Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....καλέ Μαεστριάκι; να σου ζήσει το μπεμπέ! πώπω κι άλλο τσουπάκι...άντε να είναι υγιές πάντα, ευτυχισμένο και γερό...και όλα στη ζωήτης να πάνε καλά!!!!

Εμείς πάλι άρρωστοι, πάλι σπίτι, αμυγδαλίτιδα(αυτό το πήρε από εμένα) από Κυριακή κάτω από 38 δεν πέσαμε....ο παιδικός θα μας δει από βδομάδα....τώρα είναι απύρετος, αλλά δεν τρώει έχει υπνηλία και γενικά δεν είναι ορεξάτος....

Σάντυ μου από όπου μπορείτε να γλιτώσετε εισόδημα καλό είναι, αρκεί να μην ρίξουμε και το βιοτικό μας επίπεδο ρε γμτ!!!!

Αυτά....γενικώς είμαι πολύ κουρασμένη έχω να κοιμηθώ 3 μερονυχτα....για αυτή την εβδομάδα μιλάμε τωρα...αυτά φιλάκια κούκλες!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε κισακι παλι διατροφη τουλαχιστον το ξες το παραμυθι κ δεν θα ψαχνεσε με το τι πρεπει να τρως!!!ελενη πανε κανε δοντι ποναει αου πολυ!!!!πλακωσου στα μεσουλιτ ωραια με το μαρακι ας την στειλω ενα μνμ να της ευχηθω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Κισακι μεγαλώνει και ο γιος, εφτασες στη μέση βλέπω. Άντε με το καλο και ας σε θέλει στιλακι κι αυτός σαν την αδερφή του...

Εμείς ηρεμησαμε κάπως απο τα δόντια, χθες εμβολιαστηκαμε και σήμερα πέσαμε σε χειμερια νάρκη... Άρχισε πάλι να στρώνει ο ύπνος του το βράδυ, ο γιατρός μου μίλησε και για το άγχος αποχωρισμού που τους πιάνει γύρω στους 6-7 μήνες και λόγω της αλλαγής απο μονο θηλασμο να προσαρμοστει στις στέρεες. Δείχνει πάντως σημάδια βελτίωσης...

μπραβο α ρε ωραιες ηλικιες που ναι αυτες!!!!

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....καλέ Μαεστριάκι; να σου ζήσει το μπεμπέ! πώπω κι άλλο τσουπάκι...άντε να είναι υγιές πάντα, ευτυχισμένο και γερό...και όλα στη ζωήτης να πάνε καλά!!!!

Εμείς πάλι άρρωστοι, πάλι σπίτι, αμυγδαλίτιδα(αυτό το πήρε από εμένα) από Κυριακή κάτω από 38 δεν πέσαμε....ο παιδικός θα μας δει από βδομάδα....τώρα είναι απύρετος, αλλά δεν τρώει έχει υπνηλία και γενικά δεν είναι ορεξάτος....

Σάντυ μου από όπου μπορείτε να γλιτώσετε εισόδημα καλό είναι, αρκεί να μην ρίξουμε και το βιοτικό μας επίπεδο ρε γμτ!!!!

Αυτά....γενικώς είμαι πολύ κουρασμένη έχω να κοιμηθώ 3 μερονυχτα....για αυτή την εβδομάδα μιλάμε τωρα...αυτά φιλάκια κούκλες!!!

αυτο δεν το αναπολω σε αυτες τις ηλικιες!!!κουραγιο μανα πατρινιααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρια να σου ζησει η τσουπρα να ειναι γερη και καλοτυχη! Να στε καλα και να καμαρωσετε τα παιδακια σας οπως επιθυμουν αυτα χαχαχα!

Κισακι σε θελει φιτ ο υιος!!!

Παστακια περαστικα στον μικρο, εχω και γω κι ο συζηξ βγαλμενες αμυγδαλες και πιστευω πως θα παρει και ο μικρος το προβλημα...

