Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλα βρε κουφετο μου,αφου απ'οτι θυμαμαι ειχαν δικαιωθει ο αντρας σου,ακομα δεν τους πληρωνει;;;;;;;;;:evil::evil:

θυμασε που ελεγα οτι η επιθεωρηση ειναι ο ποιο διαφανης οργανισμος?τουλαχιστον ετσι πιστευα....τελικα δεν ειναι και τοσο εκτος αν βρηκε ο καθηκας αλλο παραθυρο και συνεχιζει να μην τους πληρωνει.και ακουστηκε πλεον οτι καποια ατομα που καναν σταση εργασιας θα διωχθουν....ελα και βγαλε ακρη μανου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κισακι μου καλημερα,τι κανεις κουκλα μου,το μπεμπε,η κουκλιτσα σου,καμια δουλεια για το συζυγο;Να σου ζησουν βρε τα σκυλακια σου.

Καλα κουφετακι μου,δεν το πιστευω........αν ειναι δυνατον ρε συ,κατι τετοιοι τυποι που δεν ξερουν τι εχουν απο περιουσιες και παιζουν με τις ζωες των ανθρωπων.........ελεος πια τι να πω...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

τι να πεις μανου δεν υπαρχουν πλεον λογια και θα δουμε και χειροτερα....κισακι τι ωραια ρε συ καινουργια σκυλακια ουαου να ταν ποιο μικρα να περναμε ενα ποσο θα ηθελα αλλα αυτα θελουν απο ενα καζανι να φανε οταν μεγαλωσουν και δεν τρωνε και ραδικια να παω στο βουνο να μαζεψω

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλα τωρα βλεπω την Καγια που λεει οτι αυτο που της εκοψε η οικονομικη κριση ειναι τα ταξιδια τα Σ/Κ στο εξωτερικο και μας προτρεπει να αισιοδοξουμε και να βρισκουμε τροπους να γελαμε........:confused:που παμε ωρα που παμε;;;;;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλα ε μολις ακουσα οτι απο ωρα σε ωρα γενναει και η Καρλα Μπρουνι,η κυρια Σαρκοζι.........γεια σου μαεστρια μου,αντε μαζι γεννατε κοριτσαρα μου!!!!!!!!!

κανει τον γαμπρο για την κοριτσαρα της μαεστριας?αμαν!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλα τωρα βλεπω την Καγια που λεει οτι αυτο που της εκοψε η οικονομικη κριση ειναι τα ταξιδια τα Σ/Κ στο εξωτερικο και μας προτρεπει να αισιοδοξουμε και να βρισκουμε τροπους να γελαμε........:confused:που παμε ωρα που παμε;;;;;;;;

δωσε μου μια λιμα να σφαχτω:evil:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλα ετσι και συμπεθεριασετε,αυτη ειναι ζωηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Αχ κι εγω βαριεμαι τρελα,αλλα χθες εκανα τις ντουλαπες μας και πολλα χειμωνιατικα που ηταν στις θηκες ειχαν τσαλακωθει,οποτε...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

και ια μαλακια να περασει η ωρα...γεννησ εη σκυλα μου 4 πανεμορφα κυνηγοσκυλακια...

Αυτό είναι που λένε όλα τα 'χε η Μαριορί!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ρε κισάκι δεν παίζεσαι! Τι θα τα κάνεις;

?το δανειο τα υπολοιπα για ποσο?

Μαριάννα, δεν έχει περάσει μέρα που να μην το σκεφτώ, και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως δεν θα με πειράξει και πολύ αν μας πάρει το σπίτι η τράπεζα....

ελενη κανα μνμ απο μαεστρια?

Μπα ακόμα τίποτα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κι εγω εκανα τα δικα μου του μεγαλου κ του μικρου τα μισα δεν ανοιξα ακομη τις κουτες το βραδυ της μικρης κ του χαμπι αν κ μπορουν τα μεγαλα ειμαι μεσα κ τα κανω γτ βαριεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν πειραζει κουφετο μου καντα εσυ για να περναει κι η ωρα,γιατι αλλιως αν καθεσαι το μυαλο σκεφτεται συνεχεια(πραγμα κακο,αυτες τις μερες),ενω ετσι εισαι απασχολημενη και πιθανον να ξεχνιεσαι εστω και για λιγο...

OPYIp3.png

vez3p2.png

εγω ελενη θα το γκρεμισω κ μετα θα τους παραδωδω γτ αν μου παρουν το σπιτι θα ναι ή μλκια επειδη το δανειο μου ηταν συπληρωματικο για ενα δωματιο το υπολοιπο ειναι αντιπαρωχη λαλα...λαλα...κικιρικου θα καμω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...