Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γιάυτό σε πάω!!!:D:D

Είσαι από τα πιο αισιόδοξα άτομα!!!!!

χαχααχα οσο γρηγορα πιανω πατο τοσο γρηγορα ανεβαινω.....μηπως ειμαι κυκλοθυμικη 342610afhpx7k99z.gif ααααα!!!χ@στηκα ομως αν ημουν μονη μου δεν θα χα νομιζω το κουραγιο κ θα μουν σε μονιμη καταθλιψη να βαλω κ αλλο τραγουδακι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουφέτο σε ευτό το τόπικ νομίζω ότι είμαστε όλες για να θυμόμαστε!!!!:tongue::tongue:

γουαου αυτο ηταν βαρυγδουπη δηλωση πω πω!!!!!

Hphwfq1wLJs&feature=related

κομματαραααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Αισιόδοξη δεν ξέρω, βασικά στον κόσμο μου είμαι (αλλά μην το πεις πουθενά :tongue:) :mrgreen:.

χαχαχα!!!!εγώ δεν λέω τίποτις!!!! Τάφοςςςς!!!!!!:lol::lol::lol:

Αρκεί να μην είναι η κόρη μου μπροστά γιατί θα σε κάνει βούκινο!!!:tongue::tongue:

γουαου αυτο ηταν βαρυγδουπη δηλωση πω πω!!!!!

Ε, μα καλά σου λέει ο μαέστρος!!! Βαλε κανένα πιο καινούριο...καρφωνόμαστε!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αντε με αυτο το βιντεακι σας αφηνω γτ εχω να λουσω μαλλι και να τελιωσω ξεσκονισμα και να παω να παρω τον μικρο και ναι θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα μεχρι τις 12

-OjjlezX4aQ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αντε με αυτο το βιντεακι σας αφηνω γτ εχω να λουσω μαλλι και να τελιωσω ξεσκονισμα και να παω να παρω τον μικρο και ναι θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα μεχρι τις 12

Tρέχα τρέχα παλαβιάρα!

Κι εγώ ξεσκόνισα λίγο, με το φτερό, και τώρα θέλω να σκουπίσω. Βαριέμαι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα τρελοτριανταρες!

Εγω ειμαι μες στα νευρα, εχω να πληρωνομαι απο τον οαεδ ακομα Σεπτεμβριο και Οκτωβρη και πηρα τηλ γιατι δε μας εχουν βαλει ακομα λεφτα για τον 9ο και ειπαν οτι θελουν να παμε απο κει να παρουμε μια συμπληρωματικη δηλωση που πρεπει να συμπληρωσει ο εργοδοτης για να παρουμε τα υπολοιπα..κοινως μαλακιες για να καθυστερησουν πληρωμες, και γω ρε φιλεναδα που γυρναω σαλονικα την αλλη βδομαδα και δεν εχω φραγκο ποτε θα πληρωθω τον αλλο μηνα?????

Τες πα θα δανειστω απ΄τον φαδερ.... Ο μικρος μ΄εχει αλλανιασει στη μιρλα εδω και τρεις μερες, πρωι μεσημερι βραδυ υπνος γιοκ....χτες δεν αντεξα να τον βλεπω ετσι και του εδωσα πρωτη φορα ντεπονακι και κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 3 το βραδυ....

Παστακια μη μασας εγω 3 μηνων τον ταισα με γυαλινο μπουκαλι που ειχε ραγισει μες στην αποστειρωση και ειχε κοπει και κομματακι απο κει που κουμπωνει το καπακι και δε πηρα χαμπαρι μες στη νυχτα...φυσικα το πρωι ενοιωσα η πιο αχρηστη μανα του κοσμου και εψαχνα για ενα 24ωρο την πανα του....

Μαεστρια ερχεται η τσαπερδωνα!!!!!!!!!!!!

Ελενη και Ελενη2008 περαστικα στα παιδακια σας!

Κουφετακι Μανου φιλια

Tρέχα τρέχα παλαβιάρα!

Κι εγώ ξεσκόνισα λίγο, με το φτερό, και τώρα θέλω να σκουπίσω. Βαριέμαι! :tongue:

Εσύ μαρή τρελή καθισιό στον κώλο σου δεν έχεις;:tongue::tongue:

Θα το βγάλεις πριν την ώρα του το παιδί!!!!

4Suap3.png

Μαεστρια ερχεται η τσαπερδωνα!!!!!!!!!!!!

Ναι για! Άντε γιατί μας γκάστρωσε!

Εσύ μαρή τρελή καθισιό στον κώλο σου δεν έχεις;:tongue::tongue:

Θα το βγάλεις πριν την ώρα του το παιδί!!!!

Ναι καλά, τη βλέπεις να κουνιέται; :rolleyes:

Τώρα που θέλω να πάω και στο ΚΕΠ να τελειώνω και με την εξουσιοδότηση; Κοίτα, μέχρι την Κυριακή το πρωί με συμφέρει να βγει, μετά είναι η φοβερή και τρομερή Δ' μαιευτική. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερααααα,να'μαι κι εγω,αναννεωμενη και φρεσκαρισμενη:P

Ελενη2008 περαστικα στη μικρη,καλα απαραδεκτη η δασκαλα χθες δεν το συζητω....ευτυχως που η διευθυνση,την "εστρωσε".

Σαντυ μου,πολυ ζορικος μου φαινεται ο μικρουλης σου,αλλα καλα εκανες και εδωσες λιγο ντεπονακι,δεν πειραζει που και που.Αντε με το καλο να μας ερθεις,να γνωριστουμε κιολας απο κοντα.

Παστακια μου,ειναι λογικο να νιωθεις ολααα αυτα που νιωθεις,να'σαι σιγουρη που ολες μας λιγο πολυ εχουμε βρεθει στη θεση σου.Αλλα γλυκια μου,νομιζω οτι ο παστας σου εχει δικιο,πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι,οχι τιποτα αλλο,αλλα με το αγχος σου δεν απολαμβανεις και τις στιγμες του μικρουλη σου γιατι εισαι ολο στην τσιτα.

Κουφετακι μουυυυυ,ασε τα ψυχοσωματικα για τις αλλες,εγω σε θελω να εισαι γελαστηηηηηη:P:p:pπρεπει να παμε κοντρα επιτελους σε ολα αυτα που μας πλασαρουν γενικως........

Λοιπον κουκλες συνιστω ανεπιφυλακτα ολα αυτα τα κουπονια που υπαρχουν με προσφορες υπηρεσιων σε διαφορα σαιτ.Πραγματικα το απολαυσα σημερα,μανικιουρ-πετικιουρ,σχηματισμος φρυδιων και ενυδατωση προσωπο,και μονο 14 ευρω.Ενα διωρο κρατησε και τωρα νιωθω αλλος ανθρωπος;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...