Ελενη πονοδοντος το χειροτερο μου!

Φιλια σ΄ ολα τα κοριτσια, σημερις επιστρεφω στη βαση μου!

Χει κουκλες!!!

Αν γραφω σαν την κισα, φταιει αυτο το μαραφετι που μου εδωσε μια φιλη μου μπας και περασουν γρηγοροτρεα οι ωρες στο κρεββατι του πονου και φυσικα η ασχετοσυνη μου με την τεχνολογια! Μου αρεσει ομως, ολα τα κανω με την αφη, σαν να δουλευω στο σουπερ μαρκετ αισθανομαι!

Τι κανετε κοπελιες;;;;

Εγω... Ξαπλα... Τι κακο να νιωθεις αχρηστος! Ακομα και το ντουζ... φανταζει αθλος! Μην αναφερω την επισκεψη στην τουαλετα! Φτασαμε στο σημειο να μου δινει κουραγιο ο μπαμπας μου!

Βρε κορες μια ερωτηση για οποια ενδεχομενως μπορει να βοηθησει... Την προηγουμενη Τεταρτγ που επεσα τα ανασκελα απο μεση, επρεπε να μεταφερθω με ασθενοφορο... Το #@#%%## το κρατος ειχε παραλυσει, καναμε τρεις 15λεπτες κλησεις στο ΕΚΑΒ και μειναμε σε γραμμη προτεραιοτητας!!!! Τα ιδιωτικα που πηραμε τηλ. μπορουσαν να εξυπηρετησουν μετα απο τρεις ωρες, με αποτελεσμα να αναγκαστω να νοσηλευτω σε ιδιωτικο νοσοκομειοο. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Καταγγλια η να διεκδικησω χρηματα νοσηλειας;;;; μια φορα χρειαστηκα το σκατοσυστημα και ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ!!!

Διαφημίσεις

Άρχισε πάλι να στρώνει ο ύπνος του το βράδυ, ο γιατρός μου μίλησε και για το άγχος αποχωρισμού που τους πιάνει γύρω στους 6-7 μήνες και λόγω της αλλαγής απο μονο θηλασμο να προσαρμοστει στις στέρεες. Δείχνει πάντως σημάδια βελτίωσης...

Μαρία θα τα έχεις αυτά μέχρι να "απεξαρτηθεί" από εσένα...

Δεν είναι τίποτα, εμείς πέρυσι στρώσαμε!

ελενη πανε κανε δοντι ποναει αου πολυ!!!!πλακωσου στα μεσουλιτ

Και χθες και προχθές....

Πήγα μαρή!

Είναι αυτό που μου απονευρώνει και υποτροπίασε κάνοντας φλεγμονή.Τώρα μίλησα μαζί του και μου είπε ότι είναι πολύ ζόρικο και από τον πολύ πόνο μπορεί είτε να πρηστώ (τούμπανο όμως) είτε να παραμορφωθώ(θα είναι παροδικό)!

Επ!!!! Μέχρι εδώ ακουγεστε που γελάτε κακούργες!!!!:tongue::tongue:

Αντιβίωση, την οπόια έχω ήδη ξεκινήσει γιατί δεν τον έβρισκα, και αντιφλεγμονώδη συνέχεια για να μη με πιάνει τρελλός πόνος!

Στο μεταξύ έγινα ρεζίλι στη δουλειά γιατί από τον πολύ τον πόνο έβαλα τα κλάματα!:oops::oops:

Ελενη πονοδοντος το χειροτερο μου!

Εμένα να δεις!!!! Τον βλέπω και κατουριέμαι!!!:D:D

Φιλια σ΄ ολα τα κοριτσια, σημερις επιστρεφω στη βαση μου!

Καλώς να μας έρθεις!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Χει κουκλες!!!

Αν γραφω σαν την κισα,

axaxxaxaxa!!! αρε λενη!αι λοβ γιου

Χαχαχαχαaχα κι εγω κοριτσακι μου σε λατρευω!!!

