Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εμεις απο την αλλη θα παμε την Τεταρτη για να κανει η μικρη την πρωτη εξαγωγη.Οσο σκεφτομαι τι θα τραβηξει το πουλακι μου :confused::confused:

Τι εξαγωγή καλέ, γιατί;

Ελενιτσα σε αφηνω,παω να τακτοποιησω τα σιδερωμενα και να κανω τη δικη μου χειμερινη ντουλαπα,φιλακια τα λεμε.Αντε και να κανονισουμε το απογευματινο καφεδακι.;)

Ωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!

Καλό κουράγιο!

Ναι να το κανονίσουμε αυτές τις μέρες γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Μας πάνε που μας πάνε για χρεωκοπία, ε να προλάβουμε να πιούμε κανένα καφεδάκι!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει μαυρισει η ψυχη μου απο το πρωι παλι.φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να βρω να πληρωσω τα 2χιλιαρικα που φορολογουν τους 3τεκνους σημερα το παιδι μου δεν ειχα να το δωσω 0,80λεπτα για τα εισητηρια του και του γραψα ενα χαρτι που λεει οτι αυτο το παιδι οι γονεις του δεν εχουν να του δωσουν λεπτα για τα εισητηρια του να παει στο σχολειο και το τηλεφωνο μου πανω,αν το επιανεε ελνκτης να του δινε το χαρτι κατι που δεν ηθελε φυσικα να κανει το παιδι,τελικα η καρκινοπαθης μητερα μου του δωσε τα 0,80λεπτα,και γτ τα λεω τωρα θα πειτε..μα γτ δεν ντρεπομαι καθολου που στα 38 μου δεν μπορω να καλυψω βασικες ανγκες της οικογενειας μου ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.εγω κ γερη να δουλεψω ειμαι και οτι δουλεια υπαρχει την κανω και ο συζηγος μου το πρωι σηκωνετε κ πηγαινει στην δουλεια του αλλα δεν πληρωνετε το πενιχρο επιδομα το εχουμε αναγκη κ το κοβουν και οχι μονο το κοβουν αλλα πρεπει να πληρωσω γτ εκανα 3 παιδια μου απο πανω με 0 εισοδημα.τωρα μανου για την λενι ευχομαι μεσα απο τα βαθη της μαυρισμενης μου ψυχης να υπαρξει επιτελους ενα τελος στις αρρωστιες και να της πεις(εγω γτ δεν εχω το κντ της?)οτι την σκεφτομαι και προσευχομαι για την οικογενεια της και να κανει επεμβαση γτ μονο ετσι θα τελιωσει η κατασταση της μεσης της.μαεστρια με το καλο αγαπη μου να ρθει το μωρακι σας,κ να χεις γρηγορη αναρωση.ελενη αν δουλευα εστω κ με τα 450που πηρα την τελευταια μισθοδοσια θα ημουν ποιο κλ ολο με καποιον μλκ θα ειχα να μαλωσω να ξεδωσω βρε παιδι μου εκει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρια τελευταια μερα επιτελους που εισαι γκαστρουλα,αυριο θα εχεις την πριγκηπισσα σου στην αγκαλια σου.Τελειωσαν τα ψεματα,αντε τωρα καιρος να παρει τη θεση σου η επομενη που θελει μωρακι(λεμε τωρα....)

Με το καλό, όποια θέλει! Εγώ παραδίδω! :tongue:

Πωωωωωω, τι έπαθε η Ελένη ρε συ; Έλεος, δεν παλεύεται η κατάσταση, τελειωμό δεν έχει, πότε να συνέλθει η κοπέλα;

Περαστικά να της πεις κι από μένα όταν ξαναμιλήσετε, ναι;

Μαέστρο καιρός να παραδόσεις την γκαστρια σε κάποια που το όνομά της αρχίζει από Φ....!!!!!:P:p;)

Σ' όποια θέλει λέμε!!! :D:D:D Εγώ θα φυσήξω κατά τη μεριά της.

μαεστρια με το καλο αγαπη μου να ρθει το μωρακι σας,κ να χεις γρηγορη αναρωση.

Ευχαριστώ κορίτσι μου, να 'σαι καλά!!!

Κουράγιο, σε λίγο θα πάρεις τουλάχιστον ταμείο, να πάρετε μιαν ανάσα! Γμ την τύχη μας, στην εποχή που βρήκαμε να είμαστε 30άρες!

