Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τσουπρες καλημερα.Ελενη2008 περαστικα για το δοντι βρε κοριτσι,εισαι λιγο καλυτερα σημερα;Καλα εγω εβγαλα με επεμβασεις και ραμματα και τους 4 φρονιμητες μεσα σε ενα καλοκαιρι,και τα ειχα δει ολα.........

Κουφετακι μου τι να πω,ου μπλεξεις με δημοσιο και γραφειοκρατια.....

Εμεις κοριτσια πηγαμε χθες και πηραμε τη μικρη απο το σχολειο στις 2 γιατι ειχαμε ραντεβου στις 16:30 στο γιατρο.Με την ευκαιρια γνωρισα και το δασκαλο που ομολογω οτι μου αρεσε παρα πολυ σαν ανθρωπος,νομιζω οτι θα εχουμε μια πολυ καλη χρονια μπροστα μας.

Τωρα οσον αφορα το γιατρο ημουν ολη μερα αγχωμενη κι ο χαμπι μου ακομα περισσοτερο,σκεφτοταν τον πονο της κορουλας του.Η μικρη ηταν ΟΚ μεχρι που πηγαμε εκει κι αρχισε να φοβαται...εντωμεταξυ αρχισε να της βαζει βαμβακακια με ξυλοκαινη(5 στο συνολο,μεσα στο μισαωρο) και επειδη δε μιλουσε τα εγραφε σε ενα χαρτι τα συναισθηματα της....τα χερακια της ειχαν παγωσει....

Ευτυχως οταν καθησε,και η γιατρος κι η βοηθος της ηταν φανταστικες,της εκλεισαν τα ματακια της και της χαιδευε το χερακι καθ'ολη τη διαρκεια.Η οποια εξαγωγη κρατησε μονο 5 λεπτα με το ρολοι.

Τελος καλο ολα καλα,μετα εφαγε παγωτο,κατ'εντολη γιατρο και να σταματησει το αιματακι και να κλεισει η πληγη.Μετα πηγαμε στη νονα της,ηταν καπως στον κοσμο της.......αλλα το βραδυ ηπιε και λιγο πονσταν και κοιμηθηκε μια χαρα.

Σημερα την κρατησα σπιτι για να μην ξεσαλωσει στο σχολειο,τωρα το επομενο θα το βγαλουμε στις 2 Νοεμβρη.Αλλα μου ειπε οτι την αλλη φορα θα ειναι πιο χαλαρη,τωρα που ξερει πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο.

Σημερα πηρα και τη μαεστρια μας,γιατι χθες λογω παιδιου ημουν στο κοσμο μου.Μια χαρα ειναι μαμα και κορη,θα βγει το Σαββατο με το καλο,οποτε και θα μπει να μας πει τα παντα.Καλα ε,τελικα την ξεγεννησε η ιδια γιατρος που μας ελεγε,τι σου ειναι η μοιρα τελικα............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανου μπράβο στο Χριστινάκι που ήταν τόσο γενναίο, αλλά και στην γιατρό που ήξερε πως να χειριστεί το παιδί και να το ηρεμήσει!

Οπότε την άλλη φορά θα πάτε και πιο χαλαροί!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα!

Τι έγινε καλέ;

Εγώ το ανοιγοκλείνω το μαγαζί; Που είστε όλες σήμερα;

Και που θα πω εγώ τον πόνο μου τώρα;;;; Εεεεεε;;;;;

Καλέ έρχεται η πεθερούλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη όπως καταλαβαίνετε!!!:tongue:

4Suap3.png

ελενακι ωχ!!!!τις ξερω αυτες τις επισκεψεις!!!!κουραγιο!για ποσες μερες θα την εχεις την γλυκια πεθερουλα σου?μανου πως ειναι η μικρη?ασε να σε παρω ενα τηλ σε λιγο.εγω λιγο το ταμειο ανεργειας λιγο το επιδομα αντε καπως καλουτσικα ειμαι ψυχολογικα σημερης.αναψα κ το τζακι μας απο το πρωι καινε τα ξυλαρακια σιγα σιγα(γτ θα σκασουμε αμα το μπουμπουνισω)εκανα και μπορτσ εφαγε ο μικρος ηρθε κ η μανουλα μου να φαμε μαζι τωρα ξεκιναω να κανω μαρμελαδα δαμασκηνο,μ'αρεσει ο χειμωνας μακαρι Χριστε μου να βγουμε απο αυτο τον εφιαλτη κ να βρουμε τους ρυθμους μας γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

