχανα κοκκινο κ σε λιγο θα κανω χαλβα...νταξει με επιασε μια μλκια κ ειμαι κουζινα συνεχεια.επειδη περισσεψε που λες πολυ φαγητο θα το βαλω σε μεριδες καταψυξη δεν παθαινει τπτ οποτε οταν ειναι να βρεθουμε ελπιζω συντομα θα σου φερω μουατσ!!!πατρινια μου νσκμειο σκατα ουτε να τα θυμαμε δεν θελω αντε να γινετε κλ κ τι να πω για την παιδιατρο μωρε τι?

Χσε με μωρε με την βλαμένη...να σεπω; χαλβά προς τα εδώ παρακαλώ, τραχανά έχω μου φτιαξε η μανα μου....αλήθεια το μπορτσ τσουμουρ τι είναι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλό σαράντισμο κοπέλα μου. Να σου ζήσει καλό κουράγιο. Λένη κουράγιο τι σε βρήκε. Κουφέτο ..'να σαι καλά είναι σα να το έφαγα. Βάζεις και παντζαρι εσυ,μάνου μου δεν ξέρω εχω και καφέ και λίγα ροζ υγρα που και που 2φορές περίπου την εβδομάδαστο σκουπίσμά μόνο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα ετσι να τρωει κ να κοιματε το κοριτσι μας!!!!παντος εγω τις ενοχες μου στο οτι απο το 2ο δεν θυμαμε πραγματα που θυμαμε απο το 1ο τις εχω!!!!πχ.θυμαμε την 1η φορα που ανακαλυψε ο μεγαλος οτι εχει δαχτυλα στα ποδια του χαχαχα κ δωσε κουνουσε μια το ενα ποδι μια το αλλο και γελουσε,ε αυτο δεν το θυμαμε απο την κορη μου!!!κισακι βαζω παντζαρι κ μαλιστα εβαλα πολυ αυτη την φορα κ ειναι κατακοκκινη η σουπα...δεν κανει μωρε να φας γμτ.κοριτσια το μπορτσ ειναι βασικα κρεατοσουπα απλα βαζεις μεσα κ παντζαρι κ λαχανο ψιλοκομμενο θεικο!!!!κ το τσουμουρ ειναι μπαγιατικο ψωμι το οποιο το κοβεις μπουκιτσες το βρεχεις λιγο κ το τηγανιζεις(χαχαχα τα κρουτονσ των χαζογαλλων ειναι βασικα)εγω εβαλα ριγανιτσα χτες απο πανω κ μπορεις να το ανακετεψεις με ομελετα να κανεις διαφορους συνδιασμους φαντασια να χεις ειναι τοσο απλο αλλα πολυ νοστιμο

921477wc2fyvv2y2.gif

ΚΑΛΗΕΜΡΑ,ETSI NA SYNEXISEI KAIPONAKIA DEN ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩς Π[ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!

στο 2ο δεν λενε οτι τους υστεροπονους τους περνει η μανα?εγω παντος τα χα δεις ολα αυτο το θυμαμε αφου μολις την εβαζα στο στηθος εκανε συσπασεις η μητρα κ εκλαιγα απο τον πονο ουαου τι θυνηθικα πρωινιατικα η μανα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ελενακι ωχ!!!!τις ξερω αυτες τις επισκεψεις!!!!κουραγιο!για ποσες μερες θα την εχεις την γλυκια πεθερουλα σου?

Εφυγαν κουφετού μου, έφυγαν!!!! Και ευτυχώς αναίμακτα!

σύσπασεις ανά 20λεπτό . Πήρα ένα ολόκληρο για να προλάβω πιθανό τοκετό και κάθε 4ώρες μισό τη δευτέρα θα παω έκτακτα στο γιατρ αυτα κουκλίτσες μου.

Να κάτσεις στο ρεβάτι λίγες μέρες ρε κισάκι....

Περιμένουμε νεούλια σου!

Γειαααααααααααα σας κοπελιές!!!

Καλέ νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

(υ.γ. περισσότερα από αύριο)

Καλώς ήρθες Μαράκι! Καλό Σαραντισμό κι από δω!

Καλά κορίτσια, η μπουμπού της είναι μια γλύκα!!!!!

Εννοείται ότι μέσα στο δωμάτιο η μπέμπα ήταν η πιο όμορφη και η Μαρία κούκλα!!!! Δεν συγκρινόταν με τις υπόλοιπες μαμάδες!! Και φυσικά μαλλί στην τρίχα και νυχάκι τέλειο!!!!;);)

Επίσης έχω να πω πως εμένα μου θυμισε Μαρία η μπουμπού!!!

Ιδιως τα χειλάκια της τα όμορφα! Φτου φτου!!

Και για να σας θυμίσω παλιές καλές εποχές, μύρισα μωρουδίλα!!!!!:D:D

εμείς ΜΟΛΙΣ γυρίσαμε από το νοσοκομείο

Περαστικά πατρινιά μου!!

Εννοείται ότι θα αλλάξετε γιατρό....