Καλέ αύριο ΠΑΩ, το καταλάβατε; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Θ' αποσταλλεί ομαδικό sms, αναμείνατε στο κινητό σας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑλησπερα κοριτσια!

Με το καλο ΜΑεστρια αυριο και μ΄ενα πονο μετα!

Τι εγινε με την Ελενη ρε παιδια?θα χρειαστει επεμβαση? Ο μικρος ειναι καλα?

Κουφετακι τα πραγματα ειναι χαλια, ουτε θελω να σκεφτομαι τον χειμωνα που ερχεται...δε μας βλεπω να τα βγαζουμε περα..

Κοριτσια κρατατε γερα!

Χει κουκλες! Δεν θα μπορουσα να μην ευχηθω στο Μαρακι μας να πανε ολα τελεια και να παρει επιτελους αγκαλιτσα ενα γερο, γερο, ΓΕΡΟ κοριτσακι! Το κοριτσακι της! Με το καλο κουκλα μου, να πανε ολα σουπερ! Γραφω απο κινητο κ δεν μπορω αλλο! Σας φιλω ολες κ ελπιζω να περασει γρηγορα το μαρτυριο μου κ να τα λεμε οπως πριν! Κορες... ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ!

Διαφημίσεις

και εμεις το ελπιζουμε και το ευχομαστε γλυκια μου λενι.ολα να τελιωσουν γρηγορα και να ειναι μια κακια αναμνηση πια!!μαεστρια ενα καταπληκτικο βιντεακι με μια κτ τομη ελπιζω ετσι κλ και γλυκα να παρεις την κορουλα σου αγκαλια σημερα.

B0SqxoIlmfU

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλέ αύριο ΠΑΩ, το καταλάβατε; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Θ' αποσταλλεί ομαδικό sms, αναμείνατε στο κινητό σας. :mrgreen:

Με το καλό κοριτσάκι μου!

Η Παναγιά μαζί σας....

Αναμένουμε τα ευχάριστα!!!!!;)

4Suap3.png

Σας φιλω ολες κ ελπιζω να περασει γρηγορα το μαρτυριο μου κ να τα λεμε οπως πριν! Κορες... ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ!

Σου τι ευχόμαστε Λενάκι!!! Περαστικά κι αγύριστα!!!

Υγεία και μόνο υγεία!

4Suap3.png

εχει μαυρισει η ψυχη μου απο το πρωι παλι.φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να βρω να πληρωσω τα 2χιλιαρικα που φορολογουν τους 3τεκνους σημερα το παιδι μου δεν ειχα να το δωσω 0,80λεπτα για τα εισητηρια του και του γραψα ενα χαρτι που λεει οτι αυτο το παιδι οι γονεις του δεν εχουν να του δωσουν λεπτα για τα εισητηρια του να παει στο σχολειο και το τηλεφωνο μου πανω,αν το επιανεε ελνκτης να του δινε το χαρτι κατι που δεν ηθελε φυσικα να κανει το παιδι,τελικα η καρκινοπαθης μητερα μου του δωσε τα 0,80λεπτα,και γτ τα λεω τωρα θα πειτε..μα γτ δεν ντρεπομαι καθολου που στα 38 μου δεν μπορω να καλυψω βασικες ανγκες της οικογενειας μου ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.εγω κ γερη να δουλεψω ειμαι και οτι δουλεια υπαρχει την κανω και ο συζηγος μου το πρωι σηκωνετε κ πηγαινει στην δουλεια του αλλα δεν πληρωνετε το πενιχρο επιδομα το εχουμε αναγκη κ το κοβουν και οχι μονο το κοβουν αλλα πρεπει να πληρωσω γτ εκανα 3 παιδια μου απο πανω με 0 εισοδημα.τ

Κουφέτο μου....ειλικρινά μου μάτωσες την ψυχή...

Ότι και να πεις έχεις δίκιο! Το κακό είναι ότι δεν ντρέπονται που εξευτελίζουν την αξιοπρέπειά μας και μας σπρώχνουν στο γκρεμό...

Και το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε όλοι απαθείς και αμέτοχοι σαν να μην συμβαίνει σ'εμας αυτό....

Κράτα γερά! Μόνο έτσι θα επιβιώσουμε!

