Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

μισο να σας ποσταρω τιμες....ο αγιος λουκας ειναι 1100 2 διανυκτερεσυσει ςμε φυσιολογικο τοκετο, 1300 οι 3,1500 οι 4 και καισαρικη επιπλεον 400 ευρω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μισο να σας ποσταρω τιμες....ο αγιος λουκας ειναι 1100 2 διανυκτερεσυσει ςμε φυσιολογικο τοκετο, 1300 οι 3,1500 οι 4 και καισαρικη επιπλεον 400 ευρω.

Πολύ καλά σε σχέση με τις υπόλοιπες κλινικές.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι και μιλαμε για δικλινοοοοοοοοοοοοο!κι εγω για δημοσιο ξεκινησα,αλλα οταν μου ειπε γεννεσεις,διαβαλκανικο η αγιο λουκα,λεω θα παω να δω,καιμου αρεσε,παιρνω και απο το ικα καποια λεφτα και θα την καλυψω τη γεννα. ετσιμονο το ειδα,αλλιως αυτα τα λεφτα-που δεν τα ειχα -και ζητανε γεννεσις κα ι διαβαλκανικο και οι τιμες στο τετρακλινο ειναι πιο ακριβες απο αγιολουκα- θ ατ απηγαινα ταξιδι!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι και μιλαμε για δικλινοοοοοοοοοοοοο!κι εγω για δημοσιο ξεκινησα,αλλα οταν μου ειπε γεννεσεις,διαβαλκανικο η αγιο λουκα,λεω θα παω να δω,καιμου αρεσε,παιρνω και απο το ικα καποια λεφτα και θα την καλυψω τη γεννα. ετσιμονο το ειδα,αλλιως αυτα τα λεφτα-που δεν τα ειχα -και ζητανε γεννεσις κα ι διαβαλκανικο και οι τιμες στο τετρακλινο ειναι πιο ακριβες απο αγιολουκα- θ ατ απηγαινα ταξιδι!!!!

Αχχχχ!!! Λες να μην το ξέρω; Παθούσα και μαθούσα:tongue:!

Κοριτσι καλό μεσημέρι. Πάω να πάρω την μικρή!

4Suap3.png

λενιω γιατί ρε εχω ακόμη;3 μπαίνω στο μήνα μου. Αύριο θα μου κόψει και τα χάπια σύσπασεων και αναμένω στο ακουστικό. Αχ μωρέ το μαλλιά.11πόνεσε το καλό μου.έμαθα πολλά πραγματα σήμερα. βυσινία σας πω τα νέα για το μωρό.καληνύχτα μάλλον καλημερα.

Ε, τότε να διορθώσεις το τικεράκι σου ρε συ... Με μπέρδεψες...

Όλοι έτσι είμαστε κοπελιά, δυστυχώς δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης τα παιδιά. :tongue:

Πες το βρε Μαεστρία και ψάχνω το manual 4 χρόνια τώρα...:tongue:

Καλημερα κοριτσακια! Ελενιτσα εμεις το εμβολιο της γριππης, το κοινο οπως το λες, του το καναμε περσι. Το αλλο το καινουριο Η1Ν1 δεν το καναμε, μας ειπε ο γιατρος οτι ουτως η αλλως θα ενσωματωθει με το κοινο της γριππης (ετσι λεει γινεται παντα, το εμβολιο της γριππης ανανεωνεται καθε χρονο) κι ετσι θα το κανουμε φετος. Οποτε αν κανεις το εμβολιο της κοινης γριππης θα ειναι κι αυτο μεσα. Ρωτα και τον γιατρο σου για σιγουρια!

Αυτό δεν το ήξερα... Ελενα γουστάρω τον παιδίατρό σου... Κρίμα που είμαστε μακριά... Τώρα είναι που δεν θα το κάνω με τίποτα το εμβόλιο...

καλημερες!!!εγω εκανα εκει ενχειριση στην μυτη μου πλαστικη διαφραγμα.ωραια ηταν ειχε και κατι τηλ. με χερουλια φλατ ολα τα λεφτα με βραχιωνα ολο με αυτο επαιζα

Οπότε η γαλλική μυτούλα είναι σίγουρη??? Τι κάνεις κοριτσάκι? Όλα καλά???