μου κρατήρες μπορτς καλέ;μπράβο στο χριστίνακι. Εγώ σήμερα ξεκίνησα γιούτόπάρ. σύσπασεις ανά 20λεπτό . Πήρα ένα ολόκληρο για να προλάβω πιθανό τοκετό και κάθε 4ώρες μισό τη δευτέρα θα παω έκτακτα στο γιατρ αυτα κουκλίτσες μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γειά σας κούκλες 30άρεςκαι.....εμείς ΜΟΛΙΣ γυρίσαμε από το νοσοκομείο, όπου μπήκαμε την Τετάρτη που σας μίλαγα...η μαμακισμένη η γιατρός άργησε να μας πει για αντιβίωση και το παιδί δεν την πήρε όταν έπρεπε και κύλισε και αυτή η υπνηλία που σας έλεγα ήταν η .....μακακισμένη στιγμή,,,τον πήγα Καραμανδάνειο, που είναι των Παίδων εδώ στην Πάτρα και με το που του έκαναν την ενδοφλέβια οι γιατροί(που σημειωτέον είναι πολύ καλή ομάδα), το παιδί είναι απύρετο....οτι τον κατατρυπήσανε γιατί είναι τροφαντούλης ο μπουνταλάκος και δεν του βρίσκανε φλέβες...μας ακουγε ο όροφος , εγώ με ζουμιά...κοινώς πλυμμηρήσαμε το νοσοκομείο από τα κλάματα....

Τέλος καλό όμως, όλα καλα..αυτή τη βδομάδα θα κάτσει με τον πατέρα του και από Πέμπτη Παρασκευή θα πάει παιδικό....Μόνο που θα αλλάξουμε παιδίατρο..ΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΙ...γιατί έφτασα να μην αντιδράει ο Τζότζος καθόλου και να την ρωτάω τι να κάνω και να μου λέει να του δώσω ηλεκτροδιαλύτες !!! κα΄τι τέτοιο....ενιγουει..αυτά

αυτο δεν το αναπολω σε αυτες τις ηλικιες!!!κουραγιο μανα πατρινιααααα

Τι κουράγιο, κουφέτο μου ...χσ με!!!

Μαεστρια να σου ζησει η τσουπρα να ειναι γερη και καλοτυχη! Να στε καλα και να καμαρωσετε τα παιδακια σας οπως επιθυμουν αυτα χαχαχα!

Κισακι σε θελει φιτ ο υιος!!!

Παστακια περαστικα στον μικρο, εχω και γω κι ο συζηξ βγαλμενες αμυγδαλες και πιστευω πως θα παρει και ο μικρος το προβλημα...

Ελενη πονοδοντος το χειροτερο μου!

Φιλια σ΄ ολα τα κοριτσια, σημερις επιστρεφω στη βαση μου!

Σε ευχαριστώ, Σάντυ μου..εγώ έχω αμυγδαλές (και ο Τζότζος) που δεν χρειάζονται χειρουργείο, απλά ενοχλούν..

Χει κουκλες!!!

Αν γραφω σαν την κισα, φταιει αυτο το μαραφετι που μου εδωσε μια φιλη μου μπας και περασουν γρηγοροτρεα οι ωρες στο κρεββατι του πονου και φυσικα η ασχετοσυνη μου με την τεχνολογια! Μου αρεσει ομως, ολα τα κανω με την αφη, σαν να δουλευω στο σουπερ μαρκετ αισθανομαι!

Τι κανετε κοπελιες;;;;

Εγω... Ξαπλα... Τι κακο να νιωθεις αχρηστος! Ακομα και το ντουζ... φανταζει αθλος! Μην αναφερω την επισκεψη στην τουαλετα! Φτασαμε στο σημειο να μου δινει κουραγιο ο μπαμπας μου!

Βρε κορες μια ερωτηση για οποια ενδεχομενως μπορει να βοηθησει... Την προηγουμενη Τεταρτγ που επεσα τα ανασκελα απο μεση, επρεπε να μεταφερθω με ασθενοφορο... Το #@#%%## το κρατος ειχε παραλυσει, καναμε τρεις 15λεπτες κλησεις στο ΕΚΑΒ και μειναμε σε γραμμη προτεραιοτητας!!!! Τα ιδιωτικα που πηραμε τηλ. μπορουσαν να εξυπηρετησουν μετα απο τρεις ωρες, με αποτελεσμα να αναγκαστω να νοσηλευτω σε ιδιωτικο νοσοκομειοο. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Καταγγλια η να διεκδικησω χρηματα νοσηλειας;;;; μια φορα χρειαστηκα το σκατοσυστημα και ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ!!!