Πωπω τι σπαστικο να μενουμε ολοι μαζι! Εχουν σπασει ολων τα νευρα, η λιγο χαρουμενη ειναι η μαμα μου που με εχει εδω! Μα ειμαστε σοβαροι;;;;

Εγω... Ξαπλα... Τι κακο να νιωθεις αχρηστος! Ακομα και το ντουζ... φανταζει αθλος! Μην αναφερω την επισκεψη στην τουαλετα! Φτασαμε στο σημειο να μου δινει κουραγιο ο μπαμπας μου!

χαχαχα!!! Είδες πως ανατρέπονται τα γεγονότα;

Βρε κορες μια ερωτηση για οποια ενδεχομενως μπορει να βοηθησει... Την προηγουμενη Τεταρτγ που επεσα τα ανασκελα απο μεση, επρεπε να μεταφερθω με ασθενοφορο... Το #@#%%## το κρατος ειχε παραλυσει, καναμε τρεις 15λεπτες κλησεις στο ΕΚΑΒ και μειναμε σε γραμμη προτεραιοτητας!!!! Τα ιδιωτικα που πηραμε τηλ. μπορουσαν να εξυπηρετησουν μετα απο τρεις ωρες, με αποτελεσμα να αναγκαστω να νοσηλευτω σε ιδιωτικο νοσοκομειοο. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Καταγγλια η να διεκδικησω χρηματα νοσηλειας;;;; μια φορα χρειαστηκα το σκατοσυστημα και ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ!!!

Λενάκι μου μάλλον θα σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον δεν δικαιούσαι πολλά πράγματα... Ίσως τι ικα δικαιολογει κάποια ελάχιστα χρήματα αλλά θέλει πολύ τρέξιμο...Βλέπεις θεωρούν ότι είναι δική σου επιλογή να πας σε ιδιωτικό! Ίσως και για την μεταφορά με το ασθενοφόρο να δικαιούσαι κάποια επιστροφή.. Στείλε τον Τακη να ρωτήσει στις παροχες ή δοκίμασε εσύ τηλεφωνικά.

Τουλάχιστον είσαι καλύτερα;

4Suap3.png

Πωπω τι σπαστικο να μενουμε ολοι μαζι! Εχουν σπασει ολων τα νευρα, η λιγο χαρουμενη ειναι η μαμα μου που με εχει εδω! Μα ειμαστε σοβαροι;;;;

Ε, δεν πειράζει μωρε... αστηνα λίγο την γυναίκα να χαρεί και να σας ευχαριστηθεί!

Ούτως ή άλλως δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλυτερα;;;; Ισως λιγο... Βασικα, εχω μαθει να ποναω, το συνηθισα μαλλον. Απλα σημερα καταφερα και γυρισα λιγο πλευρο στο κρεββατι, το ποδι φυσικα ειναι νεκρο αλλα δεν μου ριχνει σουβλιες! Σημερα μαλλον θα λουστω κιολας, θα με λουσουν φυσικα, ποιος με πιανει λεμε!

Ο μικρος ρε γμτ εξακολουθει και κανει πυρετο, ανα δωδεκαωρο πλεον. Δεν τον σηκωσε ο σταθμος καθολου, μαλλον θα σταματησουμε.

καλημερα ολη μερα!!!!εμενα τα του οαεδ δεν μου πανε τελικα καθολου,σημερα πρωι πρωι ειπαμε να καταθεσουμε στα κεπ τα χαρτια για το επιδομα των παιδιων που περνουμε μια φορα τον χρονο,πηγε ο χαμπι τον μικρο σχολειο κ μετα με ολα τα χαρτια φωτοτυπιες στα κεπ....του ζητησαν βεβαιωση ανεργιας απο μενα διμινη.....μα τους λεει ο χαμπι(κ δεν τα μπορει καθολου αυτα)ειναι ενα μηνα ανεργη πως θα σου φερω τετοια βεβαιωση?........τελος παντον μλκιες φυσικα δεν τα καταθεσε θα παω εγω αυριο.....τα νευρα μου.λενι τι να σε πω κοριτσι μου οτι ειναι καλυτερο για τον μικρο κανε,παντος μια γειτονισσα μου περισσι τους το πε η παιδιατρος να το σταματησουν το παιδι απο τον παιδικο γι αυτον τον λογο,ηταν με αντιβιωσεις συνεχεια.ασε την μανουλα σου να χαρει λιγακι κ κανε τον μλκ γενικα και ποιο πολυ για σενα να μην σκεφτεσε κ πολυ οτι εισαι περιορισμενη αλλα οτι ζεις σε ενα διαρκες σπα κουρα κρεβατιου ενα πραμα.