Σήμερα ήρθα νωρίς στο σπίτι μιας και θα πάει ο μπαμπάς να πάρει τα παιδιά και δεν ξέρω πως να χαρώ τον ελάχιστο χρόνο μοναξιάς που μου αναλογεί... Πάλι τελικά τίποτα δεν θα προλάβω να κάνω...

Διαφημίσεις

eleniμου ξερεις οταν τελιωσε ολο αυτο και βγαλαμε ναρθηκα κλπ ο γιατρος ενα πραγμα μου πε ΠΡΟΣΕΧΕ μην την χτυπησεις κλ ο μικρος το τι σφαλιαρες και κουτουλιες μου δωσε αφου μια μερα η μανα μου και μην ανατρυχιασεις μου λεει ρε συ η μυτη σου πεταξε κοκαλακι τι εγινε?την πιανω και ανακαλυπτω οτι απο την τελευταια κουτουλια το βραδυ πονος βεβαια αλλα λεπτομερια αυτο μπροστα σε αυτο που περασα στην επεμβαση,εχει ανοιξει ολο το κοκαλο διαπλατα,και σαν γνησια ποντία την εκλεισα με το χερι μου λιγο λιγο καθε μερα σιγα μην πηγαινα παλι στον γιατρο:rolleyes::cool:καλη εινια ομως γτ απο το μπασκετ που παιζα μικρη εφαγα πολλες μπαλιες,και ειχε σπασει και ειχε κανει χονδρο απο το ενα ρουθουνι αστα οπως και την ομφαλοκυλη που χω ο γιατρος ειπε οτι μετα τα 40 πρεπει να το κανω και φυσικα και μια κοιλιοπλαστικη μαζι..και εγω λεω με το ζορι ομορφη με κανουν δεν θελωωωω ποναωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

γιατι ρ ενα αλλαξω τικερακι????λενιω 3 νοεμβριου εχω πητ,οκ?3 οκτ μπαινω στο μηναμου,οκ?απλα1 οκτ κοβω τα χαπια και οτι γινει γιατι το μωρακι ειναι 2400 και εχει παρει θεση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γιατι ρ ενα αλλαξω τικερακι????λενιω 3 νοεμβριου εχω πητ,οκ?3 οκτ μπαινω στο μηναμου,οκ?απλα1 οκτ κοβω τα χαπια και οτι γινει γιατι το μωρακι ειναι 2400 και εχει παρει θεση!

καλα ρε κοπεγια μην το αλλαζεις εσυ!!θελουν να κοψουν λεει τα εμβολια το ειδα στο παρεντσ πριν λιγο,καλα εγω στα δυο 1α πληρωνα σε ιδιωτη μετα με εκοψε ειναι τρελα λεφτα αμα το κανουν αυτο θα ρουφιξουμε κλουβιο αυγο:mrgreen:

921477wc2fyvv2y2.gif

καλα ρε κοπεγια μην το αλλαζεις εσυ!!θελουν να κοψουν λεει τα εμβολια το ειδα στο παρεντσ πριν λιγο,καλα εγω στα δυο 1α πληρωνα σε ιδιωτη μετα με εκοψε ειναι τρελα λεφτα αμα το κανουν αυτο θα ρουφιξουμε κλουβιο αυγο:mrgreen:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ε, είναι απαράδεκτοι! Τι θα προσφέρουν δηλαδή;

Αν είναι να μην προσφέρουν ούτε βασικά πράγματα, να μας τις δίνουν τις κρατήσεις. Σταδιάλα συγχίστηκα βραδιάτικα!

Ελένη, αν το βρεις το μανιουαλ, στείλε και κατά 'δω ένα αντίγραφο, ναι; :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας κορίτσια και από εμένα.

Maestria μου, αν γίνει κάτι τέτοιο και συνεχίσουν τις κρατήσεις, θα τους κόψουμε τον κ@λο!!!!.....άντε γιατί πολλά από τα δικάτους πληρώνουμε!!!!Στο καλό.....Συγχύστηκα!!!!:mad::x:x

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημέρα βρε!!! πώώώώς είμαστε σήμερις κοπελιές;

Εμένα τα νεύρα μου! Ο μπέμπης είναι δυσκοίλιος και μας έχει φάει η γκρίνια!!! πω πω!!! άνδρες!!!! Εσείς; Τι νέα;:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...