Στοο μεταξυ, μου ειπαν για εναν φοβερο γιατρο που εχετε στην Σαλονικα, κανεις δεκα θεραπειες λεηζερ στην μεση και ξεχνας το προβλημα!

Εχουμε κι άλλους εδώ, που είναι απαιχτοι και κάνουν αναίμακτες επεμβάσεις. Αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Το μονο θετικο της ολης υποθεσης ειναι το -12 στην ζυγαρια...

Τι 12 αγάπη μου;;;;;;;

Με τον πόνο μας παίζεις;;;

Μια ΘΕΪΚΗ σούπα, και η μάνα μου την κάνει. Θεωρείται ποντιακή ή ρώσικη; Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως εμείς (πόντιοι) την έχουμε. Τη λατρεύω!!! :D

Όλοι αυτό λένε και δεν έχω φάει ποτέ.... ενίσταμαι κυρίες μου!!!!

Θέλω κι εγώ μια μερίδα!!!:tongue::tongue:

Ελενη2008 τι εγινε καλα,ηρθε το πεθερικο;;;;Πως τη βγαζεις,για μπες το πρωι να μας πεις τα νεα σου.

Ευτυχώς όλα καλά μανου!

Ηρθαν, η δε Λουκία ήταν με τις ώρες της...Πότε τους αγαπούσε, πότε τους έστελνε και τα έχωνε κανονικότατα!

Στο μεταξύ πήγαμε σε εμπορικό για να της πάρει μπουφάν και περιττό να σας πω ότι γίναμε ξεφτίλα...Δεν ήξερα που να κρυφτώ!!!

Ευτυχώς οι πωλήτριες κατάλαβαν ότι είναι η πεθερά και φυσικά φεύγοντας τις ζήτησα συγνώμη τις κοπέλες...:oops::oops::oops:

ΚΑΛΗΕΜΡΑ,ETSI NA SYNEXISEI KAIPONAKIA DEN ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩς Π[ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!

Ναι,ε;;; Εμείς πάντως ξεκινήσαμε στις 20 μέρες και μας κράτησαν μέχρι τον 4ο!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

δοξα τον παναγαθο βρε ελνη μου ειδες δεν πονεσε πολυ τελικα η επισκεψη της πεθερουλας...μπριιιιι απο καπου μπαζει ανατριχιασα θες μπορτσ εχω κρατημενη μεριδα για κισα αλλα η διατροφη μας τα χαλασε!!ομως αμα θετε κανουμε μια ποντιακη μερα κ μαγειρευω οτι ξερω απο δαυτα κ τα τρωμε μετα ολες μαζι ουυυυυ καλοοο!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

δοξα τον παναγαθο βρε ελνη μου ειδες δεν πονεσε πολυ τελικα η επισκεψη της πεθερουλας...μπριιιιι απο καπου μπαζει ανατριχιασα θες μπορτσ εχω κρατημενη μεριδα για κισα αλλα η διατροφη μας τα χαλασε!!ομως αμα θετε κανουμε μια ποντιακη μερα κ μαγειρευω οτι ξερω απο δαυτα κ τα τρωμε μετα ολες μαζι ουυυυυ καλοοο!!!!

Μμμμμμμμ!!!!!!

Τέλεια ιδέα κουφετάκι μου!!!!!

Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ποντιακές λιχουδιές!!!!

Και το κυριότερο; Με τέτοια παρέα!!!!;)

Οσο για την πεθερούλα κάποια στιγμή πήγε να πετάξει μια μα..κια και της έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα ο χάμπι και τέλος!!:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

Μμμμμμμμ!!!!!!

Τέλεια ιδέα κουφετάκι μου!!!!!

Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ποντιακές λιχουδιές!!!!

Και το κυριότερο; Με τέτοια παρέα!!!!;)

Οσο για την πεθερούλα κάποια στιγμή πήγε να πετάξει μια μα..κια και της έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα ο χάμπι και τέλος!!:mrgreen::mrgreen:

χαχαχααχαα!!!σωστος ο χαμπι λεμε!!!!!θα ακουμε κ ποντιακα τραγουδια?!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα και καλη βδομαδα μπουμπουκια μου,τι κανετε;

Μαεστρια μου,κοιτα να απολαυσεις τη μπουμπου οσο ο μικρος ειναι στον παιδικο,γιατι φανταζομαι οτι οταν επιστρεφει θα σε θελει αποκλειστικα.

Ελενη2008 αντε βρε μονο για λιγο ηταν,παει και περασε;Γιατι τοσο ξεφτιλα παιδι μου στα μαγαζια,τι εκανε;

Κουφετακι μου κι εγω μεσα για το γευμα(μην ακουσω για φαι εγω....)αν και δεν ξερω να κανω τιποτα ποντιακο,παιρνω ομως τελεια πιροσκι απο φουρνο στη γειτονια(μετραει αυτο;;;; :tongue:)

Κισακι μου η κουκλα σου τι κανει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

metraei μανου ξες τι δουλεια θελουν τα πιροσκι!!!!!ανοιγε φυλλο κανε γεμιση,ξερω μια ταβερνα καπου στην ηλιουπολη που κανει ποντικα φαγητα μουρλια λετε να παμε προς τα κει?!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...