Ναι, καλά και άν τα πάρεις αυτά τα λεφτα να μου γραφεις....Πονάς μαρή; Κι εγώ τα έπαιξα κορίτσια εντελώς μιλαμε...έστρωσα και τα χαλιά με το που γυρίσαμε....

καλημερα ολη μερα!!!!εμενα τα του οαεδ δεν μου πανε τελικα καθολου,σημερα πρωι πρωι ειπαμε να καταθεσουμε στα κεπ τα χαρτια για το επιδομα των παιδιων που περνουμε μια φορα τον χρονο,πηγε ο χαμπι τον μικρο σχολειο κ μετα με ολα τα χαρτια φωτοτυπιες στα κεπ....του ζητησαν βεβαιωση ανεργιας απο μενα διμινη.....μα τους λεει ο χαμπι(κ δεν τα μπορει καθολου αυτα)ειναι ενα μηνα ανεργη πως θα σου φερω τετοια βεβαιωση?........τελος παντον μλκιες φυσικα δεν τα καταθεσε θα παω εγω αυριο.....τα νευρα μου.λενι τι να σε πω κοριτσι μου οτι ειναι καλυτερο για τον μικρο κανε,παντος μια γειτονισσα μου περισσι τους το πε η παιδιατρος να το σταματησουν το παιδι απο τον παιδικο γι αυτον τον λογο,ηταν με αντιβιωσεις συνεχεια.ασε την μανουλα σου να χαρει λιγακι κ κανε τον μλκ γενικα και ποιο πολυ για σενα να μην σκεφτεσε κ πολυ οτι εισαι περιορισμενη αλλα οτι ζεις σε ενα διαρκες σπα κουρα κρεβατιου ενα πραμα.

Ναι ρε κουφέτο..κι εμένα η ντοκτορ , αφού έκανε την πατατιά της, με πήρε να μου πει οτι ο Τζότζος θα είναι συνέχεια έτσι και να σταματήσουμε τον παιδικό..και ποιο θα μου τον κρατάει; αυτή;

Kαλημέρα!

Εχω χαπακωθεί τόσο πολύ που στο τέλος θα περπατάει μια όρθια κάψουλα!!!!:tongue:

Αλλά είμαι ελάχιστα καλύτερα!

Χαχαχαχαχ..καλό..καλό

Καλημέρα!

Τι έγινε καλέ;

Εγώ το ανοιγοκλείνω το μαγαζί; Που είστε όλες σήμερα;

Και που θα πω εγώ τον πόνο μου τώρα;;;; Εεεεεε;;;;;

Καλέ έρχεται η πεθερούλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη όπως καταλαβαίνετε!!!:tongue:

Χαχαχαχαχα πάλι καλό καλό....εμένα ήρθε στο νοσοκομείο χσμένη με το χώσιμο που της 'εχω ρίξει, δεν μιλάει δεν λαλάει...ωρε ούστ!!!

Γειαααααααααααα σας κοπελιές!!!

Καλέ νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

(υ.γ. περισσότερα από αύριο)

ΜΑρή μάναααααααααααααα...που είσαι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ΜΑρή μάναααααααααααααα...που είσαι;

Που να 'μαι; Εδώ στο σπίτι, με πιτζάμες, νυσταγμένη και με το βυζί απ' έξω. Α, και να πρέπει να δίνω και τρελή προσοχή στον μεγάλο, μη στραβώσει. Αλλά το μαλλί πάντως είναι μια κούκλα. Το 'φτιαξα πριν πάω για καισαρική. :tongue:

Περαστικά στο μικρό σου. Τι είχε; Γιατί δε διάβασα λεπτομέρειες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρακιιιιιιιιιι!!!!

Πες καλε κατι για την γεννα! Πως πηγε, πως ειναι η μπουμπου, πως την υποδεχθηκε ο Γιαννος, πως σου φαινεται με δυο μωρα σπιτι, κτλ...

Το οτι νυσταζεις... το ξερουμε!

Μαρακιιιιιιιιιι!!!!

Πες καλε κατι για την γεννα! Πως πηγε, πως ειναι η μπουμπου, πως την υποδεχθηκε ο Γιαννος, πως σου φαινεται με δυο μωρα σπιτι, κτλ...

Το οτι νυσταζεις... το ξερουμε!

Αχ, θες και λεπτομέρειες, ε; Άντε, επειδή είσαι και πονεμένο, να ΣΕ πω.