921477wc2fyvv2y2.gif

ελενη ααα εισαι σε καλο δρομο ασε τα χω ζησει με τα δοντια βεβαια το κορυφαιο ητανε η εξαγωγη φρονιμιτη που δεν εβγαινε ολοκληρος γτ οι ριζες αγκαλιαζαν τον τραπεζιτη και με δυο οδοντιατρους και κανα 3ωρη επεμβαση κ λιγο κοκκαλο παρμενο και 9 αν θυμαμε κλ ενεσεις το βγαλαμε.ενα θα σου πω το προσωπο μεσα στα αιματα και κατα φασεις μου λεγαν να κραταω το σαγονι μου για να μην μου φυγει,μετα απο αυτο εγω δεν φοβαμε τον οδοντιατρο!!!cat-brushing-teeth.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα!

Εχω χαπακωθεί τόσο πολύ που στο τέλος θα περπατάει μια όρθια κάψουλα!!!!:tongue:

Αλλά είμαι ελάχιστα καλύτερα!

Κουφέτο ευχαριστώ για την φωτό!

Δεν είναι ότι δε σε θέλει εσένα ο οαεδ, αλλά όλους όσους πάνε για να εισπράξουνε! Τα ταμεία είναι σχεδόν άδεια οπότε ότι καταφέρουν να γλιτώσουν και να μη δώσουν στον κόσμο, τόσο με την γραφειοκρατεία όσο και το σπάσιμο νεύρων που σου κάνουν, γι'αυτούς κέρδος είναι!

Λένι θα συμφωνήσω με κουφέτο! Κάνε υπομονή και απόλαυσέ το!(στο μέτρο του δυνατού βεβαίως βεβαίως)!!!:rolleyes:

4Suap3.png

ελενη ααα εισαι σε καλο δρομο ασε τα χω ζησει με τα δοντια βεβαια το κορυφαιο ητανε η εξαγωγη φρονιμιτη που δεν εβγαινε ολοκληρος γτ οι ριζες αγκαλιαζαν τον τραπεζιτη και με δυο οδοντιατρους και κανα 3ωρη επεμβαση κ λιγο κοκκαλο παρμενο και 9 αν θυμαμε κλ ενεσεις το βγαλαμε.ενα θα σου πω το προσωπο μεσα στα αιματα και κατα φασεις μου λεγαν να κραταω το σαγονι μου για να μην μου φυγει,μετα απο αυτο εγω δεν φοβαμε τον οδοντιατρο!!!cat-brushing-teeth.jpg

Ασε... Μου έχουνε κάνει εξαγωγή με απόστημα...Ο μακάκας ο γιατρός δεν μου έδωσε πρώτα αντιβίωση και μου το εβγαλε 'ετσι με αποτέλεσμα μετά από 6-7 ενέσεις να μην μουδιάζει και μου το έβγαλε έτσι ο πα..ρας!!!!

Εννοείται ότι από τότε μόλις βλέπω οδοντίατρο αλλάζω δρόμο!!!

Και το κορυφαίο; Οποτε πάω τώρα στον δικό μου, που ευτυχώς είναι φίλος, πριν φύγω επισκέπτομαι και την τουαλέτα του γιατί κατουριέμαι από τον φόβο μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...