4Suap3.png

Καλημερα,μαεστρια μου,με το καλο πουλακι μου.Αντε και σε λιγο το κοριτσακι σου θα γνωρισει τη μανουλα του:P:p:p:pΑχ Θεε μου,ποσο ευτυχισμενες στιγμες!!!!!!!!!!!!!!!Παντα τετοια κοριτσια!!!!!

Ελενη2008 μετα την πανοραμικη,φανηκε οτι η μονη λυση ειναι να γινουν εξαγωγη 2 κυνοδοντες και μετα να βαλει σιδερακια για περιπου ενα χρονο,και μετα θα ειναι τελειο το κοριτσακι μου(διαφημιστικο για οδοντοκρεμα θα κανει ;)).Προβλεπω αυριο οτι θα τα δει ολα........τωρα δεν ξερει τι θα αντιμετωπισει και ειναι ψυχραιμη,αλλα μετα οταν θα πρεπει να παμε για τη 2η εξαγωγη και θα ειναι υποψιασμενη....θα αρχισουν τα οργανα.......τελοσπαντων,ειναι κατι που πρεπει να γινει,οποτε..........ευχομαι μονο να μην ταλαιπωρηθει το μωρο μου:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κουφετακι μου τι να πω,βρε φιλεναδα.........πραγματικα δεν εχω λογια,στεναχωρεθηκα τοσο πολυυυυυυυυυ χθες..........

ελεος πια με αυτην την κατασταση,που θα παει βρε κοριτσια;;;;Καλα βρε κουφετο μου,αφου απ'οτι θυμαμαι ειχαν δικαιωθει ο αντρας σου,ακομα δεν τους πληρωνει;;;;;;;;;:evil::evil:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Προβλεπω αυριο οτι θα τα δει ολα........τωρα δεν ξερει τι θα αντιμετωπισει και ειναι ψυχραιμη,αλλα μετα οταν θα πρεπει να παμε για τη 2η εξαγωγη και θα ειναι υποψιασμενη....θα αρχισουν τα οργανα.......τελοσπαντων,ειναι κατι που πρεπει να γινει,οποτε..........ευχομαι μονο να μην ταλαιπωρηθει το μωρο μου:(

Να προσέξετε να μην έχει απόστημα και να την ναρκώσει καλά!

Προετοιμασέ την ότι μέτα την εξαγωή και το ξεμούδιασμα θα έχει πόνο για 1 μέρα και πως θα το αντιμετωπίσετε με παυσίπονα, και προσευχήσου να το πάρει ελαφρά τη καρδία!!!;)

Καλή υπομονή μανου!

4Suap3.png

καλημερα κουκλες!ας ελπισουμε να ειναι!πολλα φιλια!μαεστρια με εναν πονο ,κουφετο ...σε νιωθω...να ξερες ποσο!μανου μου κουραγιο στο χριστινακι.ολα καλα ευχομαι,και ια μαλακια να περασει η ωρα...γεννησ εη σκυλα μου 4 πανεμορφα κυνηγοσκυλακια...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι ρε κοριτσια αυριο θα παρω το επιδομα ανεργειας την παρασκευη ισως πληρωθει ο λευτερης προκαταβολη του αυγουστου θα εχω να καλυψω το φαγητο τα εισητηρια για ποσο?15μερες?το δανειο τα υπολοιπα για ποσο?εχω τα παιδια οι υποχρεωσεις τρελες που αυξανονται δεν τελιωνουν και?δεν γινετε να στεκομαστε και να βλεπουμε σαν βλακες πια.κακοποιουμαστε μεσα στα σπιτια μας,εγω εχω προβλημα ο αλλος ισως εχει λιγοτερο απο μενα καποιος ισως περισσοτερο το θεμα ειναι οτι πρεπει να πραξουμε πλεον γτ δεν υπαρχουν αυτα που ζουμε.αν πληρωνοταν κανονικα ο λευτερης μαλλον θα ελεγα ενταξει ζοριζομαστε ομως θα το παλεψουμε σιωποντας ομως και εγω λαθος θα ημουν τοτε εκει ειναι το θεμα.κουραστηκα τοσο πολυ κοριτσια μεσα μου.μανου κουραγιο με τις εξαγωγες να της λες της κοπελαρας σου οτι θα το περασετε μαζι θα ξεχαστει οκ?ελενη κανα μνμ απο μαεστρια?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...