Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σε λίγο όλη η Ελλάδα κικιρίκου θα κάνει!!!

Αλλά δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα ρε συ... Αφού είναι συμπληρωματικό κάντε έναν διακανονισμό και θα φτιάξουν τα πράγματα!

Εμένα είναι τεράστιο το δάνειο...:?:?

Ρε κορίτσια, ασχετο τώρα αλλά θέλω μια μονή κουβέρτα για την Λουκία!

Που να δω για να μη μου πιάσουν τον κ...ο;;;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσουπρες σας αφηνω γιατι δε με παιρνει αλλο,παω να σιδερωσω και εχω και μαγειρεμα.Θα εχω το νου μου για τα νεα της μαεστριας μου.Κουφετακι μου σε φιλω γλυκα,και προσπαθησε να μη μου στεναχωριεσαι και σε πιασουν τα ψυχοσωματικα σου,γιατι ειπαμε η υγεια μας ειναι πανω απ'ολα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ELENHMOY EINAI POLY KALH RATSA,APO POLY KALA AIMATA,TA EKPAIDEYEI OMPAMAPW MOY...kapoiaθα κρατησει καποια θα δωσει,δνε παοφασισαμε ακομη...και παο κοτες λιγες θα κρατησω...μονο αυτες πουγεννα,οι υπολοιπες φετος τιποτα ολο το χρονο μηδεν αυγα!θα γινουν σουπα μαλλον!ε....θα σας κανω το τραπεζι!αχαχαχα!κουφετοκι εσυ μου ελειψες κανονιστε για καφε λεμ ε αν μπορειτε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Λαϊκή με την μικρή δεν παίζει να πάω....

Ο χάμπυ τα σκ δουλεύει οπότε δεν γίνεται..

Εκτός αν στείλω την Παρασκευή την μανούλα!

Θενκ κιου!

Κι εγώ την κάνω για λίγο. Πάω ικα να γράψω φάρμακα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Κανενα νεο απο Μαεστρια?

Εμεις αυριο επιστρεφουμε στη βαση μας οριστκα και ο συζηξ αρχισε να χαλαρωνει η δουλεια και τις περισσοτερες φορες δε δουλευει απογευμα, οποτε θα βρεθουμε η οικογενεια μαζι επιτελους μου ελειψε ο αντρουλης μου ψυχικα και σωματικα χαχαχα. Κατ΄αλλα προσπαθω να τον πεισω ν΄αλλαξουμε σπιτι πριν γυρισω στη δουλεια γιατι ολα μας τα λεφτα φευγουν στο ενοικιο.....

κοριτσια η μαμαμου παει στη λαικη 3 ιεραρχων ειναι τεραστια εχει φανταστικα φρουτα και ζαρζαβατικα και ρουχ αγια τη μικρη ,φορμακια petit elephant και φανελακια...κτλ κτλ,δεν εχω οαει ειναι τεραστια και η μαμαμου εχει παθει ψυχωση

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σαντυ μου να το κανετε,θα ζοριστειτε με το μωρο αλλα δε γινεται αλλιως

Πρεπει οπωσδηποτε να το κανουμε αλλα αντε να πεισεις τον συζηξ που στην λεξη μετακομιση βγαζει φλυκταινες χαχαχαχα αλλα δε γινεται αλλιως ολα τα λεφτα στο σπιτι τα δινουμε και δεν ειναι και δικο μας στην τελικη και τωρα εχουν πεσει πολυ τα ενοικια...

γι αυτην την λαικη λεω κ εγω κισακι μου.α ρε ελενη πεσμας τα νεα για το κοριτσακι μας πως ειναι το κοριτσακι της αντε θα τα μαθουμε αυριο κλ θα της στειλω κ μνμ σημερα δεν ηθελα γτ ξερω πως ειναι 1η μερα μετα απο κτ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια σορυ αλλά δεν είχα ιντερνετ για να σας γράψω τα νέα!

Γέννησε το κοριτσάκι μας και είναι τρισευτυχισμένο και πάρα πολύ καλά στην υγεία τους και οι δύο! Όλα πήγαν τέλεια και οι γιατροί άψογοι!

Ανοιξα θέμα και στις γεννήσεις οπότε μπορείτε να ευχηθείτε και από εκεί!

Μαράκι να σου ευχηθώ κι από'δω να σας ζήσει και να είναι καλογραμμένο!

4Suap3.png

Καλημερααααααααα,αυτα ειναι νεα!!!!!!!!!!!!Μαεστρια μου να σας ζησει το κοριτσακι σας,ευχομαι ολες οι μοιρες να της δωσουν ολα τα χαρισματα απλοχερα!!!!!!!!!

Παντα τετοια,κοριτσιαααααααααα,αντε τωρα η επομενη ειναι το κισακι μας,με το καλο κοριτσακι μου κι εσυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες!να σαι καλα μανου!πηγα γιατρο χτες,350 ο μπεμπης....πολυ καλα,αλλα...αν και δεν εχω ζαχαρο,τρθυπιεμαι μετα παο γλυκο και ειμαι οκ,εκανα αυξημενο αμνιακο υγρο λεει ο γιατρος,που σημαινει οτι το μωρο κατουραει παραπανω απο οσο πρεπει και οφειλεται σε αυξημενη ληψη υδατανθρακων και σακχαρων ,αρα κοβω γλυκα και περιοριζω υδατανθρακες..ειχα δνε ειχα διατροφη!αχαχαχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εχω πεθάνει στον πόνο με το δόντι μου...

Μιλάμε ότι έχει γυρίσει το κεφάλι μου ανάποδα ρε κορίτσια...Δεν αντέχεται με τίποτα αυτός ο πόνος!:-(

αρα κοβω γλυκα και περιοριζω υδατανθρακες..ειχα δνε ειχα διατροφη!αχαχαχα!

Α πα πα!!!! Η χειρότερή μου τιμωρία...:tongue:

Αλλαααααά χαλάλι!!!!

4Suap3.png

Κισακι μεγαλώνει και ο γιος, εφτασες στη μέση βλέπω. Άντε με το καλο και ας σε θέλει στιλακι κι αυτός σαν την αδερφή του...

Εμείς ηρεμησαμε κάπως απο τα δόντια, χθες εμβολιαστηκαμε και σήμερα πέσαμε σε χειμερια νάρκη... Άρχισε πάλι να στρώνει ο ύπνος του το βράδυ, ο γιατρός μου μίλησε και για το άγχος αποχωρισμού που τους πιάνει γύρω στους 6-7 μήνες και λόγω της αλλαγής απο μονο θηλασμο να προσαρμοστει στις στέρεες. Δείχνει πάντως σημάδια βελτίωσης...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...