Κοίτα, είχα πάει στα τακτικά ιατρεία του Ιπποκρατείου σ' όλη την εγκυμοσύνη, δεν είχα "δικό μου" γιατρό. Με είχανε προγραμματίσει, λόγο προηγούμενης καισαρικής, πήγα το πρωί που 'χα ραντεβού, κιουρία με το βαλιτσάκι μου. Έκανα τα μποτέ (ξούρα, κλπ) μ' ανεβάσανε πάνω, καθυστέρησαν λίγο οι μικροβιολογικές, αλλά δεύτερο χειρουργείο ήμουνα, οπότε οκ.

Φοβόμουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, είχα όμως δυο καλούς αναισθησιολόγους (ειδικευόμενος ο ένας) που μου λέγανε να κάνω κουράγιο, για να μην χρειαστεί να κάνω ολική και χάσω την εμπειρία.

Μου λέει ο ένας χαρακτηριστικά "Κάνε λίγο κουράγιο και μόλις βγάλουνε το μωρό, θα σου κάνω και μια χαλαρωτικούλα, να ηρεμήσεις"! :tongue:

Οντως την έκανε μετά και την είχα ακούσει κανονικά. Μέχρι τις 2-3 είχαμε τελειώσει.

Την άλλη μέρα στις 8 το πρωί ημουνα στο πόδι. Ήμουν αποφασισμένη να συνέλθω και να βγάλω τον καταραμένο καθετήρα.

Παιδιά η Β' Μαιευτική του Ιπποκρατείου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πραγματικά. Δεν έχω κανένα παράπονο, μόνο χθες που κάνανε 100 ώρες να μας δώσουν τα παιδιά και περιμέναμε όρθιες έξω απ' τον θάλαμο των νεογνών.

Τελικά τα είχαμε από την αρχή τα μωρά, μόνο το πρωί κάνα δυο ώρες τα δίνεις για μπάνιο κλπ. Εγώ την είχα απ' τη δεύτερη νύχτα, γιατί πιο πριν ήμουνα χάλι μαύρο φυσικά.

Γενικά μια καλή εμπειρία, άσε που δεν πλέρωσα και φράγκο, το ΙΚΑ καλύπτει - ακόμα - την καισαρική. Ούτε δίκλινο πήρα τελικά που λέγαμε κορίτσια, γιατί τα απλά δωμάτια ήταν τρίκλινα και δεν είδα καμιά διαφορά, μια χαρά ήμασταν με τις άλλες κοπέλες.

Ο Γιάννης αποσυντονίστηκε τελείως απ' τις τόσες μέρες που έλειπα. Τον είδα ένα απόγευμα που ήρθε και με κοιτούσε μ' ένα βλέμμα, τρελάθηκα. Βιαζόμουν να 'ρθω σπίτι.

Χθες ήταν σε υπερένταση, σήμερα είναι πιο ήρεμος. Του δίνω πολύ προσοχή και μόνο διαδικαστικά στη μπέμπα όταν είναι παρών, γιατί θέλω να ηρεμήσει το παιδί, να μην φρικάρει με την αλλαγή, να του επιβεβαιώσω ότι είναι όλα όπως ήτανε.

Το σχόλιό του για το μωράκι ήταν "είναι όμορφο το μωράκι". :D

Ε, με δυο παιδιά στο σπίτι ... πολύ κούραση! Προς το παρόν έχει άδεια ο χάζμπαντ, οπότε θα προλάβω να συνέλθω κι απ' την εγχείρηση μέχρι να γυρίσει στη δουλειά.

Ουφ, αυτά Ελένη, κουράστηκα να γράφω! :tongue: Εντάξ; Είπα αρκετά; :twisted:

Εσύ πως πας πονεμένο κορίτσι μου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρακι μου, καλο σαραντισμο να εχετε κουκλα και πολυ ησυχια!

Εγω τι να ΣΕ πω;;;

Πηγα επιτελους ορθοπεδικο, παιρνω αγωγη, εχω χοντρο προβλημα ΑΛΛΑπρεπει να αποφυγω την εγχειρηση λογω ηλικιας (ειμαι πιτσιρικα για τετοιες ιστοριες), εξακολουθουμε κ μενουμε στην μαμα μου και δυστυχως η προηγουμενη εβδομαδα δεν ξεφυγε απο το μοτιβο της γκαντεμιας που με δερνει τωρα τελευταια... Ο μικρος εκανε δεκατα μεχρι την Τεταρτη που ξεκινησε να κανει πυρετο η Μυρτω... 3ημερη ιωση τελικα μαλλον, χθες τελευταιος πυρετος, εφερα δυο διαφορετικους γιατρους μιας και δεν ειμαι σπιτι μου και μαλλον θα πρεπει να ακυρωσουμε την επεμβαση της Πεμπτης.

