Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ναι για! Άντε γιατί μας γκάστρωσε!

Κοίτα να κοιμηθείς αυτές τις μέρες γιατί από βδομάδα.....;)

Ναι καλά, τη βλέπεις να κουνιέται; :rolleyes:

Τώρα που θέλω να πάω και στο ΚΕΠ να τελειώνω και με την εξουσιοδότηση; Κοίτα, μέχρι την Κυριακή το πρωί με συμφέρει να βγει, μετά είναι η φοβερή και τρομερή Δ' μαιευτική. :tongue:

Αν δεν βγει αυτές τις μέρες, πας την Τρίτη στο προκαθορισμένο σου ραντεβού και μπαίνεις στην κλινική που θέλεις;

Μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα!:oops:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικα το απολαυσα σημερα,μανικιουρ-πετικιουρ,σχηματισμος φρυδιων και ενυδατωση προσωπο,και μονο 14 ευρω.Ενα διωρο κρατησε και τωρα νιωθω αλλος ανθρωπος;)

Μανού καλό; Να το δοκιμάσω δηλαδή; Που τους έχω και κοντά. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν δεν βγει αυτές τις μέρες, πας την Τρίτη στο προκαθορισμένο σου ραντεβού και μπαίνεις στην κλινική που θέλεις;

Μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα!:oops:

Ναι την Τρίτη με περιμένουμε, απευθείας εισαγωγή και καισαρική, έχω ραντεβού.

Άσε, ελπίζω να μην έχει πολύ φασαρία και να κοιμηθώ και στο νοσοκομείο λιγάκι, πριν έρθω σπίτι, που θα 'χω ξεφορτωθεί και την κοιλούμπα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερααααα,να'μαι κι εγω,αναννεωμενη και φρεσκαρισμενη:P

Ελενη2008 περαστικα στη μικρη,καλα απαραδεκτη η δασκαλα χθες δεν το συζητω....ευτυχως που η διευθυνση,την "εστρωσε".

Ε, μα κασερι και ψωμί για μεσημεριανό...Τούρμπο έγινα μανού!:rolleyes:

Λοιπον κουκλες συνιστω ανεπιφυλακτα ολα αυτα τα κουπονια που υπαρχουν με προσφορες υπηρεσιων σε διαφορα σαιτ.Πραγματικα το απολαυσα σημερα,μανικιουρ-πετικιουρ,σχηματισμος φρυδιων και ενυδατωση προσωπο,και μονο 14 ευρω.Ενα διωρο κρατησε και τωρα νιωθω αλλος ανθρωπος;)

Μπράβο σου μανού! Καλά έκανες! Με πιστωτική τα παίρνεις;

4Suap3.png

Ναι την Τρίτη με περιμένουμε, απευθείας εισαγωγή και καισαρική, έχω ραντεβού.

Άσε, ελπίζω να μην έχει πολύ φασαρία και να κοιμηθώ και στο νοσοκομείο λιγάκι, πριν έρθω σπίτι, που θα 'χω ξεφορτωθεί και την κοιλούμπα.

Ε, τότε δεν το συζητάμε!!! Την Τρίτη αδερφές μου, την Τρίτη!!!:tongue:

Θα πάρεις δικλινο τελικά ή όχι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μαestria τελεια ηταν!!!!!Να εχετε το νου σας κοριτσια να κανετε εγγραφη σε τετοια σαιτ γιατι πραγματικα συμφερουν.

Ε ναι βρε ελενη2008 αν ειναι δυνατον,να αφησουν νηστικο το παιδι,δηλαδη μετρημενο το εχουν πια το φαγητο;;;:shock:

Ασε ελενη το απογευμα εχω και κομμωτηριο για βαφη,γενικο ρεκτιφιε οπως καταλαβατε;;;;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενη εχω βγαλει μια προπληρωμενη καρτα και χρησιμοποιω αυτη για ολες τις αγορες μου μεσω ιντερνετ.Ειναι πιο ασφαλης απο την πιστωτικη,γιατι φορτωνεις την καρτα μονο με το ποσο που θελεις να χρησιμποιησεις ακριβως.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελενη εχω βγαλει μια προπληρωμενη καρτα και χρησιμοποιω αυτη για ολες τις αγορες μου μεσω ιντερνετ.Ειναι πιο ασφαλης απο την πιστωτικη,γιατι φορτωνεις την καρτα μονο με το ποσο που θελεις να χρησιμποιησεις ακριβως.

Από τράπεζα την παίρνεις;

ΑΝ βρω. ;)

Θα βρεις!

Μόλις παρατήρησα ότι είσαι 38 και 1 μέρας! Εγώ τέτοια μέρα γέννησα!!:rolleyes:

4Suap3.png

Θα βρεις!

Μόλις παρατήρησα ότι είσαι 38 και 1 μέρας! Εγώ τέτοια μέρα γέννησα!!:rolleyes:

Αχ, μακάρι να γεννούσα κι εγώ, να ξεμπέρδευα.

Η κάρτα μπορεί να 'ναι και κας καρντ παιδάκι μου και να 'ναι χρεωστική. Απλά κρατάς το λογαριασμό άδειο (για καλό και για κακό) και βάζεις λεφτά μόνο όταν είναι να κάνεις αγορές. Ή έχεις ένα 50άρικο μέσα το πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, μακάρι να γεννούσα κι εγώ, να ξεμπέρδευα.

Αμα το θες τόσο πολύ σου το εύχομαι!!!!;)

Η κάρτα μπορεί να 'ναι και κας καρντ παιδάκι μου και να 'ναι χρεωστική. Απλά κρατάς το λογαριασμό άδειο (για καλό και για κακό) και βάζεις λεφτά μόνο όταν είναι να κάνεις αγορές. Ή έχεις ένα 50άρικο μέσα το πολύ.

Όπω κατάλαβες είμαι εντελώς άσχετη!!!:tongue:

Είμαι του κας...Από το ιντερνετ δεν έχω αγοράσει ποτε γιατί δεν το ευχαριστιέμαι! Να φανταστείς πριν λίγο καιρό αποφάσισα να κάνω την ασφάλεια του αυτ/του μέσω ιντερνετ και δεν έπαιρνε με τίποτα τον αριθμό της πιστωτικής! Τελικά την κάναμε τηλεφωνικά και κασάτα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν με θέλει!!!:rolleyes:

4Suap3.png

Kαλύτερα!!!!!

Ξέρεις πως παρασύρεσαι απ' το ίντερνετ; Εδώ είχα παρασυρθεί εγώ στην αρχή, που δεν είμαι των αγορών!

Μπα.... Αμά δεν τα έχεις μπροστα σου αυτά που θες να ψωνίσεις δεν λέει!

Επιτέλους πήραμε λαπι τοπι και ελπίζω ότι σε 1-2 βδομάδες θα έχω ιντερνετ στο σπίτι οπότε δεν θα σας χάνω τα σκ!

Γι'αυτό άμα γεννήσεις μέσα στο σκ περιμένω τηλέφωνο!!!!

Φιλάκια κορίτσι!

Καλό μεσημέρι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...