Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αντε με αυτο το βιντεακι σας αφηνω γτ εχω να λουσω μαλλι και να τελιωσω ξεσκονισμα και να παω να παρω τον μικρο και ναι θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα μεχρι τις 12

-OjjlezX4aQ

εκτός από τις υπόλοιπες που εντάξει δεν πάμε καλά το'χουμε πρι....εεε ναι...είσαι μουρλή μαρή!!!!

φιλάκια καλό μεσημέρι σε όόλα τα πατουσάκια σας...πάω να πάρω το Τζότζο μου .....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ατάκα του Γιάννη:

Χθες τρώγαμε στην κουζίνα με τον χάζμπαντ. Ο Γιάννης δεν ήθελε εκείνη την ώρα. Πάει σε κάποια φάση - για πρώτη φορά - ολομόναχος τουαλέτα, κατέβασε, ανέβασε βρακιά, κλπ, πρωτοπορία. Τον ακούμε εμείς που πάει προς το μπάνιο, φωνάζουμε:

Μαμά-Μπαμπάς: Γιάννηηηηηηηηηηη;

Γιάννης: Σταματήστε πια να με φωνάζετε, όλο Γιάννη και Γιάννη!

Πόσο χρονών είπαμε ότι είναι; Ούτε 3;

(Υ.Γ. Τι έγινε καλέ; Μόνη μου θα γράφω; )

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου γκαστρούλα!!!!

Ανανεωμένη σε βρίσκω! Τι έγινε; Χαιρεσαι που θα ξεφορτωθείς την κοιλίτσα;;)

Καλά ο Γιάννος έγραψε!!!!!

Τι το περάσατε καλέ το παιδί; Μωρό;:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου γκαστρούλα!!!!

Ανανεωμένη σε βρίσκω! Τι έγινε; Χαιρεσαι που θα ξεφορτωθείς την κοιλίτσα;

Ναι! Επίσης, έχω αρχίσει κι αγχώνομαι και προσπαθώ να ξεχαστώ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτοιμα, έτοιμα. Και μια "παραλαβή" που πρέπει να κάνω, θα στείλω αργοτερα τον χάζμπαντ κορίτσι. :tongue:

Μπορεί να σου έρθει με courier !!!:lol:

Εσύ τι κάνεις; Πως τα περάσατε σ/κ;

Ψόφησα....Έκανα όλες τις κουρτίνες, τα ρούχα της μικρής και το σπίτι....

Τα είδα όλα μιλάμε!!!!

4Suap3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα,αντε και καλο χειμωναααα,τι κρυο ειναι αυτο;;;;

Μαεστρια τελευταια μερα επιτελους που εισαι γκαστρουλα,αυριο θα εχεις την πριγκηπισσα σου στην αγκαλια σου.Τελειωσαν τα ψεματα,αντε τωρα καιρος να παρει τη θεση σου η επομενη που θελει μωρακι(λεμε τωρα....).

Κι εγω χθες εκανα τη ντουλαπα της μικρης,σημερα σιδερωσα και επεται συνεχεια........

Λοιπον και τωρα τα νεα της ελενης κ,τις τελευταιες μερες ο μικρος ειχε χειροτερεψει,οποτε και νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο με μια λοιμωξη.Η φιλεναδα μας απο την αλλη μερια,φαινεται πως τα ειδε ολα,κι εκει με το μικρο και ετσι ξαφνικα κατερρευσε.Τελικα πηγε σε μια ιδιωτικη κλινικη,εκανε και μαγνητικες και τα σχετικα.Οι τυποι εκει της ειπαν οτι πρεπει να κανει αμεσα επεμβαση.Οπως καταλαβενετε η φιλεναδα μας τραβηξε μεγαλο ζορι....τωρα ευτυχως βγηκε κι εκεινη κι ο μικρος,αλλα εχουν μετακομισει στη μαμα της.Γιατι ειναι αδυνατον να κουμανταρει την οικογενεια και το σπιτι.

Μιλησε και εξωτερικα με γιατρο και απ'οτι της ειπε θα πρεπει να ξεκουραστει,να ειναι στο κρεβατι,μια ελαφρια θεραπεια.Θα πρεπει ομως να δει ολες τις εξετασεις της,για να δουνε τι ακριβως θα πρεπει να κανουν.

Αυτα εν ολιγοις,οταν μπορεσει με το καλο,θα σας πει τα οσα περασε κι ακομα περναει.

Αχ μωρε λενη μου,δεν ξερεις ποσο στεναχωρεθηκα κι αγχωθηκα ολες αυτες τις μερες,το μονο πραγμα που ελεγα συνεχεια,ηταν:την τυχη μας μεσα,που δεν ειμαστε κοντα για να μπορεσω να βοηθησω με οτι τροπο μπορω.Τελοσπαντων,περαστικα κι αγυριστα να ειναι ολα.

Γι'αυτο κοριτσια,υγεια πανω απ'ολα!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου μανου!

Ωραία νέα μας είπες....

Τουλάχιστον τώρα λίγο θα χαλαρώσει στη μαμά της για να μπορέσει να συνέλθει.

Να φανταστώ ότι η επέμβαση της Μυρτώς αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας;

Λενάκι περαστικά σας κορίτσι μου! Ευχομαι να ήταν το τελευταίο αυτό...

4Suap3.png

αντε τωρα καιρος να παρει τη θεση σου η επομενη που θελει μωρακι(λεμε τωρα....).

Αυτό τώρα το πρόσεξα....

Ποια να είναι, ποια να είναι....:tongue:

Μαέστρο καιρός να παραδόσεις την γκαστρια σε κάποια που το όνομά της αρχίζει από Φ....!!!!!:P:p;)

4Suap3.png

Aσε ελενη,τραβηξε μεγαλο ζορι το κοριτσακι μου,ακομα και τωρα ποναει πολυ.Οσο για το θεμα της μικρης,δεν παιρνει αναβολη,μιλησε και με μια ξαδερφη της και της ειπε να μην ανησυχει καθολου για εκεινες τις μερες.Οποτε καλως εχοντων των πραγματων,η μικρη θα παει στις 19 για τις εξετασεις της και μετα οτι πει ο γιατρος.

Εμεις απο την αλλη θα παμε την Τεταρτη για να κανει η μικρη την πρωτη εξαγωγη.Οσο σκεφτομαι τι θα τραβηξει το πουλακι μου :confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπα ελενη,ειμαι πια σε μια φαση,που δεν ξερω τι θελω....δεν ξερω αν θα μπορω να ανταπεξελθω στο ρολο της μαμας και πως θα ειναι με ενα μωρο παλι στο σπιτι......για να μην πω δηλαδη,οτι πλεον ετσι οπως ειναι και τα πραγματα.........δυσκολες εποχες.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα σε αφηνω,παω να τακτοποιησω τα σιδερωμενα και να κανω τη δικη μου χειμερινη ντουλαπα,φιλακια τα λεμε.Αντε και να κανονισουμε το απογευματινο καφεδακι.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...