Τα λεφτα που ΔΕΝ πληρωσες εσυ για την γεννα τα εχω πληρωσει τις δυ τελευταιες εβδομαδες σε γιατρους, εξετασεις, νοσοκομεια... Και τι γεννα.... Σε σουιτα! Αλλα χαλαλι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;;;

Στοο μεταξυ, μου ειπαν για εναν φοβερο γιατρο που εχετε στην Σαλονικα, κανεις δεκα θεραπειες λεηζερ στην μεση και ξεχνας το προβλημα! Βρηκα δυο ατομα που το εχουν κανει και λενε τα καλυτερα. Οποτε την επομενη φορα που θα πεσω τα ανασκελα, βλεπω να ερχομαι με ασθενοφορο πανω...

πως τον ελενε τον γιατρο πολυαγαπημενη?εγω χαιρομαι που θα ρθεις δεν χαιρομαι για τον λογο οποτε ευχομαι μετα την θεραπεια νιατο μου να μην σε ξαναπιασει η μεση σου τα φιλια μου κ περαστικα στα παιδια...again!ο δικος μου εχει ενα βηχα οποτε θυματε απο το τελευταιο μπουκωμα το παρακολουθω γτ φοβαμε μην ειναι τπτ αλεργικο θα δειξει(τπτ αλλο δεν μπορουσα να δωσω στα παιδια μου εκτος απο την αλεργεια μου γμτ)μαεστρεια πολυ χαρηκα σε διαβαζοντας σε χαχαχαα!!!κλ κανεις με τον μικρο θελει αρκετη δουλιτσα απο δω και περα γενικος,μην παραχαιδευεις τον μεγαλο για να μην νιωθει αδικημενος κρατα τις ισοροπιες που πρεπει γτ αλλιως την πατησες κ μην τα διαχωριζεις κ μιλα οσο μπορεις τον μεγαλο συνεχως για την αγαπη σου προς σε αυτα,κανε αν θελεις κ με τον αρκουδο το κολπο (πιανεις μπεμπα πιανει αρκουδο αλλαζει κτλ)κ βαζε τον να σε βοηθαει τα παιδια τρελαινονται να βοηθουν.κισακι εχω μπορτσ ηρθε σημερα ο αδερφος μου με κοκκαλακια απο σερρες και κρεατακι κ ξανακανα πηγανε με την μαμα μου κ τον μικρο στο εξοχικο μια βολτα και τους εκανα τραπεζι μετα μπουγιουρντι μπορτσ τσουμουρ και τουρσακια τα μεγαλα σιγα μην τρωγαν ξανα δευτερη μερα το ιδιο(πως τα μαθα ετσι)κ τα κανα πατατες με αυγουλακια στον φουρνο με λουκανικακια τωρα κανω τραχανα κοκκινο κ σε λιγο θα κανω χαλβα...νταξει με επιασε μια μλκια κ ειμαι κουζινα συνεχεια.επειδη περισσεψε που λες πολυ φαγητο θα το βαλω σε μεριδες καταψυξη δεν παθαινει τπτ οποτε οταν ειναι να βρεθουμε ελπιζω συντομα θα σου φερω μουατσ!!!πατρινια μου νσκμειο σκατα ουτε να τα θυμαμε δεν θελω αντε να γινετε κλ κ τι να πω για την παιδιατρο μωρε τι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν ξερω λατρεμενη πως το λενε το καρντασι, προς το παρον μου αρκει που εχω επιλογες!

Τι ειναι το μπορτς καλε;;; Αν και αν καταλαβα καλα εχει να κανει με... κοκκαλακια;;;

Μην μιλατε για φαγητο, παιρνω μεγαλη δοση κορτιζονης και εχω πηξει στα αναλατα... Κι ειναι απιστευτο που υπαρχει παντου εστω και κρυφα! Μην μιλησω για την ζαχαρη...

Το μονο θετικο της ολης υποθεσης ειναι το -12 στην ζυγαρια... Καλα, εχω συνεχεια, αλλα ειναι μια πολυ καλη αρχη που εγινε απο το πουθενα... Τελικα, πρεπει να ποναω για να το ραψω!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;;;

Στο εύχομαι βρε κορίτσι!!!

Τι ειναι το μπορτς καλε;;; Αν και αν καταλαβα καλα εχει να κανει με... κοκκαλακια;;;

Μια ΘΕΪΚΗ σούπα, και η μάνα μου την κάνει. Θεωρείται ποντιακή ή ρώσικη; Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως εμείς (πόντιοι) την έχουμε. Τη λατρεύω!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...